مقاله بررسی تاثیر گزارش تفریغ بودجه دیوان محاسبات کشور در اعمال

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تاثیر گزارش تفریغ بودجه دیوان محاسبات کشور در اعمال نظارت بر عملکرد مالی دولت و ارتقاء کیفیتو اثربخشی بودجه های سالیانه در pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر گزارش تفریغ بودجه دیوان محاسبات کشور در اعمال نظارت بر عملکرد مالی دولت و ارتقاء کیفیتو اثربخشی بودجه های سالیانه در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر گزارش تفریغ بودجه دیوان محاسبات کشور در اعمال نظارت بر عملکرد مالی دولت و ارتقاء کیفیتو اثربخشی بودجه های سالیانه در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر گزارش تفریغ بودجه دیوان محاسبات کشور در اعمال نظارت بر عملکرد مالی دولت و ارتقاء کیفیتو اثربخشی بودجه های سالیانه در pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: سومین همایش ملی سالیانه علوم مدیریت نوین
تعداد صفحات: 11
چکیده:
رشد نامتناسب فعالیتهای دولت و نبود شفافیت میزان دخالت در امور اقتصادی، تقسیم ناموزون و غیرمنطقی وظایف بین دستگاههای اجرایی موجب گردیده که انجام عملیات در بودجه با کندی صورت گیرد و همچنین منجر به اتلاف منابع و کاهش کارآیی هزینه های بودجه شود. این چالش در نظام بودجهریزی، همراه با مشکل نبود معیارها و ضوابط مشخص در نظام مالی و اداری دستگاههای اجراییباعث گردیده که در برقراری انضباط مالی و اقتصادی در نظام بودجهریزی اخلال ایجاد شود و به جای آن در بودجهریزی، رقابت شدیدی بین دستگاههای مختلف برای افزایش سهم بودجه خود حاکم شودبنابراین اصلاح نظام بودجه ریزی کشور بر مبنای عملیات و تهیه گزارش تفریغ بودجه کل کشور بر این اساس منجر به افزایش پاسخگویی دستگاههای اجرایی و شفافیت عمکرد آنهاوهمچنین ارتقاء کیفیت واثربخشی بودجههای سالیانه خواهد شد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله شرح مذاکرات شبیه سازی شده کنفرانس 1999 در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله شرح مذاکرات شبیه سازی شده کنفرانس 1999 در pdf دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شرح مذاکرات شبیه سازی شده کنفرانس 1999 در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شرح مذاکرات شبیه سازی شده کنفرانس 1999 در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شرح مذاکرات شبیه سازی شده کنفرانس 1999 در pdf :

شرح مذاکرات شبیه سازی شده کنفرانس 1999
P.A.Farrington, H.B.Nembhand, D.T.Sturrock, and G.W.Evans, eds
مقصود مخصوص شبیه سازی الگوی بهره وری ساختمان تونل
K.C. Er
Siri Fernandi
مدیریت دارایی و عمومی کارهای سرویس فاضلاب
14 323-115 Avenue
Edmonton AB CANADA T5M 388 Simman M.AbouRizk
Janaka Y.Ruwanpara
قسمت داخلی و محیطی مهندسی
220 داخلی / برقی ساختمان مهندسی دانشگاه آلبرتا
Edmontom AB CANADA T6G2GT

خلاصه
سودمندی ساختمان پروژه ای کامل است که دست یافتهایی برای شبیه سازی کاربرد آن در ساختمان این مقاله شرح و توصیفی است که مقصود خاص آن الگوی شبیه سازی تونل سازی است برای گسترش مبناهایی که در طرح تونل سازی انجام داد، قسمت کارهای عمومی شهر ادمونتون برای حفاظ تونل با ماشینهای حفار. عملکرد تونلها و شرح آنها، سپس الگوی تونل و اجزای آن نشان داده شده در نتیجه احداث برای الگویی با استفاده از نمایش داده و امتحان الگو و تحلیل ساختمان قومی و جریان آنها که ارائه شده. در آخرین تزیین الگوی تونل هستند چیزهایی که بطور خلاصه شرح داده شده است.

مقدمه
امروزه مراکز شهرها هستند در حال منازعه با فواصل همچون ازدحام ترافیک و کم کردن سطح خای خالی و افزایش درخواست برای سازماندهی آنها . در نتیجه، گسترش شهر می بایست با توسعه دادن و بهره بدن از تونلهای متناوب و بیشتر است. تونلها می توانند در موارد و کارهای متنوعی بکار گرفته شوند شامل متروها، کاربرد در راهروهای سرپوشیده و راههای فاضلاب معمولاً در اصطلاح، تنول سازی می تواند شرح داد. محل حفاری در یک محدوده وسیع واقع در زیر زمین در بخش کارهای عمومی شهر ادمونتون (CE) انجام داد. بیشمار پروژه تنول سازی در مدت پنج دوره ده ساله CE شروع کرد به توسعه نظریه فنی در تونل سازی در مدت کوتاه در سال 1950 شروع کرد با تونل سازی دستی. در سال 1965 یک تونل بدون حفاظ ساخت توسط ماشین حفار (TBM) (همچنین نامیده می شود: عنکبوت خال سیاه). بعد از ده سال CE خریداری کرد اولین ماشین TBM حفاظ دارنده و بعداً دوباره خریداری کرد چهار تا دیگر از آنها. استفاده از TBM بالا می برد توانایی ساختمان تونلهای TBM را با حفاری به بزرگی و ضخامت 8/6 متر. این مقاله توضیح می دهند مدلها و تحلیل در محل تونلسازی برای حفاظ کردن تونل توسط ماشینهای حفار و استفاده از الگوی هدف مخصوص تونل با این طرح. مدل بنیان گذاشته مخصوص قصد شبیه سازی مفهومهای شرح داده شده در آبوریزیک و هجر (1998).

ساختمان تونل در استفاده از TBM
پروژه های تونل سازی با استفاده از TBM حفاظ کننده شامل فعالیتها و مراحل زیر است:
1-حفاری و پشتیبانی در کارهای بدنه
2-حفاری و پشتیبانی در برش زیرین و عقب تونل
3-حفاری در تونل
4-خاک مقابل برای جلو تونل
5-بالا بردن خاک در مرحله فرو شدن و آسیاب کشتن
6-خط کشی در تونل
7-توسعه دادن سرویسهاع و دنبال کردن خط ریل
8-حفاری و پشتیبانی در برداشت بدنه
بجز برای فعالیتهای مراحل 1 و 2 و 8 در بالا، اینها در کار چرخه ی ساختمان یک تونل تکرار می شوند. هدف از پیش نقشه کشی تهیه کردن کمترین چیزهای نیازمند در طول وقوع کار درست و کامل ساختمان است. هدف از رفع کردن زمان انتظار بهینه سازی وسایل و کار ساختمان است.
پیشرفت در عملکرد تونلسازی بستگی دارد به پیشروی فعالیتهای تونلسازی که بین کارهای بدنه و سطح مقابل آن است. برای امر بهینه سازی عملکرد تونلسازی، تمامی فعالیتها باید هماهنگ با هم باشند تا کمترین تأخیر وجود داشته باشد بین هر کدام از وقایع تا آخر.
حفاری در تونلهای با نوعی از ماشینهای سپردارنده مولز انجام می پذیرد. سپرها تأسیس می شوند بطور موقتی برای پشتیبانی برای بخشهای جلوی تونل و اطمینان منطقه کار برای گروه وجود دارند و نوع ماشینهای حفار: ماشینهای سپردار جلوباز و ماشینهای سپردار جلو بسته. ماشینهای جلوباز ماشینهایی هستند که عموماً بکار گرفته یم شوند در خاکهای محکم با پایداری و استحکام غیرقابل ملاحظه . در حالت و وضعیت خاکهای رونده مثل رسوبی یا شنی، یک ماشین جلوبسته سپردار استفاده می گردد. یک ویژگی مهم در TBMها سرعت حفاریشان بستگی دارد به حالت خاک و میزان قدرت موتور (اسب بخار) TBM. دیگر خاصیت مهم که در حرکت طولانی است که تعیین یم کند که اغلب، TBM احتیاج دارد که دوباره خاموش و آغاز بکار کند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله علم مکانیک در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله علم مکانیک در pdf دارای 39 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله علم مکانیک در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله علم مکانیک در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله علم مکانیک در pdf :

فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه 1
سیستم سوخت رسانی بنزینی 2
علائم سوختگی واشر سر سیلندر 3
سیستم برق اتومبیل 6
سیستم جرقه و الکتریکی 15
قسمتهای کویل 16
سیستم خنک کننده و روغنکاری 25
سیستم ترمز – فرمان تعلیق 30
سیستم فرمان 33

بسمه تعالی
علم مکانیک عملی که درباره نیروها و حرکت جسم (چه در حال حرکت یا سکون) بحث می کند و امروز تمام دستگاه و ماشینها وسایل موتوری و غیر موتوری همه از علم مکانیک تبعیت می کنند . در این رشته کسانی می توانند مدارج عالی را کسب نمایند که دروس ریاضی قوی داشته باشند و مکانیک شامل گردشی های مختلف بوده که رشته مکانیگ گرایش ماشین آلات رشته جدیدی است که تازه در کشور تدریس می گردد و شاید تا حدی در کشور ناشناخته باشد ولی با حضور استادان عزیز و تکنسین های محترم این رشته روز به روز بر پیشرفقت آن افزوده شده و برای دانشجویان و کسانی که می خواهند در این رشته تجربیات کافی را کسب نمایند شناخته تر خواهد شد هر چند با تازه آمدن این رشته در واحد های دانشگاهی این کشور امکانات , حتی اولیه در کارگاه های مربوطه به دروس اختصاصی این رشته مهیا نیست و کارگاههای دروس اصلی این رشته به علت نبودن لوازم و قطعات مورد نظر تشکیل نمی گردد . ولی باز هم امیدواریم که با فعالیت مسئولین مربوطه این معضل دانشجویان این رشته تا حدودی حل گردد.

سیستم سوخت رسانی بنزینی
سر سیلندر : در روی سر سیلندر بسته شده و دارای محفظه احتراق است . و جنس آن از آلومینیوم می باشد .
سیلندر : بزرگترین قطعه موتور است که در آن سوراخهایی برای عبور پیستون و روغن و آب و… وجود داردد . سامل قطعاتی مانند : 1-بوش سیلندر 2- پیستون 3- شاتون4- رینگ کمپرسی و رینگ روغنی ,گژن پین , میل لنگ ,میل سوپاپ, یاتاقانهای ثابت و متحرک , اویل پمپ ,پمپ بنزین , دلکو ,واتر پمپ , فیلتر روغن در سیلندر قرار دارد و یا بسته می شوند .

علت ترکیدن سر سیلندر و سیلندر : 1- یخ زدن آب موتور 2- گرمای بیش از حد موتور 3- بیش از حد سفت کردن پیچهای سر سیلندر
کارتر : در پایین سیلندر بسته و مخزن روغن است .
واشر سرسیلندر : بین سیلندر قرار می گیرد و وظیفه آن آبندی کردن بین سرسیلندر و سیلندر وجلوگیری از خارج شدن کمپرس و قاطی شدن آب و روغن می باشد و علت سوختن آن 1-جوش آمدن و یا داغ کردن موتور 2- تاب برداشتن سیلندر 3- شل بودن پیچهای سر سیلندر 4- ترکیدگی سر سیلندر.
علائم سوختگی واشر سر سیلندر : 1- خارج شدن دود سفید و آب از اگزوز 2- کم شدن آب رادیاتور 3- گرم و بد کار کردن موتور 4- کاهش قدرت موتور 5- شیری رنگ کردن روغن 6-ظاهر شدن حباب در روی آب رادیاتور (با گاز دادن موتور )

علائم تاب برداشتن سر سیلندر :سوختن پی در پی واشر سر سیلندر –دلیل نفوذ آب به داخل اطاق احتراق :
1-سوختن واشر سر سیلندر 2-شل بودن پیچهای سر سیلندر 3- ترک برداشتن سرسیلندر
پیستون : کارش به وجود آوردن کمپرس در موتور می باشد ساختمان پیستون : استوانه ای است که در قسمت بالا و پایین باز است و رینگ های کمپرسی و روغنی روی آن قرار دارد . علت گریپاژ نمودن پیستون در سیلندر 1- جوش آمدن موتور و گرمای بیش از حد موتور 2- نداشتن روغن یا نرسیدن روغن :انواع رینگ : رینگ کمپرسی – رینگ روغنیرینگ کمپرسی به منظور آب بندی بین سیلندر و پیستون در شیار پیستون نصب می شود و پس از خروج کمپرسی اطاق احتراق به داخل کارتر جلوگیری می کند .

رینگ روغنی به منظور پاک کردن روغن بدنه سیلدر و برگشت آن بداخل کارتر و جلوگیری از رفتن روغن به اطاق انفجار
تفاوت رینگ روغنی و کمپرسی : رینگ کمپرسی در بالای پیستون و رینگ روغنی در پایین رینگ کمپرسی است هم چنین رینگ روغنی دارای سوراخ می باشد .
توجه : اگر رینگ کمپرسی خورده و یا بشکند کمپرسی از بالای پیستون رد می شود و موتور قدرت کافی را نخواهد داشت .
علائم خورده ویا شکسته شدن رینگ : از اگزوز دود سیاه مایل به آبی بیرون آمده و موتور قدرت کافی را نخواهد داشت .

دلایل کمپرس در قسمتهای موتور
1-دلیل کاهش کمپرس موتور : 1- فیلر نبودن سوپاپها 2-آب بندی نبودن کیت یا لبه سوپاپ 3-سوختن سوپاپاها 4-سوختن واشر سرسیلندر 5-شلبودن پیچهای سر سیلندر 6- ترکیدگی سر سیلندر
2-دلیل کمپرس به داخل کارتر : 1-خورده شدن ؤچسبیدگی ؤشکستن رینگ 2-مقابل هم بودن چاک رینگها 3-گشاد شدن سیلندر 4-ترک برداشتن پیستون
3-دلیل کمپرسی در رادیاتور :1-سوختن واشر سر سیلندر 2-ترک برداشتن سر سیلندر
شاتون : در بالا به وسیله گژن پین و در پایین به میل لنگ بسته می شود و شامل 1-سر شاتون که به گژن پین وصل است 2-بدنه شاتون 3-انتهای شاتون که به یاطاقان متحرک میل لنگ بسته می شود .

گژن پین : لوله ای (توخالی)است که پیستون را به شاتون وصل می کند و جهت جلو گیری از بیرون آمدن گژن پین دو طرف آن خار فنری وجود دارد و تشخیص خرابی آن در موقعی که موتور سرد است صدای گژن پین به خوبی به خوبی شنیده می شود ولی در موقعی که موتور گرم است صدای گژن پین کمتر شنیده می شود .
میل لنگ :حرکت خطی شاتون را به حرکت درونی تبدیل نموده و به وسیله زنجیر (و یا در گیر شدن با دنده یا بسته مخصوص) میل سوپاپ نیز به حرکت در می آورد و هم چنین به وسیله تسمه پروانه واتر پمپ و دینام و پروانه ,را می گرداند و فلایویل که انتهای میل لنگ بسته می شود قدرت را به کلاج منتقل می کند .
ساختمان میل لنگ : به طوری کلی ساختمان میل لنگ از قسمتهای زیر تشکیل شده است .

1-پولی سر میل لنگ که برای عبور تسمه پروانه است 2-چرخ دنده سر میل لنگ که باعث گردش میل سوپاپ می شود 3- محور ثابت و متحرک به بدنه سیلندر (یاطاقان ثابت )و محور متحرک به دسته پیستون بسته می شود 4- لنگهای تعادل 5- مجرای عبور روغن 6-فلانچ اتصال فلایویل

سیستم برق اتومبیل
شامل : باطری –کوئل- دلکو-شمع
باطری منبع ذخیره برق بوده که برق مصرفی مورد لزوم اتومبیل را تامین نماید .
باطری از تعدادی خانه تشکیل شده است در داخل این خانه صفحات مثبت و منفی برای تبادل جریان الکتریسته قرار داده شده است عایق دیگری که مابین آن دو کار گذاشته شده است مجزای باشند .

هر باطری شامل دو قسطب می باشد که صفحات مثبت در داخل باطری به همدیگر متصل شده تشکیل قطب مثبت وصفحات منفی نیز به همدیگر وصل شده قطب منفی را تشکیل می دهند در داخل باطری مابین صفحات از محلول اسید سولفوریک و آب مقطر برای انجام اعمال شیمیایی استفاده شده است که اصطلاحاً الکترولیت نیز نامیده می شود در اتومبیل برای جلوگیری از شلوغی سیم پیچی و بخاطر مقرون به صرفه بودن قطب منفی باطری را به بدنه اتومبیل اتصال داده و چون اکثر قطعات تشکیل دهند بدنه اتومبیل فلزی می باشد لذا هادی جریان نیز هستند پس تمام قسمت بدنه اتومبیل منفی خواهد بود .برای سوزاندن مخلوط هوا و بنزین متراکم در محفظه سیلندر احتیاج به یک نیروی الکتریکی قوی می باشد و برق باطری امکان ارائه این ایرو را ندارد لذا با دستگاهی بنام کوئل ولتاژ دوازه ولت باطری را تقویت می کنند تا جرقه لازم برای روشن شدن موتور را تولید نماید .

کوئل دستگاه ست که برق باطری اتومبیل را از نظر ولتاژ زیاد می کند یعنی برق دوازده ولت باطری را که برای تولید جرقه در الکترود شمعها کافی نیست در حدود هزار برابر تقویت می نماید .
کوئل بر دو نوع : کویل خشک و کویل روغنی در داخل کوئل های خشک قیر فشرده شده و در داخل کوئل های روغنی روغن می ریزند ولی امروزه بیشتر از کوئل های روغنی استفاده می شود چون روغن کوئل از گرم شدن و سوختن آن جلوگیری می کند .
کوئل تشکیل شده است از یک پوسته فلز که درپوش بالایی آن از کائوچو شاخته شده است که نسبت به پوسته عایق می باشد و محل اتصال دو فیش کناری در برج وسط کویل مشخص شده است .

محل بستن دو رشته سیم در ظرفیت درپوش به نامهای قطب مثبت و قطب منفی ومحل مرکزی سیم در وسط برای خروج برق تقویت شده در نظر گرفته شده است که به برج مویل معروف است . از طریق همین محل برق تقویت شده به وسیله یک رشته کابل قوی به دستگاه دلکو و از دلکو به سر شمعها می رسد .

در داخل کوئل یک میله یا هسته مرکزی وجود دارد که هسته مرکز از تعداد ورقه های نازک آهن با لایه های عایق شده بر روی هم درست شده است . به دور این میله دو نوع سیم پیچیده شده به نام سیم پیچ اولیه و سیم پیچ ثانویه سیم پیچ اولیه با ضخامت زیاد و طول کم به دور این میله پیچیده شده است . که یک سر آن به محل قطب مثبت درب کوئل وصل شده است یعنی قطب منفی و قطب مثبت آن به وسیله همین سیم پیچ از داخل له همدیگر اتصال داده شده است و برق مثبت باطری وق قطب مثبت کوئل وصل به وسیله سیم دیگر هم برق از قطب منفی کویل خارج و در دلکو به فیوز و پلاتین وصل می شود .

سیم پیچ ثانویه با ضخامت کم و طول زیاد به دور این میله به طوری که نسبت به سیم پیچ اولیه کانلاً عایق می شوند .حدود هزاران دور بستگی به ولتاژ مورد نیاز پیچیده شده است . که یک سر این سیم پیچ در قسمت داخل کوئل نزدیک به قسمت خروجی قطب منفی به سیم پیچ اولیه اتصال داده شده و سر دیگر آن به سر میله مرکز ی یعنی به برج کوئل وصل می شود .

در داخل کویل از القاء جریان برق به وسیله قطع خطوط قوای میدان مغناطیسی توسط قطع و وصل پلاتین حاصل از عبور جریان برق از سیم پیچ اولیه به سیم پیچ ثانویه استفاده می شود , چون کویل قادر به قطع و وصل جریان نیست .لذا از پلاتین استفاده می شود که جریان DC باطری را به AC تبدیل می کند در سیستم جرقه جهت سیم کشی مدار قطب منفی توسط کابل به بدنه متصل شده و قطب مثبت به اتوماتیک استارت و از اتوماتیک استارت به آمپر و از آمپر به سوئیچ از سوئیچ به مثبت کویل و از منفی کویل به وسیله سیم دیگری جهت قطع و وصل جریان به پلاتین و خازن بسته می شود و یک سیم از سوئیچ به اتوماتیک استارت وصل شده و مدار ثانویه جهت ایجاد جرقه در شمع توسط یک وایر از کویل به درب دلکو یعنی به فنر و زغال و چکش برق رسیده و توسط چکش برق بر ترمینالهای درب دلکو و از آن جا توسط وایر به شمعها می رسد تا موتور روشن شود .

در دلکوهای پلاتین دار قطع و وصل مدار اولیه کویل توسط پلاتین صورت می گیرد که پلاتین مانند یک کلید عمل می کند ولی در سیستم دلکوهای مغناطیسی کلید یا پلاتین به کار گرفته نشده است . یعنی بدون پلاتین می باشد و به جای پلاتین از ترانزیستور استفاده شده است .

در روی دلکو ترمینالهایی وجود دارند که ترمینال وسطی آن برای ورود برق کویل به دلکو بوده و بقیه ترمینالها محل خروج برق به سر شمعها بستگی به تعداد سیلندر موتور در اتومبیلها متناوب می باشند یعنی مورتور چهار سیلندر دارای چهار ترمینال و شش سیلندر دارای شش ترمینال برای هدایت برق توسط وایر ها می باشد در محل ترمینالها پینهای کوچکی از جنس فلز که هادی برق هستند تعبیه شده و به نحوی در درب دلکو قرار گرفته اند که نسبت به اطراف عایق و فقط در محل اتصال وایر ها برق را به سر شمعها هدایت می کنند . ورابط بین ترمینال وسطی درب دلکو با ترمینال وایر های شمع زغال و فنر و چکش برق می باشد .

4-شمع
وسیله ای است که در موتورهای احتراق داخلی بنزین سوز با ایجاد جرقه مرحله انفجار را تکمیل می نماید .
شمعها توسط یک واشر مسی جهت گاز بندی به سر سیلندر بسته می شوند .چون برای انتقال جریان الکتریسته همیشه به دو قطب مثبت و منفی نیاز- مندیم لذا به بدنه خود شمع چون به سر سیلندر بسته می شود . قطب منفی و الکترود وسط آن قطب مثبت را تشکیل می دهند که نسبت به هم به وسیله عایق می باشند .
در انتها :

منفی باطری توسط کابل به بدنه اتصال داده می شود باطری توسط یک کابل به اتوماتیک استارت وصل ی شود از اتوماتیک استارت به آمپر از آمپر سوئیچ به مثبت کوئل از منفی کوئل به خازن و پلاتین دلکو و همچنین یک سیم از سوئیچ به اتوماتیک استارت و یک وایر از کوئل به درب دلکو برای رسانیدن برق ولتاژ قوی به ذغال و چکش برق و از چکش برق به سر شمعها توسط وایرهای شمع می باشد .

دلیل بریدن گاردان : بار زیاد – جدایی قفل گاردان –زور زیاد در هنگام بکسواد چرخ – خرابی کشوی گاردان می باشد .
دیفرانسیل : دستگاهی است که بعد از میل گاردان نصب می شود و قدرت از طریق میل گاردان به وسیله دیفرانسل به چرخها منتقل می شود .
قطعات : 1- پینیون 2- کرانویل3- دنده های هرزگرد 4- دنده پلوسها 5-میل پلوس 6-هوزسنگ 7- پوسته 8-توپی چرخ 9-بلبرینگها (کاسه نمد)10-کله گاوی
وظایف دیفرانسیل: 1)انتقال قدرت (نیرو)2)تغییر تحت زاویه 90 درجه 3)تنظیم دور چرخها در سر پیچها 4)تیدل دور زیاد به دور کم کرانویل (چرخها)
بخاطر ایجاد گشتاور زیاد در پلوسها دنده کرانویل بزرگتر از پینیون می باشد.

بلبرینگهای دیفرانسیل : 1)دو عد بلبرینگ سر پاوسها 2_دو عدد بلبرینگ دو طرف هوزینگ 3) دو عدد بلبرینگ شافت پنیون
دنده های هرز گرد در سر پیچها دور چرخها را طوری تنظیم می کند که چرخی که نزدیک به میدان است دور کمتر و چرخی که دور تر است دور زیاد بزند و در بعضی دیفرانسیل ها 2 عدد و در بعضی یگر تعداد آنها 4 می باشد .

دنده پلوس بزرگتر از دنده هرز گرد است . داخل دنده پلوس هزار خار (دندانه ) دارد در صورتیکه سوراخ دنده هرز گرد هزار خار ندارد پشت دنده هرز گرد صاف در صورتی که که پشت دنده پلوس بر جسته است .
دنده هرز هرزگرد دو نوع حرکت 1)حرکت انتقالی (گردش دور کرانویل)2)حرکت وضعی (گردش دور محور خود)را انجام می دهند و در جاده مستقیم دارای حرمت انتقالی بوده و در سر پیچها دارای حرکت انتقالی و وضعی می باشند .
کله گاوی : به قسمتی از پوسته دیفرانسیل گفته می شود که کرانویل و پینیون در آن قرار دارد و پوسته هوزینگ نیز گفته می شود .
علائم بریدن پلوس چرخ : گردش میل گاردان – تولید صدا – حرکت نکردن اتومبیل
طریقه تشخیص صدای دیفرانسل از گیربکس : اتومبیل را در سر غلت کم در دنده بالا (دنده 4) قرار داده اگر صدا ادامه داشت از دیفرانسل است ولی اگر صدا قطع شد عیب از گیربکس می باشد .

دلیل داغ کردن دیفرانسل :10 نداشتن یا کم بودن واسکازین 2- زور و بار زیاد 3- کم بودن فاصله کرانویل به پنیون 4-بسته بودن دریچه هوا
سیستم جرقه و الکتریکی : باطری 0- سوئیچ – کویل = دلکو- شمع ها – وایر ها باطری : مخزن که برق اولیه اتومبیل تامین می کند و هر خانه باطری آن 2 وبت برق داشته یعنی یک باطری 12 ولت 6 خانه دارد .
قسمتهای باطری : 1) صفحات مثبت 2) صفحهات منفی 3)صفحات عایق عایق 4) اسید سولفوریک 5) پوسته 6)قطبهای باطری (مثبت و منفی ) 7) درب باطری برای ریختن اسید .
برای تشخیص ظاهری قطب مثبت از منفی کلفت تر می باشد که دارای علامت + یا p ولی قطب منفی با علامت – یا n می باشد و قطب مثبت با قرمز ولی منفی با خاکستری نشان داده می شود .

کویل : چون برق 6 یا 12 و یا 24 ولت برای جرقه زدن شمع ضعی می باشد کوئل ان را هزار برابر افزایش داده و قوی می کند .
قسمتهای کویل عبارتند از : 1) بدنه 2) هسته آهنی 3) سیم پیچ اولیه (کلفت)4) سیم پیچ ثانویه (نازک) 5) روغن اگر فقط مویل سوخته باشد استارت می زند ولی موتور روشن نمی شود .

طریقه آزمایش کویل : وایر وسط (مربوط به کویل) دلکو را بیرون آورده حدود 8 میلی متر به بدنه فلز موتور نزدیک می کنیم اگر استارت زدن جرقه آبی زنگ زد کویل سالم و اگر جرقه مایل به قهوه ای رنگ زرد نسیم سوز و اگر اصلاً جرقه نزد کویل سوخته است .

دلایل سوختن کویل : 1- اتصالی در سیم پیچ ها 2- باز گذاشتن سوئیچ در هنگامی که موتوی خاموش و دهانه پلاتین بسته باشد 3-نبودن روغن در کویل های روغنی
دلکو : تقسیم برق قوی کویل به سر شمعه بر حسب ترتیب احتراق 2- قطع و وصل سیستم پیچ اولیه کویل 3- تنظیم آوانس جرقه متناسب با دو موتور
قطعات دلکو : 1- درب دلکو 2- چکش برق 3- فیوز (خازن)4-صفحه پلاتین 5- پلاتین ها 6-میل دلکو 7- بدنه دلکو 8- آوانس خلائی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله بررسی عملکرد زئوپلانت بجای مالچ نفتی در کاهش فرسایش خاک و

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی عملکرد زئوپلانت بجای مالچ نفتی در کاهش فرسایش خاک و تثبیت ماسه های روان در pdf دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عملکرد زئوپلانت بجای مالچ نفتی در کاهش فرسایش خاک و تثبیت ماسه های روان در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکرد زئوپلانت بجای مالچ نفتی در کاهش فرسایش خاک و تثبیت ماسه های روان در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عملکرد زئوپلانت بجای مالچ نفتی در کاهش فرسایش خاک و تثبیت ماسه های روان در pdf :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: دومین همایش علوم زمین

تعداد صفحات: 15

چکیده:

امروز کمتر منطقه را میتوان در سطح زمین یافت که در معرض تخریب و فرسایش قرارنگرفته باشد وقوع خشکسالی های پی در پی اقلیم خشک و نامساعد و وجود بادها شرایط مناسبی را برای حرکت ماسه های روان و فرسایش خاک بوجود آورده است فرسایش خاک و حرکت ماسه های روان باعث وارد آمدن آسیب های جدی به اقتصاد کشاورزی اجتماع فرهنگ و محیط زیست می شود به منظور غلبه با این پدیده از روشهای مختلفی استفاده می شود که مهمترین آنها استفاده از مالچ نفتی می باشد و در مناطق مختلف کشور عملیات مالچ پاشی بدون توجه به آثار زیست محیطی مالچ بکار گرفته می شود که بازدهی آن در اکثر مناطق کوتاهمدت بوده و این مسئله باعث وارد آمدن هزینه های سنگین به منابع اقتصادی و زیربنایی شده است و هرنوع سرمایه گذاری را برای یافتن ماده ای جایگزین توجیه می نماید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله بررسی رفتار نگاری دینامیک و رباتیک ژئودتیک به عنوان جایگزی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی رفتار نگاری دینامیک و رباتیک ژئودتیک به عنوان جایگزینی برای رفتارنگاری سنتی ژئودتیک (میکروژئودزی) در سدهای خاکی در pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رفتار نگاری دینامیک و رباتیک ژئودتیک به عنوان جایگزینی برای رفتارنگاری سنتی ژئودتیک (میکروژئودزی) در سدهای خاکی در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رفتار نگاری دینامیک و رباتیک ژئودتیک به عنوان جایگزینی برای رفتارنگاری سنتی ژئودتیک (میکروژئودزی) در سدهای خاکی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رفتار نگاری دینامیک و رباتیک ژئودتیک به عنوان جایگزینی برای رفتارنگاری سنتی ژئودتیک (میکروژئودزی) در سدهای خاکی در pdf :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی و سومین کنفرانس ملی سد و نیروگاههای برق آبی

تعداد صفحات: 8

چکیده:

ثبات سدهای خاکی و شیب های مشرف به آن یکی از با اهمیت ترین موضوعات مطرح در پایداری و ایمنی سدهاست. دوربین های رباتیک یک راه حل مقرون به صرفه برای ایجاد یک سیستم رفتارنگاری نزدیک به بازده آنی (real time) در مقابل سیستم های سنتی میکروژئودزی است. شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران در طرح سد و نیروگاه مسجد سلیمان سیستم رفتارنگاری کاملاً اتوماتیک برای رفتارنگاری شیب های غیر پایدار مشرف به نیروگاه سد مسجد سلیمان را برای اولین مرتبه درایران طراحی و راه اندازی کرد. سیستم مذکور مشاهدات را در زمانهای برنامه ریزی شده بدون دخالت انسانی قرائت، پردازش،ذخیره و در نهایت از طریق یک سیستم رادیوئی انتقال می دهد و در صورت نیاز این سیستم قابلیت هشدار برای حرکت های غیرمتعارف را نیز داراست. با بررسی های صورت گرفته یک الگوریتم جهت بهتر کردن دقت سیستم ارائه و در نتیجه قابلیتاعتماد بوسیله تقلیل اثرات خطاهای سیستماتیک نشأت گرفته از انکسار اتمسفری افزایش یافت. نتیجه مهم این پژوهش قابلیتراه اندازی سیستم جهت حصول به دقتهای مورد نیاز رفتارنگاری سدهای خاکی است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   176   177   178   179   180   >>   >