مقاله استفاده از هیدروکلوئید حاصل از صمغ دانه قدومه شیرازی به عن

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله استفاده از هیدروکلوئید حاصل از صمغ دانه قدومه شیرازی به عنوان منبع جدید برای تهیه فیلم خوراکی به منظور افزایش ایمنی مواد غذایی در pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از هیدروکلوئید حاصل از صمغ دانه قدومه شیرازی به عنوان منبع جدید برای تهیه فیلم خوراکی به منظور افزایش ایمنی مواد غذایی در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از هیدروکلوئید حاصل از صمغ دانه قدومه شیرازی به عنوان منبع جدید برای تهیه فیلم خوراکی به منظور افزایش ایمنی مواد غذایی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از هیدروکلوئید حاصل از صمغ دانه قدومه شیرازی به عنوان منبع جدید برای تهیه فیلم خوراکی به منظور افزایش ایمنی مواد غذایی در pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 11
چکیده:
در طی سال های اخیر تمایل به استفاده از بیوپلیمرهای زیست تخریب پذیر در تولید مواد بسته بندی بسیار مورد توجه قرار گرفته است فیلم های خوراکی به لایه نازکی از مواد خوراکی اطلاق می شود که به عنوان پوشش روی ماده غذایی استفاده می شود علاوه بر این فیلم های خوراکی می توانند حاوی آنتی اکسیدان و مواد ضد میکروبی باشند و این در حالی است که بسته بندی های مرسوم قادر به رقابت در این زمینه با فیلم های خوراکی نمی باشند. فیلم های خوراکی به واسطه جلوگیری از نفوذ رطوبت ، اکسیژن، دی اکسید کربن، عطر و چربی ها به منظور افزایش ماندگاری مواد غذایی و حفظ کیفیت آنها مورد استفاده قرار می گیرند. هدف از این مطالعه معرفی یک منبع جدید برای تهیه فیلم خوراکی و ارزیابی نفوذپذیری فیلم نسبت به بخار آب و اکسیژن و همچنین ارزیابی خواص الکترومغناطیس آن می باشد. در این پژوهش فیلم خوراکی بر پایه هیدروکلوئید بدست آمده از صمغ دانه ، قدومه شیرازی تهیه گردید. کلیه فیلم ها با گلیسرول به عنوان پلاستی سایزر در چهار غلظت نرم شدند. کلیه خواص مربوط به فیلم ها به روش استاندارد ملی آمریکا اندازه گیری شد. در فیلم های حاصل از صمغ دانه قدومه شیرازی با افزودن گلیسرول میزان نفوذپذیری به بخار آب و اکسیژن افزایش معنی داری پیدا کرد. با افزایش درصد گلیسرول شفافیت فیلم نیز افزایش پیدا کرد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله A Survey on Wind Catcher and Conserving it as a Solution t

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله A Survey on Wind Catcher and Conserving it as a Solution toward Green Architecture Case study: Wind Catchers of Yazd, Iran در pdf دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله A Survey on Wind Catcher and Conserving it as a Solution toward Green Architecture Case study: Wind Catchers of Yazd, Iran در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله A Survey on Wind Catcher and Conserving it as a Solution toward Green Architecture Case study: Wind Catchers of Yazd, Iran در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله A Survey on Wind Catcher and Conserving it as a Solution toward Green Architecture Case study: Wind Catchers of Yazd, Iran در pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری
تعداد صفحات: 13
چکیده:

In traditional architecture of Iran, using renewable energies such as wind and sun and as a result low consuming fossil fuels was one of the most noticeable issues for architects (especially in hot and dry deserts of Iran) which included the concepts of green architecture and responded to environmental problems. The ever shining sun of the desert cities of Iran such as Yazd has rendered life very difficult for its inhabitants and compelled them to resort facilities that could moderate the unbearable heat based on climatic factors. In general, considering the experience in traditional architecture of hot and arid regions of Iran, it is possible to create an environmental and green architecture by demonstrating traditional architectural elements. As one of the most important elements of cooling system in this area, wind catchers used to provide acceptable ventilation by means of renewable energy of wind.This paper concentrates on analyzing different types of randomly selected wind catchers in Yazd by means of field surveys. The results obtained from these analyses show the formal specifications of wind catchers with optimum operation in Yazd and conserving them for achieving the concepts of green architecture in new buildings.

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله تعیین تاثیر درمان شناختی ـ رفتاری بر میزان استرس پرستاران

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تعیین تاثیر درمان شناختی ـ رفتاری بر میزان استرس پرستاران شاغل در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج (سال 1388) در pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین تاثیر درمان شناختی ـ رفتاری بر میزان استرس پرستاران شاغل در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج (سال 1388) در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین تاثیر درمان شناختی ـ رفتاری بر میزان استرس پرستاران شاغل در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج (سال 1388) در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین تاثیر درمان شناختی ـ رفتاری بر میزان استرس پرستاران شاغل در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج (سال 1388) در pdf :

مقاله تعیین تاثیر درمان شناختی ـ رفتاری بر میزان استرس پرستاران شاغل در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج (سال 1388) در pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در ارمغان دانش از صفحه 58 تا 64 منتشر شده است.
نام: تعیین تاثیر درمان شناختی ـ رفتاری بر میزان استرس پرستاران شاغل در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج (سال 1388)
این مقاله دارای 7 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پرستار
مقاله استرس
مقاله درمان شناختی ـ رفتاری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه و هدف: استرس یکی از مهم ترین پدیده های زندگی در قرن حاضر است که به دلیل تاثیر بر سلامت روانی و جسمانی افراد به یکی از مباحث اصلی مدیریت رفتار سازمانی تبدیل شده است. اصولا شغل پرستاری و مراقبت از بیمار به خودی خود استرس زا است، لذا تهدید اهداف سازمانی و کاهش کیفیت و عملکرد پرستار در بیمارستان از آثار استرس در محیط های درمانی به ویژه بیمارستان ها می باشد. روش های متفاوتی جهت مقابله با استرس وجود دارد که از جمله این روش ها، درمان شناختی رفتاری می باشد. این پژوهش با هدف تاثیر درمان شناختی ـ رفتاری بر میزان استرس پرستاران شاغل در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج انجام شد.
مواد و روش ها: این مطالعه یک پژوهش کارآزمایی بالینی است که در سال 1388 بر روی 100 نفر از پرستاران شاغل در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج که به روش در دسترس انتخاب شدند. انجام گردید. پس از تکمیل پرسشنامه استاندارد DASS 42 به وسیله آنان، تعداد 30 نفر که از نظر میزان استرس وضعیت بدتری داشتند، انتخاب و به طور تصادفی به دو گروه مساوی آزمون و شاهد تقسیم شدند. برای افراد گروه آزمون طی هشت جلسه گروهی، به صورت هفته ای یک ساعت، تکنیک های درمان شناختی ـ رفتاری اجرا شد. در پایان مطالعه مجددا افراد دو گروه آزمون و شاهد پرسشنامه ها را تکمیل نمودند. داده های جمع آوری شده با استفاده از نرم افزار SPSS و آزمون های آماری تی و آنالیز واریانس تجزیه و تحلیل شدند.
یافته ها: میانگین و انحراف معیار نمرات استرس برای گروه مورد، به ترتیب؛ در پیش آزمون 96/7±73/18 و در پس آزمون 29/7±26/12 بود و برای گروه شاهد، به ترتیب؛ در پیش آزمون 41/8±06/21 و در پس آزمون09/9±73/20 بود، که بین دو گروه آزمون و شاهد قبل از مداخله تفاوت معنی داری در میزان استرس وجود نداشت، اما بعد از مداخله بین دو گروه تفاوت معنی داری مشاهده شد (p=0.03).
نتیجه گیری: با توجه به یافته های مطالعه، آموزش تکنیک های درمان شناختی ـ رفتاری به طور معنی داری در کاهش استرس پرستاران موثر بوده است، لذا پیشنهاد می گردد در بیمارستان به منظور کاهش میزان استرس پرستاران و هم چنین افزایش کارایی ایشان و رضایت مندی بیماران، واحدی تحت عنوان مشاوره و روانشناسی ایجاد گردد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله نگاربرداری Q روشی نوین جهت ارزیابی بهبود سرعت امواج لرزهای

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله نگاربرداری Q روشی نوین جهت ارزیابی بهبود سرعت امواج لرزهای به سبب تزریق دوغاب در توده سنگ (مطالعه موردی سدهای بختیاری، بازفتو خرسان 2 ) در pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نگاربرداری Q روشی نوین جهت ارزیابی بهبود سرعت امواج لرزهای به سبب تزریق دوغاب در توده سنگ (مطالعه موردی سدهای بختیاری، بازفتو خرسان 2 ) در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نگاربرداری Q روشی نوین جهت ارزیابی بهبود سرعت امواج لرزهای به سبب تزریق دوغاب در توده سنگ (مطالعه موردی سدهای بختیاری، بازفتو خرسان 2 ) در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نگاربرداری Q روشی نوین جهت ارزیابی بهبود سرعت امواج لرزهای به سبب تزریق دوغاب در توده سنگ (مطالعه موردی سدهای بختیاری، بازفتو خرسان 2 ) در pdf :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: سی و یکمین همایش علوم زمین
تعداد صفحات: 10
چکیده:
تزریق سیمان روشی است که به طور گسترده جهت بهبود خصوصیات مکانیکی و نیز آببندی توده سنگ استفاده میشود. کنترل نتایج عملیات تزریق در مراحل اجرای تزریق، اتمام و بهرهبرداری یکی از مسائل مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد. تاثیر عملیات تزریق سیمان معمولاً توسط نتایج آزمایشهای نفوذپذیری تائید میشود که این روش برای نشان دادن میزان تغییرات ایجاد شده در خصوصیات مکانیکی توده سنگ به صورت مقادیر کمی کافی نمیباشد. تزریق سیمان باعث کاهش نفوذپذیری و بهبود در وضعیت درزهها و در نهایت افزایش امتیاز توده سنگ در سیستمهای ردهبندی مهندسی سنگ میشود. بنابراین با اندازهگیری مقادیر شاخص کیفی توده سنگ Q در مغزههای بدست آمده از گمانههای تزریق شده، میتوان میزان کارایی و موفقیت آمیز بودن عملیات تزریق در بهبود کیفیت توده سنگ را نشان داد. این مقاله به معرفی روش نگاربرداری Q به عنوان روشی ساده برای ارزیابی تاثیر تزریق سیمان در بهبود کیفیت توده سنگ پرداخته و نتایج حاصل از نگاربرداری Q در پانلهای تزریق آزمایشی ساختگاه سدهای بختیاری، بازفت و خرسان 2 را مورد بررسی قرار داده است. مقادیر سرعت امواج لرزهای در توده سنگ در شرایط قبل و بعد از تزریق توسط نگاربرداری Q بدست آمده است. نتایج اندازهگیریها نشان میدهد که در نتیجه عملیات تزریق، سرعت انتشار امواج لرزهای در توده سنگ بهبود یافته و استفاده از نگاربرداری Q برای اندازهگیری میزان بهبود در کیفیت توده سنگ را مورد تائید قرار میدهد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله پیشنهاد روشی برای تولید متان بیشتر از بقایای گیاهی تحت فرآ

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله پیشنهاد روشی برای تولید متان بیشتر از بقایای گیاهی تحت فرآیند هضم بی هوازی در pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیشنهاد روشی برای تولید متان بیشتر از بقایای گیاهی تحت فرآیند هضم بی هوازی در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیشنهاد روشی برای تولید متان بیشتر از بقایای گیاهی تحت فرآیند هضم بی هوازی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیشنهاد روشی برای تولید متان بیشتر از بقایای گیاهی تحت فرآیند هضم بی هوازی در pdf :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: سومین کنگره ملی بازیافت و استفاده از منابع آلی تجدید شونده در کشاورزی

تعداد صفحات: 7

چکیده:

بقایای گیاهی ناشی از فعالیت های کشاورزی پتانسیل زیادی برای تولید انرژی و بیوگاز دارند که از این پتانسیل استفاده نمی شود . در تحقیقات کارایی فرآیند هضم بی هوازی دو مرحله ای برای تثبیت و تولید متان از بقایای گیاهی چون سیب زمینی و بررسی شده است . می توان با ایجاد مرحله جداسازی مناسب بین هیدرولیز / اسیدوژنیک و متانوژنیک روشی مناسب برای تولید متان از این بقایا بدست آورد . این مرحله همراه با تولید زیاد دی اکسید کربن، اسید چرب فرار زیاد و pH کم می باشد . هضم ترکیبی باعث تولید میزان زیادی ) -3/4 Kwh/kg VS ( 2/1 انرژی در شکل متان می شود . هضم دو مرحله ای %60 متان بیشتر تولید می کند که نشان دهنده بهبود تولید متان در این فرآیند به علت سینرژیسم مثبت در هضم الکلی است . جداکردن متان در طول فرآیند باعث تولید
بیوگاز با %78-60 متان می شود . پایداری pH سیال خروجی نشان دهنده توانایی مناسب این روش، در فشار و غلظت های مختلف اسید های چرب فرار در طول فرآیند هضم دو مرحله ای است . نتایج بررسی ها نشان داد که فرآیند هضم دو مرحله ای راه حل مناسبی برای تولید متان از بقایای گیاهی چون سیب زمینی و برگ چغندرقند است .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   121   122   123   124   125   >>   >