مقاله بررسی پترولوژی و پتروژنز کمپلکس افیولیتی شرق ایرانشهر شرق

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی پترولوژی و پتروژنز کمپلکس افیولیتی شرق ایرانشهر شرق مکران در pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پترولوژی و پتروژنز کمپلکس افیولیتی شرق ایرانشهر شرق مکران در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پترولوژی و پتروژنز کمپلکس افیولیتی شرق ایرانشهر شرق مکران در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پترولوژی و پتروژنز کمپلکس افیولیتی شرق ایرانشهر شرق مکران در pdf :

سال انتشار: 1385

محل انتشار: بیست و پنجمین گردهمایی علوم زمین

تعداد صفحات: 8

چکیده:

مجموعه افیولیتی شرق ایرانشهر (مکران) حدود 65 کیلومتر عرض و 85 کیلومتر طول دارد و در شرق جازموریان در استان سیستان و بلوچستان قرار دارد محدوده ی مورد مطالعه جزئی از مجموعه فوق بوده و به وسعت 60 کیلومتر مربع در 25 کیلومتری شرق شهرستان ایرانشهر واقع شده است. با توجه به مطالعات انجام گرفته مشخص گردید که این منطقه تقریبا سکانس کاملی از مجموعه افیولیتی را در خود جای می دهد سنگهای اولترامافیک منطقه شامل دو نوع تکتونیزه و کوموله ای می باشد. توده های الترامافیک کوموله ای بیشتر از نوع هارزیورژیت و دونیت بوده و به میزان کمتر لرزولیت می باشند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله تعیین توزیع مکانی حداکثر مقدار تبخیردرتعرق مرجع روزانه با

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تعیین توزیع مکانی حداکثر مقدار تبخیردرتعرق مرجع روزانه با استفاده از زمین آمار و تصاویر ماهواره نوآ (مطالعه موردی: استان تهران) در pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین توزیع مکانی حداکثر مقدار تبخیردرتعرق مرجع روزانه با استفاده از زمین آمار و تصاویر ماهواره نوآ (مطالعه موردی: استان تهران) در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین توزیع مکانی حداکثر مقدار تبخیردرتعرق مرجع روزانه با استفاده از زمین آمار و تصاویر ماهواره نوآ (مطالعه موردی: استان تهران) در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین توزیع مکانی حداکثر مقدار تبخیردرتعرق مرجع روزانه با استفاده از زمین آمار و تصاویر ماهواره نوآ (مطالعه موردی: استان تهران) در pdf :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: دومین همایش ملی مدیریت شبکه های آبیاری و زهکشی

تعداد صفحات: 7

چکیده:

تبخیر-تعرق از اجزای اصلی گردش آب در طبیعت بوده و آگاهی از میزان دقیق آن درپروژه های آبی ضروری است. در این بررسی با هدف تهیه نقشه تبخیر -تعرق مرجع منطقه ای حداکثر در استان تهران، تبخیر -تعرق مرجع ماه جولای سال های 1999-2003 با روش هارگریوز -سامانی برآورد و به منظور منطقه ای کردن آن دو روش کریگینگ و کوکریگینگ با متغیر کمکی دمای سطح زم ین استفاده شده است . دمای سطح زمین از تصاویر ماهواره نوآ ماه جولای سال های 2003 – 1999 با تعدادی از الگوریتم های روزنه مجزا برآورد گردیده است . با مقایسه دمای برآورد شده با الگوریتم ها و دمای عمق 5 سانتیمتری خاک، الگوریتم کول و کاسیلیس ( 1997 ) برای منطقه مناسب تشخیص داده شده و به عنوان متغیر کمکی روش کوکریگینگ استفاده گردیده است. نتایج خطای استاندارد برآورد در روش کریگینگ49/172 و کوکریگینگ 47/995 بوده است . بنابراین برای ترسیم نقشه تبخیر -تعرق مرجع منطقه ای حداکثر روش کوکریگینگ با متغیر کمکی دمای سطح زمین استفاده شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله کارآفرینی مرغداری در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله کارآفرینی مرغداری در pdf دارای 44 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کارآفرینی مرغداری در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کارآفرینی مرغداری در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کارآفرینی مرغداری در pdf :

هزینه های قبل از بهره برداری :

هزینه های جاری :

هزینه استهلاک :

هزینه سوخت و انرژی :

جمع هزینه های جاری طرح :

فصل پنجم
شرح فرایند و اطلاعات فنی مورد نیاز

تاریخچه پرورش مرغ :
مرغ در حدود 5000-5500 سال قبل از میلاد مسیح در هندوستان، سوماترا و جاوه اهلى شده است که براى مصارف غذائى، مذهبى، نمایش و شرط‌بندى و جنگ انداختن با یکدگیر به‌کار گرفته مى‌شد. بشر اولیه با درست کردن لانه و دادن غذا به زنده ماندن و تولید نسل مرغ کمک کرده است.
استفاده از گوشت مرغ و تخم‌مرغ به‌عنوان غذاى انسان تاریخچه بسیار قدیمى دارد. نحوه ذبح و آماده کردن مرغ براى مصارف انسانى با پیشرفت فرهنگ و تمدن بشرى تغییر کرده است؛ طورى که امروزه نحوه کشتار و آماده کردن مرغ از نظر تجارى مصرف گوشت و بهداشت عمومى حائز اهمیت است.

در جوامعى که دچار کمبود چراگاه‌هاى طبیعى هستند و از طرف دیگر به‌عللى از نظر مراتع مصنوعى محدودیت دارند، براى تأمین پروتئین حیوانى کافى براى مصارف انسانى توسعه هرچه بیشتر صنعت پرورش طیور ضرورت انکارناپذیرى دارد. زیرا نگهدارى و پرورش طیور احتیاج به مراتع و چراگاه‌هاى وسیع ندارد و مى‌توان در محیط محدود با استفاده از مازاد مواد غذائى غیرقابل استفاده براى

انسان، مثل بقایاى کارخانجات روغن‌کشی، لبنیات‌سازى کشتارگاه‌هاى صنعتى (دام و طیور) شیلات، کنسروسازى و غیره، در مدت زمان کوتاهى تولید گوشت و تخم‌مرغ کافى در مرغ نمود. در جدول زیر مقدار گوشت مرغ تولید شده در جدول تولید گوشت مرغ در جهان، قاره‌هاى مختلف و در کشورهاى مختلف در سال‌هاى مختلف نشان داده شده است.

تاریخچه پرورش مرغ در ایران
در حدود 1000 سال قبل از میلاد مسیح اقوام آریائى ضمن مهاجرت به فلات ایران مرغ را با خود به ایران آوردند و ساکنین این فلات از آن بهره‌بردارى کردند.
مطابق روایات و مدارک موجود یونانى‌ها براى اولین‌بار در ایران با مرغ آشنا شدند و آن را از ایران به یونان بردند.

پس از اینکه زرتشت ظهور کرد و آئین زرتشتى در فلات ایران گسترش یافت، به‌علت تشویق و دستورهاى مذهبى، پرورش و نگهدارى طیور مورد توجه فراوان قرار گرفت، حمایت از حیوانات و طیور و پرورش آنها یکى از ارکان اساسى مذهب زرتشت بود که به دفعات در سرودهاى مذهبى به آن اشاره گردیده است.
در بین طیور، خروس که ساعت ایرانیان باستان بوده است، عزیر و مقدس به‌شمار مى‌آمده است.
برطبق نوشته‌ها، غذاى عمده ایرانیان در زمان ساسانیان گوشت مرغ بوده است. از نظر اهمیت پرورش طیور در زمان ساسانیان همین بس که معاش مردم برخى از شهرها فقط از پرورش مرغ تأمین مى‌شده است.

تا سال 1333 پرورش طیور در ایران به‌صورت کاملاً ابتدائى و اکثراً در روستاها صورت مى‌گرفت؛ بدین ترتیب که تعداد معدودى مرغ و خروس در هر خانواده اکثراً جهت تولید تخم‌مرغ براى مصارف خودى نگهدارى مى‌شد و پرورش و نگهدارى مرغ از نظر تولید گوشت کمتر مورد توجه قرار مى‌گرفت و فقط در موارد خاصى از نیچه خروس‌ها و یا مرغ‌هاى پیرى که تخم نمى‌گذارد، به‌عنوان گوشت استفاده مى‌شد.
در شهرها مصرف گوشت مرغ بسیار پائین و متداول نبود، از این‌رو گوشت طیور نقش قابل ملاحظه‌اى در غذاى روزمره مردم نداشت.

در سال 1333 سازمان دامپرورى کشور تعداد 600،000 قطعه جوجه از نژادهاى نیوهماشیر (New Hampshire) و ردایلندرد (Rhodisland Red) و پلیموت روک (Plymouth Rocks)، از کشور آمریکا وارد و در بین روستائیان و اطراف شهرها پخش کردند.
پس از این تاریخ به‌علت وجود بازار مناسب و تقاضاى زیاد براى گوشت مرغ و تخم مرغ، مرغدارى و صنعت مرغدارى در ایران توسعه زیاد نمود و به‌تدریج مؤسسات جوجه‌کشى و سایر مؤسسات وابسته به مرغدارى در ایران ایجاد و گسترش یافت.
بر حسب نوع و شرایط پرروش از مولدهای حرارتی برای گرم کردن سالن استفاده می شود. در پرورش بر روی بستر می توان از مادرهای مصنوعی و سایر روش های گرم کردن استفاده کرد. در حالی که در پرورش در داخل قفس بیشتر از روش های گرم کردن مرکزی استفاده می شود، لازم است شرایط و نحوه گرم کردن سالن طوری تنظیم شود که دمای سالن در طبقه های مختلف قفس یکسان باشد. معمولاً در سیستم های گرمایی برای تنظیم درجه حرارت از ترموستات استفاده می شود. ظرفیت گرمایی دستگاه های گرم کننده را با واحدهای Kcal و BTU تعیین می کنند.
هم اکنون از دستگاه های حرارتی که به صورت مستقل و مجزا از یکدیگر هستند(بخاری) به علت مشکلات استفاده و هزینه های فراوان کمتر استفاده می شود و در عوض به دلیل سهولت و کارایی مناسب، بیشتر از سیستم های گرم کننده مرکزی و یا هیتر هایی که هوای گرم را به داخل سالن می دمند، استفاده می شود. در زمستان که هوای کمتری برای تهویه، مورد نیاز طیور است، برای کارایی بهتر منابع حرارتی لازم است دورترین هواکش ها به منبع حرارتی روشن شوند تا جریان هوای گرم بطور یکنواخت در سالن پخش شود.

 

روش های گرمایشی
روش گرمایش در مرغداری ها در حال حاضر بدلیل استفاده از روش جابجایی هوا (Convection) تؤام با اتلاف بسیار زیاد انر‍ژی است. تعداد دفعات تهویه در مرغداری از سایر فضاهای صنعتی بسیار بالاتر است لذا انرژی جذب شده به هوا در هیترهای مورد استفاده قبل از تبادل حرارتی با محیط سالن،از طریق اگزوزفن های خروج هوا، به خارج از سالن هدایت می شود و این یعنی اتلاف پول و سوختی که با دشواری تهیه شده است، خیسی و رطوبت بیش از حد کف و عدم یکنواختی

 

در سیستم گرمایش از طریق جابجایی هوای گرم، حرارت بیشتر در زیر سقف متمرکز می گردد و سطوح نزدیکتر به کف و محل استقرار پرندگان از دمای مناسب برخوردار نخواهد بود و اتلاف انرژی از طریق سقف بسیار زیاد است. ولی در سیستم تابشی از طریق امواج مادون قرمز منقل می شود، لذا امکان جهت دادن به مسیر گرمایش وجود داشته و حرارت بیشتر در فضای نزدیک به کف و سایر مکان های مورد نیاز متمرکز می گردد
بیش از 20 سال تجربیات کشورهای اروپایی نشان داده است که راه حل این معضل استفاده از دستگاه های گرمایش تابشی است، این دستگاه ها در زیر سقف سالن های مرغداری نصب می شود و گرما را از طریق تابش امواج مادون قرمز(Infrared)‌ به طرف کف سالن و بدن جوجه ها هدایت می کند، تبادل حرارت عمدتاً از طریق تابش یا Radiation صورت می گیرد و اتلاف انرژی از طریق هوا بسیار جزیی می باشد.

در این روش، کف سالن گرم و رطوبت آن تقلیل یافته و انتقال آلودگی به جوجه ها کاهش می یابد ضمن اینکه پراکندگی گرد و غبار در داخل سالن نیز به حداقل می رسد. برای جلوگیری از کاهش اکسیژن در داخل سالن، دستگاه، هوای مورد نیاز مشعل را توسط لوله ای از خارج سالن دریافت می کند و لذا در غلظت اکسیژن داخل سالن تغییری ایجاد نمی شود، علیر غم سوخت نسبتاً کامل این دستگاه ها، گازهای حاصل از احتراق به خارج از سالن هدایت می گردد.

مزایای دستگاه های گرم کننده تابشی در مرغداری ها
• تأمین گرمایش مطلوب و راحت در تمام سطح سالن
• مصرف کم سوخت (کمتر از 50% نسبت به سایر دستگاه ها )
• مصرف جزیی برق ( هر دستگاه 1/0 کیلو وات در ساعت)

• تقلیل انتقال آلودگی و عدم چرخاندن غیر ضروری هوا
• توزیع یکنواخت تر و امکان کنترل درجه حرارت
• جلوگیری از ازدحام پرنده ها و کاهش امراض و تلفات
• گرم و خشکی کف سالن

• بالا بودن سوخت و ساز جوجه ها
• امکان شستشو و ضد عفونی دستگاه در هر دوره
• امکان تأمین دمای 32 درجه سانتیگراد در روزهای اول جوجه ریزی
• گرمایش سالن های پرورش بوقلمون و شترمرغ نیز با دستگاه های گرمایشی تابشی یه نحوه مطلوب تأمین می گردد.

نقص طبیعی تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلودگی
در سالهای اخیر آلودگی سالمونلایی در بسیاری از جوجه کشی ها نسبت به مواقع دیگر بسیار بیشتر شده است. بررسی بیولوژی تخم مرغ به عنوان یک ایده خوب به دانستن بهتر کاهش آلودگی کمک میکند.
در سالهای اخیر آلودگی سالمونلایی در بسیاری از جوجه کشی ها نسبت به مواقع دیگر بسیار بیشتر شده است. بررسی بیولوژی تخم مرغ به عنوان یک ایده خوب به دانستن بهتر کاهش آلودگی کمک میکند.

 

چندین نقص دفاعی طبیعی در تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلوده شدن وجود دارد که به مهمترین آنها اشاره میشود:
1- پوسته اصلی تخم مرغ (shell) :
پوسته تخم مرغ به عنوان عایق در برابر ورود و تهاجم باکتریها به داخل تخم مرغ است. اگر چه پوسته نمیتواند به طور کامل تخم مرغ را در مقابل تهاجم میکروبها حفاظت کند. به طور میانگین در پوسته تخم مرغ 8000 منفذ (pores) وجود دارد. بسیاری از این منافذ به اندازهای بزرگ بوده که برای ورود میکروبها و آلوده شدن تخم مرغ کافی هستند.

2- کوتیکول(cuticle) :
کوتیکولها قبل از خروج تخم مرغ از کلواک مرغ ترشح شده و بر روی پوسته قرار دارد. این پوشش پروتئینی مانع بسیار موثری در برابر ورود میکروبها بوده که چند دقیقه بعد از تخم گذاری خشک میشود. پوسته وکوتیکول هر دو به عنوان یک مانع مهم هستند.
3- غشاهای پوسته (shell membranes) ، داخلی و بیرونی بوده که مانع نفوذ میکروبهاست. به طوری که حتی در صورت آلودگی پوسته، تمایز نرمال جنینی صورت میگیرد. ولی این وضعیت سبب میشود زمانی که جوجه سر خود را وارد کیسه هوایی میکند دچار مشکل شود.
(غشای پوسته دور سفیده را احاطه کرده که در انتهای تخم مرغ تشکیل اطاقک هوایی میدهد و شامل غشای داخلی و خارجی پوسته است. )
4- PH بالای آلبومین: آلبومین تخم مرغ به طور نسبی دارای ph بالایی (در حد 9) بوده و بیشتر باکتریها در ph 6-8 رشد میکنند.

5- آنزیمهای ضد میکروب: آلبومین حاوی یک آنزیم، آویدین (Avidin) است که خواص ضد میکروبی قوی دارد. غشای ویتلین، آلبومین و شالاژ حاوی لیزوزیم بوده که قادر به نابودی میکروبهاست.

کیفیت پوسته (shell Quality)
کیفیت وضخامت پوسته دو فاکتور در خصوص نفوذ میکروبهاست. فاکتورهای موفق به خصوص درنفوذ باکتریها در زمان ذخیره تخم مرغ موثر می باشد. ساتر و پیتر من در سال 1979 نشان دادند که چگونه به آسانی باکتری های سالمونلا در تخم مرغهایی با پوسته نازک و کم کیفیت نفوذ میکنند.
توجه داشته باشید که تنها بعد از 30 دقیقه 34 درصد سالمونلاها به تخم مرغهایی با پوست نازک نفوذ می کنند در این موارد میانگین زمان برای نفوذ میکروبها بعد از 30 دقیقه در تخم مرغهایی با کیفیت متوسط و خوب 18 و11درصد می باشد.

روشهای ضد عفونی تخم مرغ قابل جوجه کشی
1- سنباده زدن و تمیز کردن:
تخم مرغهایی که پوسته کثیف دارند بایستی با کاغذ سمباده تمیز شده و آلودگی آنها برطرف گردد.و سپس در راکهای جداگانه چیده می شوند. استفاده از محلول بافر به علت از بین بردن کوتیکول محافظ تخم مرغ توصیه نمی شود.
2- کنترل گردو خاک سالن و مکان نگهداری تخم مرغ به صورت اتوماتیک تا زمان ارسال به جوجه کشی باید انجام شود.
3- اسپری دستی:

اسفاده از ضد عفونی کننده به صورت اسپری بر بهداشت تخم مرغهای جوجه کشی بسیار موثر است. به طور معمول از ترکیبات چهارتایی آمونیوم ، فنل ها و پروکسید هیدروژن استفاده می شود.این شرایط در زمانی که آلودگی بسیار زیاد می باشد موثر بوده ولی در مواقع عادی توصیه نمی شود.دمای ضد عفونی باید 100-120درجه فارنهایت باشد. تمیز نگهداشتن لانه های تخمگذاری بسیار مهم می باشد.
4- ضد عفونی مکانیکی تخم مرغهای جوجه کشی:
گرانترین روش ضد عفونی می باشد. تحقیقات نشان می دهد که ضد عفونی مکانیکی بیش از 99درصد آلودگی ظاهر شده بر روی تخم مرغهای جوجه کشی را حذف می کند.(کوکس و همکاران ) .یکی از روشهای ضد عفونی مکانیکی استفاده از اسپری ضد عفونی کننده در فشار بالا بر روی قسمت پایین و بالای تخم مرغ در درجه حرارت 115- 140درجه فارنهایت می باشد. فایده دیگر ضد عفونی مکانیکی این است که اکثر تخم مرغهای زمینی که کثیف بوده می تواند به عنوان تخم مرغ جوجه کشی ارسال گردد.
5- مانیتورینگ بیولوژیکی :
مانیتورینگ جمعیت میکروبها ی تخم مرغها ی جوجه کشی از هر گله به صورت دوره ای (یکبار در هر ماه) در جهت حفظ کیفیت انجام میشود

نقص طبیعی تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلودگی
در سالهای اخیر آلودگی سالمونلایی در بسیاری از جوجه کشی ها نسبت به مواقع دیگر بسیار بیشتر شده است. بررسی بیولوژی تخم مرغ به عنوان یک ایده خوب به دانستن بهتر کاهش آلودگی کمک میکند.

 

چندین نقص دفاعی طبیعی در تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلوده شدن وجود دارد که به مهمترین آنها اشاره میشود:
1- پوسته اصلی تخم مرغ (shell) :
پوسته تخم مرغ به عنوان عایق در برابر ورود و تهاجم باکتریها به داخل تخم مرغ است. اگر چه پوسته نمیتواند به طور کامل تخم مرغ را در مقابل تهاجم میکروبها حفاظت کند. به طور میانگین در پوسته تخم مرغ 8000 منفذ (pores) وجود دارد. بسیاری از این منافذ به اندازهای بزرگ بوده که برای ورود میکروبها و آلوده شدن تخم مرغ کافی هستند.

2- کوتیکول(cuticle) :
کوتیکولها قبل از خروج تخم مرغ از کلواک مرغ ترشح شده و بر روی پوسته قرار دارد. این پوشش پروتئینی مانع بسیار موثری در برابر ورود میکروبها بوده که چند دقیقه بعد از تخم گذاری خشک میشود. پوسته وکوتیکول هر دو به عنوان یک مانع مهم هستند.

3- غشاهای پوسته (shell membranes) :
داخلی و بیرونی بوده که مانع نفوذ میکروبهاست. به طوری که حتی در صورت آلودگی پوسته، تمایز نرمال جنینی صورت میگیرد. ولی این وضعیت سبب میشود زمانی که جوجه سر خود را وارد کیسه هوایی میکند دچار مشکل شود.

(غشای پوسته دور سفیده را احاطه کرده که در انتهای تخم مرغ تشکیل اطاقک هوایی میدهد و شامل غشای داخلی و خارجی پوسته است. )

4- PH بالای آلبومین:
آلبومین تخم مرغ به طور نسبی دارای ph بالایی (در حد 9) بوده و بیشتر باکتریها در ph 6-8 رشد میکنند.

5- آنزیمهای ضد میکروب:
آلبومین حاوی یک آنزیم، آویدین (Avidin) است که خواص ضد میکروبی قوی دارد. غشای ویتلین، آلبومین و شالاژ حاوی لیزوزیم بوده که قادر به نابودی میکروبهاست.
اهمیت آب در صنعت مرغداری
اهمیت آب به حدی است که حیوانی که از آن محروم شده باشد سریع تر از حیوانی که از تمام مواد غذایی دیگر محروم شده باشد می میرد. آب حداقل 55 درصد وزن زنده مرغ و 65 درصد وزن تخم مرغ و حدود 85 درصد وزن بدن یک جوجه تازه متولد شده را تشکیل می دهد. مقدارمصرف آب تحت تأثیر دمای محیط و فاکتورهای دیگر متغیراست.
آب آشامیدنی از فاکتورهای مغذی و حیاتی است که برای رشد مطلوب و کنترل حرارت بدن، ضرورت داشته و باید همیشه در دسترس باشد. آب یکی از مواد متشکله تمام سلولها و بافت های حیوان می باشد و محیطی است برای انجام تمام فرآیندهای بدن ، وجود آب برای فرآیندهای هضمی تأکیدا” لازم می باشد. بعلاوه آب به عنوان یکی از اجزاء ترکیبات خون ، مواد غذایی را از یک قسمت بدن به قسمت دیگر انتقال می دهد. آب در تنظیم درجه حرارت بدن نقش مهمی را بعهده دارد.

اهمیت آب به حدی است که حیوانی که از آن محروم شده باشد سریع تر از حیوانی که از تمام مواد غذایی دیگر محروم شده باشد می میرد. آب حداقل 55 درصد وزن زنده مرغ و 65 درصد وزن تخم مرغ و حدود 85 درصد وزن بدن یک جوجه تازه متولد شده را تشکیل می دهد. مقدارمصرف آب تحت تأثیر دمای محیط و فاکتورهای دیگر متغیراست.

در تمام اوقات ترجیح داده می شود که آب شیرین فراوان و تمیز و خنک در دسترس مرغ باشد. در صورتیکه مرغها نتوانند تمام آب مورد احتیاج خود را بدست آورند ، آنها به همان نسبت خوراک کمتری مصرف می کنند.متوسط مصرف آب 2 تا 3 برابرمصرف خوراک می باشد.
توجه داشته باشید که تأمین آب به مقدار کافی برای ابقاء مصرف خوراک بطور طبیعی لازم می باشد. پرریزیهای جزئی در مرغهای تخمگذار غالبا” ممکن است نشانه آن باشد که مرغ بعضی اوقات نتوانسته است مقدار آب کافی مورد احتیاج خود را برای مدت کوتاهی بدست آورد( یک تا دو روز). آب باید عاری از باکتریهای مضر، مواد جامد و یا شناور اضافی باشد. مواد محلول در آب ممکن است اضافی بوده و ضرورت تغییر فرمول خوراک را باعث گردند. در صورتیکه نمک محلول (

کلرورسدیم ) محتوی آب زیاد باشد ضرورت دارد که در تنظیم کردن بقیه مواد جیره غذایی ، میزان نمک آب مورد توجه قرارگیرد.

وجود نمک زیاد سبب Flushing ( آبکی شدن فضولات ) می گردد که باعث مرطوب شدن بستر می گردد.درمواردی که آب محتوی نیترات یا نیتریت زیاد باشد وضعیت شدیدتری بوجود می آید. در پاره ای از مناطق کشور، آب های سطحی و چاههای کم عمق ممکن است محتوی مقادیر خطرناک نیترات ها و نیتریت ها باشند. مقدار 10 قسمت در میلیون (PPM) به عنوان ماکزیمم حد مجاز مقدار ازت نیترات برای مصرف انسان درنظرگرفته شده است .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله بررسی حفظ اکولوژی شهری در طراحی فضای سبز در راستای ایجاد ش

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی حفظ اکولوژی شهری در طراحی فضای سبز در راستای ایجاد شهر دوستدارکودک در pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی حفظ اکولوژی شهری در طراحی فضای سبز در راستای ایجاد شهر دوستدارکودک در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی حفظ اکولوژی شهری در طراحی فضای سبز در راستای ایجاد شهر دوستدارکودک در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی حفظ اکولوژی شهری در طراحی فضای سبز در راستای ایجاد شهر دوستدارکودک در pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی معماری پایدار و توسعه شهری
تعداد صفحات: 9
چکیده:
پروژه شهردوستدارکودک به طور عمده برای ایجادفرصت برای کودکان درراستای شکل دادن و یاتغییر محیط پیرامونشان است کودکان ذاتا موجوداتی زیست دوست و طبیعت خواه متولد میشوند این را به خوبی ازحس کنجکاوی آنها درمواجهه با طبیعت و درگیری بی باکانه شان میتوان مشاهده کرد محیط ها و فضاهای بازمانند فضاهای سبز درادراکات و رفتارهای کودکان و تامین رشدوخلاقیت آنها نقش بسزایی دارد ازاین رو توجه به فضای سبز و ایده های طراحی آن ازنگاه کودکان ازاهداف موردنظر درپروژه های دوستدارکودک است ازطرفی رویکرد پایدار به محیط بصری شهردرراستای طراحی پایداربراساس سه اصل ساختاراجتماعی فضایی پایدار الگوبرداری ازطبیعت و استفاده ازمنابع تجدید پذیر معرف جایگاه و نقش جدید منظرشهری است که درآن بایستی پاسخ های مناسب به مسائل اکولوژیک داده شود شهراکولوژیکی شهری است پایدار که میتواندبرای ساکنین یک زندگی معنی دار بدهد بدون اینکه پایگاه اکولوژیکی که برروی آن اتکادارد را تخریب کند هدف ازاین پژوهش بررسی الگوهای طراحی فضای سبز درجهت ایجاد یک پروژه دوستدارکودک است

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی فرآورده برگر مخلوط مرغ و ماهی در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی فرآورده برگر مخلوط مرغ و ماهی در pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی فرآورده برگر مخلوط مرغ و ماهی در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی فرآورده برگر مخلوط مرغ و ماهی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی فرآورده برگر مخلوط مرغ و ماهی در pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: سومین همایش ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات: 6
چکیده:
به منطور ارزیابی خواص فیزیک تولید برگر فرموله شده از ترکیب گوشت مرغ و ماهی کیلکا و شناسایی بهترین فرمولاسیون تولید، تیمارهایی با نسبتهای (درصد) متفاوتی ازگوشت مرغ و ماهی کیلکا (ماهی : مرغ)، (( (F5(0:100) F4(25: 75) ،F3(50: 50) ،F2(75: 25) ،F1(100:0) تولید و ویژگیهای پخت ، رنگ، بافت آنها مورد آزمون قرار گرفت. نتایج آنالیز رنگ برگرهای خام و پخته درتیمارهای مختلف حاکی از این است که بیشترین میزان فاکتورهای روشنایی رنگ (*L) ، میزان قرمزی (*a) ، زردی (*b) و اشباعیت رنگ (o) مربوط به تیمار F1 (100% گوشت مرغ ) بوده که با افزایش گوشت ماهی در ترکیب برگرها این میزان کاهش می یابد. ولی در مورد میزان انعکاس رنگ (H) این موضوع صادق نمی باشد. این روند درمورد برگرهای خام و پخته یکسان بوده ولی در برگرهای سرخ شده عموما میزان روشنایی افزایش یافته، میزان قرمزی مقداری کاهش ولی فاکتور زردی، اشباعیت رنگ و رنگ منعکس شده مقداری افزایش نشان داد . میزان جمع شدگی (Shr i nkage) برگرها (8/2% برای تیمار F5 تا 19/59 برای تیمار F1) متغیربود بازده پخت مستقل از میزان گوشت مرغ و ماهی در ترکیب برگر بود بدین صورت که تیمار F3 _50% گوشت مرغ و 50% گوشت ماهی ) با رقم 79/13% بیشترین تیمار F4 (25%گوشت مرغ و 75% گوشت ماهی ) با 77/51% کمترین بازده پخت را بین تیمارها داشته است درخصوص آزمون بافت نیز ، برگ حاوی گوشت ماهی بیشتر ، به نسبت سست تر و به نیری کمتری برای برش نیازداشت .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   106   107   108   109   110   >>   >