مقاله بررسی استفاده از نانو ذرات فتوکاتالیستی و روش حذف ترکیبی ف

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی استفاده از نانو ذرات فتوکاتالیستی و روش حذف ترکیبی فتوکاتالیستی/ بیولوژیکی در تصفیه شیرابه مراکز دفن زباله شهری در pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی استفاده از نانو ذرات فتوکاتالیستی و روش حذف ترکیبی فتوکاتالیستی/ بیولوژیکی در تصفیه شیرابه مراکز دفن زباله شهری در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی استفاده از نانو ذرات فتوکاتالیستی و روش حذف ترکیبی فتوکاتالیستی/ بیولوژیکی در تصفیه شیرابه مراکز دفن زباله شهری در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی استفاده از نانو ذرات فتوکاتالیستی و روش حذف ترکیبی فتوکاتالیستی/ بیولوژیکی در تصفیه شیرابه مراکز دفن زباله شهری در pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی فناوری های نوین در شیمی و مهندسی شیمی
تعداد صفحات: 10
چکیده:
تولید شیرابه از دیر باز بدلیل خطر آلودگی آب، خاک و تا حدودی هوا، یکی از بزرگترین معضلات مراکز دفن زباله بوده است.لذا مدیریت مطلوب شیرابه در مراکز دفن زباله های شهری و صنعتی با توجه به حجم بالای تولید زباله در تمامیکشورها از اهمیت ویژه برخوردار است. تصفیه شیرابه بخصوص در ایران که دفن بهداشتی و استاندارد زباله بصورت بسیار محدود صورت میگیرد بسیار حساس و حیاتی می باشد. در میان روشهای متنوع و جدید تصفیه شیرابه، تجزیه نوری فوتوکاتالیستی بدلیل قابلیت بالا در تخریب مواد آلی پیچیده و پایدار و تبدیل آنها به مواد معدنی بی خطر و همچنینبهای کم کاتالیست، غیر سمی و پایدار بودن آن، قابلیت استفاده مجدد از کاتالیست و قابلیت استفاده از نور خورشید به جایUVمی تواند یک روش جایگزین مناسب برای تصفیه شیرابه لندفیل باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله Capacitor Charged with Reactive Load for Reducing Voltage

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله Capacitor Charged with Reactive Load for Reducing Voltage Source in Hybrid Asymmetric Multilevel Inverter for traction drives در pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله Capacitor Charged with Reactive Load for Reducing Voltage Source in Hybrid Asymmetric Multilevel Inverter for traction drives در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Capacitor Charged with Reactive Load for Reducing Voltage Source in Hybrid Asymmetric Multilevel Inverter for traction drives در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله Capacitor Charged with Reactive Load for Reducing Voltage Source in Hybrid Asymmetric Multilevel Inverter for traction drives در pdf :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی پیشرفتهای اخیر در مهندسی راه آهن

تعداد صفحات: 7

چکیده:

The application of multilevel converters for traction drive systems is being investigated. The main advantage of this kind of topology is that it can generate almost perfect current or voltage waveforms, because it is modulated by amplitude instead of pulse-width. That means that the pulsating torque generated by harmonics can be eliminated, and power losses into the machine due to harmonic currents can also be limited. Another advantage of this kind of drive is that the switching frequency and power rating of the semiconductors is reduced considerably.

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

تحقیق وسایل شیفت فاز الکترومکانیکی در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق وسایل شیفت فاز الکترومکانیکی در pdf دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق وسایل شیفت فاز الکترومکانیکی در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق وسایل شیفت فاز الکترومکانیکی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق وسایل شیفت فاز الکترومکانیکی در pdf :

وسایل شیفت فاز الکترومکانیکی
علاوه بر شیفت دهنده های فاز الکترونیکی، وسایل الکترومکانیکی برای تغییر فاز در رادارهای آرایه فازی، مخصوصاً در مدلهای اولیه به کار گرفته شده بودند. گرچه شیفت دهنده های الکترومکانیکی در حال حاضر کاربرد وسیعی ندارند، برای بازگویی تنوع وسایلی که در آنتن های آرایه ای به کار گرفته می شوند این نوع شیفت دهنده ها در این مبحث تشریح می شوند.
یکی از اولین و ساده ترین شیفت دهنده های فاز الکترومکانیکی، یک خط انتقال است که طولش به صورت مکانیکی و توسط یک بخش تلسکوپی تغییر می کند. این وسیله، خط کشنده نامیده می شود. بخش تلسکوپی ممکن است به شکل U باشد، و. طول خط توسط روشی شبیه به ساز بادی تغییر می کند. خط کشنده (linestretcher) اغلب در کابل کواکسیال به کار گرفته می شود. یک خط کشنده مکانیکی شیفت فاز بیشتری را نسبت به خط کشنده متداول در شیفت دهنده فاز خط مارپیچ می دهد. سرعت فاز در یک خط انتقال مارپیچ به میزان قابل توجهی کمتر از سرعت نور است. به این دلیل یک حرکت مکانیکی مطلوب، تغییر فاز بیشتری را نسبت به یک خط کشنده در خط انتقال متداول تولید می کند. بنابراین یک شیفت دهنده فاز کوتاهتر، مخصوصاً در باندهای فرکانسی VHF و UHF مفید می باشد. کاهش در طول ابعاد معادل با ضریب پایانی از مارپیج می باشد، که این ضریب برابر با نسبت محیط به ارتفاع حلقه می باشد.
ضرایب پایانی مارپیچ در طرحهای عملی بین 10 تا 20 می باشند. نه کابل کواکسیال و نه خط کشنده مارپیچی، هیچ کدام برای فرکانسهای بالاتر مایکروویو مناسب نمی باشند. یک وسیله موجبری متناسب برای فرکانسهای بالا، متناظر با خط کشنده است، که این خط کشنده همانند T جادوئی عمل می کند. یک تغییر در طول خط، یا یک تغییر متناظر در فاز، در T جادوئی و توسط مدارات کوتاه قابل تنظیم در بازوهایی که روی یک خط قرار دارند، تولید می شود. استفاده از مدارات کوتاه قابل تنظیم در هایبرید شکاف کوتاه تا حدی برای آرایش مکانیکی مناسب تر است. شیفت دهنده فاز الکترومکانیکی دیگری که در آرایه رادار به کار گرفته شده است، شیفت دهنده فاز مکانیکی بازوی چرخان می باشد. این شیفت دهنده شامل تعدادی خط انتقال هم مرکز می باشد. هر خط، یک میان موج سه پهلو همراه با یک رسانای عایق بندی شده می باشد.
یک بازوی محرک تماس را با هر تجمع دایروی حاصل می کند. بازوها به منظور تولید یک تغییر پیوسته و یکنواخت از فاز در عرض المانهای آرایه می چرخند. زمانی که فاز در یک سر خط هم مرکز افزایش می یابد، در سر دیگر خط فاز کاهش می یابد. در نتیجه یک خط میتواند توسط دو المان، تغییر فاز لازم را ایجاد کند، که این دو المان می توانند در دو طرف مرکز آرایه جای گیرند. تعداد حلقه های هم مرکز، برای یک آرایه خطی (1+N) المانه مورد نیاز است. چندین روش برای تولید شیفت فاز وجود دارد که خواص پلاریزاسیون دایروی را به کار می گیرند. یکی از اولین وسایلی که پلاریزاسیون دایروی را به کار گرفت، انتشار امواج در گرداگرد موجبر، یا به عبارتی شیفت دهنده فاز Fox بوده. شیفت دهنده فاز موجبر چرخان در جنگ جهانی دوم و توسط آزمایشگاههای تلفن بل و در رادارهای مروری FH MUSA یا MK8 مورد استفاده قرار می گرفت. این اولین رادار US برای استفاده دد آنتن آرایه فازی با شیفت دهنده فاز و به منظور هدایت بیم بود. این آرایه S-band که دارای 42 المان بود 9 درجه را در عرض 10 ثانیه مرور کرد. وسایل منسوبی که تغییر فاز را توسط چرخش نسبی از دیپلهای متقاطع به دست می آوردند، در یک هدایت دایروی یا کویتی توسط کومر توصیف شده‌اند. یک شکل متفاوت از هدایت مکانیکی بیم در یک ارایه با المانهای آنتن مارپیچی استفاده میشود.
بیم پلاریزه خطی توسط یک صفحه آرایه دو بعدی تشعشع میشود. یک درجه چرخش مکانیکی متناظر است با تغییر فاز یک درجه الکتریکی. وسایل شیفت فاز اضافی، مورد نیاز نیستند. یک ارایه از المانهای مارپیچ یک آنتن مروری ساده را می سازد. این آنتن عمدتاً در کاربردهایی که المان باند عریض مورد نیاز است و قدرت هم زیاد بالا نیست، مفید می باشد. تمامی مجموعه ها شامل سردکنهای مارپیچی و شبکه های تغذیه، و نه اتصال چرخان می توانند توسط تکنیک های مدار چاپی تولید شود. المانهای سردکن مارپیچی برای شیفتهای فاز در آرایه مورد استفاده واقع می شوند. تغییر در فاز در موجبر فرستنده ممکن است توسط تغییر مکانیکی ابعاد موجبر حاصل شود. یک وسیله مشابه که برای رادارهای عملی مورد استفاده قرار گرفته بود، مرورگر Eagle یا delta-a بود. عبارت اخیر توصیفی است از این واقعیت که سرعت انتشار و درنتیجه سرعت فاز، از یک سیگنال که در موجبر منتشر می شود، وابسته به پهنای موجبر یا بعد a موجبر می باشد. این تکنیک شیفت فاز برای رادار :GCA ground control approach) شیوه کنترل زمینی) با مرور مکانیکی بیم ها در زوایای سمت و ارتفاع مورد استفاده قرار می گرفت.
شیفت دهنده های فاز مکانیکی، البته مانند وسایل الکترونیکی سریع نیستند و قادر به انتخاب یک مقدار تصادفی از فاز هم نیستند. بنابراین، این موضوع امکان پذیر است که با چندین وسیله الکترومکانیکی مرور بیم را روی سطح پوشش خود بیم با آهنگ ده بار در ثانیه (زمان سوئیچ 1/0 ثانیه) که به اندازه کافی برای بسیاری از کاربردها سریع می باشد، انجام دهیم.
4-3- آرایه های مرور فرکانس FREQUENCY - SCAN ARRAYS
تغییر در فرکانس سیگنال الکترومغناطیس و در امتداد خط انتقال تغییری را در فاز ایجاد می کنند. همانند مطلبی که در رابطه (15-3) ارائه شد. این موضوع یک وسیله نسبتاً ساده برای ایجاد شیفت فاز الکترونیکی، فراهم می کند. گرچه تغذیه موازی برای یک آرایه مرور فرکانس، امکان پذیر است، ولی معمولاً استفاده از آرایه تغذیه سری ساده تر می بباشد. شکل (7-3). زمانی که خط اتصال انتقال دهنده المان های مجاور، در مقایسه با شیفت دهنده های فاز معمولی، باریک باشد، آرایش تغذیه سری می تواند در آرایه های مرور فرکانس و بدون افت اضافی به کار رود.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله اثر دگر آسیبی عصاره آبی برگ درخت گردو (juglans regia) بر م

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله اثر دگر آسیبی عصاره آبی برگ درخت گردو (juglans regia) بر میزان کلروفیل گیاه زراعی زیره سبز (cuminum cyminum) در pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر دگر آسیبی عصاره آبی برگ درخت گردو (juglans regia) بر میزان کلروفیل گیاه زراعی زیره سبز (cuminum cyminum) در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر دگر آسیبی عصاره آبی برگ درخت گردو (juglans regia) بر میزان کلروفیل گیاه زراعی زیره سبز (cuminum cyminum) در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر دگر آسیبی عصاره آبی برگ درخت گردو (juglans regia) بر میزان کلروفیل گیاه زراعی زیره سبز (cuminum cyminum) در pdf :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: اولین همایش ملی کشاورزی در شرایط محیطی دشوار

تعداد صفحات: 6

چکیده:

جهت بررسی اثر دگر آسیبی عصاره آبی برگ درخت گردو بر میزان کلروفیل گیاه زراعی زیره سبز آزمایشی در قالب یک طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار و در شرایط آب و هوایی مشهد در فصل بهار 1390 انجام شد در این پژوهش تاثیر سطوح مختلف بقایای برگ درخت گردو در غلظت های مختلف 0، 25%، 50%، 75% و 100% و به صورت گلدانی تحت شرایط بستر کشت خاک بررسی گردید در گلدان های مورد نظر بیشترین میزان کلروفیل مربوط به تیمار شاهد بود. همچنین با افزایش غلظت عصاره آبی برگ درخت گردو میزان کلروفیل هم افزایش یافت با این وجود میزان کلروفیل در بوته های زیره سبز که توسط عصاره آبی خالص برگ درخت گردو آبیاری شدند کمتر از شاهد بود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله بررسی رادیکالیسم در جغرافیا و برنامهریزی شهری در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی رادیکالیسم در جغرافیا و برنامهریزی شهری در pdf دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رادیکالیسم در جغرافیا و برنامهریزی شهری در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رادیکالیسم در جغرافیا و برنامهریزی شهری در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رادیکالیسم در جغرافیا و برنامهریزی شهری در pdf :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: دومین همایش علمی سراسری دانشجویی جغرافیا

تعداد صفحات: 1

چکیده:

از ویژگی های مهم دانش جغرافیا، بینرشتهای بودن آن است. به عبارتی، از بهم پیوستگی دانش جغرافیا با علوم دیگر، نظریات و دیدگاههای نوینی را شاهد هستیم. از طرف دیگر ماهیت مسائلی که جغرافیا با آن ها روبروست همواره در حال تغییر است که جغرافیا در برخورد با آن ها نیاز به اتخاذ روش ها و دیدگاههای جدیدی دارد. یکی از این دیدگاهها، دیدگاه رادیکالی است که در اواخر دهه 1960 و اوایل دهه 1970 وارد علم جغرافیا گردید و به عنوان رویکرد جدید برای تحلیل مسائل جغرافیایی جوامع شهری به کار گرفته شد. این نوشتار سعی در ارائه دیدگاههای رادیکالی در جغرافیا و برنامهریزی شهری دارد که برای احراز این امر با استفاده از منابع، از روش توصیفی– تحلیلی استفاده گردیده است

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   101   102   103   104   105   >>   >