پروژه دانشجویی مقاله بررسی زیست محیطی پروژه احداث مجتمع اقامتی،

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله بررسی زیست محیطی پروژه احداث مجتمع اقامتی،پذیرایی ، تفریحی وصال در word دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله بررسی زیست محیطی پروژه احداث مجتمع اقامتی،پذیرایی ، تفریحی وصال در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله بررسی زیست محیطی پروژه احداث مجتمع اقامتی،پذیرایی ، تفریحی وصال در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله بررسی زیست محیطی پروژه احداث مجتمع اقامتی،پذیرایی ، تفریحی وصال در word :

واژه های کلیدی:

ارزیابی اثرات زیست محیطی –مدیریت مجیط زیست- نظارت و پایش -قوانین و استاندارد های
زیست محیطی – روشهای کاهش اثرات سوء بر منطقه

مقدمه :

تغییر و تحول در زندگی شهر نشینی و صنعتی شدن جامعه در سال های اخیر در سطح جهانی و به تبعیّت از آن در کشورمان ( ایران ) باعث شده است استفاده از اوقات فراغت به جهت بازسازی روحی و روانی و همچنین لذّت بردن بیشتر از زندگی از اهمیّت بسزایی برخوردار شود. به این دلیل است که در دهه های اخیر ایجاد فضاهای تفریحی و گردشگری که بر اساس نیازهای جامعه و قابلیّت های بالقوه طبیعی مناطق سرعت بیشتری گرفته است.

بااین حـال اگر ایجاد اینگونه فضاها با شناخت و ارزیابی قابلیت هـای محیطی ، انسانی و اجتماعی شکل نگیرد علاوه بر آنکه نمی تواند باعث تحول دراین فرآیند گردد بلکه باعث ضربه زدن و اثرات منفی بر این روند خواهد داشت.

در جغرافیای گردشگری استقرار پدیده ها و جاذبه های طبیعی و عوامل اقلیمی و محیطی اهمیّت دارد وجود جاذبه هایی چون دریا، سواحل، جنگل، رودخانه ها، تالاب و مناطق کوهستانی و; می تواند باعث بالا رفتن قابلیت های گردشگری منطقه و از ارکان اساسی طبیعت گردشگری می باشند.

حال با توجه به اثرات مختلف ایجاد فضاهای گردشگری با توجه به ارزش های انسانی آن و اعتلای زندگی و بهسازی محیطی و با توجه به اینکه این پدیده رابطه مستقیم انسان و محیط دارد و شکل گرفته از نوع زندگی ماست می پردازد، با توجه به قابلیتهای اکوتوریستی منطقه اولویت با حفظ منظر و استفاده از مصالح همگون با طبیعت و حفاظت از ساختار موجود منطقه است.

اهداف تحقیق:

الف ) اهداف آرمانی :

(1 ارزیابیاثرات زیست محیطی احداث طرح مجتمع اقامتی ،پذیرایی و تفریحی وصال

(2 کاهش آثار سوع زیست محیطی این پروژه بر محیط زیست منطقه

ب) اهداف کاربردی :

(1ارائه برنامه های مدیریت زیست محیطی برای کاهش آثار زیان بارزیست محیطی

(2ارائه برنامه های لازم جهت کنترل پسماندها (مواد زائد جامد) و فاضلاب (پساب خروجی) مجتمع

هدف نهایی این پروژه، برنامهریزی، ساماندهی و طراحی یک جایگاه گردشگری ، مشتمل بر نظام عملکردی همگن، متعامل و کارآمد، با بازدهی اقتصادی مناسب برای جامعه و سرمایهگذاران، در جهت ایفای نقش تفریحی- فراغتی و اکوتوریستی، با ملاحظات زیست محیطی، اجتماعی و فرهنگی و به منظور گذران اوقات فراغت و با هدف ارتقاء ابعاد روحی، جسمی و ذهنی جمعیت بهرهگیر از آن و ارتقاء کیفیت زیستمحیطی منطقه طرحمی باشد.

مواد و روش ها:

با توجه به اینکه کاربرد اطلاعات موجود درپرونده ها ویا بانک های اطلاعاتی سازمان های متخصص استان گیلان وشهرستان رشت هرکدام به دلایل مختلف به تنهایی جوابگوی نیازهای این پروژه نبوده و از سوی دیگر مطالعه ای با این هدف ویا بررسی های مشابه نیز پیش از این دراین شهرستان صورت نگرفته بود می بایست یک برنامه مشخص از پیش آماده می گردید براین اساس تامین اطلاعات درحال حاضر با استفاده از روشهای مختلف انجام گردید . ودر هرمورد سعی شده است

×توافق اطلاعات مرحله ی قبل برطرف گردد واز این طریق پراکندگی به حداقل رسیده باشد .

موضوع بررسی احداث پروژه و اثرات آن برمحیط زیست با توجه به وسعت موضوع وجنبه های فنی وبهداشتی آن مستلزم استفاده از تخصص ها ی ویژه وابزار مناسب از جمله تجهیزات مخصوص اندازه گیر ی هوا ـ آزمایشگاه آب وخاک ونظیر آن می باشد . درجریان این تحقیق که درواقع به عنوان یک تحقیق کلی از وضعیت زیست محیطی منطقه میباشد در محیط های فیزیکی و شمیایی و بیولوژیکی و اقتصادی و اجتماعی از طریق انواع روشهای معمول شامل تهیه نقشه های -GIS ـ جدول ـ عکس ـ استفاده شده است .

متغیرهای مورد بررسی :

متغییرهای مورد بررسی وضعیت زیست محیطی پسماندها (زائدات جامد) و فاضلاب (پساب خروجی) این مجتمع تفریحی می باشد که با اندازه گیری های مربوط به آنها و مقایسه با استانداردهای بین المللی و ملی سازمان حفاظت محیط زیست می با شد که با استفاده از آنها مورد بررسی قرار خواهد گرفت .

اهمیت موضوع و ضرورت انجام تحقیق :

ایجاد فرصت های شغلی و اقتصادی جدید در جهت ارتقاء توان اقتصادی ساکنان منطقهایجاد بسترهای مناسب جهت بازگشت سود حاصل از سرمایهگذاری در بستر طرح توسط سرمایهگذارانبسط و گسترش سرمایهگذاری خصوصی در محدوده طرح و تزریق سرمایه و منابع مالی به استان گیلانپاسخگویی به نیازهای تفریحی- فراغتی مراجعان در جهت بازیابی قوای جسمی، ذهنی و روحیایجاد زمینه های لازم جهت بهره گیری و بهرهبرداری مناسب از مجموعه توسط کلیه شهروندان و هموطنان ایجاد زمینههای اجتماعی و فرهنگی لازم به منظور جلوگیری از تخریب محیط زیست و فضای بکر و طبیعی محدوده پروژه از طریق بسط و توسعه فرهنگ حفاظت و صیانت از محیط زیست و ارزشهای منابع طبیعیلزوم توسعه زیست محیطی محدوده طرح در جهت صیانت از منابع آب و خاک و حیات گیاهی و جانوری و ارزشهای اکولوژیک محدوده و ارتقاء کیفیت زیست .

محل ومساحت اجرای طرح و تعیین آن بر روی نقشه توپوگرافی:

زمین اجرای طرح با مساحت 3800 مترمربع در 3 کیلومتری شمال شرقی شهرستان رشت ، بخش مرکزی، دهستان حومه، روستای بیجاربنه قرار دارد. فاصله آن تا رودخانه خمام رود کل 1250 متر و با رودخانه بیجرود کل 2 کیلومتر می باشد. محدوده جغرفیایی سایت در سیستم مختصات UTM بشرح جدول زیر می باشد :

طول جغرافیایی ( ( E عرض جغرافیایی ( ( Y

380606 4130023

380651 4130053

×نقشه توپوگرافی سایت در شهرستان رشت:

×طریقه و محل تامین منابع مصرفی احداث پروژه اقامتی، پذیرایی و تفریحی وصال

×

آبمصرفی:

آب مورد نیاز برای جهت مصارف مختلف از جمله آب شرب پرسنل که طبق استاندارد برای هر نفر 150 لیتر در روز در نظر گرفته می شود که آب مورد نیاز 18 نفر پرسنل 2700 لیتر در روز و برای مشتریان نیز آب مصرفی 200 نفر 30000 لیتر در روز و در کل 32700 لیتر در روز می باشد.جهت نظافت فضاهای مسقف و آبیاری فضای سبز نیز 15000 لیتر در روز منظور می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله خراسان رضوی در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله خراسان رضوی در word دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله خراسان رضوی در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله خراسان رضوی در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله خراسان رضوی در word :

 

خراسان رضوی

استان خراسان رضوی بخش کوچکی از خراسان بزرگ است. خراسان بزرگ در ادبیات ایران شامل تمامی شمال شرق ایران و بخش بزرگی از افغانستان می‌شود اما خراسان رضوی به مرکزیت شهر مشهد یکی از استان‌های کشور ایران است. این استان با مصوبه دولت در سال 1383 خورشیدی و پس از تقسیم استان خراسان به سه استان ایجاد شد. افزودن واژه عربی رضوی به نام این استان ایرانی از سوی دولت کنونی، در اثر وجود آرامگاه یکی از پیشوایان شیعی به نام امام رضا در مرکز این استان صورت گرفته است. در تقسیمات کشوری

سال 1383 استان پهناور خراسان به سه استان تقسیم گردید و استان خراسان رضوی یکی از این 3 استان است. تعداد کل جمعیت استان براساس آمار سر شماری عموم نفوس در سال1385 5،593،079 نفر بوده که از این تعداد 2،809،419 نفر مرد و 2،783660 نفر زن می باشد تعداد خانوار این استان نیز 1،427،505 خانوار می باشد.خراسان رضوی به 20 شهرستان و 65 بخش تقسیم شده است.

استان خراسان رضوی با وسعتی حدود 128420 کیلو مترمربع معادل 78 درصد مساحت کل کشور و متشکل از 20 شهرستان ،65 بخش ،163 دهستان و8861 آبادی جمعیتی معادل 4777 هزار نفر را درخود جای داده است
از جمعیت فوق 2909 هزار نفر معادل 601 درصد در مناطق شهری و1858 هزار نفر معادل 389 درصد در مناطق روستایی استان ساکن هستند
به رغم تقسیم استان،شاخصها حاکی از آن است که استان خراسان رضوی همچنان از جایگاه مناسبی در در اقتصاد کشور برخوردار می باشد
پیشینه تاریخی خراسان

استان پهناور خراسان با ساختار گونه گون و کهن زمین شناسی ، اقلیم متنوع و جاذب ، موقعیت ویژه جغرافیایی ، بی گمان از قدیمی ترین دوران حیات بشری ، بستر فعالیتهای بشری ، بستر فعالیتهای معیشتی ، بازرگانی و نظامی عمده بوده است ، به دلیل همین موقعیت خاص ، کهن ترین ، معروفترین و طولانی ترین راه ارتباطی بین شرق و غرب یعنی (( جاده تاریخی ابریشم )) از طریق خراسان شرق را به غرب مرتبط می سازد.

تنوع جغرافیایی سرزمین خراسان با وجود آب و هوای کویری و گرم در بخش جنوبی و معتدل کوهستانی در شمال استان و به طور پراکنده در مرکز ، با ارتفاعات قابل توجهی نظیر بینالود ، هزار مسجد ، کپه داغ ، قهستان و… زمینه ای مناسب برای استقرار بشر از قدیمی ترین ایام و جذب اقوام و طوایف متعدد در دورانهای مختلف بوده است .، سرزمینی که نواحی مختلف آن عرصه رویش انواع نباتات مناطق سردسیری و گرمسیری از قبیل گندم ، برنج، بادام ، سیب ، انگور ، پسته ، خرما و… است.
پستی و بلندی ها

استان پهناور خراسان به سبب وسعت زیاد ، از نظر شرایط طبیعی بسیار متنوع و هر یک از نواحی مختلف آن دارای ویژگیهای خاصی است .بلندترین نقطه آن قله بینالود ، 3211متر و کم ارتفاع ترین نقطه آن در شمال سرخس ، 300 متر از سطح دریا ارتفاع دارد .
کوههای خراسان دنباله ارتفاعات البرز به سمت مشرق است که به صورت قوس های موازی از شاه کوه آغاز شده و در جهت شمال غربی به سوی جنوب شرقی تا ارتفاعات هندو کش افغانستان امتداد می یابد .

در میان این رشته کوههای موازی ، دره ها و دشت های وسیعی وجود دارد که گاه پهنای آن به حدود 200 کیلومتر می رسد . امتداد این رشته کوهها در برخی نواحی با برخورد به دره یا جلگه گسسته می شود . آنچه در این منطقه حائز اهمیت است ، وجود دشتهای حاصلخیز و آبادی چون : بجنورد ، شیروان ، قوچان ، چناران و مشهد است که در پهنه دشت سر سبزی بین دو رشته ارتفاعات موازی کپه داغ و هزار مسجد در شمال و آلا داغ و بینالود در جنوب به وجود آمده اند. .

آب و هوا
گستردگی استان و عواملی مانند وجود رشته کوههای مرتفع و مناطق کویری ، دور از دریا و وزش بادهای مختلف موجب گوناگونی آب و هوا در مناطق آن گردیده است .
در بیشتر بررسیهای انجام گرفته از جمله مطالعات آمایش خراسان ، این سرزمین به سه منطقه آب و هوایی شمال ، مرکز و جنوب تقسیم می شود .
شمال خراسان بطور کلی دارای شرایط آب و هوایی معتدل و سرد کوهستانی است .این منطقه حاصلخیز ترین و متراکم ترین بخش استان از نظر جمعیت ، فعالیتهای اقتصادی امکانات زیر بنایی است . که شامل شهرستانهای بجنورد ، قوچان ، شیروان ، مشهد، در گز ، چناران و سرخس می شود .

مساحت این منطقه حدود پنجاه و هشت هزار کیلومتر مربع است که5/18% وسعت کل استان را تشکیل می دهد . بیشتر جمعیت و امکانات اقتصادی و زیر بنایی این منطقه در اطراف مشهد و در محور مشهد –قوچان قرار دارد.
منطقه مرکزی استان شامل شهرستانها ی سبزوار ، اسفراین ، نیشابور ، تربت حیدریه ، کا شمر، تربت جام ،تایباد و خواف است . و مساحتی در حدود 85هزار کیلومتر مربع دارد که 2/27 %استان را در بر می گیرد .

این منطقه دارای آب و هوای نیمه صحرایی ملایم بوده و فعالیت اصلی اقتصادی آن کشاورزی است که در دشتهای وسیع دامنه های جنوبی بینالود تا کویر نمک و مناطق کویری مرز افغانستان انجام می شود .این دشتها از نظر آب و هوایی جزو مناطق خشک و نیمه خشک محسوب می شوند و میزان بارندگی در آنها بین 200 تا250 میلیمتر در سال است .
جنوب خراسان دارای آب و هوای خشک و نیمه صحرایی است .وسعت این منطقه از شش شهرستان بیرجند ، طبس ، فردوس، گناباد، قائنات، و نهبندان تشکیل شده حدود170هزار کیلومتر مربع است که حدود نیمی از مساحت کل استان را در بر می گیرد .

بررسی وضعیت بارندگی استان نشانگر این است که در بیش از 90% استان توزیع مکانی و زمانی بارش ها و پراکندگی آنها یکنواخت و مشابه نیست ، میزان ریزش های جوی به صورت باران و برف در 15%مساحت استان (نواحی شمال و شمال غربی )آن نسبتا زیاد است به طوری که در برخی مناطق مجاور استان گلستان ، میزان بارندگی گاه به بیش از 700 میلیمتر در سال می رسد . میانگین بارندگی سالانه این ناحیه بین 300 تا400 میلیمتر تغییر می کند ولی در مناطق جنوبی ، شرقی و مرکزی که بیش از 85% مساحت خراسان را شامل می شود میزان بارندگی در این مناطق تقریبا معادل 150 میلیمتر است

تنوع آب و هوایی استان عبارت است از :
-آب و هوای سرد کوهستانی و نیمه صحرایی سرد در شمال و شمال غرب
-آب و هوای معتدل کوهستانی در مناطقی از شمال و شمال غرب و مرکز
-آب و هوای نیمه صحرایی ملایم در شمال شرق ، مرکز و مناطقی از غرب و نیز مناطق کوهستانی جنوب
-آب و هوای گرم صحرایی فراگیر مناطق مرکزی به طرف جنوب و جنوب غرب

نگاهی به پیشینه شهرها ی خراسان
اسفراین : این ، شهر همان مکانی است که اکنون خرابه های آن بنام شهر بلقیس معروف است . اگر چه سابقه این شهر به پیش از اسلام میرسد ، اما آثار پراکنده درآن از دوران صفویه عقب تر نمی رود .آثار باقیمانده از تپه های این منطقه نشان از سکونت مردم (حداقل از قرن پنجم ه.ق ) دارد
بردسکن : این شهر که تا چندی پیش از بخشهای کاشمر به شمار می رفت ، به لحاظ تاریخی وابسته به آن شهر می باشد .وجود محوطه های باستانی و قلعه های متعدد حاکی از رونق این سرزمین است

بجنورد :در بررسیهای باستانشناسی مشخص شده است که کهن ترین زیستگاهها در اطراف شهر جاجرم قرار داشته است و متعلق به دوران میان سنگی بوده است .همچنان وجود پناهگاهه و تپه های متعدد باستانی حکایت از آن دارد که منطقه بجنورد از دیر باز مسکون بوده و آب و هوای مناسب و مرتعهای انبوه موجبات این سکونت را فراهم می آورده است . دردوران پارتها نیز بجنورد در قلمرو آنان واقع بوده و حدود سه هزار سال پیش هم که آریاییها بهخ این سرزمین سرازیر شدند منطقه بجنورد از جمله نخستین زیستگاههایی بود که آنان برای خود برگزیدند . آثار و بقایای فرهنگی در منطقه بجنورد حکایت از تمدن این شهر از صدر اسلام تا قرن هفتم هجری دارد . این شهر با عمارات عالی و سیستم آبرسانی پیشرفته همواره از دوران پارتیان تا زمان صفویه مسکون بوده است

بیرجند:بابررسیهای باستان شناسی در بیرجند این منطقه یکی از قدیمی ترین زیستگاههای ایران به شمار می رود . در این منطقه پناهگاهها و زیستگاههای متعددی کشف شده است که نشان از دوران میان سنگی و نوسنگ دارد . انبوه تپه ها و محوطه های باستانی ، نشان از رفت و آمدهاو مراودات فرهنگی فراوان در این منطقه دارد . در دوران اشکانی و ساسانی بیرجند از اهمیت فراوان برخوردار بوده که کشف بیش از 90 کتیبه پهلوی اشکانی و ساسانی خود گویای این واقعیت است . سنگ نگاره لاخ مزار ودر 29 کیلومتری بیرجند . دفتریاد بودی است از دوران میان سنگی تا عصر حاضر

تایباد : بررسی ها ی باستانشناسی نشان می دهد که از هزاره سوم پیش از میلاد منطقه باخرز (تایباد ) مسکونی بوده اما عصر توسعه آن مربوط به قرن چهارم و هفتم ه.ق می باشد
تربت جام :این هر نیز از هزاران سال پیش زیستگاه اقوام باستانی بوده و کرانه های هریرود وکشف رود و جامرود آثاری از گذرگاه و سکونت اقوام مهاجم ومهاجر را داراست . مطالعات باستانشناسی خبر از سکونت 5هزا ر ساله و پر رونق این منطقه می دهد
تربت حیدریه: این شهر تا قرن هفتم ه.ق به زاوه شهرت داشت که در یورش مغولها به کلی ویران و از صفحه جغرافیا محو شد و پس از قرن نهم هجری برگرد مدفن قطب الدین حیدر ، شهر تربت حیدریه بنیان گرفت . بررسیهای باستانشناسی منجر به شناسایی آثار متعدد باستانی از دوران پیش از تاریخ تا دوران معاصر در آن شده است

جاجرم : بررسیهای اخیر باستانشناسی نشان می دهد که کهن ترین زیستگاه در اطراف این شهر قرار داشته که آب و هوای مناسب ، مراتع انبوه ، رودها و نهرهای پرآب انگیزه ای مناسب برای سکونت انسانهای دوران میان سنگی را در این منطقه بوجود آورده است

چناران : شهرستان چناران که تا سالهای اخیر بخشی از شهرستان مشهد ه شمار می رفت در دره رود کشف رود یا میانه دشت حاصلخیز مشهد قرار دارد . وقایع تاریخی را باید در لابهلای تاریخ مشهد جست . ولی در گذشته دور منطقه چناران سرنوشت جداگانه ای از شهر مشهد داشت . مطالعات باستانشنایی نشان می دهد که منطقه جناران در شمار نخستین مناطق مسکونی اقوام متمدن در دشت مشهد می باشد . زیستگاههای 7هزار ساله در منطقه رادکان مبین امیت و استعداد آن منطقه در دورانهای مختلف پیش از تاریخ می باشد

خواف :این شهر ازجمله مناطق کهن و مهم خراسان بشمار می رود براساس متون تاریخی و بررسیهای باستانشناسی . این منطقه از دوران پیش از اسلام مسکون بوده و شهرهای معتبری چون زوزن، سنگان، سلومد و خرگرد داشته است . دو شهر زوزن و خرگرد در دوره های خوارزمشاهی و تیموری از اهمیت ویژهای برخوردارند
درگز : در متون تاریخی از شهر دارا نام برده شده است که بسیاری آن را منطبق بر(( درگز)) کنونی و مخفف ((داراگرد)) می دانند . برخی نیز به نقل از مورخ یونانی (( یوستی نوس)) آن را پایتخت اشکانیان پنداشته اند .اما آنچه مسلم است منطقه درگز ، خاستگاه اصلی اشکانیان و جزیی از سرزمین پارتیان بوده است . کشفیات اخیر باستانشناسی از اهمیت این سرزمین در دورهان ساسانیان خر می دهد

سبزوار : خرابه ها و بقایای به جامانده در اطراف شهرستان سبزوار . حکایت از وجود آبادیها و رباطهایی از دوران دیرینه دارد . بقایای آتشکده آذر برزین مهر ، یکی از سه آتشکده مهم زردشتیان در این منطقه است . وجود بقاع متبرکه و مساجد فرائان در سبزوار دلیلی بر پایبندی مردم این سامان به دین مبین اسلام می باشد . پناهگاه کشف شده در ششتمد نشان از شجاعت و پایمردی مردم این خطه در مقابل خونخواران مغول دارد

سرخس :اشارات فراوان به سرخس در شاهنامه ،خبر از حضور این شهر در تاریخ اسطوره ای ایران میدهد . شهری که در آستانه ظهوردین مبین اسلام به لحاتظ قرار گرفتن بر سر راه مرو ، به شهری آباد و پر جمعیت تبدیل شده بود و تا دوران سلجوقیان اعتبار و آبادانی خود را حفظ کرد.در اواخر دوران سلطان سنجر بایورش انسز خوارزمشاه و سپس حمله غزها ، این شهر آسیب فراوانی دید ولی در اوایل قرن هفتم ه.ق دوباره رو به آبادانی گذاشت . با یورش تیموریان به ایران و انتخاب هرات به عنوان پایتخت ، مسیر جاده ابریشم از شهر سرخس تغییر یلفت که خود باعث از رونق افتادن هر چه بیشتر ان منطقه شد . حمله پیاپی ازبکها و ترکمانان به ویرانی این شهر افزود .در سال 1339 ه.ق طبق توافق بین ایران و روسیه شوروی ، رودخانه تجن مرز بین این دو کشور برگزسده شد که طی آن بخشی از سرخس به روسیه واگذار گردید

شیروان:این شهرستان که تا سال 1339 شمسی جزء شهرستان قوچان به شمار می رفت نشان از تمدن 2هزار ساله دارد تپه بزرگ میان شهر ((ارگ)) از آثار مهم تمدن این شهر محسوب می شود
فردوس : بررسی های اخیر باستانشناسی حاکی از آن است که شهر فردوس از دوران تاریخی مسکونی بوده است . اما بیشترین آثار تاریخی آن مربوط به قلاع اسماعیلیه می باشند . بزرگترین و مهم ترین آثار باستانی منطقه فردوس ، خرابه های شهر تون در مجاورت فردوس می باشد . که آثار و بقایای فرهنگی و تمدنی یک دوره طولانی از صدر اسلام تا دوران قاجاریه رادر خود دارد .وجود رباطهای متعدد در راههای قدیمی منطقه فردوس حکایت از تردد کاروانهایی در این منطقه دارد

فریمان :قدمت این شهر زیاد نیست اما در نزدیکی آن محوطه باستانی وسیع و آبادی وجود دارد که به فرهاد گرد مشهور است . فرهاد گرد که بر سر راه نیشابور به هرات قرار داشته از پیشینه بسیار کهنی برخوردار است و یکی از محوطه های باستانی پیش از تاریخ می باشد . در متون تاریخی و سفرنامه ها از فرهاد گرد بعنوان دیه فرهاد نیز نام برده شده است
قاین : این شهر که در اکثر دوران تاریخ اسلام مرکز قهستان نامیده شده از اهمیت و اعتبار فراوان برخوردابوده است .ناصر خسرو قبادیانی در اواسط قرن پنجم هجری از آن به نیکی یاد کرده و مسجد جامع آن را زرگترین مسجد دانسته است .غارها،پناهگاههاو قلعه های فراوانی که در سراسر قاین وجود دارند .دلایلی بر اهمیت نظامی و دفاعی آن شهر در دوران اسماعیلیه می باشد

قوچان : باستانشناسان معتقدند که قوچان از دیر باز مورد توجه اقوام مختلف بوده است . وجود زیستگاههایی از آریایی ها در این منطقه خود دلیلی این مدعی است .از آنجا که منطقه قوچان جزوء سرزمین خاصه پارتیان محسوب می شده ، تپه های بیشماری از آبادیهای متعلق به آن دوران شناسایی شده است

کاشمر : این شهرستان که در قدیم به نام ترشیت یا ترشیز شهرت داشته است یکی از شهرهای کهن خراسان بشمار می رود . ترشیز جزء قهستان قدیم بودو به لحاظ موقعیت خاص جغرافیایی و کوهستانی آن مامن فرقه اسماعیلیه بوده است .وجود آثار ارزشمندی چون برج علی آباد کشمر و فیروز آباد نشانه اهمیت تاریخی آن است . یکی از شهرهای معتبر منطقه ترشیز ، کندر نام داشت
گناباد : بررسی های باستانشناسی خبر از تمدن پیش از تاریخ و دوران تاریخی این شهر می دهد .مقابر متبرکه ، رباطهای فراوان و همچنین کهن ترین قنات این شهرستان با یش از 33کیلومتر طول و 300متر عمق از عظیم ترین پدیده های تاریخی استان خراسان می باشد 2500 سال قدمت
مشهد : این شهر پیش از آنکه به برکت امام هشتم وسعت یابد و مشهد نامیده شود ، روستایی بوده است به نام(سناباد)از مضافات شهر نوغان در موقعیت شمال غربی مشهد کنونی و به فاصله حدود 1500 متری نوغان . در آن دوران و حتی تا قرن سوم ه.ق نوغان از تابران ،ترغبد و رادکان که سه شهر مهم منطقه توس بوده اند بزرگتر بوده و سناباد در مجاورت نوغان گویا از آب و هوایی خوش برخوردار بوده است . تا آنجا که به قول طبری و یاقوت حموی در سناباد عمارتی ییلاقی ساخته شده بود و رجال آن دوران در آن اقامت داشتند .

نهبندان : این شهر که در سالهای اخیر از شهرستان بیرجند جداشده است از جنوبی ترین شهرهای استان محسوب می شود . نهبندان که در متون کهن به ((نه)) به معنی(( شهر ))شهرت داشته است از شهرهای مهم قرون اولیه اسلامی بوده است . بررسیهای اخیر نشان می دهد تپه عظیم میان این دو شهر روزگاری کهندژ شهر ((نه)) بوده که سابقه آن به دوران اشکانیان می رسد . وجود قلعه مهم و زیبای (( شاه دژ)) در 5 کیلومتر یشهر نهبندان دلیلی برحضور پررنگ اسماعیلیه در آن منطقه است .

نیشابور : از اواخر هزاره دوم و اوایل هزاره اول پیش از میلاد ، اقوام آریایی مهاجرت خود را به ایران آغاز کردند .و در مناطق مختلفی سکونت گزیدند .قوم پارت در شمال خراسان ساکن شدند که نیشابور در زمره قلمرو حکومتی آنان بود . با عنایت به همین امر برخی ابرشهر (نام قدیم نیشابور ) را اپر شهر ومنسوب به طایفه پارت دانسته اند ولی بعضی مورخلن نیشابور را به شاپور ساسانی نسبت می دهند .

مراکز مهم تفریحی و جاذبه های طبیعی خراسان

مراکز تفریحی ، گردشگری و جاذبه های طبیعی زیادی در استان خراسان وجود دارد که هر ساله میلونها نفر از مردم استان ، زایران امام رضا (ع) و گردشگران از این مکانها استفاده و گاه در آن اطراق می کنند . ییلاقهای مشهد نیز همیشه مورد توجه بوده است که در اینجا به اختار از این مراکز معرفی می شو
مشهد

پارک ملت (در میدان آزادی – ابتدای بلوار وکیل آباد )2- پارک کوهسنگی ( جنوبغربی مشهد و انتهای خیابان دکتر علی شریعتی )3- کوهستان پارک شادی (مجاور پارک وکیل آباد –انتهای بلوار وکیل آباد )4- پارک وکیل آباد (5کیلومتری غرب مشهد )5-طرقبه(16 کبلومتری شمال غربی مشهد )6- بند گلستان (4 کیلومتر ی طرقبه) 7- حصار و مایانات (ادامه راه روستای گلستان ) 8- زشک(50 کیلومتری غرب مشهد از دو راهی وکیل آباد ) 9-کنگ(جنوب رشته کوه بینالود و در فاصله 22 کیلومتری جنوبغربی طرقبه )10-نقندر ( منطقه کوهستانی و بفاصله 11 کیلومتری غرب طرقبه ) 11- شاندیز (38 کیلومتری شمال غربی مشهد همراه با امکانات پیست اسکی ) 12- جاغرق( 21 کیلومتری شمالغربی مشهدو 5کیلومتری جنوب غربی

طرقبه) 13- چشمه گیلاس(50 کیلومتری شمال باختری مشهد و 21 کیلومتر یشمال غربی آرامگاه فردوسی ) 14- اخلمد( مسیر جاده مشهد –قوچان و به فاله 84کیلومتری مشهد و فاصله جاده فرعی آن تا جاده آسیایی16 کیلومتر می باشد .)15- غارمغان(30 کیلومتری جنوب شهر مشهد) 16- چشمه سبز( 60 کیلومتری شمالغربی مشهد –کوههای بینالود ) 17-رودخانه و سد کارده ( 20 کیلومتری جاده مشهد –کلات

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق در مورد برنامهریزی تولید و مونتاژ در شرکت ه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق در مورد برنامه‌ریزی تولید و مونتاژ در شرکت هپکو در word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق در مورد برنامه‌ریزی تولید و مونتاژ در شرکت هپکو در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق در مورد برنامه‌ریزی تولید و مونتاژ در شرکت هپکو در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق در مورد برنامه‌ریزی تولید و مونتاژ در شرکت هپکو در word :

برنامه‌ریزی تولید و مونتاژ در شرکت هپکو

مقدمه:
در دنیایی زندگی می‌کنیم که روز به روز ازبعاد مختلف در حال تغییر و تحول و پیشرفت است، می‌توان گفت که کشورهایی که به پیشرفتهایی نایل آمده‌اند مدیون برنامه‌ریزی درست می‌باشند، چون با برنامه‌ریزی صحیح است که می‌توان به بهره‌‌وری دست یافت.

هم از برنامه‌ریزی صحبت می‌کنند، در حالیکه نکات مثبت استفاده از یک سیستم مدون و جامه برنامه‌ریزی بر کسی پوشیده نیست، لیکن با کاوش در متن ادبیات مدیریت ایران امروز این نکته مشخص می‌گردد که علیرغم تمامی تأکیدات مکرر مدیران رده بالا و پایین جامعه و سازمانها روش علمی استفاده از

برنامه‌ریزی در دسترس نمی‌باشد. اصولاً برنامه‌ریزی به صورت عینی و مملوس برای بسیاری از افراد شناخته شده نیست و فقط تصویری ذهنی از آن وجود دارد.
برخورد علمی و سیستماتیک با مسأله برنامه‌ریزی در زمینه پیاده‌کردن یک برنامه یا پروژه سازمان داده شده و یا بازنگری برنامه موجود می‌تواند باعث صرفه‌جویی میلیونها و حتی میلیاردها تومان شود. از طرفی امروزه بحث پیوستن به سازمان تجارت جهانی مطرح می‌باشد و کشورهایی که عضو سازمان تجارت جهانی نییستند به مرور زمان و ظرف مدت 5 سال آینده از چرخه تجارت بین‌المللی حذف می‌شوند.

شرط عضویت در سازمان تجارت جهانی سوبسید از اقتصاد داخلی می‌باشد. در وجهی کلان‌تر عضویت در سازمان تجارت جهانی سبب حاکمیت اقتصاد بازار در عرضه اقتصاد خواهد شد. با این اوصاف جای تأمل است که آیا شرکتهای ایرانی از جمله شرکت هپکو می‌تواند در مقابل شرکتهای خارجی مثل ولوو و لیبهر رقابت کند و محصول خود را در سطح جهانی عرضه کند. بنابراین یک عزم ملی لازم است تا بتوان روز به روز بر کیفیت محصولاتمان بیافزاییم و راه را برای پیوستن به سازمان تجارت جهانی باز کنیم.

تعریف موضوع:
موضوع این تحقیق در رابطه با بررسی عوامل عدم تحقق برنامه تولید در شرکت هپکو و راههای بهبود آن می‌باشد.
برنامه تولید که پس از بررسی‌های تقاضای فروش و نیاز جامعه از طریق واحد فروش صورت می‌گیرد، به واحد برنامه‌ریزی مونتاژ ارسال می‌شود و پس از آن این واحد برنامه تولید در دوره‌های چندماهه و یکساله تدوین می‌کند. این وظیفه مهم به عهده برنامه‌ریزی مونتاژ می‌باشد که باید تطعات و اسناد را به موقع در اختیار خطوط مونتاژ قرار دهد.

به عنوان مثال شرکت هپکو در سال 84 قرار است که انواع مختلفی از محصولات راهسازی را تولید و مونتاژ کند (جدول ضمائم) مثلاً از محصول HC100B که غلطک کمرشکن ویبره می‌باشد قرار است 320 دستگاه را تولید نماید. واحد برنامه‌ریزی مونتاژ وظیفه دارد کلیه مواد و قطعات و پروسه تولیدی محصول مورد نظر را تأمین آن، آن را خریداری و به اداره دریافت و ترخیص کالا تحول نموده و اداره دریافت کالا پس از بررسی‌های لازم و کنترل‌های لازم توسط کنتری کیفیت، این واحد، توسط واحد متریال هندلینک قطعات را به خطوط مونتاژ ارسال می‌کند.

شارژ که به معنی تأمین و فرستادن مواد اولیه و قطعات و پروسه‌های تولید می‌باشد، نقش به سزایی در فرآیند تولید دارا می‌باشد. به این معنی که تأمین و شارژ به موقع قطعات، باعث تکمیل شدن محصولات در موقع مقرر می‌باشد. در حال حاضر مشکل عمده در سطح شرکت هپکو، همین مشکل عدم شارژ به موقع عطعات تشکیل دهنده مخصولات می‌باشد.

بیان مسأله:
با توجه به اینکه بروز تأخیر در شارژ محصولات منجر به تأثیرات منفی در روند فعالیت‌های شرکت در زمان حال و آینده آن می‌گردد و از آنجایی که یکی از اهداف مهم شرکت‌ها رضایت مشتریان می‌باشد، این مسأله نقش بسزایی در اعتبار و سهم بازار شرکت دارد.
شرکت‌هایی در این راستا موفق خواهند بود که با داشتن یک سیستم مدرن و کارامد بتواند به موقع تطعات را تأمین کند و بر روی خطوط تولیدی ارسال کند و محصولات تولیدی خود را به موقع تکمیل کند و به دست مشتری برساند. بنابراین موضوع تحقیق به احاظ مکانی و زمانی از اهمیت بسزایی برخوردار است و به عنوان یک مسأله قابل طرح است و به همین احاظ قابلیت تحقیق و بررسی دارد.

و در واقع این مطلب که: چه عللی زمینه عدم تحقق برنامه تولید محصولات شرکت هپکو را فراهم آورده است.
به عنوان یک مسأله مطرح و محور اصلی تحقیق را شامل می‌گردد.
فرضیات:

1- انجام سفارشات بدون برنامه‌ریزی و به موقع نبودن سفارشات و عدم تأمین به موقع تأمین‌کنندگان اعم از سفارش خارجی، داخلی، مهندسی قطعات و … مانع شارژ به موقع محصولات می‌شود.

2- تغییر در B.O.M محصولات توسط واحد مهندسی موجب بروز این مشکل شده است.
3- وجود قطعات نامنطبق تولیدی اعم که از خارج، قطعاتی که از داخل کشور خریداری شده موجب عدم شارژ به موقع محصولات می‌شود.
4- ناهماهنگی بین واحدهای مرتبط با شارژ محصولات موجب به موقع شارژشدن محصولات می‌شود.
مروری بر MRP در هپکو

بدیهی است که کنترل موجودی اقلام وابستگی به ماهیت تقاضای آنها را دارد. زمانی که تقاضای اقلام مختلف بر اساس ساختار ساخت محصولات محاسبه شود، می‌گوییم تقاضای آن قلم وابسته است. برای مثال میزان قطعات و موادی که در صنایع ماشین‌آلات راهسازی به کار می‌روند، تابعی از برنامه تولید خودرو در هر دوره زمانی معین می‌باشد. با این وجود تقاضای خود اتومبیل مستقل می‌باشد. زیرا جزئی از یک محصول دیگر نمی‌باشد.
سیستم برنامه‌ریزی و کنترل تولید و موجودی MRP بر اساس تقاضای وابسته عمل می‌کند و از ابتدا برای چنین محیطی طراحی شده است.
شمای کلی سیستم

MRP یک سیستم اطلاعاتی رایانه‌ای است که به منظور سفارش‌دهد و برنامه‌ریزی اقلامی که دارای تقاضای وابسته می‌باشد طراحی شده است. به دیگر سخن تعیین نیاز خالص قطعات، مواد اولیه و زیرمونتاژها، MRP سیستمی است که به روش سپرد (Back Ward) کار کرده و با توجه به ساختار محصول نهایی (BOM) و زمانهای تدارک (LT)، زمان و میزان مورد نیاز هریک از قطعات، زیرمونتاژ و مواد خام را محاسبه می‌کند. بنابراین هدف از طراحی سیستم MRP پاسخگویی و 3 سؤال زیر می‌باشد:
– چه اقلامی مورد نیاز هستند؟
– هریک از اقلام به چه میزان مورد نیاز هستند؟
زمان تحویل هریک از اقلام چه وقت می‌باشد؟
در MRP سه منبع اطلاعتی مهم وجود دارد:

– برنامه تفصیلی تولید که نشانگر میزان و زمان مورد نیاز محصول نهایی است.
– لیست مواد که بیانگر ساختار محصول شامل مواد و قطعات مورد نیاز می‌باشد.
– پرونده موجودی اقلام که بیانگر میزان موجودی در دست و سفارش دریافت شده می‌باشد.
اطلاعات فوق توسط برنامه‌ های متنوع رایانه‌ای جهت تعیین نیاز خالص هریک از اقلام مورد پردازش قرار می‌گیرند.
برنامه تفصیلی تولید

MPS بیانگر نوع، زمان و میزان مورد نیاز هریک از محصولات نهایی است و در واقع از برنامه‌ریزی تجمیعی (aggregate plan) نتیجه می‌شود.
این برنامه افق زمانی ار به یک سری ظرفهای زمانی (time buckets) تقسیم می‌کند.
ظرفهای زمانی معمولاً به صورت هفتگی بیان می‌شوند ولی لزوماً با هم برابر نیستند. در حقیقت دوره‌های نزدیکتر به صورت هفتگی و دوره‌های دورتر به صورت دو هفتگی یا ماهانه طرح می‌گردند.

افق زمانی MPS بایستی زمان تدارک تجمعی (Cumolative Lead Time) محصول را دربر می‌گیرد. زمان تدارک تجمعی برابر مجموع زمانهای تدارک بلندترین مسیر موجود در درخت محصول از مرحله سفارش مواد و قطعات تا آخرین مراحل مونتاژ می‌باشد.
نمونه‌ای از این افق زمانی در هپکو ضمیمه گردیده است. به‌طورکلی MPS تنها تعیین‌کننده اقلام مورد نیاز است و شدنی بردن آن (feasibility) مجهول می‌باشد بنابراین با توجه به محدودیت‌های تولید این مقادیر ممکن است منطقی یا غیرمنطقی باشد.
لیست مواد (BOM)

شامل لیستی از کلیه مونتاژها، زیرمونتاژها و قطعات و مواد خامی است که برای تولید یک واحد محصول نهایی مورد نیاز می‌باشد. بنابراین هریک از محصولات BOM خاص خود را دارند. BOM معمولاً به صورت سلسله مراتبی (چارت سازمانی) رسم می‌شود که بیانگر تعداد مورد نیاز برای تکمیل اقلام سطوح بالاتر نیز می‌باشد.

سیستم MRP محاسبات خود را بر اساس BOM انجام می‌دهد. برای محاسبه میزان نیاز به هریک از اقلام، رایانه شروع به محاسبه سطح به سطح BOM می‌کند و اگر یکی از اقلام در چندجا از درخت محصول تکرار شده باشد، تا زمانی که کلیه مراحل چک نشوند، نیاز کلی آن محاسبه نخواهد شد. از نقطه‌نظر محاسبه‌ای این روش تا حدی غیرمؤثر می‌باشد.

روشی که به این منظور غالباً مورد استفاده قرار می‌گیرد، روش (Low-Level. Coding) می‌باشد. در این روش BOM به نحوی ساخته می‌شود تا قلمی که در بیش از یک‌جا تکرار می‌باشد، در پایین‌ترین سطحی که قلم مزبور مشاهده شده، آورده شود.
فرایند برنامه‌ریزی

فرایند MRP در واقع انفجار MPS و خردکردن آن در قالبهای نیاز زمانبندی شده مونتاژها، قطعات و مواد می‌باشد که بر اساس BOM دارای زمانهای تدارک صورت می‌گیرد. مقادیری که با کمک روش انفجار روی درخت محصول محاسبه می‌شوند، بیانگر نیازهای ناخالص می‌باشند. در این مرحله موجودی در دست و مقادیر سفارش در راه از نیاز ناخالص کسر شده تا مقادیر نیاز خالص، تعیین گردند اگر ذخیره احتیاطی نیز مطرح باشد به مقدار مذبور افزوده می‌گردد.
محاسبات فوق به همراه تعویض انداختن برنامه‌ها به میزان زمان زمان تدارک (Lot Time Offsetting) و نیز ضرب نیازهای ناخالص در مقادیر ضرایب و صرف، همگی درجه اولی به نام (MRP necords) انجام می‌شوند.

تعیین میزان سفارش ساخت یا خرید
موضوع مهمی که در مبحث مدیریت موجودی صرف‌نظر از مستقل بودن یا نبودن تقاضا مطرح است، تعیین میزان سفارش ساخت یا خرید می‌باشد. این عمل (Lot Sizing) نامیده می‌شود. برای اقلام با تقاضای مستقل غالباً روش مقدار اقتصادی سفارش (EOQ) به کار می‌رود. روش (Lot Sizing) یکی از مهمترین معیارهای شارژ مواد در کارخانه هپکو می‌باشد.

خواه تقاضای اقلام مستقل باشد یا وابسته، هدف اصلی مدیریت موجودی، کاهش هزینه سفارشات و هزینه نگهداری می‌باشد. غالباً در مواردی که تقاضا مستقل باشد، میزان مصرف به صورت ثابت در طی دوره ش ماهه یا یکساله توزیع می‌شود.

در مواردی که تقاضا وابسته باشد مصرف به نوسانات بیشتری گرایش دارد و افق برنامه‌ریزی کوتاه‌تر است (مثلاً سه ماه)، ازاین‌رو تعیین مقادیر اقتصادی سفارش مشکل‌تر خواهد بود. دلایل این پیچیدگی متعدد است. از آن جمله می‌توان به ترکیب تقاضای دوره‌ها به صورت یک سفارش خصوصاً در سطوح میانی و بالای ساختار محصول اشاره کردو این امر سفارش‌دهی اقلام پائینی راهنژی می‌سازد. یعنی بر سبب تمهیدات مربوط به یک قطعه ناچاریم اقلام سطوح پائین‌تر را پیشاپیش و بدون در نظرگیری هزینه‌های مربوط به آنها دسته‌بندی می‌کنیم.

اهم نارساییها و مشکلات در شرکت هپکو:
1و- مواد مورد نیاز برای تولید ضروری است و چون در حین تولید مواد دچار کمبود شده و از طرفی شرکت دارای درخت محصول BOM قوی در مواد و قطعات می‌باشد و مواد و قطعات در تولید اجتناب‌ناپذیر است لذا همواره ابعاد مواد انبار شده با حجم مواد مورد نیاز منطبق نیست و افت تولید و یا تأخیر در تولید و واگذاری قسمتی از تولید یک محصول به سال دیگر حاصل نرسیدن به موقع مواد اشکالات ایده‌ای را به دنبال داشته است و این به علت عمل نکردن بعضی از قسمتها در خرید و سفارش محصول و یا ساخت در داخل و خارج است.

2- استقرار برخی از ماشین‌آلات با احتیاجات جدید منطبق نیست و این امر علاوه بر ایجاد ضایعات مختلف مانع کسب کارایی مطلوب خطوط تولید و باعث افزایش هزینه‌های بالاتری است و تا اجرای طرحهای توسعه و جابجایی و تغییر در نوع ماشین‌آلات در آینده این وضع کم‌وبیش ادامه خواهد داشت.
3- همکاری وهماهنگی بین صنایع کشور و منطقه کم است و روشن نبودن برنامه‌ها و خط‌مشی کلی در خصوص صنایع مملکت و تأمین احتیاجات آنها از یکدیگر یکی دیگر از مشکلات اساسی است.

درک ناصواب رویدادهای اقتصادی و کمبود آینده‌نگری موجب انحرافات صنایع از مسیر اصلی است که این خود مصیبتها به بار می‌آورد. کشورهای پیشرفته این راه را پیموده‌اند و ما از قافله بهدور هستیم و بقاء ما در آن است که این فاصله را کمتر کنیم.

4- تقویت کادر طراحی و مهندسی کارخانه با توجه به خصلت تولیدی این واحد صنعتی امری حیاتی می‌باشد که توجه خاص به آن از ضروریات است. رد معقول واحد مهندسی کوششی است منطقی که در راستای سیستمهای شرکت می‌بایست تقویت گردد و طبیعی است افزایش تولید محصولاتی که برای شرکت سودآور است تواناییهای اقتصادی شرکت را افزایش داده و امکان ایجاد سرمایه‌گذاری در راستای طرحهای توسعه جدید را فراهم خواهد نمود.
5- مسایل تأمین مواد و قطعات برنامه‌ریز و کنترل تولید و تخمین زمان ساخت محصولات از پیچیدگی خاص خود برخوردار است وباید بر روی آن بیشتر مطالعه شود.

6- نوآوری در تولیدات، تغییرات در استقرار ماشین‌آلات انجام نوسازی لازم افزایش تولید، بازدهی کارخانه، لزوم منطبق نمودن سیستمهای جاری و امور سازمانی با این قبیل تغییرات، انجام طرح توسعه کارخانه و زمینه‌سازی برای تولیدات آن باید به موازات هم انجام شود.
7- نیروی انسانی که نقش بسیار مهمی در تولید دارد باید از نیروهای دارای مهارتهای تخصصی و فکری استفاده شود که در شرکت هپکو افراد بر روی تحصیلات و تخصص شغلی را احاطه نکرده‌اند بلکه بیشتر از روی تجربه چندین ساله‌ای است که در حین کار دریافت نموده‌اند و با تکنولوژی و علم مدیریت جدید آشنایی چندانی ندارند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق در مورد سطح زیر کشت گردو در جهان در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق در مورد سطح زیر کشت گردو در جهان در word دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق در مورد سطح زیر کشت گردو در جهان در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق در مورد سطح زیر کشت گردو در جهان در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق در مورد سطح زیر کشت گردو در جهان در word :

سطح زیر کشت گردو در جهان

براساس اطلاعات سازمان خواربار و کشاورزی جهانی (FAO)، در سال 1998 سطح زیر کشت گردو در جهان، 584066 هکتار بوده که نسبت به سال 1997 در حدود 10 درصد افزایش داشته است. تولید جهانی گردو نیز بین 700000 – 800000 تن در سال برآورده شده است. در بین کشورهای جهان، در سال 2004 چین بادارا بودن 185000 هکتار اراضی زیر کشت گردوی جهان را به خود اختصاص داده و مقام اول را دارا است. پس از آم آمریکا با 8600 هکتار، ترکیه با 68141 هکتار، ایران با 65000 هکتار و اگر این با 28000 به ترتیب در مقام های دوم تا پنجم قرار دارند.
سطح زیر کشت گردو در ایران

براساس آخرین اطلاعات موجود، سطح زیر کشت گردو در ایران در سال زراعی 2004 برابر 61795 هکتار بوده است استان همدان رتبه نخست تولید گردو در کشور را به خود اختصاص داده است.
از بین رفتن گلها به دلیل یخبندان دیررس بهاره

مرحله جوانه زنی و گل دهی از مراحل حساس به عوامل آب و هوایی محسوب شده که دما و رطوبت در آن نقش اساسی دارند. هوایی سرد و ملایم در اواخر زمستان و اوایل بهار گلدهی را عقب می اندازند در حالی که زمستان های گرم، شکوفه دهی را به جلومی اندازد. از خطرات مهمی که این مرحله را مورد تهدید قرار می دهد یخبندان دیررسی بهاره می باشد. چناچه

یخبندان در اوایل بهار اتفاق می افتد و حتی درخت وارد مرحله گلدهی نیز شده اند از بین بیشتر گل های نر (شاتون ها) را که نسبت به گل های ماده زودتر ظاهر شده اند از بین برده چون دوره ظهور شاتون ها نسبتاً طولانی است و تدریجی است و امکان ظهور آنها بعد از سپری شدن سرما و حتی بعد از ظهور گل های ماده هنوز وجود دارد، یخبندان بر روی عملکرد تاثیر زیادی نخواهد داشت ولی چنانچه یخبندان از نوع دیررس بهاره باشد به دلیل مصادف شدن با ظهور گل های ماده نه تن

ها کل محصول از بین می رود بلکه در عملکرد سال بعد نیز تاثیر خواهد گذاشت. می توان گفت دوره تشکیل اندامهای گل تا اواخر گل دهی وقتی که میانگین دمای روزانه بین 15 تا 20 درجه سانتی گراد می باشد اتفاق می افتد. رطوبت نسبی مطلوب برای این دوره 60 تا 70 درصد بوده و رطوبت نسبی کمتر از 5% و بیش از 75% برای گل دهی مضر است.
نامطبوع شدن طعم مغز گردو به دلیل نگهداری گردوی رسیده در محیط گرم و مرطوب عملیات خشک کردن سریع میوه ها پس از برداشت.

گرچه مغز گردوی حاصله از درخت گردو و خصیصه ای وابسته به واریته است اما به میزان زیادی توسط شرایط آب و هوایی و میزان بارندگی در طول دوران رشد میوه تحت تاثیر قرار می گیرد. نیاز سرمایی این گیاه 800 – 600 ساعت بین 5 تا 10 درجه سانتی گراد در طی فصول پاییز و زمستان می باشد. بهترین اقلیم برای پرورش گردو مکان هایی است که دارای زمستان های سرد باشند و اصولاً این گیاه وقتی به بار می ن

شیند که یک دوره سرما را در طی فصل زمستان تحمل کرده باشد.
کاهش محصول به دلیل عمق نامناسب خاک
درخت گردو به خاطر داشتن ریشه های گسترده و عمیق به اراضی زراعی عمیق با عمق 2 – 5/1 متر نیاز دارد.
کاهش محصول به دلیل بافت نامناسب خاک
اراضی لومی که تقریباً دارای ترکیب 20% زس و نسبت مساوی 40% شن وسعت می باشدند به دلیل قابلیت زهکشی برای گردو کاری بسیار مناسب هستند. خاک های سبک و آهکی نیز برای رشد گردو بسیار مناسبند.
کاهش محصول به دلیل ناسازگاری با اقلیم منطقه و سرمازدگی
در موقع انتخاب رقم گردو باید شرایط اقلیمی منطقه خصوصاً حداقل دمای فصل زمستان را در نظر داشت. گرچه ارقام بومی گردو طی سالیان متمادی خودشان را با اقلیم منطقه سازگار کرده اند اما در صورت انتخاب اقلام غیر بومی باید دقت شود که بعضی از اقلام گردو حتی در دوره خواب زمستانی به دماهای کمتر از 21 درجه سانتی گراد حساس می باشد.
عملیات : انتخاب رقم سازگار با اقلیم منطقه

کاهش محصول به دلیل پیوند نامناسب
در دو فصل می توان عمل پیوند زنی را انجام داد: یکی در اوایل بهار پس از بیدار شدن پایخ و قبل از آن که جریان شیره گیاه در داخل آوندها شدت یابد و یا اواخر فصل بهار به صورت پیوند جوانه به شکل T (تی) – دیگری ئر اواخر تابستان که شدت جریان شیره گیاهی کند شده ولی سرمای زمستان فرا نرسیده است که باید از شاخه های زایای یک له و از قسمتهای تحتانی محصول کمی می دهند. عملیات : انتخاب زمان و نوع پیوند مناسب
کاهش کیفیت و کمیت محصول تولید شده و دیربازدهی وبه دلیل تکثیر جنسی گیاه (بذر)
امروزه تکثیر غیرجنسی گیاهان در اکثر کشورهای پیشرفته متداول شده است ولی در ایران هنوز تولید نهال گردو در سطح وسیعی به طریق جنسی (بذر) انجام می شود و نتیجه آن تولید ارقام مختلف و دیربازدهی است که به دلیل مهم بودن کیفیت و کمیت بذور از نظر اقتصادی همواره مورد تردید می باشند.

عملیات : انتخاب شیوه مطلوب در تکثیر گردو یعنی تکثیر غیر جنسی
ایجاد یک خط سیاه در محل پیوند و در نهایت شکستن درخت در اتصال پیوندک
پیوند گردوی ایرانی J . regi بر روی گونه های مختلف ، هیبریدهای مختلطی را در پی داشته است ولی میزان موفقیت پیوند بر روی تمامی پایه ها یکسان نبوده و در برخی پیوندها علائمی از جمله متورم شدن محل پیوند، عدم رشد پیوندک و ; مشاهده شده است که مقدار این علائم می تواند بیانگر درجه ای از ناسازگاری آنها باشد. نوعی ناسازگاری با تاخیر در گردو وجود دارد که عامل انجام آن ویروس پیچیدگی برگ گیلاس می باشد که توسط دانه گردو به کلاله و از آنجا از طریق آوند آبکش به محل پیوند منتقل می شود. این بیماری فقط در صورتی که ارقام گردوی ایرانی بر رو

ی سایر گونه های گردو پیوند زده شوند مشاهده می شود که به دلیل حساسیت بسیار بالای آنها به این ویروس، آوندهای آبکش در محل پایه و تکروز می شود تا از ورود ویروس به داخل پایه جلوگیری کند. به دلیل از بین رفتن یک یا چندلایه از سلول های آوندهای آبکش در محل پیوند سبب ایجاد خط سیاه با حالت قهوه ای رنگی می شود که شیره سیاهی از آن خارج شده که سبب توقف رشد، زرد شدن و افتادن برگ ها، پاجوش دهی درخت، کاهش میزان محصول و در نهایت مرگ درخت می شود. اگر پایه مورد استفاده گردو ایرانی باشد این ویروس از طریق آوند آبکش پایه به راه خود ادامه داده و مشکلی ایجاد نمی کند اما اگر از سایر گونه های گردو به عنوان .
عملیات : استفاده از پایه های ایرانی در زمان پیوند
خشکیدگی بر شاخه ها به دلیل سرمازدگی
گردو جهت رشد محصول دهی به فصل رشد طولانی نیازمند است و در بهار زود فعالیت خود را شروع و در پاییز دیر به خواب می رود و در نتیجه اغلب یخبندان ها بهاره و پاییزه به آن صدمه می زند. اکثر ارقام تجارتی معمولاض در دمای 9 درجه صدمه می بیند و در 20 درجه شاخه های انتهایی خشک می شوند.
سوختگی میوه و سیاه شدن مغز به دلیل دمای بالاتر از 32 درجه – پوک شدن میوه به دلیل دمای بالابر اوایل فصل

چروکیده شدن مغز به دلیل دمای پایین تر از 22 درجه
در گردوهای بارور برای رسیدن محصول باید دمای محیط در طول چند هفته قبل از برداشت 22 تا32 درجه سانتی گراد باشد.

عملیات مناسب در جهت جلوگیری از سرمازدگی
استراتیغه کردن بذر بر اثر آن تغییرات متابولیسم شدیدتر می شود، در نتیجه مقدار نشاسته، اسیدهای آمینه آززاد، مقدار قندهای محلول، مواد رنگی و کاتالیزورها زیادتر می شود. بنابراین از این خاصیت می توان برای افزایش مقاومت گردو در مقابل سرما استفاده نمود. تجربه نشان داده که نهال های حاصله در مقایسه با آنهایی که استراتیغه نشده اند نسبت به سرمای شدید مقاومت بیشتری از خود نشان می دهند.

روش های فعال (کوتاه مدت) :
نصب بخاری ها، ماشین های مولد باد، حفاظت به وسیله غرقاب کردن، آبیاری بارانی، حفاظت به سیله پوشش
روش ها غیرفعال (بلند مدت ) :
انتخاب زمین مناسب ، انتخاب ارقام مناسب، انجام عملیات به زراعی (عملیات خاکی و تغذیه گیاهی)
رنگ پریدگی و زردی برگ ها به دلیل کمبود آهن
کمبود آهن یکی از شایع ترین کمبودهای عناصر غذایی است که کنترل آن مشکل بوده و این مشکل در خاکهای آهکی گریبانگیر باغداران می شود. درختان گردو نسبت به کمبود آهن حساس می باشند. به دلیل این که سنترکلروفیل بدون حصور آهن انجام نمی شود، لذا در صورت کمبود یا غیرفعال شدن آهن در گیاه، برگ های گیاه زرد می شوند که به این پدیده کلروز اطلاق می گردد.
کلروز آهن بر روی برگ های شاخه های جوان ظاهر می شود. در خاکهایی که PH آنها بالاتر از 7 باشد، آهن به صورت غیرقابل جذب در می آید.
عملیات : استفاده از کود سکوسترن
زرد شدن پهنک برگ و سبز برگ ماندن رگبرگ ها به دلیل کمبود ازت
این عارضه در درختام مسن بیشتر شیوع دارد که در اثر آن برگ ها مخصوصاً از سمت پایین درخت شروع به زرد شدن می کنند و رگبرگ های آنها قدری سبز رنگ باقی می مانند.
عملیات : 2 بار کودهی در سال به شکل آمونیوم یا نیترات که دو سوم آن در اسفند تا نیمه فروردین و یک سوم باقیمانده در نیمه اول اردیبهشت ماه به زمین داده می شود.
ظهور لکه های سبز روشنی روی پهنک برگ ها (بین رگبرگ ها) در اثر کمبود خفیف روی
کوچک شدن برگ ها در انتهای بالایی و ایجاد خمیدگی ها و پیچیدگی هایی که رنگ آنها مایل به زرد است در اثر کمبود شدید روی خشک شدن نوک سرشاخه ها در سمت بالای تاج درخت و کاهش اندازه میوه در اثر کمبود خیلی شدید و پیشرفته روی.
عملیات : محلول پاشی از راه برگ روی تاج درخت که ظهور اولین

علائم و افتادگی برگ های اولیه شروع شده و برحسب شدت عارضه تا 2 بار به فاصله 15 – 10 روز تکرار می گردد.
برگ های ناصاف و ناهموار که حاشیه آنها نکروزه شده و به شکل قاشقک در آمده و به هم می پیچند
به دلیل اسیدی بودن خاک در اثر بالاتر بودن منگنز از حد طبیعی در بعضی از خاکهای اسیدی ( با PH 8/4 تا 5/6 ) درختان جوان گردو رشد مطلوبی ندارند و علائم خاصی در برگ های آنها دیده می شود. این علائم به ویژه از سال دوم تا سه هفته بعد از باز شدن جوانه ها فوراً در نهال های جوان ظاهر می شوند.
عملیات : استفاده از آهک که میزان مصرف آن پس از تجزیه خاک تعیین می گردد.
کوچک شدن اندازه میوه و کاهش وزن آن، برگ های ناقص، چروکیدگی مغز گردو، تغییر رنگ پوسته مغز گردو، نارس ماندن شاخه های سال بعد، پژمردگی مغز گردو پس از خشک کردن، خزان زودرس
برای آبیاری درخت گردو و سالیانه 1000 – 1200 میلی لیتر یا به عبارتی 10000 – 12000 مترمکعب آب در هکتار نیاز است این میزان آب باید در تمام فصول رشد از اواخر اردیبهشت تا اواخر شهریور و حتی زمان خواب به تناسب نیاز در اختیار گیاه قرار می گیرد. به طور کلی می توان گفت کمبود آب باعث کاهش طول عمر درخت، تشدید حساسیت نسبت به عوامل نامساعد جوی و همچنین کاهش مقاومت درخت به آفات و امراض می گردد.
چسبناک شدن برگ ها، ریزش برگ ها، کوچکی و ریزش گردو، چروکیدگی و سیاه شدن مغز آن به دلیل آفت شته خالدار گردو

این گونه فقط حاوی فرم های بالدار می باشد. ماده های بکرزای بالدار به رنگ سبز مایل به زرد روشن با قفس سینه قهوه ای روشن مایل به سبز می باشند در روی شکم آنها نوارهای عرضی به رنگ قهوه ای مایل به سیاه قرار دارد. حاشیه رگبال ها به رنگ قهوه ای روشن می باشد. طول بدن حدود 2 میلی متر است. در ایران شته مزبور منحصراً به درختان گردو حمله کرده و با استقرار در حاشیه رگبرگ های اصلی سطح رویی برگ های درختان میزبان، علاوه بر تغذیه از شیره گیاهی، به علت ترشح عسلک، سبب آلوده شدن برگ ها به قارچ مولد دوده یا فوماژن نیز می شود.
عملیات : کنترل بیولوژیکی به وسیله پرواتورها و پارزیتهای مختلف به خصوص زنبور Tr

ioxis palidus و در صورت لزوم کنترل شیمیایی به وسیله سم زولن 35 درصد به نسبت سه در هزار یا سموم فسفره دیگر .
ریزش میوه های نارس و مشاهده فصولات لاروی در محل رمگل این میوه ها، مغزهای کرم خورده و کوچک و چروکیده به علت آفت کرم سیب
حشره کامل شب پره ای به رنگ خاکستری متمایل به قه وه ای است که عرض آن با بالهای باز حدود 19 – 22 و طول آن 5/7 – 10 میلی متر است و با داشتن لکه قهوه ای تیره با جلای فلزی در انتهای بالهای جلویی از حشرات نظیر خود مشخص می شود. بالهای عقبی سفید متمایل به خاکستری و در حاشیه دارای موهای بلند و قهوه ای رنگ می باشند. تخم های این حشره گرد، پهن، به رنگ سفید نقره، قطر 2/1 – 1 میلی متر می باشند. لار و کامل به رنگ سفید متمایل به گلی بود و اغلب به صورت خمیده در داخل پیله قرار دارد و طول آن 16 – 20 میلی متر است. شفیره حشره حدود 10 – 12 میلی لیتر طول و 3 میلی متر عرض داشته و به رنگ قهوه ای تیره در داخل پیله ای قرار دارد. میوه های کرم خرده در ماحل اولیه رشد می ریزند و در مراحل بعدی اگر چه روی درخت می مانند ولی به علت کرم خوردگی و آلودگی های ثانویه از ارزش بازاری آنها به شدت کاسته می شود. این حشره هر جا که سیب و گلابی کشت می شود وجود دارد.
عملیات : 1 ) روش کنترل مکانیکی : از بین بردن پناهگاهر زمستانه آفت با از بین بردن پوسته های شل و شکسته روی تنه درختان
بستن نوارهای مقوایی چین دار و یا گونی به دور تنه درخت که لاروها برای زمستان گدرانی به داخل سوراخ های مقوا می روند و در اواخر زمستان می توان مقواهای مذکور حاوی لاروهای زمستان گذران را باز کرده ومنهدم کرد.

2 ) دشمنان طبیعی : پرندگانی مانند دارکوب، سن های Anthocoridae ، زنبورهای جنس Perilampidas Braconidae , Chalcididae ، زنبور Dybrachis boarmeae و مگس Tachinidae .
3 ) استفاده از تله های فرمونی که حاوی مواد شیمیایی جلب کنند و حشرا نرمی باشند و در هر نوع میوه به ازای هز 10 درخت یک تله نصب می شود.

4 ) کنترل شیمیایی که باید مصارف با خروج لاروهای سن یک از پوسته تخم و قبل از ورود آنها به داخل میوه باشد. برای تامین این هدف باید به وسیله تله های نوری و یا فرمونی و طعمه ای پیک جمعیت آفت مشخص شود. در نواحی سردسیر دو بار سمپاشی در سال و در نواحی دشت و معتدل 3 بار سمپاشی باید صورت گیرد می توان از دیازینون 60% به میزان 5/1 در هزار بهره گیری نمود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق تربت حیدریه در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق تربت حیدریه در word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق تربت حیدریه در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق تربت حیدریه در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق تربت حیدریه در word :

شهرستان تربت حیدریه با مساحت حدود 6319 کیلومتر مربع از شمال به مشهد، از شمال غرب به نیشابور، از مشرق به تایباد و رشتخوار، شمال شرق به فریمان و تربت جام، از جنوب شرق به خواف، از مغرب به کاشمر و از جنوب به مه ولات محدود می شود. ارتفاع این ناحیه از سطح دریاهای آزاد 1323 متر است. مرکز این شهرستان تربت حیدریه و بر اساس آخرین تقسیمات کشوری دارای 6 بخش و 11 دهستان و 225 آبادی دارای سکنه است. وجود کوههای متعدد که جلگه های پی در پی وسیعی را در برگرفته از عوامل تنوع آب و هوایی و در نتیجه گوناگونی محصولات کشاورزی در این ناحیه شده است. حوضه کالشور در این ناحیه در جنوب ناحیه تربت و جلگه زوزن در بخش شرقی کوه خیبر یا کبیر، از سوی دیگر دره بایگ که در سراسر بخش غربی شهرستان به طرف کوه سرخ ادامه یافته از آب و هوایی ییلاقی بهره مند است. از میان پوشش گیاهی این ناحیه می‌توان به کنگر، گوینه، سوسن، بورزه، لاله و کما اشاره کرد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   56   57   58   59   60   >>   >