پروژه دانشجویی مقاله در مورد سویچهای ATM در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله در مورد سویچهای ATM در word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد سویچهای ATM در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد سویچهای ATM در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد سویچهای ATM در word :

سویچهای ATM

مقدمه :

با توجه به پیشرفت های سریع دانش و فن آوری در عرصه های گوناگون و به ویژه علوم کامپیوتر، انفورماتیک و ارتباطات و از سوی دیگر افزایش فزاینده حجم مبادلات اطلاعاتی در سراسر جهان از طریق رسانه های متعدد، به ویژه شبکه جهانی اینترنت، نیاز به فراهم آوردن ابزارها و بسترهای فیزیکی مناسب جهت نیل به سرعتهای هر چه بیشتر در انتقال اطلاعات کاملاً ملموس می باشد. در این راستا می توان به کابل تابیده ( Twisted Pair)، کابل کواکسیال با پهنای باند کم

(Baseband Coaxial Cable)، کابل کواکسیال با پهنای باند وسیع( Broadband Coaxial Cable (، و فیبرنوری در عرصه انتقال غیر بی سیم و همچنین انتقال رادیویی ( Radio Transmission) ، مایکرو ویو (Microwave)، مادون قرمز (Infrared) ، و موج نوری (Lightwave Transmission) در عرصه انتقال بی سیم و امواج الکترو مغناطیسی نام برد که فن آوری های گوناگون و متعددی همچون سیستمهای مخابراتی و تلفن، I SDN کم پهنا ، ISDN با پهنای باند زیاد ، رادیوی سلولی (C

ellular Radio)، و ماهواره های مخابراتی بر پایه آنها بنا شده اند. پر واضح است که به لحاظ سرعت، سیستم هایی که بر اساس فن آوری های بی سیم و خصوصاً امواج الکترو مغناطیسی اطلاعات را منتقل می کنند، بسیار کاراتر می باشندولی هزینه بسیار بالا و تجهیزات مخابراتی ویژه ای که برای راه اندازی این سیستمها مورد نیاز است، موارد استفاده عملی آنها را محدود به شبکه های وسیع مانند WAN و ارتباطات راه دور می نماید. بنابراین، نیاز به رسانه های انتقال (Transmission Media) غیر بی سیم، و بهینه سازی ابعاد کیفیتی گوناگون آنها از جمله سرعت انتقال داده ها، پهنای باند، و ضریب دقت جلب توجه می نماید.
در اینجا قصد داریم به بررسی کلی یکی از جدید ترین فن آوری ها در این زمینه بپردازیم. این فن آوری نوین کهAsynchronous Transfer Mode) ATM ( نام دارد، اساس شبکه های N-ISDN و B-ISDN را تشکیل می دهند که امروزه جزو پر سرعت ترین فن آوری های موجود شبکه می باشند. همچنین از نقطه نظر سخت افزاری و با دیدی عمیقتر به بررسی « سویچهای ATM » که وظیفه اصلی راه گزینی ( Switching or Routing) را در شبکه های ATM انجام می دهند، می پردازیم.

ویژگیهای ATM :

ATM سر نام عبارت حالت انتقال ناهمزمان ( Asynchronous Transfer Mode) می باشد . علت این نامگذاری اینست که بر خلاف خطوط تلفن ، انتقال در ATM بصورت همزمان و وابسته به یک Clock واحد نیست.
ایده اساسی تشکیل دهنده ATM اینست که اطلاعات در قالبهای کوچک و با اندازه ثابت که سلول Cell) ) نامیده می شوند، منتقل گردند. طول سلولها در ATM 53 بایت است. پنج بایت اول به عنوان آغازین (Header) و 48 بایت بقیه اطلاعات را تشکیل می دهند. ترکیب این 53 بایت در شکل 1 آمده است.

 

شکل شماره 1 – سلول ATM

ساختار داخلی Header یک سلول ATM در شکل 2 آمده است.

ویژگی ATM نسبت به سیستمهای مخابراتی اینست که ATM از فن آوری C

ell-Switching استفاده می نماید، در حالیکه سیستم تلفن فن آوری Circuit-Switching را به کار می گیرد.دلایل انتخاب فن آوری Cell-Switching برای ATM عبارتند از:

• Cell-Switching کاملاً انعطاف پذیر است و و می تواند به راحتی ترافیک با نرخ ثابت مانند صوت و تصویر، و ترافیک با نرخ متغیر مانند داده را کنترل کند. در ATM می توان داده ها را با هر نرخ انتقالی، ارسال و دریافت نمود. همچنین این امکان وجود دارد که دز طول زمان نرخ ترافیک تغییر کند. در سیستم تلفن نرخ ترافیک، باید مضربی از 8 Kbps باشد.
• با توجه به اینکه در حال حاضر دستیابی به سرعتهای بالا ( در حد گیگا بیت در ثانیه ) ممکن شده است، راه گزینی (Switching) سلولها (Cells) به ویژه در کاربردهای فیبر نوری، به صورت دیجیتالی بسیار آسانتر از روشهای رایج Multiplexing می باشد.
• Cell-Switching می تواند امکان انتشار (Broadcasting) را که لازمه گسترش توزیعی(Distributed) سیستم تلویزیون می باشد، فراهم نماید، در حالیکه این امر در Circuit-Switching امکان پذیر نمی باشد.

شبکه های ATM اتصال گرا هستند، بنابر این بر قراری یگ ارتباط نیازمند اینست که ابتدا یک پیام فرستاده شود تا اتصال بر قرار گردد. سپس سلولهای متوالی در مسیر تعیین شده به سمت مقصد جاری می گردند. حفظ ترتیب توالی سلولها در ATM تضمین شده است.
سرعت های مورد نظر برای ATM در حال حاضر ، 155-Mbps و 622-Mbps می باشد. البته امکان نیل به سرعتهای بالاتر نیز وجود دارد.

 

مدل مرجع ATM :

ATM از مدل مرجعی خاص خود و متفاوت با مدل مرجع OSI و TCP/IP استفاده می کند. این مدل که مدل مرجع ATM (ATM Reference Model) نام دارد از سه لایه تشکیل شده است.

• ATM Adaptation Layer

1) Canvergence Sublayer
2) Segmentation and Reassembly Sublayer
• ATM Layer
• ‍Physical Layer
1) ‏Transmission Convergence Sublayer
2) Physical MediumDependent Sublayer
لایه فیزیکی مربوط به رسانه فیزیکی ( Physical Medium) است: ولتاژها، زمان بندی بیتها (BitTiming)، و موارد دیگر است. ATM قواعد خاصی را در این مورد وضع ننموده است، ولی تعیین نموده است که سلولها می توانند از طریق یک سیم یا فیبر منتقل گردند. همچنین سلولها می توانند در داخل بخش اطلاعات (Payload) سیستمهای انتقال دیگر بسته بندی شوند. بنابراین A TM طوری طراحی شده است که از رسانه انتقال مستقل باشد.
‌لایه ATM کنترل سلولها و انتقال آنها را انجام می دهد. ترکیب سلول و ساختارهای موجود در Header آن را تعیین می نماید. همچنین وظیفه برقراری و آزادسازی مدارات مجازی را انجام می دهد. علاوه بر آن کنترل تراکم (Congestion Control) نیز در همین لایه انجام می شود.
از آنجایی که بسیاری از برنامه های کاربردی مستقیماً با سلولها کار نمی کنند، یک لایه در بالای لایه ATM وجود دارد که به کاربر اجازه می دهد تا بسته های بزرگتر از اندازه سلول را انتقال دهد. رابط ATM بسته ها را به قطعات اندازه سلولها تقسیم می کند، سلولها را به صورت انفرادی ارسال می کند، و در سوی دیگر آنها را به هم می پیوندد. این لایه، لایه مبدل A TM (ATM Adaptation Layar) یا AAL نام دارد. AAL خود به دو زیر لایهSAR ، (Segmentation and Reassembly) و CS(Convergence Sublayer) تقسیم می شود.بر خلاف سایر مدلهای مرجع، مدل مرجع ATM بصورت سه بعدی تعریف شده است. بخشهایی که در سطح لایه بالایی قرار گرقته اند، عبارتند از:
• Plane Management : کار کنترل منابع را انجام می دهد.
• Layer Management : هماهنگی داخلی بین لایه ها را انجام می دهد.
• Control Plane : مربوط به کنترل و مدیریت اتصال است.
• User Plane : وظیفه انتقال داده ها، کنترل جریان، و تصحیح خطا را به عهده دارد.
زیرلایه PMD ارتباط مستقیم با رسانه انتقال دارد، بیتها را منتقل می نماید و زمانبندی آنها را تنظیم می کند.
زیر لایه دیگر لایه فیزیکی، (Transmission Convergence) در هنگام ارسال، سلولها را بصورت یک رشته از بیتها به لایه PMD تحویل می دهد. بنابراین زمان دریافت ، تنها یک رشته از بیتها را دریافت می نماید. در این حالت کار این لایه اینست که رشته بیتها را به سلولهای اولیه تبدیل نماید و به لایه ATM باز گرداند.

سویچهای ATM :

با توجه به این امر که ATM یک سیستم Packet-Switching دیجیتال با سرعت بالا می باشد، سویچ (Switch) یا راه گزینی(Router) که در شبکه های ATM به کار می رود، در بهینه سازی سرعت انتقال اطلاعات در ATM نقش بسیار مؤثری دارد.
همانطور که ذکر شد، سرویس ATM اتصال گرا(C

onnection Oriented) است. اما این سرویس عملاً به روش Packet-switching پیاده سازی می شود. در این حالت دو نوع اتصال ارائه می شود.

• مدارهای مجازی دائم (Permenant Virtual Circuits): به صورت دستی توسط کاربر تقاضا می شود( مانند امکان ارسال یک فکس) و نوعاً در مدتهای طولانی باقی می مانند.
• مدارهای مجازی راه گزین شده ( Switched Virtual Circuits): مانند تماسهای تلفنی که در هنگام نیاز بصورت پویا برقرار شده و پس از آن قطع می گردند.

در سیستمهایی که از Circuit-Switching استفاده می نمایند، برقراری یک اتصال به این معنی است که یک مسیر فیزیکی بین منبع و مقصد برقرار گردیده است، در حالیکه در سیستمهای Packet-Switching آنچه واقعاً روی می دهد اینست که مسیر از منبع تا مقصد برگزیده می شود. شکل شماره 3 این مطلب را نشان می دهد .
یک سویچ ATM بطور کلی دارای تعدادی خطوط ورودی و تعدادی خطوط خروجی می باشد که معمولاً ( به دلیل دوطرفه بودن خطوط و سویچها) تعداد آنها با هم برابر می باشد. هر سلول از طریق یک خط ورودی وارد شده و به ساختارهای راه گزینی فرستاده می شود و سرانجام روی خط خروجی مربوطه قرار می گیرد.
هر سویچ دارای یک پالس ساعت اصلی مربوط به خود می باشد. با توجه به اینکه سلولها بصورت ناهمزمان روی خطوط ورودی قرار می گیرند، وظیفه پالس ساعت اینست که ابتدای هر سیکل را مشخص می کند. سلولهایی که به طور کامل روی خطوط ورودی قرار میگیرند، در ابتدای هر سیکل می توانند وارد بخش سویچینگ شوند. سلولی که کاملاً روی خطوط ورودی قرار نگرفته است، باید تا ابتدای سیکل بعدی منتظر بماند.
با توجه به اینکه سلولها با سرعت رایج در A TM یعنی در حدود 150Mbps به سویچ وارد می شوند، می توان طول مدت زمان هر سیکل را محاسبه نمود:

تعداد بیتها در ثانیه: 150 Mbps
( 150 * 106 ) / (52 * 8)=360,576 360,000تعداد سیکلها در ثانیه:

1/ 360,000= 277 * 10 -6 27 µSecطول مدت هر سیکل:
یک سویچ معمولی می تواند بین 16 تا 1024 خط ورودی داشته باشد، بنابراین باید بتواند در هر µSec 2.7 یک دسته 16 تا 1024 تایی از سلولها را سو یچ کند.البته درMbps 622 این زمان به nSec 700 تقلیل می یابد.کوچک بودن اندازه سلولها و ثابت بودن طول آنها سویچینگ را به این طریق ممکن ساخته است.

مشکلی که در سویچ بوجود می آید اینست که در یک سیکل ممکن است دو یا چند سلول که در ورودی قرار دارند بخواهند به یک خط خروجی بروند.
یک راه حل برای مشکل فوق اینست که برای هر خط ورودی یک بافر در نظر بگیریم، یک سلول را به مدار سویچ وارد کنیم و بقیه سلولهایی را که به همان خط خروجی باید سویچ شوند، تا ابتدای سیکل بعدی در بافر ورودی ذخیره کنیم. این روش Input Buffering نام دارد. مشکلی که در Input Buffering وجود دارد اینستکه هنگامی که یک سلول در بافر نگهداشته می شود، مسیر عبور سلولهای بعد از خود را مسدود می سازد. این پدیده Head-of-Line Blocking نام دارد. راه دیگری که برای بافرینگ وجود دارد و منجر به Head-of-Line Blocking نمی شود، Output Buffering است. در این روش هنگامی که دو سلول در یک سیکل واحد باید به یک خروجی فرستاده شوند، سلولها به ترتیب وارد مدارات سویچینگ شده، و به خط خروجی مربوطه سویچ می شوند، در آنجا سلول اول از مدار خارج شده و بقیه سلولها در بافر ذخیره می گردند. بنابر این در این حالت خطوط ورودی در پایان هر سیکل آزاد هستند. استفاده از Output Buffering باعث صرفه جویی در تعداد سیکلها می شود.
روشهای گوناگونی برای طراحی مدارات سویچینگ وجود دارند:
• Knockout Switch
• Batcher-Banyan Switch

 

پیوست :

PNNI Routing in ATM:

مراجع:

Books:

Andrew S. Tanenbaum, “Computer Networks”, Prentice Hall, 1996
Doglas E. Comer, “ Computer Networks”, Pretice Hall, 1999

Web Sites:

http://www.via-isdn.org
http://cis.ohio-state.edu/~jain
ftp://ftp.netlab.ohio-state.edu/pub/jain/papers/cnis/index.html

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله استاندارد روش اندازه‏گیری اوره و ازت آمونی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله استاندارد روش اندازه‏گیری اوره و ازت آمونیاکی در خوراک دام و طیور در word دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله استاندارد روش اندازه‏گیری اوره و ازت آمونیاکی در خوراک دام و طیور در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله استاندارد روش اندازه‏گیری اوره و ازت آمونیاکی در خوراک دام و طیور در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله استاندارد روش اندازه‏گیری اوره و ازت آمونیاکی در خوراک دام و طیور در word :

استاندارد روش اندازه‏گیری اوره و ازت آمونیاکی در خوراک دام و طیور

1 ـ هدف
هدف از تدوین این استاندارد تعیین روشهای اندازه‏گیری اوره و ازت آمونیاکی در خوراک دام و طیور می‏باشد .
2 ـ دامنه کاربرد
این استاندارد جهت اندازه‏گیری اوره و ازت آمونیاکی در خوراک دام و طیور کاربرد دارد

.
3 ـ نمونه‏برداری
طبق استانداردهای روش نمونه‏برداری در مواد غذائی عمل شود .
4 ـ روش کار
4-1- اندازه‏گیری اوره به طریق اسپکتروفتومتری
4-1-1- وسایل مورد نیاز

ـ اسپکتروفتومتر با حداکثر باند 2/4 در طول موج 420nm با سلهای یک سانتیمتری
4-1-2- معرفها و مواد مورد نیاز :
4-1-2-1- محلول پارادی متیل آمینوبنزالدئید 1

16 گرم پارادی متیل آمینو بنزالدئید را در یک لیتر الکل و 100 میلی‏لیتر اسید کلریدریک حل نمائید . این محلول برای یک ماده پایدار می‏ماند .
4-1-2-2- اسید استیک
4-1-2-3- محلول استات روی : 22 گرم استات روی 2H2O 2(,OAC)Zn را در آب حل کرده و 3 میلی‏لیتر اسید استیک بآن اضافه نمائید سپس آن را تا حجم 100 میلی‏لیتر رقیق نمائید .
4-1-2-4- محلول فروسیانور پتاسیم : 10/6 گرم فروسیانور پتاسیم 6 3H2O(,CN) K2Fe را در آب حل کرده و به حجم 100 میلی‏لیتر برسانید .
4-1-2-5- زغال اکتیو ـ (60 – G)

4-1-2-6- محلول بافر فسفات با 7 = PH
4-1-2-7- محلولهای استاندارد اوره :
الف : محلول استاندارد اولیه با غلظت 5ml/mg
5 گرم اوره را با دقت یک میلی‏گرم در آب حل کرده و سپس آن را تا حجم یک لیتر برسانید .
ب : محلولهای استاندارد مورد استفاده با غلظتهای 0/2 , 0/4 , 0/6 , 0/8 , 1 , 1/2 , 1/4 , 1/6 , 1/8 و 2 میلی‏گرم اوره در 5 میلی‏لیتر : به ترتیب 2,4,6,8,10,12,14,16,18,20 میلی‏لیتر از محلول اولیه (5ml/mg) را برداشته و در بالن ژوژه‏های 50 میلی‏لیتری ریخته و هر ک

دام را با محلول بافر فسفات 7 به حجم برسانید .
ج : محلول مرجع : محلول اوره استاندارد با غلظت 1/mg5ml را که بشرح فوق تهیه گردیده بعنوان استاندارد مرجع بکار ببرید . این محلول در حرارت کمتر از 24 درجه سلسیوس به مدت یک هفته ثابت می‏ماند .

4-1-3- رسم منحنی استاندارد اوره :
از هر یک از محلولهای استاندارد اوره ( طبق بند ب ) 5 میلی‏لیتر برداشته و در لوله‏های 25 میلی‏لیتری ریخته و به هر کدام 5 میلی‏لیتر محلول DMAB اضافه نمائید و یک محلول شاهد نیز حاوی 5 میلی‏لیتر محلول بافر 7 باضافه 5 میلی‏لیتر محلول DMAB تهیه نمائید . لوله‏ها را کاملا تکان داده و بگذارید 10 دقیقه در بن ماری 25 درجه سلسیوس بماند . سپس جذب هر یک از محلول‏ها را در طول موج 420nm با استفاده از سلهای یک سانتیمتری در مقابل شاهد ( با جذب صفر ) بخوانید . آنگاه میزان جذب محلولها را در مقابل غ

لظت‏ها رسم نمائید . منحنی بدست آمده بایستی به صورت خط راست باشد در غیر این صورت آزمایش بایستی تکرار شده و محلول DMAB نیز تازه تهیه گردد .
4-1-4- روش اندازه‏گیری نمونه :
یک گرم از نمونه آسیاب شده را وزن نموده و در یک بالن ژوژه 500 میلی‏لیتری ریخته و بآن یک گرم زغال اکتیو و حدود 250 میلی‏لیتر آب , 5 میلی‏لیتر محلول استات روی و 5 میلی‏لیتر محلول فروسیانور پتاسیم اضافه نمائید . سپس مخلوط را به مدت 30 دقیقه کاملا با تکان دهنده تکان دهید و پس از آن حجم آن را با آب به 500 میلی‏لیتر برسانید . آنگاه بگذارید بماند تا رسوب ته نشین گردد . سپس آن را با استفاده از کاغذ صافی

واتمن شماره 40 صاف

کرده بطوریکه محلول صاف شده کاملاؤ شفاف باشد .
5 میلی‏لیتر از محلول صاف شده را در یک لوله آزمایش ریخته و بآن 5 میلی‏لیتر محلول DMAB اضافه کرده و کاملا تکان دهید . همراه با نمونه یک محلول استاندارد مرجع ( طبق بند ج ) و یک محلول شاهد نیز تهیه نموده و آنها را در بن‏ماری با حرار

ت 25 درجه سلسیوس به مدت 10 دقیقه قرار دهید سپس میزان جذب نمونه و استاندارد را در مقابل شاهد در طول موج 420nm قرائت نموده و درصد اوره را طبق فرمول زیر محاسبه نمائید .
= درصد اوره
A1 = میزان جذب استاندارد مرجع
W = وزن نمونه بر حسب میلی‏گرم در حجم مورد آزمایش می‏باشد .
4-2- روش اندازه‏گیری ازت اوره‏ای و آمونیاکی در خوراک دام و طیور
4-2-1- وسایل مورد نیاز
ـ بالنهای کجدال با ظرفیت 500 میلی‏لیتر
4-2-2- معرفها و مواد مورد نیاز
4-2-2-1- محلول ضد کف
4-2-2-2- محلول کلرور کلسیم :
25 گرم کلرور کلسیم ( CaCl2 ) را در 100 میلی‏لیتر آب حل نمائید .
4-2-2-3- معرف متیل رد :
یک گرم متیل رد را در 200 میلی‏لیتر الکل حل نمائید .
4-2-2-4- اسید کلریدریک نرمال
4-2-2-5- محلول سود نرمال

4-2-2-6- اوره خالص به فرمول شیمیائی 2(NH2)Co)
4-2-2-7- محلول اوره آز :
محلول تازه اوره آز در آب را با غلظتی تهیه کنید که هر 10 میلی‏لیتر محلول خنثی اوره آز , ازت موجود در 0/1 گرم یا بیشتر اوره خالص را تغییر دهد . برای این منظور باید ابتدا میزان قلیائیت و همچنین فعالیت آنزیم اوره آز تعیین گردد .
الف : تعیین قلیائیت محلول اوره آز
میزان قلیائیت اوره آز تجارتی را بشرح زیر تعیین

نمائید .

0/1 گرم از اوره آز را در 50 میلی‏لیتر آب حل کرده و با محلول 0/1 نرمال اسید کلریدریک در مقابل معرف متیل رد تیتره نمائید . پس از بدست آوردن حجم اسید کلریدریک 0/1 نرمال مصرف شده یعنی میزان قلیائیت آنزیم , در موقع تهیه محلول اوره آز به ازاء هر 0/1 گرم اوره آز حل شده در آب , همان حجم اسید کلریدریک 0/1 نرمال که در بالا بدست آورده‏اید , اضافه نمائید و بدین ترتیب محلول خنثی تهیه شده است
ب : تعیین میزان فعالیت آنزیم اوره آز
ابتدا یک محلول یک درصد خنثی اوره آز تهیه کنید ( حدود 50 میلی‏لیتر ) سپس چند نمونه 0/1 گرمی اوره خالص توزین نموده و به بالن کجدال منتقل نمائید و به هر کدام از بالنهای محتوی 0/1 گرم اوره خالص حجم‏های متفاوتی از محلول یک درصد اوره آز خنثی اضافه کنید و مانند آنچه که در روش آزمایش شرح داده می‏شود مراحل هضم و تقطیر را ادامه دهید .
میزان فعالیت اوره آز را از روی مقدار محلول اوره آزی که اوره را به طور کامل تبدیل کرده است محاسبه کنید . تبدیل کامل اوره آز از طریق بازیابی کامل ازت به وسیله تقطیر تعیین می‏گردد .
4-2-3- روش اندازه‏گیری نمونه مورد آزمایش
2 گرم نمونه را در بالن کجدال ریخته و حدود 250 میلی‏لیتر آب و 100 میلی‏لیتر محلول اوره آز بآن اضافه نمائید . در بالن را کاملا بسته و بگذارید یکساعت در حرارت آزمایشگاه و یا 20 دقیقه در حرارت 40 درجه سلسیوس باقی بماند . سپس خنک نمائید .
( اگر نمونه بیش از 5 درصد اوره داشته باشد مقداری محلول اوره آز به آن اضافه کنید .) سپس درب و گردن بالن را با چند میلی‏لیتر آب شس

ته و حدود 2 گرم اکسید منیزیم و 5 میلی‏لیتر محلول کلرورکلسیم و 3 میلی‏لیتر ضد کف اضافه نمائید . و عمل تقطیر را در بالن کجدال انجام دهید و در قسمت گیرنده حجم معینی اسید کلریدریک نرمال قرار دهید و عمل تقطیر را ادامه داده تا حجم ظرف محتوی اسید کلریدریک به 100 میلی‏لیتر برسد آنگاه محلول اسید را در مقابل متیل رد با سود نرمال تیتر نمائید و میزان ازت را طبق فرمول زیر محاسبه نمائید .
= درصد ازت اوره ای و آمونیاکی
که در آن :
A = حجم اسید کلریدریک نرمال بکار برده شده
B = حجم سود مصرفی
خوراک دام و طیور و آبزیان-اکسید منیزیم مورد مصرف در مکمل های معدنی
ویژگی ها و روش های آزمون
1 هدف
هدف ازتدوین این استاندارد تعیین ویژگی های فیزیکی ، شیمیایی ، نمونه برداری ، روش های آزمون، بسته بندی ، نشانه گذاری و شرایط نگهداری و انبارداری اکسید منیزیم است .

2 دامنه کاربرد

این استاندارد در مورد اکسید منیزیم برای مصرف در مکمل های معدنی خوراک دام و طیور و آبزیان بسته بندی شده کاربرد دارد .

3 مراجع الزامی
مدارک الزامی زیر حاوی مقرراتی است که در متن این استاندارد به آنها ارجاع شده است. بدین ترتیب آن مقررات جزئی از این استاندارد محسوب می شود. در این مورد مراجع دارای تاریخ چاپ و یا تجدید نظر اصلاحیه ها و تجدید نظرهای بعدی این مدارک مورد نظر نیست. معهذا بهتر است کاربران ذینفع این استاندارد امکان کاربرد آخرین اصلاحیه ها و تجدید نظرها ی الزامی زیر را مورد بررسی قرار دهند. در مورد مراجع بدون تاریخ چاپ و یا تجدید نظر آخرین چاپ و یا تجدیدنظر آن مدارک الزامی ارجاع داده شده مورد نظر است.

استفاده از مراجع زیر برای کاربران این استاندارد الزامی است.
1- ISO 6497.2 2001 Animal feeding stuffs – sampling .
2- ISO 5515.1979 De composition of organic matter prior to analysis – wetmethod
3- استاندارد ملی ایران 6275 : سال 1381 ویژگیها وروشهای آزمون زئولیت درخوراک دام و طیور و آبزیان
4- استاندارد ملی ایران 1320 : سال 1372 ویژگیها و روشهای آزمون اکسید منیزیم جهت مصرف در صنایع آرایشی
5- استاندارد ملی ایران 1728 : سال 1356 ویژگیها و روشهای آزمون آب برای مصارف آزمایشگاهی
4 اصطلاحات و تعاریف
در این استاندارد اصطلاحات و/یا واژه ها با تعاریف زیر به کار می رود :
4-1 مکمل معدنی
مجموعه ای از املاح معدنی و افزودنی های مجاز است که به دلیل کمبود آنها در جیره غذایی دام و طیور و آبزیان , اضافه نمودن آنها به جیره باتوجه به احتیاجات دام ضروری است .
4-2 افزودنی های مجاز
به موادی گفته می شود که شامل مواد اشتهاآور ، رنگهای خوراکی مجاز ، طعم دهنده های مجاز ، اسیدهای آمینه ، آنزیم ها ، داروهای ضد باکتریایی

، انگلی ، قارچی ، آنتی اکسیدان ها و سایر مواد افزودنی مجاز می باشد .
4-3 قابلیت دسترسی زیستی مکمل ها
بخشی است از مواد مکمل خوراک دام که می تواند برای نگهداری , تولید و تولید مثل مورد استفاده دام قرار گیرد .
4-4 افت حرارتی1 ( L.O.I )
تغییر وزن نمونه خشک شده پس از عمل سوزاندن اف

ت حرارتی نامیده می شود که شامل کاهش آب پیوسته ، دی اکسید کربن به شکل کربنات های فرار ، کربن و مواد آلی ، اکسیدهای سولفور و ترکیبات قلیایی فرار است . قبل از گذاشتن نمونه در کوره بایستی آنرا در دمای 2±110 درجه سلسیوس خشک نموده و پس از قرار دادن در خشکانه توزین نمود . دو گرم از نمونه خشک توسط کوره الکتریکی ودر دمای 25±1000 درجه سلسیوس سوزانده و L.O.I محاسبه می شود.
4-5 اکسید منیزیم
یک ماده معدنی با فرمول شیمیایی MgO ( magnesium oxide ) می باشد که از سنگ های معدنی کربناته ( سنگ آتش )2 می باشد که با روش زیر فرآیند می شود : سنگها پس از استخراج توسط آسیاب چکشی به اندازه های موردنظر تقسیم شده به داخل کوره های گردان کلسینه کننده هدایت می گردد . در کوره کلسینه کننده ، پس از جدا شدن دی اکسید کربن، به حالت اکسید در آمده سپس با استفاده از آسیاب به پودر نرم تبدیل می شود و به عنوان منبع منیزیم در مکمل های معدنی خوراک دام مورد استفاده قرار می گیرد .
4-6 دام
منظور از دام در این استاندارد گاو ، گوساله ، گوسفند ، بز ، طیور و آبزیان پرورشی است .

5 ویژگی ها

5-1 ویژگی های فیزیکی اکسید منیزیم
5-1-1 اندازه ذرات
تمام ذرات اکسید منیزیم باید حداکثر 200 میکرومتر ( حدود 80 مش ) باشد . همچنین اندازه ذرات باید به طور کامل یکنواخت باشد.
رنگ اکسید منیزیم باید سفید تا سفید متمایل به صورتی کم رنگ باشد . اکسید منیزیم باید بی بو بوده و اگر در آب مقطر به صورت تعلیق درآید نباید هیچگونه بوی نامطبوعی تولید کند .

5-2 ویژگی های شیمیایی اکسید منیزیم
ویژگی های شیمیایی اکسید منیزیم باید مطابق جدول شماره 1 باشد .
جدول شماره 1- ویژگی های شیمیایی اکسید منیزیم

روش آزمون میزان ویژگی
براساس ماده خشک ردیف
طبق بند 7-1
این استاندارد 0/3 ( بیشینه )
درصد رطوبت 1
طبق بند 7-4
این استاندارد 0/90( بیشینه )
درصد اکسید منیزیم 2
طبق بند 7-2
این استاندارد 100 ( بیشینه )
میلی گرم در کیلوگرم سرب 3
طبق بند 7-2

این استاندارد 20 ( بیشینه )
میلی گرم در کیلوگرم کادمیوم 4
طبق بند 7-3
این استاندارد 200 ( بیشینه )
میلی گرم در کیلوگرم فلوئور 5
طبق بند 7-2
این استاندارد 30 ( بیشینه )
میلی گرم در کیلوگرم جیوه 6
طبق بند 7-2
این استاندارد 40 ( بیشینه )
میلی گرم در کیلوگرم آرسنیک 7
طبق بند 7-5
این استاندارد 3 ( بیشینه )

درصد افت حرارتی 8

یادآوری : در جدول شماره 1 بیشینه میز ان فلوئور برای طیور 60 میلی گرم در کیلوگرم و برای آبزیان پرورشی 20 میلی گرم در کیلوگرم باید باشد .

6 نمونه برداری
6-1 مقررات کلی
در انتخاب نمونه , حفظ و حمل نمونه های آزمایشی دستورات زیر باید رعایت شود :
6-1-1 نمونه ها نباید در فضای آزاد که امکان آلودگی نمونه ها وجود دارد برداشته شود .
6-1-2 وسایل نمونه برداری باید خشک و تمیز باشد .
6-1-3 بـاید دقت شود که نمـونه های از توده اصلی جنسی که مورد نمونه برداری واقع می شود , باشد و وسایل نمونه برداری آلودگی پیدا نکنند .
6-1-4 برای اینکه نمونه برداری واقعی باشد محتوی هر ظرف را در هنگام نمونه برداری باید به طور کامل مخلوط نمایند .
6-1-5 نمونه ها باید در ظروف شیشه ای به طور کامل در بسته , خشک و تمیز و یا ظروف مناسب دیگر گذاشته شود . اندازه ظروف نمونه باید طوری باشد که تمام حجم آن بوسیله نمونه پر شود .
6-1-6 هر ظرف محتوی نمونه باید با سرپوش مناسبی بعد از پرکردن بسته و مهر شود و یا کلیه اطلاعات راجع به نمونه برداری نشانه گذاری شود و همچنین تاریخ نمونه برداری و تاریخ

تولید باید در روی ظروف نمونه نوشته شود .
6-2 مقدار و تعداد نمونه
در صورتی که محموله بصورت فله باشد تا 5/2 تن حداقل 7 نمونه و بیش از 5/2 تن بصورت ریشه دوم تعداد تا حداکثر 100 نمونه برداشت شود .

 

در صورتی که محموله بصورت بسته بنـدی شده باشد باید به شرح جدول 2 نمونه گیری انجام شود .

جدول شماره 2

تعداد بسته ها حداقل تعداد نمونه

 

4-1 همه بسته ها
16-5 4
بیش از 16 ریشه دوم تعداد تا حداکثر 100 بسته

 

لازم به اشاره است که مقدار نمونه های برداشت شده را باید بخوبی مخلو

ط نموده و از آن یک نمونه جهت انجام آزمون های لازم به میزان حداقل نیم کیلوگرم تهیه نمود .

7 روش های آزمون
کلیه مواد مصرفی باید با خلوص تجزیه ای1 بوده و آب مقطر نیز باید مطابق استاندارد ملی ایران 1728 سال 1356 : ویژگیها و روشهای آزمون آب برای مصارف آزمایشگاهی باشد .
7-1 روش اندازه گیری رطوبت
7-1-1 وسایل لازم
7-1-1-1 ترازوی دقیق آزمایشگاهی با دقت 001/0 گرم
7-1-1-2 گرمخانه ( آون )
7-1-1-3 خشکانه
7-1-2 روش اجرای آزمون
ابتدا یک ظرف توزین نمونه را در گرمخانه قرار داده تا به وزن ثابت برسد سپس ظرف را در خشکانه قرار داده و پس از خنک شدن وزن کنید. سپــس تعداد 2 گرم نمونه به دقت وزن نموده و در دمای 2 ± 105 درجه سلسیوس بمدت 2 ساعت داخل گرمخانه قرار دهید. بعد از این مدت نمونه را بیرون آورده و در خشکانه قرار داده پس از خنک شدن وزن کرده و از فرمول 1 به شرح زیر ماده خشک و رطوبت را محاسبه کنید .

( m1 + w1 ) – (m1 + w2 )
فرمول 1 ———————————— = درصد ماده خشک
w
درصد رطوبت = درصد ماده خشک – 100
1m = وزن ظرف توزین نمونه
1w = وزن اولیه

w2 = وزن نمونه
7-2 تعیین مقدار سرب , کادمیوم , جیوه و آرسنیک
7-2-1 وسایل لازم
7-2-1-1 دستگاه جذب اتمی ( اتمیک ابزورپشن )

7-2-1-2 ترازوی دقیق آزمایشگاهی با دقت 001/0 گرم
7-2-1-3 اجاق برقی
7-2-2 مواد لازم
7-2-2-1 اسید کلریدریک غلیظ
7-2-2-2 اسید نیتریک غلیظ
7-2-2-3 محلولهای استاندارد با غلظت های مشخص
7-2-3 روش آماده سازی نمونه
ابتدا 2 گرم از نمونه موردنظر به ارلن منتقل کرده و به آن 20 میلی لیتر آب مقطر دوبار تقطیر شده ( به طور ترجیحی آب یون زدایی شده ) و 10 میلی لیتر اسید نیتریک غلیظ اضافه کرده , ارلن روی اجاق برقی (هات پلیت ) قرار دهید(تا زمانی که تشکیل دود خرمایی رنگ 2NO قطع شود ). در صورت عدم حل شدن نمونه، اضافه کردن اسید نیتریک تا 50 میلی لیتر به دفعات ادامه یابد . پس از حل شدن کامل نمونه ( در این حالت نمونه باید به طور کامل زلال و شفاف باشد) در بالن 100 میلی لیتری به حجم رسیده شود. سپس به روش خاص دستگاه جذب اتمی, مقدار جذب آنها را اندازه گیری و یادداشت کنید. جذب فوق را با سری استانداردهای

موردنظر مقایسه کرده و غلظت را به دست آورید .
7-3 اندازه گیری فلوئور به روش یون سنجی
7-3-1 وسایل لازم
7-3-1-1 دستگاه یون سنج
7-3-1-2 ترازوی دقیق آزمایشگاهی با دقت 001/0 گرم

7-3-2 مواد لازم
7-3-2-1 کربنات سدیم
7-3-2-2 کربنات پتاسیم
7-3-2-3 اسید کلریدریک غلیظ
7-3-2-4 کلرید سـدیم
7-3-2-5 اسید استیک
7-3-2-6 محلول بافر
7-3-2-7 سیکلو هگزان دی آمین تترا استیک اسید ( C.D.T.A )
7-3-2-8 محلول سود ده مولار
7-3-3 روش اجرای آزمون
حدود 1 گرم نمونه را وزن کرده سپس داخل ارلن در پیچ دار ریخته و به آن 90 میلی لیتر اسید کلریدریک غلیظ به اضافه10 میلی لیتر آب مقطر اضافه کرده در

حمام آب 70 درجه سلسیوس بمدت 15 دقیقه قرار دهید تا محلول شفافی بدست آید . می توان آنرا داخل یک بشر آب گرم که روی اجاق برقی است قرار داد. سپس محلول حاصل را تا حدود دمای محیط سرد نموده و در یک بالن به حجم 250 میلی لیتر رسانده می شود 25 میلی لیتر از این محلول داخل بالن ژوژه 100 ریخته می شود .
طرز تهیه محلول های استاندارد فلوئور :

10 میلی لیتر از محلول استاندارد فلوئور 1000 در بالن ژوژه 100 میلی لیتری ریخته می شود.
10 میلی لیتر از محلول استاندارد 100 را در بالن ژوژه 100 میلی لیتری ریخته می شود .
به 25 میلی لیتر از محلول نمونه ، 4-3 میلی لیتر کربنات سدیم10 درصد اضافه می شود. از محلول بافر مخصوص با 7-6= pH به همه , 50 میلی لیتر اضافه می شود و سپس همه به حجم100 رسانده می شود. هر کدام را در بشر خودش قرار دهید. اول استاندارد10 و سپس استاندارد 100 به دستگاه داده می شود. دستگاه باید کالیبره شده باشد و نمونه را که داخل بشر است روی بهم زن مغناطیسی قرار داده ، الکترود مربوط به فلوئور داخل آن قرار داده می شود و عـدد بدست آمده یادداشت می شود . از فرمول 2 درصد فلوئور محاسبه می شود.
عدد خوانده شده
فرمول 2 —————— = درصد فلوئور
10 × وزن نمونه

7-4 روش اندازه گیری اکسید منیزیم ( MgO )
7-4-1 اساس روش
در این روش از تفاوت حجم EDTA مصرفی برای تیتر کردن مجموع کلسیم و منیزیم و EDTA مصرفی برای تیتر کردن کلسیم در حضور شناساگرهای مناسب اکسید منیزیم محاسبه می شود .
7-4-2 مواد لازم
7-4-2-1 محلول اسید کلریدریک 1 : 1

 

حجم مشخصی از اسید کلریدریک غلیظ با حجم مساوی آب مقطر رقیق می شود .
7-4-2-2 محلول اسید تارتاریک 2 درصد
2 گرم از اسید تارتاریک در 100 میلی لیتر آب مقطر حل می شود .
7-4-2-3 محلول گلیسیرین 1 : 1
حجم مشخصی از گلیسیرین با حجم مساوی آب مقطر رقیق می شود.
7-4-2-4 محلول هیدروکسید پتاسیم 4 مولار ( 224 گرم در لیتر )
224 گرم هیدروکسید پتاسیم وزن شده و داخل یک بشر 500 میلی لیتری قرار گیرد و در حدود 300 میلی لیتر آب حل شود و به حجم 1000 میلی لیتر رسانده شود .
7-4-2-5 محلول تامپون 10pH=
54 گرم کلرید آمونیوم در حدود 300 میلی لیتر

آب حل شده و 450 میلی لیتر آمونیاک غلیظ به آ

ن اضافه و به حجم 1000 میلی لیتر رسانده شود .

7-4-2-6 محلول تری اتانول آمین 1 : 1
حجم مشخصی از تری اتانول آمین با حجم مساوی آب رقیق شود .
7-4-2-7 شناساگر کلسین
1/0 گرم کلسین داخل هاون با 10 گرم کلرید سدیم به طور کامل ساییده و مخلوط شود .
7-4-2-8 شناساگر اریوکروم بلک T

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) کار آفرینی در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) کار آفرینی در word دارای 52 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) کار آفرینی در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) کار آفرینی در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) کار آفرینی در word :

واحد اول : فناوری سیستم
1- چه سؤالاتی در ذهن انسان بود که باعث شد وسایل بالا را اختراع کند ؟
1- فاصله ی ستاره ها و سیاره ها با زمین چقدر است 2- چرا بعضی از ستاره ها پرنور و بعضی کم نور هستند
3- چرا در روز ستاره ها را نمی بینیم 4- کرات آسمانی چه ویژگی هایی دارند آیا سیارات دیگر برای زندگی مناسب هستند و...
2- با استفاده از چه عاملی انسان توانست کرات آسمانی را تسخیر کند ؟قدرت تفکری خلاق
3- از ویژگی های مهم انسان در مورد پدیده ها سه مورد نام ببرید؟ تحقیق ، جست و جو و کاوش
4- انسان برای پاسخ پرسش های خود چه مراحلی را باید طی کند؟ اطلاعاتی را گرد آوری و دسته بندی می کند، به تجربه و آزمایش می پردازد و نتیجه گیری می کند.
5- مغز انسان چگونه است و چه وظایفی بر عهده دارد؟ مغز انسان از میلیاردها سلول عصبی تشکیل شده است که وظیفه ی دریافت اطلاعات و پیام ها را بر عهده دارند.
6- اطلاعت و پیام ها چگونه مورد استفاده قرار می گیرد؟ این پیام ها و اطلاعات توسط مغز طی فرآیندی پردازش و طبقه بندی می شوند و در مواقع لزوم مورد استفاده قرار می گیرند.
7- قدرت تفکر خلاق را توضیح داده از چه زمانی همراه انسان است؟ تفکر خلاق از زمان خلقت انسان همواره با او بوده و انسان با استفاده از این قدرت توانسته است بسیاری از مسائل و مشکلات خود را حل کند ، اختراعات و اکتشافات زیادی را انجام دهد و در زندگی خود از آن استفاده کند.
8- چگونه می توان قدرت تفکر خلاق را پرورش داد؟ یکی از راه های پرورش قدرت تفکر و خلاقیات ، شرکت کردن در کارها و بحث های گروهی است . وقتی تعدادی از افراد گروه شروع به دادن ایده های خود می کنند ، افکار دیگر اعضا ی گروه نیز فعال می شود و هر کس سعی می کند ایده ی جدیدتر و بهتری ارائه دهد در نتیجه این امر ، تعداد بیش تری ایده از طرف افراد گروه مطرح می شود.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق تولید فیلم انیمیشن در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق تولید فیلم انیمیشن در word دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق تولید فیلم انیمیشن در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق تولید فیلم انیمیشن در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق تولید فیلم انیمیشن در word :

در دهه سی، خیابانهای تهران با نئون آشنا شده و شبهای تهران با نورهای رنگین آذین می شوند و نقشهایی از رنگهای تند نئون بر در و دیوار می نشینند و بر سر در سینماها و بر فراز بامهای بلند شهر ، حرکتی از نورهای تند ، تماشاچی را به سینماها و مشتریها را به خرید کالا فرامی خواند . لاله زارمرکز تجمع این بازیهای نور می شود، از ساده ترین نقشهای هندسی متحرک گرفته تا نمایش صحنه های کاملتر ، مانند راه رفتن و غیره. در دهه چهل باز هم نئون های رنگین متحرک، شبها را از سکوت و سکون به هیاهوی رنگارنگ بازی نور می برند.

تعبیه هر نئون بر بامی یا سردری ، شروع واقعی نقاشی متحرک در ایران است. حال، نقاشی به جای آنکه بر کاغذ و طلق نقش ببندد، بر بومهای فلزی می نشیند و قلم و رنگ ، همان لامپ های جیوه و تنگستن ونئون است.

باز هم خطای باصره است و قریب به هشت تا دوازده تصویر رنگی در هر ثانیه که چشم را می فریبد.

نام آشنا ومعتبری مانند مرتضی ممیز با چند طرح نئون از جمله نوشیدن کانادادرای بر بام بنایی در میدان فردوسی ، در صدر پیشکسوتان گرافیک، تبلیغات و نقاشی متحرک می درخشد.
سالهای - اداره کل فرهنگ و هنرهای زیبا ( که بعدا وزارت فرهنگ و هنر و امروزه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است ) ، جایی که کارگاه سرامیک ، قالی بافی ، مینیاتور سازی و غیره دایر بود و ادعای حمایت از هنرهای ملی داشت ، آرزوهای دور و دراز و مرارتهای تمام نشدنی و آزمون و شکست جوانانی چند ، که در پی تشکلی هنری بودند ، منجر به تاسیس دفتری شد که قرار بود کارخانه رویا سازی کشور شود که نشد.

این گروه متشکل بود از : اسفندیار احمدیه ( نقاش کارگاه سرامیک) ، جعفر تجارتچی ( افسر نیروی هوایی و کاریکاتوریست)، پرویز اصانلو ( فیلمبردار دوره دیده و کارگردان)، پطروس پالیان و اسدالله کفافی که هر پنج نفر از موسسان بخش انیمیشن وزارت فرهنگ و هنر بودند. چندی بعد نصرت الله کریمی ، کارگردان تحصیلکرده در چکسلواکی نیز به این گروه اضافه شد که با کمک چند دختر و پسر مستعد توانستند اولین فیلم های کارتونی ایران را بنیان گذارند

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی ?پروژه طراحی وب سایت سینما در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی ?پروژه طراحی وب سایت سینما در word دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی ?پروژه طراحی وب سایت سینما در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی ?پروژه طراحی وب سایت سینما در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی ?پروژه طراحی وب سایت سینما در word :

بخشی از فهرست پروژه دانشجویی ?پروژه طراحی وب سایت سینما در word

مقدمه........................................................................................2
تحلیل نیازهای مقدماتی .................................................................3
تحلیل وطراحی سیستم...................................................................4
شمای بانک اطلاعاتی...................................................................6
Source Code برنامه.................................................................7
تصاویر نمونه اجرا....................................................................15

هدف ازطراحی وب سایت اطلاع رسانی سینما این بود که این وب سایت بتواند خواسته های کاربران را تا حدی برآورده کند وهمچنین با تکنولوژی های امروزه درصدد تحقق اهداف برآید.
ما به کمک پایگاه داده MySQL و تکنولوژی PHP توانستیم وب سایت خود را راه اندازی کنیم ودراین راستا از برنامه هایی مانند: Macromedia Dream weaver MX 2004 برای طراحی سایت وRational Rose Enterprise Edition برای تجزیه وتحلیل سیستم استفاده کردیم.
دراین Documents تلاش شده تا تمامی نکات راجع به وب سایت ذکر شود و همچنین توضیحات کامل درمورد برنامه نویسی،تجزیه تمامی قسمت های سیستم به کمک UML و تصاویری از اجرای هر قسمت از وب سایت را شامل می شود.
تحلیل نیازهای مقدماتی:
امکاناتی که این وب سایت برای کاربران فراهم می کند عبارتند از:
1. اطلاع رسانی در مورد سینما ها:
دراین قسمت توضیحاتی درمورد سینماهای شهرتهران بیان شده که شامل موارد ذیل می باشد:
• نام سینما
• تعداد صندلی
• آدرس
• تلفن
2. فیلم های در حال اکران :
دراین صفحه اطلاعات ذیل به چشم می خورد:
• نام سینما
• نام فیلم
• تاریخ شروع
• تاریخ پایان
• سانس
3. جستجو:
جستجو طبق انتخاب کاربرکه ممکن است براساس : سینما ،فیلم ،بازیگر،نویسنده وکارگردان باشد ،صورت می گیرد.
4. رزرو بلیت:
درصفحه رزرو ابتدا کاربرباید فیلم مورد نظرخود را جستجو کند وازاطلاعات بدست آمده ازجستجـو برای رزرو استفـاده کند، درصورت ورود کامـل موارد خواستـه شده اطلاعات وی درسیستم ذخیره میگردد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   51   52   53   54   55   >>   >