پروژه دانشجویی مقاله رفتار مناسب با کودک در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله رفتار مناسب با کودک در word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله رفتار مناسب با کودک در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله رفتار مناسب با کودک در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله رفتار مناسب با کودک در word :

رفتار مناسب با کودک

تصور کودک بدون مشکل امکان ندارد. لذا هر خانواده ای باید بتواند رفتار مناسب و شایسته را با فرزندان خود داشته باشد.البته والدین امروزی توجه کافی را به تعلیم و تربیت فرزندان خود د اشته و مسائل کودکان نیزهم قابل فهم و هم قابل درمان است.

ضمنا انتظار می رود همگان بدانند که همه افراد یکجور نیستند و موقعیتها نیز منحصر به فرد است. پس یک راه حل قطعی ومستقل وجود ندارد. راه حلی که یک روز در مورد کودکی موثر است ممکنست فردا بی تاثیر باشد و یا روشی که در مواجهه با یک کودک جواب می دهد

شاید با کودکی دیگر بی فایده باشد. پس می توان فهمید که در ارتباط با مشکل یک کودکی اگر پیشرفتی مشاهده شد کودک را باید تحسین نمود و در غیر این صورت باید روشهای دیگر را آزمود. همچنین باید توجه داشت که در انتخاب هر روش نباید درکوتاه مدت انتظار پیشرفت زیادی را داشت. وانتخاب اهداف هم باید متناسب با سن،شخصیت،تواناییها، جنس و میزان رشد عقلی کودک باشد.
و به هر حال…..

مراحلی که بهتر است از ابتدای مواجهه کودک با مشکل تا به آخرین مرحله از حل مشکل بدان توجه وعمل نمود را می توان به صورت زیر بیان کرد:
-ابتدا مشکل را تشریح کنید- رفتارهایی را که می خواهید تغییر دهید دقیقا مشخص کنید. رفتار کودک را تجزیه و تحلیل و آن را به بخشهای کوچکتر تقسیم کنید.

می توانید روی برگی و در یک ستون،رفتارها یا عادتهای خاصی را که دوست دارید کودکتان کمتر آنها را انجام دهد بنویسید ودر ستون مقابل رفتاری را بنویسید که دوست دارید فرزنداتان انها را در بیشتر مواقع انجام دهد.

-در هر زمان بر روی یک مشکل تمرکز کنید- از هر ستون فقط یک مشکل را در نظر بگیرید نه همه و یا بیشتر آنها راه این یک مشکلی را که نظر گرفته اید بهتر است کم اهمیت ترین باشد که سریعا می توان آن را حل نمود تا در شروع احساس موفقیت کنید.

هر تغییر در فرزند شما نیز تاثیر کلی وموفقیت آمیزی را در مسیر تربیت صحیح ایجاد خواهد کرد. به همین ترتیب و بتدریج به بقیه موارد می رسید. رفته رفته الگوهای قدیمی عوض خواهند شد و خواهید دید که شما و فرزندتان خیلی زود احساس بهتری نسبت به خود و یکدیگر پیدا خواهید کرد.

-سخت نگیرید- تغییرات در کودک وبزرگسال نه در یک شب بلکه به آرامی ومرحله به مرحله ایجاد می شود مثال کودک دقایق بیشتری را صرف درس خواند می کند. یا احساس خوبی در رفتن به مدرسه دارد و یا کارهای خود را خود انجام میدهد. این نشانه یک پیشرفت واقعی است که هم برای والدین هم برای کودک مفید است.

-هماهنگ و ثابت قدم باشید- موفقیت شما در تغییر رفتارهای فرزنداتان نیازمندهماهنگی وثابت قدمی است. در مورد چیزی که می گوئید جدی باشید، چیزی را بگوئید که منظوری از آن دارید و مطمئن شوید که هر دو یک چیز را می گوئید. والدین هر دو در مورد مشکل و راه حل قبل ازدست زدن به هر کاری باید اتفاق نظر داشته باشند و بعلاوه اگر با افراد دیگر مرتبط با کودک مثل پرستار کودک،معلم او یا سایر اعضا خانواده و هر فرد دیگری نیز که بطور منظم با کودک ارتباط دارند هماهنگ باشید نتیجه کار شما بهتر خواهد بود. همیشه یک راه حل را به اندازه کافی به کار ببرید تا فرصت دستیابی به نتیجه دلخواه را داشته باشید.

معمولا والدین خیلی زود خسته می شوند و بچه ها این را میدانندواگر والدین مقاوم واستوار نباشند، بچه ها به خواسته های آنها احترام نمی گذارند و خود را موظف به انجام آنها نمی دانند چون مطمئن هستند که با کمی گریه واندکی سماجت به هدفشان می رسند.

پس وقتی شما تصمیم خود را در مورد اینکه چگونه با یک مشکل روبرو شوید گرفتید تردید به خود راه ندهید. مثال وقتی کودک شما به خرید شکلات مورد نظر خود از سوپر مارکت اصرار و بدخلقی می کند بعد از چند روز مقاومت شما در استفاده از یک روش مقابله ای، از کمتر شدن عصبانتیهای فرزندتان متعجب خواهید شد. در این صورت ادامه دادن راه برایتان آسانتر خواهد بود.در صورتی که راه انتخاب شده پاسخ نداد یکی دیگر از روشهای پیشنهادی را میتوانید به کار ببرید.

– با دید مثبت به رفتار کودک نگاه کنید- سعی کنید رفتار عمومی فرزندتان را با دید مثبت نگاه کنید. به جز رفتارهایی که شما را آزرده ومایوس می کنند. پس در حالی که روی یک رفتار ناپسند او کار می کنید و در حال اصلاح آن هستید به او اطمینان دهید که دوستش دارید و به او احترام می گذارید. هرگز تحسین را بخصوص در مورد کودکان کم ارزش نپندارید.

-بگذارید بچه ها بدانند منتظر چه باید باشند- در مورد رفتاری که می خواهید آن را تغییر دهید و در مورد راه حلهایی که مدنظر قرار میدهید در پی یک فرصت مناسب باشید تا به کودک توضیح دهید چه اتفاقی قرار است بیفتد. آن را به سادگی تشریح کنید.

گفتن کلمات و مفاهیمی به کودک از جمله اینکه سعی کن مسئولیت پذیر باشی ،خوش خلق باش،پسر خوبی باش و… معنای خاص را برای کودک تفهیم نمی کند. باید به کودک بگوئید که دقیقا چه می خواهید بکنید و چه انتظاری از او دارید.

اهداف کلی خود را آشکار نکنید ولی با حالتی دوستانه از محبت وعاری از هر گونه تهدید، اجازه دهید هدفی را که هر دو برای رسیدن به آن کار می کنید بداند. براساس سن کودک و اهمیت مشکل می توانید از واگذاری دوست داشتینهای کودک به او مثل جایزه هم استفاده کنید.

-بیشتر از تایید کردن استفاده کنید تا از تنبیه کردن- اگر کودک شما با انجام رفتاری به شما نگاه می کند تا بداندعملی را که انجام می دهد درست است یا نه. در صورت خوب بودن یا اشکال نداشتن بهتر است بگوئیم «درسته یا خوبه». در صورتی که رفتارش غلط یا خطرناک باشد بهتر است قاطعانه بگوئیم «نه».همیشه سعی کنید با هدف مطمئن از فکر و تصمیم خود سخن بگوئید. گفته های خودرا جدی بگیرید و آنها را رها نکنید.

همیشه سعی کنید دیدی مثبت به فرزندتان داشته و بعد در تربیت او اقدام کنید و چنانچه کاری موافق میل شما انجام داد رضایت خودتان را به کودک ابراز کنید. حال اگر در شرایط خاصی بخواهید نارضایتی خود را از رفتار کودک نشان دهید اطمینان داشته باشید تاثیر رفتار عدم رضایت شما به مراتب بیشتر از زمانی خواهد بود که کودک بخاطر رفتارهای خوب خود تشویق نشده باشد.

-چگونه تحسین کنیم- صحیح نیست که فقط به رفتارهای نادرست کودک توجه کنیم واعمال درست آنها را نادیده بگیریم باید بدیهی تلقی کنیم ووقتی هم اشکالی در رفتار آنها رخ داد همه اشتباهاتشان را به رخشان بکشیم. انتقاد همراه با کمی ستایش نتایج بهتری به بار می آورد.کودک شما نیازمند توجه شماست و اوسعی می کند این توجه را به هر طریقی بدست آورد.

اگر شما روی نکات مثبت تمرکز کنید،در مقابل رفتارهای خوب بیشتری دریافت خواهید کرد زیرا کودک با رفتارهای مثبت خود سعی در جلب توجه شما خواهد داشت. اگر شما (والدین) به تشویق و تحسین کودکتان عادت ندارید شاید انجام آن برای اولین بار دشوار باشد. اما هر چه بیشتر آن را انجام دهید برایتان طبیعی تر و آسانتر خواهد بود و بزودی تاثیر قدرتمند تعریف وتمجید را دررفتار کودک خود خواهید دید.

-هنگام تحسین به توصیه های زیر عمل کنید تا نتیجه بهتری بگیرید:
• رفتار مشخصی از کودک را تحسین کنید نه شخصیت کلی او را. پس از کلماتی مثل دختر خوب یا پسر خوب استفاده نکنید بلکه گفتن این جمله که این کارتو صحیح یا عالی است مناسب خواهد بود.

• از تحسینهای ویژه استفاده کنید. یعین جملات مناسبی را فقط درجهت تایید رفتار خاص کودک بگوئید.
• هر پیشرفتی را تحسین کنید. حتی اگر بعد از بازی کردن با یک اسباب بازی آن را برداشته وسرجای خودبگذارید.

• بطور مناسب ومقتضی تحسین کنید. یعنی سن کودک واخلاق او و نیازهای او را مثل در آغوش گرفتن ،بوسیدن، لبخند زدن ،چشمک زدن، گفتن کلمه یا جمله مناسب و تحسین برانگیز و بازی کردن را مدنظر قرار دهید و در عین حال از گفتن جملات تکراری یا انجام رفتار تکراری تشویق کننده بپرهیزید.

• بلافاصله تحسین کنید.
• تحسین را با علاقه بی قید وشرط بیامیزید. به کودک نشان دهید که حتی وقتی در حال بررسی رفتارش نیستید باز به او ارزش قائلید، بدون قید وشرط دوستش میدارید، بغلش کنید ، به او توجه کنید ، به حرفهایش گوش دهید، برایش ارزش قائل شوید و به او اطمینان بدهید که لازم نیست برای بدست آوردن علاقه شما نگران باشد چون در همه حال وهمیشه از آن برخوردار است.

-چگونه نادیده بگیریم- یک راه برای برطرف کردن رفتارهای آزاردهنده خاص آن است که آنها را به سادگی نادیده بگیریم. با نادیده گرفتن برخی کارها فکر نکنید که در واقع کاری برای بهبود وضعیت انجام نمی دهید بلکه با نادیده گرفتن بطور حساب شده و مداوم در مورد بعضی از کارها به نتایج حیرت آوری در مورد ترک آن رفتارها می رسید. نادیده گرفتن سنجیده، هنر نادیده گرفتن رفتارهایی است که دوستشان ندارید.

قبل از به کار بردن این راهبرد (استراتژی) باید رفتارها را طبقه بندی کنید. سپس ببینید کدامیک را میتوانید نادیده بگیرید وروشن است نمی توان اعمال خطرناکی مثل دویدن به سمت خیابان ،گاز گرفتن ،کتک زدن و… را به سادگی نادیده گرفت.

به راهنماییهای زیر در مورد این روش توجه کنید:
تصمیم بگیرید که چه رفتاری را میتوانید نادیده بگیرید و چه رفتاری را نمی توانید. آیا این رفتاری است که می توانید،مجبورید، آیا می خواهید نادیده بگیرید؟ آیا این رفتار برای کودک یا فرد دیگری خطرناکت تر است و یا احتمال زیان مالی دارد؟ کاری را که نمی توانید به پایان ببرید، هیچگاه ، شروع نکنید. اگر فکر می کنید که قادر به نادیده گرفتن یک رفتار برای مدت طولانی نیستید

پس هیچگاه شروع نکنید زیرا در غیر این صورت رفتارها نتیجه ی بدتری خواهند داشت:
اگر تصمیم گرفتید که در مورد یک رفتار از روش نادیده گرفتن استفاده کنید به هیچ وجه به آن واکنش کلامی –یا غیرکلامی نشان ندهید.

انتظار داشته باشید تا رفتارها قبل از بهتر شدن بدتر شوند. چون با اولین اقدام بی توجهی به رفتار ناشایست کودک ، او تمام سعی خودرا می کند تا توجه قبلی شما را مجددا بدست آورد.لذا بر شدت رفتار خود می افزاید ولی شما نباید تسلیم شوید.

او پس از آنکه بی توجهی مداوم شما را در مورد رفتار خود تجربه کرد روزبه روز از شدت رفتارش کاسته خواهد شد مثل زمانیکه اصرار بر خرید چیزی دارد واگر شما آن را نخرید او گریه خواهد کرد.بعد از بی توجهی شما به گریه او ابتدا او بر شدت گریه اش می افزاید وسپس در دفعات بعدی گریه او روز به روز کمتر خواهد شد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله فقر و توسعه شهری:فقر و جدایی نژادی در مراکز

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله فقر و توسعه شهری:فقر و جدایی‌ نژادی‌ در مراکز شهری‌ در word دارای 40 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله فقر و توسعه شهری:فقر و جدایی‌ نژادی‌ در مراکز شهری‌ در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله فقر و توسعه شهری:فقر و جدایی‌ نژادی‌ در مراکز شهری‌ در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله فقر و توسعه شهری:فقر و جدایی‌ نژادی‌ در مراکز شهری‌ در word :

خبرگزاری فارس:نرخ‌ فقر در مراکز شهرها بیش‌ از دو برابر حومه‌شهرهاست‌ و در پاره‌ای‌ مادرشهرها این‌ تفاوت ‌حتی‌ بیشتر است‌. برای‌ نمونه‌ در شیکاگو وفیلادلفیا نرخ‌ فقر مرکز شهر حدود چهار برابر نرخ‌فقر در حومه‌های‌ شهر است‌. توزیع‌ نژادی‌ فقر درمراکز شهرها 1ر31 درصد برای‌ سیاه‌پوستان‌ و 12درصد برای‌ سفیدپوستان‌ است‌
اگرچه‌ مردم‌ فقیر را در هر یک‌ از بخشهای‌ جامعه‌ می‌توان‌ مشاهده‌ کرد اما تمرکز و فراوانی‌ آن‌ در میان‌ زنان‌، کودکان‌و اقلیتهای‌ نژادی‌ و مراکز شهری‌ بزرگ‌ (در مقابل‌ حومه‌ها یا حوزه‌ آماری‌ کلانشهرها) بیشتر است‌. این‌ مقاله‌ کاوشی‌ است‌ درباره‌ تداوم‌ و ماندگاری‌ فقر در مراکز شهری‌ ایالات‌ متحد، جدایی‌ نژادی‌، مسکن‌ فقرا و بالاخره‌ بیکاری‌ و علل‌ آن‌.
کلید واژه‌ها: فقر شهری‌ در آمریکا، تعریف‌ فقر شهری‌، بودجه‌ فقر، مراکز شهری‌، حوزه‌های‌ آماری‌ مادرشهر، سیاست‌مسکن‌، فقر و جدایی‌ نژادی‌ و ناموزنی‌ فضایی‌2.
چکیده:
واقعیتهایی‌ در باره‌ فقر
دولت‌ ایالات‌ متحد امریکاخانواده‌ فقیر راخانواده‌ای‌ تعریف‌ می‌کند که‌ مجموع‌ درآمدهای‌آن‌ کمتر از مقداری‌ است‌ که‌ برای‌ رفع‌ نیازهای‌حداقل‌ خانوار ضروری‌ است‌. برای‌ محاسبه‌
بودجه‌ فقر نیز حداقل‌ هزینه‌ غذایی‌ خانوار را درسه‌ ضرب‌ باید کرد، بدین‌ ترتیب‌ خانوارهای‌ بادرآمد کمتر از این‌ مقدار (بودجه‌ فقر)3 فقیرمحسوب‌ می‌شوند. در سال‌ 1997 میلادی‌ بودجه‌فقر برای‌ خانوار چهار نفره‌ امریکایی‌ 16400 دلار
سه‌ نفره‌ 12802 دلار و یک‌ نفره‌ 8183 دلار تعیین‌و محاسبه‌ شده‌ است‌.
فقیر کیست‌ و کجا زندگی‌ می‌کند
1. نژاد
اگر چه‌ تعداد فقرای‌ سفیدپوست‌ دو برابر فقرای‌سیاه‌پوست‌ و چهار برابر فقرای‌ اسپانیایی‌ زبان‌ تباراست‌ اما نرخ‌ فقر در میان‌ سیاهان‌ و اسپانیایی‌ زبان‌تبارها به‌ مراتب‌ بالاتر است‌. در میان‌ اسپانیایی‌زبان‌ تبارها نرخ‌ فقر پورتوریکوئی‌ تبارها با 36درصد و مکزیکی‌ تبارها 31 درصد از بقیه‌ بیشتراست‌، در حالی‌ که‌ کوبایی‌ تبارها با نرخ‌ 18 درصددر پایینترین‌ مرتبه‌ قرار دارند. نرخ‌ فقر برای‌ آسیایی‌تبارها 14 درصد و تقریبا نزدیک‌ به‌ 3ر13 نرخ‌ که‌متوسط ملی‌ در امریکا است‌.
2. فقر سالمندان‌
یکی‌ از موفقیتهای‌ مبارزه‌ با فقر پایین‌ آمدن‌ نرخ‌ فقرسالمندان‌ است‌ که‌ در فاصله‌ بین‌ سالهای‌ 1959 تا1997 از 35 درصد به‌ 5ر10 کاهش‌ یافت‌ وقسمت‌ اعظم‌ این‌ بهبودی‌ نتیجه‌ گسترش‌ تامین‌اجتماعی‌ طی‌ این‌ دوره‌ بوده‌ است‌.
3. کودکان‌
در سال‌ 1997 در ایالات‌ متحد 16 (6ر16 درصد)کودکان‌ در فقر زندگی‌ می‌کردند و این‌ در حالی‌است‌ که‌ نرخ‌ فقر کودکان‌ اقلیتها به‌ مراتب‌ بالاتربوده‌ است‌.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله در مورد ایران در ایینه جشن های باستان در wo

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله در مورد ایران در ایینه جشن های باستان در word دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد ایران در ایینه جشن های باستان در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد ایران در ایینه جشن های باستان در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد ایران در ایینه جشن های باستان در word :

ایران در ایینه جشن های باستان

مقدمه:
روزی که معلم موضوعاتی داد و گفت باید تحقیقی ارائه دهید من با توجه به علاقه به ایران عزیز، وطنم، بر آن شرح تا در این رابطه مقاله ای جمع آوری کنم پس گشتم و مطالبی در این باره یافتم که تا حدودی توانست به سوال های درون ذهنم پاسخی دهد و نیز اطلاعات خودم را افزایش دهد.
همچنین جا دارد از دبیر محترممان استاد کاظمی تشکر کنم که دریچه ای به روی تحقیق و پژوهش در ذهن ما باز کردند.

تحقیقی که اکنون پیش روی شماست مطالبی است در مورد جشن های ایران باستان البته بیشتر سعی بر آن شد تا افکار و عقاید مردم و آداب و رسوم آنان توضیح داده شود و همچنین راجع پیرایش جشن ها و نیز مراسمی که در آن انجام می شده و انگیزه های آنان.

جشن های سالیانه عهد ساسانیان عموما دارای صورت دهقانی و روستایی بوده و در اصل با امور کشاورزی بستگی داشته است. چون این رسمی ساسانیان این اعیاد را پذیرفته بود، هنگام جشن از یک طرف دیگر تشریفات و اعمال خاصی انجام می شد. مبدا این اعمال اخیر، اعتقاد به سحر و جادو بوده، اما رفته رفته مبدل به مراسم عادی گشته، تفریحات عامه نیز از هر قبیل در آن وارد

شده بود. چنان که رسم عوام الناس است و محققان رسوم عامیانه عامل به خوبی از آن اطلاع دارند، اکثر این جشن های سالیانه را مردمان با یکی از حوادث تاریخ داستانی مربوط می کرده اند. مثلا فلان عید را یادگار فلان واقعه می دانستند، که در عهد جمشید یا فریدون یا پهلوانی داستانی رخ داده بود.
نسل زردشتیان دوازده ماه دارد، که هر یک را نام یکی از ایزدان بزرگ نهاده اند و ترتیب با آن ها از این قرار است:
1- فروردین (فروشی ها) 7- مهر (میثر)

2- اردوهشت (اش و هشت) 8- آبان («آب ها»آناهیتا)
3- خورداد (هورتات) 9- آذر (آتر، آتش)
4- تیر (تشتری) 10- دذو (خالق، اوهرمزد)
5- امرداد (امرتات) 11- وهمن (وهومنه)
6- شهریور (خشترویری) 12- اسپندارمند(اسپنت ارمیتی)
ظاهرا در عید قدیم پیش از ساسانیان، سال از مهرماه شروع می شده و عید مهرگان که جشن پاییزی است، در آن اوقات اول سال به شمار می رفته است، اما از علائمی که در تقویم هست، می توان حدس زد، که در روزگار بعد، وقتی که آغاز سال را در ابتدای فصل بهار قرار دادند، یک سال با ماه دذو(ماه اوهرفرد) شروع شده است.
تاریخ بعضی اعیاد، که بیرونی شرح داده است ما با حوادث طبیعی فصول مربوطه متضاد است و از این جا معلوم می شود چند قسم سال شماری متداول بوده و در حساب افزایش ایام زائده بی نظمی واقع می شده است.

در میان اعیاد، آنکه بیشتر قبول عام داشت، چنان که امروز نیز دارد، نوروز بود که آن را نوگ روز می گفتند. این جشن در آغاز سال بود و در سال دینی بلافاصله بعد از عید فروردیگان می آمد. به موجب روایت دینکرد، هر پادشاهی در این روز فرخنده، رعیت ممالک خویش را قرین شادی و خرمی می کرد و در این عید کسانی که کار
می کرده اند، دست از کار کشیده، به استراحت و شادمانی می پرداخته اند. نوروز عید بهاری است و آثاری از گموک، که جشن با عیان بابلیان بود، در آن باقی است در این روز قانیات های وصول شده را به حضور شاه عرضه می داشتند و شاه به عزل و نصب حکام می پرداخت و نیز در نوروز سکه نو می زدند و آتشکده ها را پاک و طاهر

می کردند و امثال این;
عید نوروز 6 روز متوالی دوام داشت و در این شش روز سلاطین ساسانی با رعام می دادند و نجبای بزرگ و اعضای خاندان خود را به ترتیب منظم می پذیرفتد که به حضار عیدی می دادند. روز ششم عید را سلاطین برای خود و محرومان جشن می گرفتند.(1)
روز ششم فروردین(خورداد فروردین ماه) روز تولد و نیز به پیامبری رسیدن دشورزتشت است. این روز که نزد مقام زرتشتیان عزیز و محترم است، در هر منطقه با مراسم ویژه خود تا امروز برگزار می شود.
در شهرلرکان، بیش از غروب آفتاب، همگی در«شاه ور هرام ایزد» گردهم می آمدند. هر کس زیباترین لباس خود را می پوشید. کودکان حتی لباس عید خود را نگه می داشتند، تا حد این روز، به تن کنند. با حضور موبد و اوستا خوانی، مراسم شروع می شد. بر سر سفره مقابل موبد، گل و شمشاد و عکس اشور زرتشت حتما وجود داشت.

نقل و شیرینی می گرداندند، رئیس انجمن زرتشتیان، خیرمقدم و تبریک سال نو و جشن ششم فروردین را می گفت و پس از آن اجرائی سرودها و نمایش های سنتی و مذهبی، شعرخوانی و موسیقی و; در این جشن مسلمانان نیز می توانستند حضور پیدا کنند و پس از آن مراسم خیرات آش و سیرو و دید و بازدید یکدیگر.
در شب جشن ششم فروردین که به نام شب«هوزه رو- havzaru» خوانده می شد، تمام زرتشتیان در آتشکده جمع می شدند. کوزه سبزی را که قبلا هر کس در آن چیزی انداخت بود، می آوردند و دختر نابالغی می نشست و به ترتیب، اشیا را از کوزه بیرون

می آورد، حاضرین برای هر شی شعری می خواندند و صاحب شعر سی آن شعر را جواب نیت خود می گرفت.
سپس ظرف مسی بزرگی را می آوردند و دستمال ابریشمی سبز رنگ بزرگی روی آن می گستراندند و هر کس که نیتش خوانده می شد، مخفیانه از زیر دستمال، پولی در ظرف می انداخت، کسی که مسئول گرداندن ظرف بود، این پول ها را به فقرا می داد، ولی از آن چه که

معمولا کسی نبود که محتاج صدقه باشد، این پول صرف سفید کردن ظروف مسی آتشکده می شده.(1) فی الواقع در روز اول و روز ششم نوروز، همه قسم مراسم متداوله ملی ابرا می شد. در روز اول مردم صبح بسیار زود برخاسته به کنار نهرها و قنات ها رفته، شستشو می کردند و به یکدیگر آب می پاشیدند و شیرینی تعارف می کردند. صبح پیش از آن که کلامی ادا کنند، شکر می خوردند یا سه مرتبه عسل می لیسیدند. و برای حفظ بدن از ناخوشی ها و بدبختی ها روغن به تن می مالیدند و خود را با سه قطعه موم دود
می دادند.(2)

اما در کتاب جشن های آب درباره روز ششم فروردین نوشته اند:
“روز ششم این ماه، نوروز بزرگ است که نزد ایرانیان عید بزرگی است و گویند خداوند در این روز از آفرینش جهان آسوده شد، زیرا این روز، آخر روزهای شش گانه است.”
در این روز خداوند مشتری را بیافرید و فرخنده ترین ساعت های آن روز با ساعات مشتری است. زرتشتیان می گویند که در این روز، زرتشت توفیق یافت با خداوند مناجات کند(همپرسه شود) و

کی خسرو به آسمان در این عروج کرد. و در این روز برای ساکنان کره زمین سعادت را قسمت می کنند و از این جاست که ایرانیان این روز را روز اصل چاروز برات نام نهادند و اصحاب نیرنگ ها گفته کند که هر کس در بامداد این روز پیش از آنکه سخن گوید شکر بچشد و با روغن زیتون تن خود را چرب کند، در سراسر سال از انواع بلاها سالم و در امان خواهد ماند.
ایرانیان می گویند: در بامداد این روز بر کوه هوشنگ شخصی صامت و خاموش دیده می ش

ود که یک دستم مرو در دست داشته و ساعتی پیداست و سپس از نظر پنهان می شود و تا سال دیگر آشکار نمی گردد.
بیان مطلب آن است که ابلیس تعیین برکت را از مردم زایل کرده بود به قسمی که هر اندازه خوردنی و آشامیدنی تناول می کردند، سیر نمی شدند. و نیز باد را نمی گذاشت بو زده که سبب روییدن اشجار شود و نزدیک شد که دنیا نابود گردد. پس جم به او خداوند راهنمایی او به قصد خانه ابلیس و پیروان او به سوی جنوب رفت(؟- به سوی شمال) و دیدگاهها در آنجا بماند(سیزده زمستان) تا این سفائله را برطرف کرد. آن گاه مردم از نوبه حاقت اعتدال و برکت و فراوانی رسیدند و از بلا رهایی یا متندوجم در این هنگام به دنیا بازگشت و در چنین روزی مانند آفتاب طالع شد و نور از او می تافت و مردم از طلوع دو آفتاب در یک روز شگفت بردند. در این روز هر چوبی که خشک شده بود سبز شد و مردم گفتند«روز نو» یعنی روزی نوین و هر کس از راه تبرک به این روز، در تشتی جو کاشت. سپس این رسم در میان ایرانیان پایدار ماند که روز نوروز در کنار خانه هفت نوع از غلات در هفت ظرف بکارند و از روییدن این غلات، خوبی و بدی زراعت و محصول سال را حدس بزنند.
در این روز بود که جمشید به اشخاصی که حاضر بودند امر نمود و به آنان که غایب بودند نموشت که دخمه های کهنه را خراب کنند و دخمه های تازه ای بسازند. و این کار در ایران باقی ماند و خداوند را پسندید و پاداشی که ایزد تعالی جمشید را برای این کار داد- این بود که رعایای او را از

پیری و بیماری و حسد و فنا و غم و مصایب دیگر حفظ کرده و هیچ جانوری در مدت پادشاهی جم نمرد تا اینکه خواهر زاده او پیدا شد و جم را بکشت و به کشور او چیره گشت.
چون در دوران جم هیچ جانوری نمرد و به طوری رو به افزونی گذاشتند که فراخنای زمین با همه پهنایی که داشت بدل به تنگنا شد، خداوند آن گاه زمین را سه برابر آن چه بود، بزرگ کرد و ایشانایشان دور کند این کار را تکرار نمایند. نیز گفته اند سبب این که ایرانیان در این روز غسل می کنند این است که این روز به«هروزا» که فرشته آب است تعلق دارد و آب را با این فرشته مناسبی است و از این جاست که مردم در این روز هنگام سپیده دم از خواب بر می خیزند و با آب قنات و حوض خود را می شویند و گاهی نیز آب جاری برخود از راه تبرک و دفع آفات می ریزند. در این روز مردم به یکدیگر آب می پاشند و سبب این کار همان سبب اغتسال است و برخی گفته اند که

علت این است که در کشور ایران دیرگاهی باران نبارید و ناگهان بارانی سخت بارید و مردم به این باران تبرک جستند و از این آب به یکدیگر پاشیدند و این کار همین طور در ایران مرسوم ماند.

نیز گفته اند سبب این که ایرانیان در این روز به هم آب می پاشند این است که چون در زمستان تن آدمی به کثافات آتش از قبیل دود و خاکستر آلوده می شود، این آب را برای تطهیر از آن کثافات به هم می ریزند. و دیگر آن که هوا را لطیف و تازه می کند و
نمی گذارد که در هوا تولید وبا و بیماری شود.(1)
اما سایر اعیاد،ما به ذکر مهمترین آن ها اکتفا می کنیم: در هر ماه روزی که اسمش با نام ماه مطابق می شد ما عید می گرفتند. مثلا روز تیر، که 13 تیرماه بود جشم تیرگان گرفته می شد. در آن روز آب تنی می کردند و گندم و میوه می پختند.(2)

 

عید آذر جشن اول در هفتم شهریور(شهریور روز از شهریورماه) بود. آذرخوش، عید آتش خانه محسوب می شد. در داخل خانه ها، آتش های بزرگ می افروختند و در ستایش خدا و شکر نعم او سعی بلیغ می کردند. مردمان گرد هم فراهم آمده با هم غذا پخته و تفریح می کردند ظاهرا این عید فقط در بعضی نواحی ایران معمول بوده است.
مهرگان ی عید مهر که در 16 مهرماه(روز مهر از ماه مهر) واقع می شد، عیدی بسیار بزرگ به شمار می رفت. در قدیم الایام این عید روز اول سال بود و آثار مبدا سال بودن، در فراهم این جشن هنوز باقی مانده است. عید مهرگان هم مثل عید نوروز، بیانگر حوادثی که در آغاز آفرینش جهان رخ داده و به یاد وقایعی که در تاریخ داستانی مذکور است، وضع شده بود. در این روز پادشاهان ایرانی تاجی بر سر می نهادند که صورت آفتاب مادر میان چزخی گردان، بر آن منقوش بود. هنگام طلوع آفتاب، یکی از سپاهیان، درحیاط قصر سلطنتی ایستاده فریاد می زد:«ای فرشتگان به عالم فرود آیید و شیاطین و بدکاران را بزنید و و از خیادایند!»
در اول عبد آذر ما عید«وهد جشن» یعنی«عید بهار» بود زیرا که در عمر خسروان(یعنی در زمانی که تقدیم ها مختل شده بود) اول آذرماه با آغاز فصل بهار مصادف می شد، در ارضه اسلامی این عید را«خروج الکوسنج» می گفتند. مردی را بر قاطری نشانده به گردش می برند آن مرد خود را با بادزنی باد می زند، تا شادمانی خود را از خاتمه یافتن فصل شناو نزدیک شدن گرما بدان وسیله آشکار کند.(و هیچ بالفارسیه گرما و گرما)(مروج الذهب)
مسعودی در کتاب مروج الذهب به رسم کوسه برنشین یا خروج الکوسج اشاره کرده است. ; و آذر ماه که روز اول آن در عراق و ایران کوسه بر استر خود سوار شود و این جز در عراق و دیار عجم رسم نیست و اهل شام و جزیره و مصر و یمن آن را ندانند و تا چند روز جوز و سیر و گوشت چاق و دیگر غذاهای گرم و نوشیدنی های گرمازا و ضد سرما به او بخورانند و بنوشانند و چندان وانمود کند که سرما را بیرون می کند و آب سرد و براوریزند و احساس رنج نکند و به فارسی بانگ زند: گرما،

گرما. و این هنگام عید عجمان است که در اثنای آن طرب کنند و شاد باشند. و در بسیاری دیگر از اوقات سال چون دوران آذر جشن شادی کنند. چنین رسمی میان اقوام و ملل گوناگون برپا بوده و شکل های مختلف داشته است. شکل تفریحی این رسم هنوز هم در ایران بر جای مانده. در ایام نوروز، با مقارن با این جشن، مردی شوخ و بذله گو بر خری که از چوب و پارچه و منقش به صورت

خری درست شده، سوار و در حال رقص اشعاری می خواند و در کوچه و بازار تا همین اواخر مورد مضحکه مردم بود و به وی سکه و پول می دادند. البته هر چند منظور و جنبه های تمثیلی و کفایت

آمیز این رسم امروزه فراموش شده و فقط شکل تفریحی به خود گرفته و کوسه برنشین چون دلقکی جهت شادی و به خنده آوردن مردم ظاهر می شود؛ اما این جنبه ی رسم، ویژه غلامان سیاهی در روزگار ساسانی و دوره اسلامی بوده از ملبس به لباس های رنگارنگ شده و با آرایش ویژه و لهجه شکسته و خاصی که داشتند همه دایره می زدند و ترانه های نوروزی می خواندند

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله تکامل ریز ساختار در یک آلیاژ ریختگی AlدرSi

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله تکامل ریز ساختار در یک آلیاژ ریختگی AlدرSiدرMg در word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله تکامل ریز ساختار در یک آلیاژ ریختگی AlدرSiدرMg در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله تکامل ریز ساختار در یک آلیاژ ریختگی AlدرSiدرMg در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله تکامل ریز ساختار در یک آلیاژ ریختگی AlدرSiدرMg در word :

تکامل ریز ساختار در یک آلیاژ ریختگی Al-Si-Mg
چکیده:
آزمایش برای بررسی انجام با تکنیک کوئنچینگ سریع طراحی شده است. با استفاده از میکروسکوپ نوری مناطق مذاب کوئنچ شده به سادگی از جامد احاطه کننده ان قابل تشخیص است. با گوئنچ کردن در درجه حرارت های مختلف, تکامل ریز ساختار یک آلیاژ تجاری ریختگی با پایه Al-Si (AA601) در کل فرایند انجماد آن بررسی و خصوصیات آن مشخص شده گسترش ریز ساختار با تشکیل تخلخل در همان آلیاژ مرتبط بود.

مقدمه:
ترکیبات آلیاژهای ریختگی تجاری Al-Si, تطابق را بین خصوصیات اجرایی و فرایندی و نیز اضطرارات اقتصادی آن ها نشان میدهد در نتیجه, اکثر آلیاژهای تجاری حاوی مخلوطی از چندین عنصر هستند که بصورت ناخالص یا افزونی های تعمدی وجود دارند.
زیر ساختار سیاه تاب نتیجه دسته ای واکنش هاست که در طول انجماد رخ می‌دهد. ترکیب تحلیل ریز ساختاری یا تحلیل منحنی سرد شدن غالبا می‌تواند درجه حرارت های واکنش و فازهای دخیل را تعیین کند با این وجود, ریز ساختار واقعی که در زمان مشخصی در انجماد وجود داشته و نمی‌توان با استفاده از این روش تخمین زد.

روش پذیرفته شده مناسبی برای بررسی زیر ساختار یک قطعه ریختگی نیمه جامد, تسریع انجماد بوسیله کوئنچ کردن است فصل مشترک جامد مذاب در زمان کوئیچ را می‌توان بدین روش و با استفاده از میکروسکوپ نوری مشاهده نمود. در آلیاژهای ریختگی Al-Si, این روش برای مشخص کردن کامل خصوصیات تکامل ریز ساختاری آلیاژهای خاص و یا بیشتر برای مطالعه یک انجامد خاص مورد استفاده قرار می‌گیرد. هدف از این مطالعه, تعیین خصوصیات ریز ساختار در طول انجماد یک آلیاژ ریختگی تجاری Al-Si-Mg است. توجه اصلی به چگونگی تغییر نحوه توزیع مذاب در طول انجماد و چگونگی تاثیر گذاری آن بر روی تشکیل تخلخل معطوف شده است.

روش تجربی: ترکیب آلیاژ مورد استفاده در جدول 1 نشان داده شده است. این ترکیب در محدوده آلیاژ استرالیایی با نام AA601 قرار می‌گیرد. عنصر استرانسیوم با وجود آنکه عمدا اضافه نشده, اما با غلظت 20 ppm در آن وجود داشت. میزانی با وزن تقریبی 40kg از این آلیاژ در بوته ای از جنس گاربید سلیکون در یک کوره مقاومتی الکتریکی ساخته شد. درجه حرارت مذاب در طول آزمایش در دمای 700c ثابت نگه داشته شد.
جدول 1: ترکیب آلیاژ مورد استفاده (تعادل Al):

از فنجان های کوچکی از جنس فولاد زنگ نزن (شکل 1) برای نمونه گیری از مذاب استفاده شد. هر فنجان تا سطحی درست زیر لبه فرو برده شده و حدود 10 ثانیه بر آن اجازه داده شد تا پیش از غوطه ور شدن, با درجه حرارت مذاب به تعادل برسد سپس این فنجان ها برداشته شده و در محفظه جدا کننده ای قرار داده شوند تا سرد شدند. در زمان مطلوبی در طول انجماد, نمونه به داخل یک حمام گوئینچ آب- نمک فرو برده شد. مجموعا سیزده نمونه کوئنچ شدند سپس قبل و بعد از هر دسته از آزمایش های کوئنچ, نمونه ها تحت تحلیل (آنالیز) شیمیایی قرار گرفتند. داده های درجه حرارت- زمان از ترموکوپلی که در مرکز هر فنجان قرار داشت, جمع آوری شده و این کار با استفاده از تجهیزات آنالیز حرارتی تجاری انجام شد. سرعت سرد کردن متوسط در مذاب پیش از انجماد 106 0C/s بود. نمونه ها در جهت عمود بر محور استوانه, در زیر نوک ترموکوپل مقطع زده شده و برای آزمایش آنالیز متالوگرافی آماده شدند. نمونه ها اچ نشده و میکروگراف های نوری با استفاده از میکروسکوپ olympus Ax70 به همراه یک دوربین دیجیتال به دست آمدند. فازهای یافت شده در این مطالعه به وسیله مراجعی که در این مقاله ذکر شده (مثل 2,3) شناسایی شده اند. با وجود آن که مورفولوژی و خصوصیات آن نا مبهم به نظر می‌رسند. استنباط شده است که استوکیومتری واقعی آن با آنچه که ارائه شده, متفاوت است.

شکل 1) شکل شماتیک یک فنجان نمونه گیری با مقطع برش خورده ای که ترموکوپل موجود در آنرا نشان می‌دهد.
نتایج: شکل 2 منحنی های سرد شدن و مشتق نمونه AA601 را نشان می‌دهد که بدون توقف, منجمد شده است سه واکنش را می‌توان در شکل 2 تشخیص داد اولین واکنش در درجه حرارت00C 613 بصورت توقف حرارتی کوتاه در منحنی سرد شدن و قله تیزی در منحنی مشتق قابل مشاهده است واکنش دوم در درجه حرارت ‍0C 57 دارای توقف حرارتی بسیار طولانی تری بوده و تغییر آرام تری در منحنی مشتق آن قابل رویت است. واکنش سوم رانمی‌توان در منحنی سرد شدن مشاهده کرد،اما به سادگی بصورت انحراف کوچکی در منحنی مشتق دردرجه حرارت 556 درجه سانتیگراد قابل مشاهده است.

نتایج شش کوئنچ نمونه که در شکل 2 بصورت Q1 تا Q6 نشان داده شده اند، تکامل زیر ساختار آلیاژ AA601 را بصورت کامل تشریح می‌کند.
اولین کوئیچ Q1 دردرجه حرارت 613 درجه چند ثانیه بعد از جوانه زنی اولین فاز انجام شد. دندریت های هم محور Alدر سرتاسر نمونه قابل مشاهده بوده و بوسیله مناطق بزرگی از مذاب کوئیچ شده از یکدیگر جدا شده اند که در شکل 3 نشان داده شده است.
این مذاب کوئیچ شده شامل دندریت های آلومینیوم در مقیاس بسیار ظریف تر است که بوسیله ساختار یوتکتیک فوق ظریفی احاطه شده اند. شکل 4 اختلاف مقیاس بین دندریت های تشکیل شده قبل از کوئیچ را نشان می‌دهد.

شکل 2) منحنی سرد شدن منحنی مشتق ومحل های کوئیچ آلیاژ601
شکل 3) نمونه کوئنچ شده در درجه حرارت 613 درجه (Q1) حاوی دندریت های هم محوری است که بوسیه مقدار زیادی مذاب کوئنچ شده احاطه شده است.
شکل 4) میکروگراف با بزرگنمایی بیشتر که تغییر مقیاس بازوهای دندریت را در عرض فصل مشترک جامد مذاب کوئیچ شده نشان می‌دهد ( 613 درجه Q1).
زمانی که درجه حرارت تا 587 درجه افت پیدا می‌کند (Q2) دندریت ها به مقدار قابل توجهی ضخیم شده اند (شکل 5). با وجود آن که دندریت های همسایه به تناوب با یکدیگر تماس پیدا می‌کنند، مقدار زیادی مذاب کوئیچ شده کماکان در امتداد قسمت اعظم مرزهای درون دانه ای وجود دارد. دندریت های ظریف Al در طول کوئنچ در این مرزها تشکیل می‌شود. مذاب کوئنچ شده باقی مانده حاوی ساختار یوتکتیک فوق ظریفی مشابه ساختار نمونه قبلی است.

نمونه بعدی Q3 فورا بعد از آغاز انجام یوتکتیک در درجه حرارت 565 درجه کوئنچ شد. شکل 6 لایه نازکی از یوتکتیک Al-Si رانشان می‌دهد که در دیواره نمونه یافت شده است. سیلیسیوم دارای مورفولوژی اصلاح شده ای بوده و فصل مشترک جامد – مذاب یوتکتیک کاملا مسطح است. همچنین سه یا چهار منطقه تجدید شده یوتکتیک نیز وجود دارد که در فاصله قابل ملاحظه ای دورتر از دیواره یافت می‌شود و نمونه آن در شکل 7 نشان داده شده است. جدا از جزء کوچک یوتکتیک Al-Si اکثر قسمت های ریز ساختار در درجه حرارت 565 بوسیله دندریت Al مشخص می‌شود که بخوبی رشدکرده وتوسط مذاب کوئیچ شده ظریف احاطه شده است. مرزهای بین دندریت های همسای ( شکل 8 ) حاوی جزء بیشتری از مذاب نسبت به مناطق داخل دندریت ها است ( شکل 8).

شکل 5) دندریت ها در نمونه ای که درجه حرارت 587 درجه کئویچ شده Q2 بسیار ضخیم تر از دندریت های یافت شده در نمونه قبلی بوده وکماکان بوسیله کسر بالایی از مذاب احاطه شده اند.
شکل 6) پیدایش لایه یوتکتیک درجداره نمونه کوئنچ شده در درجه حرارت 565 درجه ( Q3).
شکل 7) پیدایش یوتکتیک به سوی مرز نمونه Q3 با درجه حرارت کوئنچ 565 درجه.
شکل 8) مقایسه جز مذابی که
1- بین دندریت ها

2- در داخل دندریت ها موجود است. نمونه Q3 دارای درجه حرارت کوئنچ 565 درجه است.
مذاب یوتکتیک نسبتا همدما بوده ونمونه بعدی Q4 در درجه حرارت مشابه 568 اما تقریبا یک دقیقه بعد از جوانه زنی یوتکتیک Al-Si کوئنچ شده است. ماکروگراف ( شکل 9) نشان می‌دهد که یوتکتیک چگونه در لایه ای در اطراف دیواره حضور داشته ودر مناطق مستقل موجود در سرتاسر سطح مقطع قطعه ریختگی نیز وجود دارد. شکل 10 نمونه ای از مرزهای مذاب را نشان می‌دهد که معمولا در داخل این مناطق یافت شده ونشان می‌دهد که ممکن است از دانه های یوتکتیک تشکیل شده باشند.
شکل 9) ماکروگراف نمونه اچ نشده ای که در طول انجام یوتکتیک در درجه حرارت 568 کوئنچ شده است ( Q4).
مناطق تیره رنگ حاوی یوتکتیک Al-Si است که قبل از کوئنچ تشکیل شده اند.

نمونه بعدی (Q5) دردرجه حرارت 557 درجه کوئنچ شده است. صفحات ظریف B (Al5FeSi) مانند صفحاتی که در شکل 11 نشان داده شده تقریبا درتمامی‌مناطق مذاب باقی مانده یافت می‌شوند. استنباط می‌شود که تحت شرایط کنونی صفحات B بعد از مراحل بعدی انجماد یوتکتیک Al-Si در طول آن تشکیل می‌شوند.
نمونه هایی (Q6) در درجه حرارت 554 درجه سانتیگراد حدود ده ثانیه بعد از کوئنچ قبلی کوئنچ شده است. در طول این مدت مقدار قابل توجهی از فاز TT(Al8Mg3Fesi6) تشکیل شده که بیشتر قسمت های آن ارتباط نزدیکی با صفحات B دارد مقادیر کوچک Mg2Si نیز یافت شده است که معمولا مستقل از فازهای حاوی Fe هستند. این موارد در شکل 12 نمایش داده شده است.

شکل 10) مناطق تیره رنگ در شکل 9 ظاهرا حاوی دانه های یوتکتیک مختلفی هستند که بوسیله مرزهای مذاب از یکدیگر جدا شده اند.
شکل 11) صفحات B (Q5) در درجه حرارت 557 درجه سانتیگراد در سرتاسر مذاب کوئنچ شده یافت می‌شوند.
شکل 12) واکنش نهایی در درجه حرارت 556 (Q6) شامل انجماد TT و Mg2si است.
شکل 13 ریز ساختاری را نشان می‌دهد که هنگامی‌که انجماد بوسیله کوئنچ مختلف نشود، بدست می‌آید. دندریت های ضخیم Al بوسیله یوتکتیک ظریف Al-Si از یکدیگر جدا می‌شوند. اکثر فازهای حاوی آهن و منیزیم به مناطق بین دندریتی حرکت کرده و غالبا در مجاورت صفحات بسیار ضخیم سلیکون یافت می‌شوند. هیچ فازی را نمی‌توان یافت که در نمونه های قبلی مشاهده نشده باشد.

شکل 13) ریز ساختار بدست آمده ازانجماد بدون اختلال
ضخیم کردن قابل ملاحظه بازوهای دندریت در طول انجماد اتفاق می‌افتد. اندازه گیری فواصل بازوهای ثانویه در هر یک از نمونه های کوئیچ شده انجام گرفته و نتایج آن در شکل 14 نشان داده شده است. بهترین انطباق داده ها منجر به ارتباط نشان داده شده در این شکل می‌شود.
شکل 14) فاصله بازوی دندریت به صورت تابعی از زمان انجماد tf
اختلافات فاحشی در مقابل تخلخل مشاهده شده درنمونه هایی که در مراحل مختلفی از انجماد کوئنچ شده اند وجود دارد.
ماکروگرافهای نمونه های پولیش شده که توزیع تخلخل ها را نشان می‌دهد، در شل 15 نمایش داده شده است. میکروگرافی که مورفولوژی تخلخی عادی نمونه Q6 را نشان می‌دهد، در شکل 16 نمایش داده شده است.

شکل 15) ماکروگراف هایی که توزیع تخلخل را در نمونه های کوئنچ شده نشان می‌دهد: a))- Q1، (b)- Q2، (c)- Q3، (d) -Q4، (e)- Q5، (f)- Q6، و g انجماد بدون اختلال
شکل 16) مورفولوژی عادی تخلخلی که در طول آخرین مراحل انجماد بوجود آمده است ( 566 درجه ، Q6)
بحث و تبادل نظر: تکامل ریز ساختار الیاژ 601 را که مورد بررسی قرار گرفته، می‌توان از نتایج فوق بصورت خلاصه بیان کرد. در درجه حرارت 613 درجه دندریت های Al اولیه در سرتاسر نمونه جوانه زنی کرده و سریعا رشد کرده و بر روی هم قرار گرفته و شبکه پیوسته ای را تشکیل می‌دهند. بازوهای ثانویه دندریت همزمان با رشد دندریت ضخمی‌می‌شوند. بعد از پیوستگی کانال های بزرگی از مذاب بین دانه ای در امتداد مرز دانه ها موجود است. انتظار می‌رود درجه سگر گارسیون پایین تر بوده و سرعت نفوذ نیز در امتداد این مرزها نسبت به فواصل بین دندریتی بالاتر باشد.

این امر منجر به بروز اختلافاتی در ترکیب می‌شود که در ساختار مذاب کوئنچ شده ظاهر می‌شود. این امر در شکل های 5-3 نشان داده شده جایی که بسته غنی از طول که بدون دندریت های ظرفیت Al است،‌در داخل دانه های اولیه قابل مشاهده است. در مقابل ما مناطق بین دانه ها حاوی مذاب غنی از Al و دندریت های ظریف فراوانی است که در طول کوئنچ تشکیل شده اند. در زمان شروع واکنش یوتکتیک Q3 هر دو منطقه حاوی مذاب غنی از محلول بوده وتنها بعضی از دندریت های ظریف تر را می‌توان در امتداد مرز دانه ها مشاهده نمود ( شکل 8). در این مرحله، احتمال متوقف شدن رشد دندریت ها وجود دارد و هر چند که این امر از شکل 14 واضح به نظر می‌رسد، این ضخیم شدن در طول انجماد ادامه پیدا می‌کند.
قابلیت نفوذ شبکه های دندریت کاملا توسط مدل های کنونی تشریح شده است. نشان داده شده است که مرزهای جامد جزئی مانند مرزهای نشان داده شده در شکل های 5 و 8 هنگامی‌که بزرگتر از فواصل بین بازوهای ثانویه دندریت باشند قابلیت نفوذ را افزایش می‌دهند. همچنین نشان داده شده است که قابلیت نفوذ با ضخیم شدن بازوی دندریت افزایش پیدا می‌کند. این مدل ها برای سیلان جریان یوتکتیک در شبکه های دندریتی حاوی جامد با جز بالا ( تا حد 91/0) ایجاد شده اند.
اما از این مدل ها برای جریان در حضور یک فاز یوتکتیک جامد استفاده نمی‌شود. برای انجام اینکار لازم است خصوصیات زیر ساختار را به صورت صحیح و دقیق در طول انجماد تعیین کنیم که این کار مستلزم انجام اعمال گوناگون است.
در آزمایش های اخیر، آلومینیوم اولیه به سرعت رشد کرده و در سرتا سر قطعه ریختگی یافت می‌شود در مقابل، یوتیک AL-Si بصورت بسیار غیر یکنواخت تری توزیع شده و نسبتا به آرامی‌رشد می‌کند. این امر از شکل q قابل استناد است که توزیع مناطق یوتکتیک را در یک قطعه ریختگی، در نیمه راه انجماد یوتکیتک نشان می‌دهد. مکانیزم هایی که توزیع این مناطق را کنترل می‌کنند، شناخته شده نیستند با این حال، روشن است که اندازه و محل آن ها کانال های قابل دسترسی برای جریان یافتن مذاب را در طول باقی مانده انجماد تعیین خواهد کرد. احتمالا توزیع و رشد آن ها تحت تاثیر مقدار اندک sr که در آن حضور دارد، قرار گرفته و به احتمال بسیار زیاد مکانیزم که اخیرا توسط DAHLE و همکارانش ارائه شده موجب آن است بعد از کامل شدن انجماد مرزهای مناطق یوتکتیک نشان داده شده در شکل 8 قابل رویت نخواهد بود بنابراین در نمونه هایی که کاملا منجمد شده اند، خصوصیات رشد یوتکتیک Al-Si را نمی‌توان با استفاده از میکروسکوب نوری تعیین کرد.
در مورد ترکیب آلیاژی که مورد بررسی قرار گرفته، اکثر صفحات آهن B (ALS FeSi) بعنوان بخشی از واکنش یونتیک سه تایی با Si, Al منجمد نمی‌شوند، بلکه در واکنش مستقلی در درجه حرارتی اندکی پایین تر از درجه حرارت یوتکتیک Al-Si منجمد می‌شوند که این نظریه متوسط تیلور و همکارانش ارائه شده است. این امر از شکل 11 قابل رویت است که در آن صفحات B در جلوی یوتکتیک Al- si یافت می‌شود که توسط جزء بالایی از مذاب احاطه شده است. واکنش در درجه حرارت C0 556 شامل انجماد TT و Mg2si است. گفته شده است که TTبه وسیله واکنش پرتکتیک بین مذاب و فاز تشکیل می‌گردد. با این حال، انتظار می‌رود که این واکنش از نظر سینیتکی، مطلوب نباشد.

متحمل است که رشد فاز به سادگی متوقف شده و TT به وسیله تیلور مستقیم از مذاب تشکیل شود. انتظار می‌رود که مقادیر قابل ملاحظه آلومینیوم در این واکنش دخیل باشد (شکل های 11 و 12 را با یکدیگر مقایسه کنید). ظاهرا Mg2si تقریبا در درجه حرارت مشابه دمای یک واکنش مستقل متبلور می‌شود.
با وجود آن که آزمایش های کوئینچ، ابزار قابل قبولی برای مطالعه تکامل تخلخل در نمونه های ریختگی به نظر می‌رسند، محدودیتی وجود دارد که باید بیان شود. احتمال حذف تخلخل به وسیله کوئنچ وجود ندارد، اما تخلخل ها می‌توانند در پاسخ به تقاضای سریع به مذاب تغذیه جوانه زنی یا رشد کنند. به همین دلیل، تخلخل موجود در نمونه های کوئینچ شده فقط می‌تواند حد بالایی را برای سطح تخلخلی ایجاد کند که در زمان کوئینچ می‌تواند بسیار پائین تر باشد.

از شکل های 15(a) – (e) روشن است که تخلخل بسیار اندکی در طول مراحل اولیه انجماد بوجود می‌آید. این امر برای نمونه هایی که زودتر وارد واکنش یوتکتیک شده اند (a) –(c) شگفت انگیز نیست، زیرا زیر ساختار شامل دندریت هایی است که توسط مرز دانه های با جزء کم جامد احاطه شده و نفوذ پذیری آن بالا است. در طول انجامد یوتکتیک، (d)، قسمت جلویی رشد به آرامی‌پیشرفت گرده و به مذاب تغذیه زمان کافی می‌دهد تا از شبکه دندریتی اطراف بیرون کشیده شود که این امر می‌تواند منجر به افزایش نفوذ پذیری به خاطر تداوم ضخیم شدن شود. صفحات B در قسمت انتهایی قسمت انجماد یوتکتیک (e) در مذاب باقی مانده تشکیل می‌شوند کسر حجمی‌کوچکی از این فاز وجود داشته وانقباض حجمی‌کلی ونیاز به مذاب تغذیه احتمالا بسیار اندک است، بنابراین، تخللخ هنوز به وجود نیامده است از آن جا که فاز B درای مورفولوژی صفحه ای است، حضور آن احتمالا مناطق این مذاب زیادی را از یکدیگر جدا خواهد کرد بنابراین هیچ حفره انقباضی در ارتباط با باقی مانده انجماد را نمی‌توان تغذیه کرد این امر، افزایش قابل توجه تعداد تخلخل را در نمونه ای که در طول انجماد II و Mg2 Si کوئینچ شده، توضیح می‌دهد اندازه و مورفولوژی تخلخل به وسیله فصل مشترک جامد اطراف محدود می‌شود که این امر در شکل 16 قابل مشاهده است. میزان تخلخل هنگامی‌که انجماد تکمیل می‌شود، بیشتر افزایش پیدا می‌کند (شکل g 15).

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی بررسی صلاحیت دادگاه نظامی ایران در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی بررسی صلاحیت دادگاه نظامی ایران در word دارای 45 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی بررسی صلاحیت دادگاه نظامی ایران در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 


مقدمه                                                                                       
بخش نخست : سازمان قضایی ایران                                                     7
مقایسه بین دادگاه نظامی ایران باسایر کشورها از جمله هنداز دیدگاه آیت الله شاهرودی
وآیت الله محمد کاظم بهرامی رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح ایران.  

فصل اول: مراجع قضایی در حقوق ایران                                             11     

مبحث اول: تعریف صلاحیت وانواع آن                                                 12
مبحث دوم: مراجع عمومی و صلاحیت آنها                                            16 
مبحث سوم: مراجع اختصاصی و صلاحیت آنها                                        18


فصل دوم: معرفی دادگاه نظامی                                                         23
گفتاراول: قانون تعیین حدودصلاحیت دادسراها و دادگاه های نظامی                24                       
گفتار دوم: قانون تفسیر ماده3قانون تعیین حدودصلاحیت دادگاه های نظامی       25

مبحث اول: صلاحیت دادگاه نظامی                                                      26
مبحث دوم: بررسی مفهوم و ضابطه ئ جرم نظامی                                   31
مبحث سوم: مبنای تفکیک جرم نظامی از جرم عادی                                 33
گفتار نخست: منطق حاکم بر تفکیک جرم نظامی از جرایم عادی                   35
بند1: ضوابط حاکم برتفکیک جرم نظامی از جرایم عادی                             35
بند2: طرح برخی از ضوابطی که از سوی حقوق دانان مطرح شده است           37
گفتاردوم: بررسی انتقادی مقررات و رویه قضایی ایران درارتباط باجرم نظامی  39
بند1: مقررات رویه قضایی ایران بعد از انقلاب اسلامی                               40
بند2: بررسی و تبیین اصل 172 قانون اساسی                                        40
بند3: بررسی قوانین عادی و رویه قضایی                                             41

مبحث چهارم: استثناء برصلاحیت دادگاه نظامی                                       42                                

نتیجه گیری و نظر محقق                                                                 44                                                            


 مقدمه

شخص دارای نفعی که برای احقاق حق تضیع شده و یا شناساندن حق انکار شده ای مایل به

مراخعه به مراجع قضاوتی است، باید در درخواست رسیدگی به دعوا و تعقیب آن مقررات

قانونی را رعایت نماید. مهمترین دسته از مقرراتی که خواها ن باید در این خصوص رعایت

نماید، مقررات مربوط به صلاحیت مراجع است. در صورتی که رسیدگی به امری مطابق

مقررات قانونی ازمرجعی در خواست شده باشد، مرجع مزبور مکلف است، چنانچه در رسیدگی

به امر مطروحه صالح باشد و یا به عبارت دیگربه موجب قانون مآموررسیدگی به آن امر

باشد، نسبت به آن رسیدگی و صدور رای اقدام کند.

صلاحیت دادگاه در رسیدگی به امر بخصوص، در عین حال متضمن این معناست که مقنن آن

دادگاه را شایسته رسیدگی به امر مزبور و تمیز حق دار از بی حق و اعلام آن به موجب رای و

علی الاصول، دستور اجرای آن تشخیص داده است.

بنابراین صلاحیت از حیث مفهوم، عبارت ازتکلیف وحقی است که مراجع قضاوتی( قضایی یا

اداری) دررسیدگی به دعاوی، شکایات وامور بخصوص، به حکم قانون دارا می باشند.

پیش بینی مراجع قضاوتی و دامنه صلاحیت آنها در قانون ومنوط نمودن رسیدگی وصدور رای

مرجع قضاوتی به صلاحیت آن ونیز حق همه افراد در دسترسی به آنها بر دو اصل مهم
                                                        «1»
مساوات که در اصول 19و20ق.ا ایران آمده است وهچنین به لزوم قانونی بودن تشکیل و
                                                                                «2»
صلاحیت مراجع قضایی، مندرج در اصل 34،36،159ق.ا مبتنی است.

بنابراین هر مرجع قضایی در صورتی مکلف است به امری رسیدگی نماید که این امر به موجب

قانون در قلمرو صلاحیت آن قرار داده شده باشد.


ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
1- مردم ایران از هر قوم وقبیله ای که باشند از حقوق مساوی برخوردارند ورنگ ونژاد وزبان سبب امتیاز نمیشود.«19»
 همه افراد ملت اعم از زن ومرد یکسان از حمایت قانون برخوردارند.«20 »
2- مرجع رسمی تظلمات و شکایات دادگستری است و تشکیل و تعیین حدود صلاحیت آن با قانون است.«159»
حکم به مجازات و اجرای آن باید تنها از طریق دادگاه صالح و به موجب قانون باشد.«36»
بخش نخست:
                    سازمان قضایی ایران

   بیان وضعیت کنونی دادگاه نظامی ایران به نقل از رئیس قوه قضاییه:

 آیت الله شاهرودی: نظام قضایی جمهوری اسلامی ایران که برگرفته از روح متعالی فقه اسلامی

است، امتیازات گرانسنگی دارد که در نظام قضایی سایر کشورها به آن توجهی نشده است.

وی با بیان اینکه در مقایسه نظام قضایی ایران با سایر کشورها می توان به عظمت نظام قضایی

ایران و دقت تدوین کنندگان قانون اساسی پی برد، اظهارداشت: سازمان قضایی در سایر کشورها

زیرمجموعه قوه مجریه است امادر کشور ما با درایت خبرگان قانون اساسی جزو لایتجزی قوه

قضاییه قرارگرفته است.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره شهید بهشتی از وی به عنوان معمار

دستگاه قضایی نام برد و گفت: متاسفانه ما قدر و ارزش قانون اساسی خودمان را نمی دانیم در

حالی که معتقدم صاحب نظران وحقوقدانان باید به دقتی عالمانه مبانی فقهی و حقوقی و سیاست

های نهفته در درون قانون اساسی را استخراج کرده و آن را به عنوان یک تجربه جدیدبه دنیا

ارایه دهند.

وی در ادامه افزود: جهان غرب و استکبار جهانی ادعای حقوق بشر دارنددر حالی که اینها

شعارهای توخالی است و نظام هایشان دقیقا برخلاف اینشعارها حرکت می کند اما ما واقعا حرف

های زیادی برای گفتن داریم کهیکی از این دستاوردها سازمان قضایی نیروهای مسلح است که به

طوراختصاصی به جرایم نیروهای مسلح زیر نظر قوه قضاییه رسیدگی می کند.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به حضور دادستان های کشورهای اسلامی درهمایش دادستان های

اسلامی گفت: در این همایش واقعا مشخص شد که کشورهای اسلامی چه عطشی نسبت به نظام

قضایی جمهوری اسلامی ایران دارند و چقدر در این نظام عظمت می بینند زیرا آنها واقعا

دستشان خالی است و خیلی از اصول دادرسی شان اسلامی نیست و ازاروپا کپی برداری شده.


رئیس قوه قضاییه گفت: معتقدم جهان اسلام و بلکه کل جهان دست نیاز به سوی جمهوری

اسلامی ایران به خصوص در مسایل قضایی دراز می کند ومعتقدم اگر این سیستم را مطرح کنیم

خیلی از کشورها خواهش می کنند که این سیستم را دریافت نمایند.


مقایسه ئ بین دادگاه نظامی ایران با هند از دیدگاه حجت الاسلام

ومسلمین محمد کاظم بهرامی رئیس سازمان قضایی نیروهای

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   51   52   53   54   55   >>   >