پروژه دانشجویی مقاله ربات مین یاب دارای سروو کنترلر در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله ربات مین یاب دارای سروو کنترلر در word دارای 89 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله ربات مین یاب دارای سروو کنترلر در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله ربات مین یاب دارای سروو کنترلر در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله ربات مین یاب دارای سروو کنترلر در word :

ربات مین یاب دارای سروو کنترلر
دو درجه آزادی

انواع رباتs

ربات ماهی :
رباتهایی که به شکل موجودات دریایی ساخته میشوند در این رده قرار میگیرند. در حقیقت این رباتها الگوی حرکتی خود را از ماهی ها و دیگر موجودات دریایی وام گرفته اند.سیستم جلو برنده این رباتها دقیقا همانند ماهی ها است و با حرکت موجی بدن و دم ربات در درون آب به جلو رانده میشوند. این رباتها عموما به دو روش حرکت میکنند. متداول ترین نوع آنها شبیه به ماهی های قرمز رنگی که به میهمانی هفت سین دعوت میشوند حرکت میکنند، به این معنی که حرکات بدنه و دم ربات در صفحه افقی صورت میگیرد. نوع دیگری شبیه به دلفین

حرکت میکند به این معنی که حرکات بدنه ودم ربات در صفحه عمودی صورت می پذیرد. معادلات حرکتی این گونه رباتها به دلیل چگالی ربات در زیر آب بسیار پیچیده می باشد و از نظر ساخت محدودیت های مکانیکی زیادی وجود دارد. این گونه ربات ها دارای سیستم های کنترلی پیشرفته ای می باشند و با توجه به مقدار تواناییهای مکانیکی و الکترونیکی می توانند به عمق بیشتری از آب فرو بروند . معایب این گونه رباتها این است که بایستی تمام تجهیزات در یک محیط کاملا آب بندی قرار گیرد که این کار از انعطاف پذیری ربات میکاهد و کار طراحی را بسیار پیچیده می کند.

ربات مار :
شکل ظاهری این ربات شبیه به مار می باشد و از تعدادی قطعه شبیه به هم تشکیل شده که همانند مار به نرمی حرکت میکند و میتواند در سوراخها و لوله ها به راحتی بخزد. از دیگر مزایای این گونه ربات این است که میتواند حول یک لوله پیچ بخورد، یا اینکه از شیار دیوار بالا برود. به دلیل عرض و ارتقاء کم، این ربات ها میتوانند از مجاری بسیار باریک عبور نمایند. به همین دلایل و نیز پیچیدگی و فراوان بودن ساختار های مکانیکی این روباتها، طراحان آنها با دشواری های فراوانی مواجه میشوند و پس از به پایان رسیدن پروژه طراحی مکانیک متوجه میشوند که فضای بسیار کمی برای قطعات الکترونیکی در روی ربات وجود دارد. معایب این گونه ربات ها این است که بسیار کند حرکت می کنند و کنترل آنها بسیار پیچیده است.

ربات های عنکبودی :
شکل ظاهری این رباتها شبیه به حشرات بخصوص عنکبود است و معمولا دارای 6 یا 8 پا می باشند . در طراحی این رباتها سعی شده از تمامی قابلیتهایی که در یک عنکبود وجود دارد الگو برداری شود. معمولا رباتهایی که با این عنوان ساخته می شوند کاربردی نبوده و بیشتر جنبه تحقیقاتی دارند. طراحی و ساخت بخشهای مکانیکی این گونه رباتها پیچیده نیست ولی کنترل حرکتی آنها بسیار پیچیده میباشد و این باعث شده تا اینگونه رباتها به کندی حرکت کنند . از مزایای حرکتی این گونه رباتها میتوان به مانور در حرکت، بخصوص قدرت حرکت در زوایای مختلف اشاره نمود.

ربات های انسان نما : پیشرفته ترین رباتهایی که تاکنون ساخته شده است ربات های Human می باشند. در طراحی این ربات از انسان الهام گرفته شده و سعی کردیده تمام جزئیات حرکتی انسان در آن لحاظ شود. ساخت این رباتها بسیار پیچیده است و قطعات تشکیل دهنده آنها دارای دقت بالا و تعداد قطعات آنها با توجه به تعداد محور های آزادی که رباتها دارند بسیار زیاد می باشد. حفظ تعادل بر روی یک پا حتی برای برخی از انسانها هم امری دشوار است. معادله تعادل هر انسان در ضمیر ناخود آگاهش قرار دارد و باعث می شود انسانها

بتوانند به راحتی حرکت کنند. رباتهای Human نیز برای حرکت کردن نیاز به معادله حرکت دارند که بدست آوردن این معادله با توجه به پارامترهای وزن و قد و مرکز ثقل کار پیچیده ای می باشد. در صورتی تدبیری برای بدست آوردن معادله حرکتی یک ربات و نهایتا حفظ تعادلی آن اندیشه نشود، در هنگامی که ربات یک پا از روی زمین بردارد واژگون میشود و نتیجتا ربات نمی تواند راه برود. این رباتها به دلیل تصویر ذهنی مردم جوامع مختلف از رباتها، یکی از بهترین گزینه های تبلیغاتی می باشند. تبلیغ با این رباتها حتی به لایه های بالا مسئولین برخی از کشور ها راه یافته است به گونه ای که در استقبال های رسمی از مقامات خارجی انواع رباتها به همراه هیات استقبال کننده از میهمانان استقبال می کنند.

ربات های تسمه ای :
این ربات ها به رباتهای تسمه تانکی مشهور هستند. در برخی از شرایط ناملایم حرکتی تنها رباتهای تسمه ای قادر بهایفای نقش میباشند. سیستم حرکتی با استفاده از تسمه این توانایی را به این رباتها می بخشد که از موانع سخت مانند راه پله، آوار به جای مانده از خرابی ها، سطوح شیب دار و زمین های گلی به راحتی عبور کنند. رباتهایی که با این سیستم حرکت می کنند کاربردهای زیادی دارند، مانند رباتهای امدادگر و جستجو گر. در طراحی و ساخت این رباتها باید موارد مکانیکی متعددی مانند سیستم انتقال نیرو، طراحی تسمه،

سیستم رگلاژ تسمه و موتردی از این دست را مد نظر داشت. به عنوان مثال : در هر طرف ربات چرخی وجود دارد که نیروی محرکه را از موتور دریافت و آ را از تسمه منتقل می سازد. چرخهای تامین کننده نیروی محرکه میتوانند در جلو یا عقب ربات قرار گیرند. تسمه های این رباتها با توجه به محیط کاری این ربات ها طراحی و ساخته می شوند که میتوانند به صورت فلزی و یا پلاستیکی و یا موارد دیگر باشند. رباتهای چرخی : اساس حرکتی این رباتها به کمک چرخهایشان می باشد که تعداد چرخ ها با توجه به کارکرد آنها تغییر میکند. این سیستم

متداول ترین سیستم متحرک است. از مزایای این ربات ها میتوان سریع بودن و ارزان بودن فرایند طراحی ساخت ربات اشاره نمود.همچنین سرعت این گونه ربات ها نسبت به ربات های دیگر بالاتر میباشد. همچنین به دلیل ساده بوده اجزای مکانیکی در این ربات فضای وسیعی برای نسب تجهیزات الکترونیکی وجود دارد. در این ربات نیروی محرکه ربات از حد اقل دو چرخ تامین می شود و برای حفظ تعادل روبات یک یا چند چرخ هرز گرد وجود دارد. اندازه این رباتها بسیار متنوع بوده و ممکن است وزن آنها چند گرم و یا صدها کیلو گرم باشد

رباتیک وصنعت
رباتیک چیست؟
خودکار شدن فرآیندها و کارهای صنعتی یکی از نتایج پیشرفتهای چند سال اخیر میباشد به طوری که کارگر نقش کمتری را در فرآیندها بازی میکند.
دانش کنترل اتوماتیک و استفاده از سیستم های خودکار به جنگ جهانی دوم برمیگردد، اما در چند سال اخیر،یک جهش بسیار بزرگ در طراحی سیستم های خودکار صورت گرفته است.

تحول از سیستم های خودکار به سیستم های رباتیک دو مرحله دارد.
در مرحله ی اول محدوده ی وسیعی از کارها و وظایف فیزیکی که جزءجزء تکرار میشوند به ربات واگذار شده و بسیاری از ماشین ها و کارگران به وسیله ی ربات جایگزین میشوند.
در حال حاضر اکثر ربات ها در عمل در این مرحله قرار دارند و به عنوان یک وسیله ی خودکار و برنامه ریزی شده عمل مینمایند. به هر حال آنها نمیتوانند روی محیط شان اثر بگذارند و مهمتر از آن محیط آنها نمیتواند تغییر نماید.

در مرحله ی دوم ربات با یک سری فعالیتها میتواند محیط اطراف را تغییر داده و تاثیرگذاری و تغییر محیط را به دنبال داشته باشد.
اگر هدف رباتیک تولید ماشین شبیه به انسان باشد الگوی اصلی میتواند انسان قرار گیرد.البته ربات سعی در یادگیری خصوصیاتی از انسان را دارد که مورد نیاز و مفید باشد و لزومی ندارد که تمامی خصوصیات در یک ربات جمع گردد بلکه ربات ها بر حسب کارشان به صورت تخصصی عمل کرده و تقسیم میگردند.
کلمه ربات توسط Karel Capek نویسنده نمایشنامه R.U.R (روبات‌های جهانی روسیه) در سال 1921 ابداع شد. ریشه این کلمه، کلمه چک اسلواکی(robotnic) به معنی کارگر می‌باشد.

در نمایشنامه وی نمونه ماشین، بعد از انسان بدون دارا بودن نقاط ضعف معمولی او، بیشترین قدرت را داشت و در پایان نمایش این ماشین برای مبارزه علیه سازندگان خود استفاده شد.
البته پیش از آن یونانیان مجسمه متحرکی ساخته بودند که نمونه اولیه چیزی بوده که ما امروزه ربات می‌نامیم.
امروزه معمولاً کلمه ربات به معنی هر ماشین ساخت بشر که بتواند کار یا عملی که به‌طور طبیعی توسط انسان انجام می‌شود را انجام دهد، استفاده می‌شود.
ایزاک آسیموف نویسنده داستان‌های علمی تخیلی قوانین سه‌گانه رباتیک را به صورت زیر تعریف‌کرده است:

1ـ یک ربات نباید به هستی انسان آسیب برساند یا به واسطه بی‌تحرکی، زندگی یک انسان را به مخاطره بیاندازد.
2ـ یک ربات باید از دستوراتی که توسط انسان به او داده می‌شود، اطاعت کند؛ جز در مواردی که با قانون یکم در تضاد هستند.
3ـ یک ربات باید تا جایی‌که با قوانین یکم و سوم در تضاد نباشد از خود محافظت کند.
تعریف ربات

تعریفی که توسط موسسه ی رباتیک آمریکا(RIA)صورت گرفته ایت به شرح ذیل است:
ربات وسیله ای است با دقت عمل زیاد که قابل برنامه ریزی مجدد بوده و توانایی انجام چند کار را دارد.این وسیله برای حمل مواد،قطعات،ابزارها یا سیستم های تخصصی طراحی گردیده و دارای حرکات مختلف و برنامه ریزی شده است. هدف از ساخت ربات انجام وظایف گوناگون میباشد.
دسته بندی ربات ها

ربات ها در سطوح مختلف دارای دو خاصیت تنوع در عملکرد و قابلیت تطبیق خودکار با محیط میباشند.براساس این خاصیتها دسته بندی ربات ها انجام میگیرد:
1- دسته بندی اتحادیه ی ربات های ژاپنی((JIRA
ربات ها به شش دسته تقسیم میشوند:
دسته اول- وسیله ای که توسط دست کنترل میشوند:
وسیله ای که دارای درجات آزادی متعدد بوده و توسط عامل انسانی کار میکند.
دسته دوم- ربات برای انجام کارهای متوالی بدون تغییر:

وسیله ای برای حمل اشیا که مراحل متوالی وظیفه خود را برمبنای یک روش از پیش تعیین شده انجام میدهد و ایجاد تغییر و بهسازی در آن مشکل است.
دسته سوم- ربات برای کارهای متوالی متغیر:
وسیله ای برای حمل اشیا طمابق دسته دوم با این تفاوت که ایجاد تغییر و بهسازی در آن راحت است.
دسته چهارم- ربات مقلد:

اپراتور در ابتدای امر به صورت دستی با هدایت یا کنترل ربات کاری را که باید اجرا شود انجام میدهد و ربات مراحل انجام وظیفه را در حافظه ضبط مینماید.هروقت لازم باشد میتوان اطلاعات ضبط شده را از ربات دوباره درخواست نمود و ربات وظیفه درخواست شده را به صورت خودکار انجام میدهد.
دسته پنجم- ربات کنترل عددی:

عمل انسانی وظیفه ربات را توسط یک برنامه کامپیوتری به او تفهیم مینماید و نیازی به هدایتدستی ربات نیست.
دسته ششم- ربات باهوش:
رباتی است به توانایی درک محیط خود و تکمیل موفقیت آمیز یک وظیفه،این ربات علیرغم ایجاد تغییرات مختلف در شرایط محیطی باید به وظیفه خود عمل نماید.
2- دسته بندی موسسه رباتیک آمریکا((RIA

در این سیستم تنها ماشین های موجود در دسته های 3تا6سیستم JIRA ربات محسوب میشوند.
ربات ها چه کارهایی انجام میدهند ؟
بیشتر ربات‌ها امروزه در کارخانه‌ها برای ساخت محصولاتی مانند اتومبیل؛ الکترونیک و همچنین برای اکتشافات زیرآب یا در سیارات دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد.
ربات ها از چه ساخته میشوند؟
ربات‌ها دارای سه قسمت اصلی هستند

1- مغز که معمولاً یک کامپیوتر است.
2- محرک و بخش مکانیکی شامل موتور، پیستون، تسمه، چرخ‌ها، چرخ دنده‌ها و ;
3- سنسور که می‌تواند از انواع بینایی، صوتی، تعیین دما، تشخیص نور، تماسی یا حرکتی باشد.
با این سه قسمت، یک ربات می‌تواند با اثرپذیری و اثرگذاری در محیط کاربردی‌ترشود.

ساختمان ربات
ربات ماشین پیچیده ای است و برای اینکه بدانیم چگونه کار میکند مهم است که راجع به ساختمان و نیرویی که ربات را به حرکت در می آورد و سیستمی که آن را کنترل میکند اطلاعات کافی داشته باشیم.
سیستم های ربات صنعتی
ربات صنعتی از پنج قسمت که با هم در ارتباط اند تشکیل شده است که عبارتند از:
1- مجموعه اندامهای مکانیکی:

این مجموعه شامل بازوهای پیوسته ای است که به حالت لولا به هم متصل شده و قابل حرکت اند.مفصلهای ربات را میتوان به یکی از دو صورت دورانی یا منشوری به کار برد. هر مفصل و بازو تشکیل دهنده ی یک درجه آزادی است.
بازوهای ربات هیچ وقت یک مدار بسته را تشکیل نمیدهند و هر دو بازو به دو شکل مینوانند به هم متصل شوند:یکی دورانی که در هم به صورت لولا قرار میگیرند و در داخل هم قابلیت چرخش دارند و دیگری منشوری که آن هم لولا شده ولی فقط قابلیت پایین و یا بالا رفتن دارند.
2- سیستم نیروی محرکه یا کارانداز:

سیستمهای محرکه، تولیدکننده ی قدرت و یا نیرو هستند که زیر نظر یک سیستم کنترل شده با دقت مفصلها و بازوهای ربات را به حرکت در می آورند.3نوع سیستم نیروی محرکه که در رباتها استفاده میشوند عبارتند از:
الف- سیستم بادی یا پنوماتیک:

این سیستم عموما در رباتهای صنعتی که در مونتاژ یا جا به جا کردن قطعات به مراکز و محلهای ثابت به کار گرفته میشوند وجود دارد.استفاده از فشار هوا ارزان شناخته شده است.ولی مشکل چنین سیستمی کمبود کنترل دقیق بر روی سیستم مربوطه است و حرکتها تنها بین نقاطی که قبلا با مانعهای مکانیکی تعیین شده است مشخص و حرکتی بیش از این محدوده ی مکانیکی امکان پذیر نیست.البته سرعت این سیستم خوب است و دقت آن تا زیر میلیمتر نیز است.
ب- سیستم روغنی یا هیدرولیک:

این سیستم از قابلیت کنترل بالایی برخوردار است و توانایی ایجاد نیروی زیادی دارد.
البته رباتهایی که از سیستم روغنی یا هیدرولیک استفاده میکنند رباتهای تقریبا بزرگی هستند که برای طراحی و نگهداری نیاز به تخصص بالایی دارند.این سیستم احتیاج به پمپ هیدرولیکی داشته و به همین دلیل در صورت خرابی محیط و ربات را روغنی میکند.
ج- سیستم برقی:

از این سیستم در رباتهای کوچک که متداولترین رباتها نیز هستند بیشترین بهره گیری به عمل می آید.
3- سیستم انتقال نیرو:

دستگاه یا سیستم انتقال نیرو واسطه ای است بین مجموعه اندامهای مکانیکی و سیستم نیروی محرکه که میتواند نیروی محرکه را از محل تولید به یکی از اجزاء ربات مانند مفصلها، بازو، مچ و انگشتهای گیرنده انتقال دهد.رباتهایی که از سیستم نیروی محرکه هیدرولیکی و یا پنوماتیکی استفاده میکنند مستقیما از طریق مرکز تولید نیرو و معمولا بدون استفاده از واسطه های سیستم انتقال نیرو به حرکت در می آیند.
4- سنسور یا سیستم حسی:

سنسورها چشمهای ربات اند که دارای شکلهای مختلف از قبیل لمس کننده، برقی، نوری و غیره هستند. سنسورها قسمت مههی از ربات محسوب میشوند.
5- دستگاه کنترلر و یا کامپیوتر ربات:

قسمت اصلی در سیستم هر ربات دستگاه کنترلر آن است.در حقیقت برتری یک ربات را میتوان از روی قابلیت هوشمندی دستگاه کنترلر آن تعیین کرد.کنترلر دریافت کننده اطلاعات از سنسورها است.رباتهایی که دارای کنترلر ساده اند بیشتر حالت ماشین را پیدا میکنند.در صورتی که در رباتهایی که دارای کنترلر برتر و پیشرفته اند انجام کارها با دقت صورت میگیرد و امکانات برنامه نویسی که قابلیت تغییرپذیری را فراهم می آورد نیز بیشتر است.
پیکره ی ربات:

ربات صنعتی یک بازوی مکانیکی است که قابلیت انجام کارهای تقریبا عمومی را دارد و پیکره آن تشکیل شده است از چند بازوی متفاوت که به صورت متوالی به هم متصل و مانند لولا در یکدیگر قابلیت حرکت دارند و این حرکت به دو صورت دورانی و یا انتقالی است.
یک سر این زنجیره به پایه ای ثابت که نگه دارنده ی ربات است وصل شده و سر دیگر آن آزاد است که قابلیت تغییر مکان در فضا را داشته و به ابزار انجام دهنده ی کار مورد نظر متصل است.

ازنظر مکانیکی یک ربات از دو قسمت تشکیل شده است که قسمت اوا عبارت است از بدنه ی اصلی بازوی ربات که فاصله ی شانه تا مچ و قسمت دیگر از مچ به علاوه ی ابزار کار است.قسمت بدنه ی اصلی بازوی ربات متشکل از سه درجه آزادی متحرک است. مجموعه این سه حرکت مشخص کننده ی مکان مچ ربات در فضاست.قسمت مچ معمولا از دو و یا سه درجه آزادی متحرک تشکیل شده که مجموعه ی حرکتهای آن جهت ابزار روبات را مطابق با ساختمان جسم یا قطعه کار مورد نظر که باید به وسیلهی ابزار ربات برداشته و یا کار روی آن انجام شود مشخص میکند.حرکت اجزای قسمت مچ اکثرا به صورت پایین و بالا، راست وچپ،دورانی است.
راههای مختلف برنامه ریزی ربات

مسلما اطلاعاتی که از طریق سیستمهای حسی یا سنسورهای ربات به کنترلر ربات فرستاده و یا برگردانده میشود باید مورد بررسی قرار گیرد و این خود مساله مهمی در کنترل کردن به حساب می آید.اکثرا و شاید تمامی رباتها میتوانند سنسورهای ساده ای را در خود به کار گیرند مانند: سنسورهای کلید پیوسته، سنسورهای نوری، سنسورهای هدایت کننده، سنسورهای خازنی و نوعهای دیگر.سیگنال های لازم جهت بررسی از طریق دریچه ورود و خروج کنترلر ربات به سنسورهای حسی فرستاده میشوند ولی هنوز کنترلر رباتها آن هوشمندی کافی را ندارند که بتوانند از این اطلاعات در رابطه با اصلاح کردن رفتار و حرکت ربات طبق یک برنامه مشخص قبلی و به صورت بلادرنگ یا در یک زمان واقعی مورد استفاده قرار گیرند.

روشهای انتخاب شده در نحوه ی کاربرد ربات اکثرا بستگی به محدودیتهای کنترلر دارد که ما در اینجا 4روش را به اختصار بیان میکنیم:
1- برنامه ریزی دستی:
متصدی دستگاه یا اپراتور با استفاده از کلیدهایی مانند قطع کننده یا متوقف کننده برنامه مورد نظر را برای ربات مشخص میکند.البته این نحوه ی برنامه ریزی در کارهای خیلی ساده مانند برداشتن و گذاشتن مورد استفاده قرار میگیرد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله در مورد امامت و نبوت در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله در مورد امامت و نبوت در word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد امامت و نبوت در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد امامت و نبوت در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد امامت و نبوت در word :

امامت و نبوت

امامت و ختم نبوت
خود از تاریکی ها به روشنایی بیرون می برد و به سوی راه راست هدایتشان می فرماید. (مائده15 و16)
پیامبر اکرمصلی الله علیه و اله با آیینی که نور و هدایت است برانگیخته شد تا بشر را به راه های امن و سلامت در دنیا و آخرت رهنمون گردد.

این سفیر هدایت و امنیت لاجرم به علم و عصمت الهی پشتیبانی شده بود تا متکی بر این دو، بتواند پیام عظیم پروردگار را برای خیل گسترده بشر تا قیام قیامت به ارمغان آورد.
اندکی تأمل در ابعاد این رسالت بزرگ، عظمت زایدُالوصف آن را آشکار می سازد:هدایت برای همه بشریتدر این میان، قرآن کریم به عنوان سند رسالت نبوی، به تعبیری که در :روشنگر همه

چیز(نحل89)می باشد و از سوی دیگر در آیات متعددی، رسول اکرمصلی الله علیه و اله را مفسر و تبیین کننده آیات معرفی می کند، از جمله می فرماید:و قرآن را بر تو فروفرستادیم تا برای مردم، آنچه را بر آنها نازل شده توضیح دهی(نحل44)اکنون این سؤال به ذهن می آید که اگر پیامبرصلی الله علیه و اله همه هدایت را برای همه بشر آورده و دستمایه این هدایت قرآنی است که مفسر آن نیز شخص رسول گرامیصلی الله علیه و اله است، جایگاه امامت چیست؟به تعبیر دیگر این که

شیعه معتقد است:امامت، ادامه شأن هدایت‌‍‌گری رسول خداصلی الله علیه و اله استبا مبانی فوق چگونه جمع می شود؟ به عبارت دیگر آیا آن چه شیعه درباره امامت عقیده دارد، با مسألهختم نبوتچگونه جمع می شود و نیاز به امام، پس از پیامبرصلی الله علیه و اله و با وجود بقای قرآن کریم در چیست؟
پاسخ را ابتدا از بیانشکافنده علومامام باقرعلیه السلام می شنویم: راوی در ضمن گفت وگویی در باب نیاز امت به امام پس از پیامبرصلی الله علیه و اله می پرسند:آیا قرآن برای امت کافی نیست؟امام می فرمایند:بله کافی است. چنان چه تفسیرکننده ای (که حقایق قرآن را بیان نماید) بیایند.
راوی مجدداً می پرسد:آیا رسول خدا صلی الله علیه و اله قرآن را تفسیر ننمودند؟امام پاسخ می دهند:بله قرآن را (به طور کامل) برای یک نفر تفسیر فرمود و مقام آن شخص را به امت معرفی نمود که او علی ابن ابی طالبعلیه السلام است.
بنابراین امامت به معنی آن است که شخصی در حد و اندازه پیامبرصلی الله علیه و اله علومی را که از جانب خداوند بر سینه دریایی رسولصلی الله علیه و اله فرود آمده، از اینان دریافت کند و به مرور، در حد ظرفیت مخاطبان و اقتضای شرایط به آنان منتقل فرماید.

به پشتوانه این علم عظیم است که امیر المؤمنینعلیه السلام کراراً فریاد می زد:قبل از آن که مرا از دست دهید، از من بپرسیدو هرگز دامنه سؤال را محدود نساخت، اما این مردمانعلی ناشناسآن دوران بودند که به فتنه ها دچار شده و علیعلیه السلام را خانه نشین ساختند و در کنار دریا، لب تشنه جان دادند.
با این وصف امامتادامه هدایتگری رسول خداصلی الله علیه و اله با پشتوانه علم دریافتی از آن

حضرت و متکی به حفظ و عصمت الهیاست و تعارضی با ختم نبوت ندارد.
به دیگر سخن، تمام محتوای عظیم رسالت الهی بر سینه رسول خداصلی الله علیه و اله نازل گردید و به تعبیر امیرالمؤمنینعلیه السلام خطاب به پیامبرصلی الله علیه و اله پس از رحلت آن بزرگوار:پدر و مادرم به فدایت، همانا با مرگ شما امری قطع شد که با مرگ هیچ کس قطع نشده بود، یعنی نبوت (نهج‎/خطبه235)اما آن چه از آسمان بر قلب پیامبرصلی الله علیه و اله فرود آمد، پس از حضرت توسطدر شهر علم اویعنی علیعلیه السلام به مردم می رسید، با همان صیانت الهی که تضمین کننده سلامت پیام و ابلاغ صحیح و کامل آن بود و این یعنی علم و عصمت امام. این است رمز آن که غدیر در قرآن مایه کمال دین و تمام نعمت الهی شمرده شده و هموزن تمام رسالت رسول خداصلی الله علیه و اله محسوب گردیده، زیرا غدیر ضامن ادامه ابلاغ رسالت است. ما در ادامه فرازهایی از خطابه سرنوشت ساز و خطیر رسول خداصلی الله علیه و اله در غدیر خم را که روشنگر مطالب پیش گفته است، ذکر می کنیم:
رسول خدا صلی الله علیه و اله در فرازی از خطابه فرمود:

خداوند چنین وحی ام فرستاد:به نام خداوند همه مهر مهرورز. ای فرستاده ما! آنچه از سوی پروردگارت درباره علی و خلافت او بر تو فرود آمده، بر مردم ابلاغ کن وگرنه رسالت خداوندی را به انجام نرسانده ای و او تو را از آسیب مردمان نگاه می دارد.
هان مردمان! آنچه بر من فرود آمده در تبلیغ آن کوتاهی نکرده ام و حال برایتان سبب نزول آیه را بیان می کنم: همانا جبرئیل سه مرتبه بر من فرود آمد از سوی سلام، پروردگارم – که تنها او سلام است – فرمانی آورد که در این مکان به پا خیزم و به هر سفید و سیاهی اعلام کنم که علی بن ابی طالب، برادر، وصی و جانشین من در میان امت و امام پس از من بوده. جایگاه او نسبت به م

ن به سان هارون نسبت به موسی است، لیکن پیامبری پس از من نخواهد بود. او (علی) صاحب اختیارتان پس از خدا و رسول است و پروردگارم آیه ای بر من نازل فرموده که:همانا ولی، صاحب اختیار و سرپرست شما، خدا و پیامبر او و ایمانیانی هستند که نماز به پا می دارند و در حال رکوع زکات می پردازندو هر آینه علی بن ابی طالب نماز به پا داشته و در رکوع زکات پرداخته و پیوسته خداخواه است.
در فرازی دیگر فرمود:
هان مردمان! او را برتر بدانید، چرا که هیچ دانشی نیست مگر این که خداوند آن را در جان من نبشته و من نیز آن را در جان پیشوای پرهیزکاران، علی، ضبط کرده ام. او (علی) پیشوای روشنگر است که خداوند او را در سوره یاسین یاد کرده که:و دانش هر چیز را در امام روشنگر برشمرده ایم.
و در فرازی دیگر:
هان مردمان! در قرآن اندیشه کنید و ژرفای آیات آن را دریابید و بر محکماتش نظر کنید و از متشابهاتش پیروی ننمایید. پس به خدا سوگند که باطنها و تفسیر آن را آشکار نمی کند، مگر همین شخص که دست و بازوی او را گرفته و بالا آورده ام و اعلام می دارم که:هر آن که من سرپرست اویم، این علی سرپرست اوست و او علی بن ابی طالب است، برادر و وصی من که

سرپرستی و ولایت او حکمی است از سوی خدا که بر من فرستاده شده است.
هان مردمان! همانا علی و پاکان از فرزندانم از نسل او، یادگار گرانسنگ کوچک ترند و قرآن یادگار گرانسنگ بزرگتر. هر یک از این دو از دیگر همراه خود خبر می دهد و با آن سازگار است. آن دو هرگز از هم جدا نخواهند شد تا در حوض کوثر بر من وارد شوند.
هان! بدانید که آنان امانتداران خداوند در میان آفریدگان و حاکمان او در زمین اویند.
و نیز فرمود:
هان مردمان! این علی است، برادر و وصی و نگاهبان دانش من و هموست جانشین من در میان امت و بر گروندگان به من و جانشین من در تفسیر کتاب خدا، که مردمان را به سوی خدا بخواند و به آنچه موجب خشنودی اوست، عمل کند و با دشمنانش ستیز نماید. او پشتیبان فرمانبرداری خداوند و بازدارنده از نافرمانی او باشد. همانا اوست جانشین رسول الله و فرمانروای ایمانیان و پیشوای هدایتگر از سوی خدا.

در فرازی دیگر فرمود:
هان مردمان! اینک جانشینی خود را به عنوان امامت و وراثت به امانت به جای می گذارم، در نسل خود تا برپایی روز رستاخیز و حال، مأموریت تبلیغی خود را انجام می دهم تا برهان بر هر شاهد و غایب و بر آنان که زاده شده یا نشده اند و بر تمامی مردمان باشد. پس بایسته است این سخن را حاضران به غایبان و پدران به فرزندان تا برپایی رستاخیز برسانند.
هان مردمان! همانا خداوند امر و نهی خود را به من فرموده و من نیز به دستور او دانش آن را نزد علی نهادم. پس فرمان او را بشنوید و گردن نهید و پیرویش نمایید و از آنچه بازتان دارد، خودداری کنید تا راه یابید. به سوی هدف او حرکت کنید. راههای گوناگون شما را از راه او بازندارد
هان! که من بیم دهنده ام و علی راهنما.
هان مردمان! بدانید که من پیامبرم و علی وصی من است.
هان مردمان! بدانید که همانا من فرستاده خدا و علی امام و وصی پس از من است و امامان پس از او فرزندان اویند.
آگاه باشید! من پدر آنانم، ولی ایشان از نسل علی خواهند بود.
آگاه باشید! همانا آخرین امام، قائم مهدی از ماست. هان! او بر تمامی ادیان چیره خواهد شد
امامت
امامت به معنی رهبری اجتماع از نظر شیعه و سنی
مسئله امامت به معنی پیشوا ، همین ریاست عامه است . یعنی پیغمبر که از دنیا می‏رود یکی از شئون او که بلا تکلیف می‏ماند ، رهبری اجتماع است . اجتماع زعیم می‏خواهد و هیچکس در این جهت تردید ندارد . زعیم اجتماع بعد از پیغمبر کیست ؟ اینست مسئله‏ای که اصل آن را هم شیعه قبول دارد و هم سنی . هم شیعه قبول دارد که اجتماع نیازمند به‏ یک زعیم و رهبر عالی و فرمانده است و هم سنی. و در همین جاست که‏ مسئله خلافت به آن شکل مطرح است .

شیعه می‏گوید پیغمبر ( ص ) رهبر و زعیم بعد از خودش را تعیین کرد و گفت بعد از من زمام امور مسلمین باید بدست علی ( ع ) باشد و اهل تسنن با اختلاف منطقی که دارند این مطلب را لااقل به شکلی که شیعه قبول دارد ، قبول ندارند و می‏گویند در این جهت‏ پیغمبر شخص معینی را تعیین نکرد و وظیفه خود مسلمین بوده است که رهبر را بعد از پیغمبر انتخاب کنند . پس آنها هم اصل امامت و پیشوایی را که‏ مسلمین باید پیشوا داشته باشند قبول دارند منتها آنها می‏گویند پیشوا به‏ آن شکل تعیین می‏شود و شیعه می‏گوید خیر ، به آن شکل تعیین شد ، پیشوا را خود پیغمبر اکرم ب

ه وحی الهی تعیین کرد .
اگر مسئله امامت در همین حد می‏بود یعنی سخن فقط در رهبر سیاسی مسلمین‏ بعد از پیغمبر بود، انصافا ما هم که شیعه هستیم امامت را جزء فروع دین‏ قرار می‏دادیم نه اصول دین . می‏گفتیم این یک مسئله فرعی است مثل نماز . اما شیعه که قائل به امامت‏ است تنها به این حد اکتفا نمی‏کند که علی ( ع ) یکی از اصحاب پیغمبر ، ابوبکر و عمر و عثمان و صدها نفر دیگر حتی سلمان و ابو‏ذر هم یکی از اصحاب پیغمبر بودند و علی ( ع ) از آنها برتر بوده ، افضل و اعلم و اتقی‏ و الیق از آنها بوده و پیغمبر هم او را معین کرده بود . نه ، شیعه در این‏ حد واقف نیست ، دو مسئله دیگر می‏گوید که اصلا اهل تسنن به این دو مسئله‏ در مورد احدی قائل نیستند نه اینکه قائل هستند و از

علی ( ع ) نفی می‏کنند . یکی مسئله امامت به معنی مرجعیت دینی است .
امامت به مفهوم حجت در نهج البلاغه
در ضمن کلمات قصار نهج البلاغه داستانی نقل شده که کمیل بن زیاد نخعی گفت: امیرالمؤمنین(ع) (در دوره خلافت و زمان اقامت در کوفه) دست مرا گرفت و با هم از شهر به طرف قبرستان خارج شهر بیرون رفتیم همینکه به خلوتگاه صحرا رسیدیم آه عمیقی از دل بر کشید و به سخن آغاز کرد.
در مقدمه سخن فرمود: ای کمیل دلهای فرزندان آدم به منزله ظرفها است، بهترین ظرفها آن است که بهتر مظروف خود را نگهداری کند پس آنچه می گویم ضبط کن. علی در این سخنان خود که اندکی مفصل است، مردم را از نظر پیروی راه حق به سه دسته تقسیم می کند و سپس از اینکه انسانهای لایقی نمی یابد که اسرار فراوانی که در سینه انباشته دارد بدانان بسپارد، اظهار دلتنگی می کند اما در آخر سخن خود می گوید: البته چنین نیست که زمین به کلی از مردان الهی آنچنان که علی آرزو دارد خالی بماند، خیر همواره و در هر زمانی چنین افرادی هستند هر چند کمند:
اللهم بلی لاتخلو الارض من قائم لله بحجه اما ظاهرا مشهورا و اما خائفا مغمورا، لئلا تبطل حجج الله و بیناته. و کم ذا؟ و این اولئک؟ اولئک و الله الاقلون عددا و الاعظمون عند الله قدرا، یحفظ الله بهم حججهه و بیناته، حتی یودعوها نظرائهم، و یزرعوها فی قلوب اشباههم. هجم بهم العلم علی

حقیقه البصیره، و باشروا روح الیقین، و استلانوا و ما استعوره المترفون، و انسوا بما استوحش منه الجاهلون و صحبوا الدنیا بابدان ارواحها معلقه بالمحل الاعلی. اولئک خلفاء الله فی ارضه و الدعاه الی دینه، آه آه شوقا الی رویتهم(نهج البلاغه حکمت 147)
چرا! زمین هرگز از حجت خواه ظاهر و آشکار یا ترسان و پنهان خالی نیست زیرا حجتها و آیات الهی باید باقی بمانند. اما چند نفرند؟ و کجایند؟ آنان به خدا قسم از نظر عدد از همه کمتر و از نظر منزلت در نزد خدا از همه بزرگترند، خداوند به وسیله آنها دلائل خود را نگهداری می کند تا آنها را نزد مانندهای خود بسپارند و در دل امثال خود بذر آنها را بکارند علم از غیب و باطن در منتهای

بصیرت بر آنها هجوم کرده است، به روح یقین پیوسته اند، آنچه بر اهل تنعم دشوار است بر آنها آسان است، و آنچه مایه وحشت جاهلان است مایه انس آنان است، دنیا و اهل دنیا را با بدنهائی همراهی می کنند که روحهای آن بدنها در جای دیگر است و به عالیترین جایگاهها پیوسته است، آری جانشینان خدا در زمین خدا و دعوت کنندگان مردم به دین خدا اینانند، آه آه چقدر آرزوی دیدن اینها را دارم.
در این جمله ها هر چند نامی ولو به طور اشاره از اهل بیت برده نشده است، اما با توجه به جمله های مشابهی که در نهج البلاغه درباره اهل بیت آمده است، یقین پیدا می شود که مقصود، ائمه اهل بیت می باشند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله در مورد آنالیز ثبات و کنترل ارتعاش سیستم رو

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله در مورد آنالیز ثبات و کنترل ارتعاش سیستم روتور در word دارای 30 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد آنالیز ثبات و کنترل ارتعاش سیستم روتور در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد آنالیز ثبات و کنترل ارتعاش سیستم روتور در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد آنالیز ثبات و کنترل ارتعاش سیستم روتور در word :

آنالیز ثبات و کنترل ارتعاش سیستم روتور

آنالیز ثبات و کنترل ارتعاش سیستم روتور – شفت با القاءکننده های الکترومغناطیسی از : ای اس داس، ام سی نیگیل، جی کی دات، ایچ اریتر
چکیده :
کاهش ارتعاش روتور برای عملکرد و کار بی خطر و مؤثر ماشینهای چرخان حائز اهمیت زیاد است. این مقاله طرح کنترل ارتعاش خطای را برای کنترل ارتعاشی متقابل شفت چرخان ناشی از عدم تعادل پیشنهاد و ارائه می دهد و مطالعه تی فطری را ارائه می دهد. این تکنیک از القاء کننده های الکترومغناطیسی نصب و سوار شده بر روی استاتور و در سطح هم تراز استفاده می کند؛ که

عموماً به دور از محل های تکیه گاه متعارف، یعنی اطراف شفت رتور برای استفاده از نیروی مناسب فعال سازی در شکاف هوایی برای کنترل ارتعاشی متقابل است. الکترولکنت های مورد استفاده برای کنترل ارتعاشی روتور را کم نمره کند و عمل یاتاقان را تسهیل می کند، که توسط فراهم می شود. نیروی مناسب فعال سازی با متنوع کردن و تغییر جریان کنترل در تحریک و القاء کننده ها به دست می آید که بستگی به قانون کنترل اشتقاقی و متناسب مورد استفاده برای جابجایی

قسمت روتور تغذیه شده با پیک آپ ها و با توجه به وضعیت غیرچرخشی قسمتی است که به عنوان رفرانس و مرجع مدنظر قرار می گیرد. بدین ترتیب این تکنیک ها نیروی کنترل به شکاف هوایی را مهیا می کنند و بدین ترتیب از مشکلات حفظ و نگهداری، سائیدگی و پارگی و از دست دادن و کاهش برق و قدرت عاری است. شبیه سازی نظری اولیه با استفاده از حالت خطی نیروی الکترومغناطیسی و مثال مربوطه نشانگر کاهش خوبی در بزرگی و میزان واکنش متقابل و متضاد ، تعویق عدم ثبات ناشی از شکل وسیکوس است.

کلید لغات : کنترل ارتعاشی فعالانه، کنترل ارتعاشی روتورها، کنترل القاء تحریک کنند الکترومغناطیسی.
1 ) مقدّمه :
کاهش ارتعاشی روتور به عنوان عملکرد و کار ولی خطر رضایبخش و مؤثر و کارآمد و ایستگاهها مستلزم عملیات بدون ارتعاشی ایده آل روتورهای در بسیاری از ماشین هایی است که می بینیم.
با این وجود در واقع، هیچ عملیات روتوری به خاطر القاء و تحریکات متعدد بدون ارتعاش نیست و بنابراین تلاشهای محققین بر به حداقل رساندن میزان ارتعاشی متمرکز است. عادی ترین منابع و علل القاء و تحریک عدم تعادل باقیمانده [1] است، که ممکن است با متعادل و بالانس کردن دقیق به بهترین وجهی به حداقل برسد. استفاده از سردکردن در پایه های روتور تکنیک متداولی برای

کاهش ارتعاشی روتور ناشی از عدم تعادل است. هم ابزار وسایل تقلیل و به حداقل رسانیدن فعال و غیرفعال ارتعاشی و تکنیک های مربوطه در نوشتیجات موردنظر گزارش شده است. تلاش این تکنیک ها پیدا کردن ترکیبات سردکردن – سفتی متناسب تکیه گاه برای اجتناب از به حداقل رسانیدن رزنانت می باشد. طبقه بندی غیرفعال شامل استفاده از تکیه گاههای سردشده – انعطاف پذیر [3 و 2] سردکننده های squeeze – film [9 – 4] و تکیه گاههای یاتاقان ویسکوالاستیک [13 – 10] است. این وسایل سنجش مستلزم ارتباط با عنصر پایه ای برای عملکرد مکانیکی خود جهت به دست آوردن نیروی کنترل است و برای نیل به سهولت و راحتی کار بین صفح بیرونی یاتاقان و محفظ یاتاقان به کار می روند. اشکال a 2 و b 2 [13] ممکن است برای یک نمونه در مورد تکیه گاههای ویسکوالاستیک ترجیح داده شود. از بین چند ابزار و وسیل فعال، یاتاقانهای مغناطیسی فعال (AMB) روش فعالانه ای از عملکرد و کار یاتاقان (کم شدن و همین طور چرخشی) و کنترل ارتعاشی بر شکاف هوائی و غیره مطلوبتر و مهم تر هستند. محققین زیادی [21 – 14] به طور موفقیت آمیزی از AMB برای کاهش و تخفیف ارتعاشات روتور استفاده کردند. بنابراین برای سهولت و راحتی کار معیارهای سنجشی ارتعاشی به طور عمومی در محل های یاتاقان بکار می رود، که به ندرت به طور سخت و شدید مرتعشی می شوند موقعی که روتور دور از یاتاقانها می چرخد. شود، این کار در تلاش برای نیل به تحقیق و بررسی نظر که مورد کنترل ارتعاشی روتورهای ناشی از عدم تعادل با قراردادن محرکها و القاء کننده های الکترومغناطیسی، در نقطه ای راحت در روی روتور و دور از یاتاقانها است. محل های دور از دیسک ها ( که نشانگر و نمایند

حرکت دهنده های توربین، حرکت دهنده های پمپ، فلایویل ها، پولی ها و یا چرخهای دنده است که بستگی به موقعیت دارد) با راحتی و آسودگی عمومی برای محرکها و القاء کننده ها برای عدم تداخل در عملیات روتور منظور می شوند. مطالب و توضیحات خیلی موجود در این رابطه گزارشهای زیادی ندارند و از کاربرد و مطالع مفصل چنین محرکها و القاء کننده ها برای کنترل فعالانه ارتعاشی روتور گزارشی ندارند. در این فرایند پیشنهادی محرکها و القاء کننده ها برای تخفیف و کم کردن بر

عملکرد و کار یاتاقان درگیر نمی شوند، که در وهل اول با سیستم تعلیق فعلی و موجود از آن مراقبت می شود. القاء کننده ها و محرکهای الکترومغناطیسی در شکل یک رواستاتور به عنوان موارد اضافی برای اعمال نیروی مناسب و صحیح فعال سازی در شکاف هوا برای محدود کردن ارتعاشی روتور – شفت قرار داده می شوند. این تکنیک ثبات اقتصادی را قطعی و مطمئن می سازد، چونکه هیچ تغییری در انتخاب یاتاقان موجود فعلی و یا سیستم حمایت از شفت موردنیاز

نیست. القاء کننده ها و محرکهای مشابه در [22] مدنظر قرار گرفتند. و برای القاء تحریک سیستم روتور – شفت برای استخراج اطلاعات مُدال [24 و 23] مورد استفاده قرار گرفتند. با این وجود ه

یچ تلاشی از کنترل ارتعاشی گزارش شد. این مقاله حیطه و حوز کنترل ارتعاش با محرکها و القاء کننده های مشابه را مورد بررسی و تحقیق قرار می دهد. طرح کنترل بازخورد اشتقاقی و متناسب برای چهار محرک و القاء کننده به کار رفته است، که هر یک دارای دو قطب هستند، که به صورت ارتوگونال و رو استاتور در سطح هم تراز اطراف روتور قرار داده شده است چنانچه در شکل یک نشان داده شده است. تأثیر پارامترهای مشابهی مانند منطق face – قطب، تعداد اورها در کوئیل در کنترل ارتعاشی موردمطالعه قرار گرفته است. روتور لالان (25) که به طور کامل در شکل یک

نشان داده شده است به عنوان روتور تست مدنظر قرار گرفته است که برای آن کاهش واکنش نسبت به ارتعاشی عدم تعادل با استفاده از محرکها و القاء کننده های الکترومغناطیسی پیشنهادی صورت گرفته است. نیگیل، دات و ایرتیر [34] تأثیر و کارآیی کنترل ارتعاشی فعالان روتور لالان را با استفاده از محرکها و القاء کننده ها الکترومغناطیسی گزارش کردند، اما، این نویسنده ها مسئله عدم ثبات سیستم روتور – شفت فرض و عرضه شده با سردشدن مادی داخلی را مدنظر قرار ندارند، که بخش و قسمتی از مدل دهی به هر ماده است. این کار با مدل دادن به ماد روتور با سردکردن ماد درونی برای پیش بینی سرعت حد ثبات صورت گرفته است.

شاهد وی شود که عملکرد کنترل فعالانه سرعت حد ثبات سیستم روتور – شفت را بیشتر از 300% در مقایسه با موقعیتی که در آن از کنترل کننده استفاده نمی شود بهبود می بخشد وبالا می برد.
از تئوری پرتو Rayleigh [27] برای مدل دادن به شفت روتور و با درنظر گرفتن حضور و وجود شکل وسیکوس سردشدن مادی درونی استفاده می شود، که معلوم است که علت و عامل عدم ثبات بیشتر از سرعت نخستین اصلی و مهم است [31 – 28]. در [32] گزارش شده است که این عدم ثبات را می توان اجتناب کرد و یا اینکه حداقل با انتخاب مناسب سردشدن بیرونی، و عدم تقارن در

سفتی شفت و ضریبهای نیروی غیر ایزوتروپیک و نوشتن تساویهای حرکت استفاده می شود. خلاصه اینکه این کار در تلاش برای کنترل واکنش ارتعاشی متقاطع روتور – شفت و افزایش سرعت حدثبات سیستم با استفاده در محلی از شقت و به دور از یاتاقانها و نیروی کنترل الکترومغناطیسی است که بزرگی و جهت آن با استفاده از قانون کنترل اشتقاقی و متناسب بر فاصل شفت از وضعیت اسمی آن است که با پیک آپ های تقریب تغذیه می شود. مشاهده می شود که با توجه به استفاده از تأثیرات سفتی و سردشدن، القاء کننده ها و محرکها به کاهش مقدار واکنش عدم تعادل و همزمان افزایش سرعت حدثبات سیستم روتور – شفت است.

محلهای ویژه القاء و تحریک کننده ها برای کاهش اساسی واکنش و افزایش تدریجی سرعت حدثبات با مقدار کم جریان کنترل وجود دارد.
2 ) مدل بند ریاضی القاء کننده های الکترومغناطیسی :
القاء و تحریک کننده ها الکترومغناطیسی به نحوی طراحی می شوند که مجموعه ای از القاء کننده ها بتوانند نیروی کنترل رادیال را توسعه و افزایش دهند، که می توانند بر دو جهت متقابل مطلوب تحت شرایط معینی حل و فصل می شوند. این مجموعه مرکب از چهار جفت قطب آهنربای الکتریکی (الکترومگفت) است (که در آن به هر جفت – قطب یک مورد القاء و تحریک کنند جدا وانفرادی اطلاق می شود) که به صورت مقارن اطراف و محیط روتور (شکل 2) قرار داده می شود. فیزیک موجود در پشت این چنین نیروی، که به نیروی راکتانس معروف است، این است که هر

حرکت کوچکی از رسانای موردنظر مهم (یعنی، روتور در مورد فعلی) در درون فاصله و شکاف هوایی کوچک بین آن و قطبهای الکترومگفت می توانند انرژی ذخیره شده در میدان مغناطیسی را به شکل مکانیکی انرژی تبدیل کند [14]. در متن و بافت القاء کننده های الکترومغناطیسی، هدف اولیه نیل به چنین نیروی رلاکتانس فوق الذکر بین روتور در حال ارتعاش و القاء کننده – استاتور در واکنش و پاسخ به جریان ورودی و موقعیت و وضعیت روتور است. بر عکس AMB ، القاء تحریک کننده ها برای کندکردن روتور موردنظر نمی باشند.
1 . 2 ) نیروی الکترومغناطیسی :

نیروی مغناطیسی موجود آمده روی رتور با یک جفت قطب الکترومگفت (آهنربا الکتریکی) به طور مفصل در رفرانس [34] مدنظر قرار می گیرد، امّا، قسمتهای موردنظر در این جا به طور مختصر برای تکمیل بودن، ادامه و سهولت درک و فهم ارائه و داده می شود. شکل 3 طرح اسکیماتیک جریان مغناطیسی تشکیل شده بین روتور و قطبهای استاتور در شکاف و فاصل هوای بین آنها را نشان می دهد. مراکز مربوط شفت در وضعیت اسمی یا رفرانس آن (وقتی که شفت ارتعاشی ندارد) و وضعیت مطلب به ترتیب می باشند.
با فرض اینکه (1) – فاصله هوای رادیال بین روتور و قطبهای استاتور در مقایسه با شعاع روتور جزیی و کم اهمیت است و تأثیر مطلوب خطوط انحنای مغناطیسی از نزدیکی face – قطب وجود ندارد.
(2) نشتی flux ناچیز و جزئی است.
(3) هم خطوط جداگانه انحنای مغناطیسی دارای طول یکسان و واحد هستند.
(4) مواد مغناطیسی از رابطه خطی بین شدت و تراکم (B ) و شدت (تراکم) – میدان مغناطیسی (H) در دورن ماده تبعیت می کنند. یعنی اینکه است و Mj مغناطیسی(به فرض اینکه در سراسر رنج عملیاتی ثابت باشد) راه ژنریک j مورد استفاده برای هستند (C)، فاصله (g) و روتور (r) است، و مغناطیسی مواد فرومغناطیسی ناچیز است و امکانهای مغناطیسی (هوای آزاد نیروی مغناطیسی در هر مورد سریع زمان به شرح زیر ارائه می شود :
(1)
که در آن
(2)
در تساویهای فوق Ap منطقه face – قطبی فاصله هوای رادیال اسمی (t) I ,m جریان کوئیل فوری (A) ، N تعداد رمورهای کوئیل ، و امکان مطلق هوای آزاد است. علامت منفی نشانگر افزایش نیروی الکترومغناطیسی با افزایش فاصله هواست. برای وضعیت اسمی روتور، فاصله یکنواخت هوا (شکل a 2) بین قطبها و سطح روتور وجود دارد و جریان انحراف پایدار و ثابت و اهمیت از هم کوئیل های القاء و تحریک کننده ها می گذرد. در نتیجه روتور به طور مساوی با هم جفتهای قطبها جذب می شود. در هر مورد فرض طیّ مدّت ارتعاش روتور، آن به جفت ویژه ای از قطبها نزدیکتر می شود، و از جفت مقابل و متضاد دورتر می شود. نیروی کنترل برای تقابل با کج شدن شفت در طول هر مسیر (چه y چه z ) با بالابردن همزمان جریان در کوئیل اطراف جفت مقابل به دست می آید، که به آن روتور با مقدار معادل و برابری از انحراف جریان ثابت و پایدار نزدیکتر است.

مقداری که با آن جریان موردنظر کم و یا زیاد می شود جریان کنترل نامیده می شود. هندسه (نشان داده شده به طور مفصل در شکل b 2 ) از این مزیت برخوردار است که نیروهای موجودار مسیرهای z , y (تقریباً ) ترکیب نمی شوند و می توان به طور جداگانه ای محاسبه کرد. [14].
در هر مورد از زمان t ، فرض کنیم که بخشهای مرکز روتوری در وضعیت کج (چنانچه در شکل a 2) نشان داده شده است (با فرض (y ,z) در طول مسیرهای z , y با توجه به وضعیت رسمی است. فاصله های بین روتور و قطبهای مغناطیسی در طول مسیرهای zy به ترتیب می شوندو به همین ترتیب هم جریانهای موجود در کوئیل ها می شوند، که در آنها نشانگر جریانهای کنترل در مسیرهای مربوطه است.
نیروهای مغناطیسی برای تقابل با انحنای شفت در مسیرهای z , y ممکن است به کمک تساوی (1) به شرح زیر نوشته شود :
(3)
به خاطر زاوی موردنظر a 2 (شکل b 2 ) بین قطبها، مقدار ثابت القاء تحریک کننده مغناطیسی به این صورت است :
(4)

2 . 2 ) خطی شدن نیروی مغناطیسی راجع به نقط عملیاتی :
نیروی مطرح شده در تساوی (3) تابعی غیرخطی از جریان کنترل و جابجائی روتور است. موارد ساده شده با خطی کردن تساوی (3) راجع به نقاط عملیاتی مربوطه و با فرض اینکه هر دو مورد انحنا قسمت شفت و جریان کنترل به اندازه کافی اندک است که استفاده از خطی شده را برای ارائه نزدیکتر و بهتر نیروهای الکترومغناطیسی مقدور سازد، به دست می آید. فرض کنیم که نقط عملیاتی از نظر محل و جریان های کنترل با جابجایی های و جریانهای کنترل در طول مسیرهای z , y داده شود.
خطی شده نیروهای راجع به نقطه عملیاتی با تساویهای (5) ارائه شده است.
(a 5)

(b 5)
با فرض اینکه در نقطه عملیاتی و است، مدنظر که هیچ عملکرد اقدام کنترلی موردنیاز نیست.
(6)
(7)
با جایگزینی حالات، تساویهای (6) و (7) با تساوی (5) ، حالات ساده شد نیروهای کنترل مسیرهای z , y به این صورت به دست می آید :
(8)
در حالات فوق اجزای انحنای مرکز روتور، داده شده است و عامل نیرو – جریان شدت جریان و برای عامل نیرو – جابجایی موردنظر است و به این صورت داده می شود :
(9)
این موارد اشتقاق خوب است اگر که القاء تحریک کننده ها به خوبی زیر حد اشباع مغناطیسیعمل کنند.

 

3 . 2 ) استراتژی کنترل اشتقاقی – تناسبی :
شکل 4 دیاگرام (طرح) بلوکی عملکرد کنترل اشتقاقی – تناسبی برای هر آهنربا با بازخورد جابجایی روتور و اشتقاق آن با موارد به دست آمد با استفاده از حس گرهای جابجایی هم مکان را در پی دارد. آمپلی فایر برق ولتاژ خروجی مبدل DA را به جریان تبدیل می کند، که الکترومکنت ها – القاء تحریک کننده را ممکن می سازد. حالت و مورد جریان کنترل به این صورت ارائه داده می شود.
(10)
kg بازده آمپلی فایر برقی در (A/V) است. با جایگزینی (10) با (8) نیروهای خطی شده به این صورت به دست می آید.
(11)
بنابراین ممکن است که محرکها و القاء کننده های مغناطیسی برای داشتن سفتی و خشکی مرکب و ضریب سردشدن مرکب مدل بندی شود.
3 ) مدل دهی عنصر معین سیستم روتور – یاتاقان شامل شکل وسیکوس سردشدن درونی :
تعداد خوبی از رفرانسهایی [31 – 28 – 25] در این رابطه در مورد این موضوع وجود دارد، با این وجود معرفی و مقدم مختصر برای تکمیل مطلب ارائه می شود. سیستم روتور – یاتاقان به سه نوع عنصر، روتور – شفت viz ، روتور – دیسک و یاتاقان به طور معمول تقسیم می شود.

در آنالیز موجود، شفت با استفاده از عنصرمعین پرتو Rayleigh 2 گره ای با 4 درجه آزادی (خلاصی) در هر گره مدل بندی می شود. حجم توزیع شده، حرکت آنی اینرسی، تأثیر ژیروسکوپی و شکل ویسکوس سردشدن ماد درونی به همراه خشکی خم شدن مستقیم شفت موردنظر و ملاحظه قرار می گیرد. دیسک به عنوان عنصر موردنظر ، که در گر عنصر معینی با خواص اینرسی متمرکز و عدم تعادل – حجم (در صورت وجود) مدنظر قرار می گیرد. یاتاقان با سفتی خطی مناسب و کافی و ضریبهای سردشدن ارائه و نشان داده می شود و فرض بر این است که نیرو – یاتاقان در گره عمل کند.

1 . 3 ) مدل شفت – روتور با شکل ویسکوس سردشدن داخلی :
تساوی حرکت نبر به چرخش عنصر شفت در سرعت با فرض شکل ویسکوس سردشدن درونی به شرح زیر نوشته می شود.
(12)

در تساوی فوق بردار جابجایی گره ای است و
به ترتیب ماتریس های انتقالی و اینرسی چرخشی عنصر معین شفت هستند، و ماتریس ژیروسکوپی هستند، به ترتیب ماتریس سفتی خم کننده و ماتریس چرخشی هستند، و بردار بار بیرونی و ضریب سردشدن درونی وسیکوس است. اشتقاق کوتاهی در ضمیمه یک ارائه شده است.
2 . 3 ) مدل روتور – دیسک با عدم تعادل حجم متمرکز :
به نظر می رسد که دیسک دارای انعطاف پذیری و سردشدن ناچیز و جزئی باشد. تساوی حرکت برای دیسک ممکن است به این صورت به دست آید :
(13)
ماتریسهای اینرسی چرخشی و انتقالی دیسک i اُم هستند و ماتریس ژیروسکوپی مربوطه است. بردار نشانگر تعداد و درج خلاصی مرتبط با دیسک – گره است.
بردار عدم تعادل حجم می باشد و بردار بار (غیر از بردار ناشی از عدم تعادل

– حجم ) برای آن دیسک است.
حالاتی برای ماتریسهای متفاوت و بردارهای مختلف برای این دیسک در ضمیمه 2 ارائه شده است.
3 . 3 ) مدلی برای یاتاقانها :
معمولاً عمومی ترین مدل خطی برای ارائه و نشان دادن یاتاقان ( که به نظر می رسد هر دو نیروی حفظ کننده و سردکننده را فراهم کند) با درنظر گرفتن چهار ضریب سفتی ئ چهار ضریب تخفیف دهنده، یعنی czz , (z) ,cyz , cyg , kzz , kzy , ckyy به دست می آید.
فرض می شود که نیروی موردنظر از یاتاقانها در گر واحدی عمل و کار می

کند که یک قسمت انتهای یاتاقان به آن متصل و مربوط است. طرف دیگر به زمین متصل و ثابت می شود. اگر اندیکس (شاخص) b با یاتاقان دررابطه باشد، تساوی حرکت با این وضع ارائه می شود:
(11)
در حالت فوق

سفتی و رطوبت و سردشدن به ترتیب بردارهای جابجایی و سرعت و بردار بار تعمیم یافته برای گر مرتبط با یاتاقان b را نشان می دهند. برای یاتاقانهای ارتوتروپیک.
kyz = kzy = cyz = czy = 0 و برای یاتاقانهای ایزوتروپیک
kyy = kzz , cyy = czz , kyz = kzy = cyz = czy = 0
4 . 3 ) اسمیله تساوی عنصر حرکت :
بعد از ترکیب و اسمیله مناسب همه تساویهای عنصر بعضی برای تک تک عناصر شفت، ریسک و همین طور یاتاقانها، شکل نهایی تساوی سیستم حرکت اینطور است.
(15)

اگر عملکرد کار کنترل به وسیل محرکها و القاء کننده های الکترومغناطیسی کند شود، نیروی کنترل اضافی ناشی از القاء کننده ها و محرکها باید در تساوی منظور شود. چنانچه در تساوی (11) دیده می شود، این نیروی کنترل ممکن است با توجه به سفتی خطی و ضریبها رطوبت بیان مطرح شود و در محل گره دار محرکها و القاء کننده ها، بکار رود. بنابراین تأثیر القاء کننده ها را می توان با افزودن ضریبهای سفتی القاء کننده و رطوبت به ماتریس الکترومغناطیسی ها (آهنرباهای

الکتریکی) مناسب D , (K) اجرا و عملی کرد، که شاخصهای ردیف و ستون آنها از ارتباط میزان و درج خلاصی مرتبط با گره – القاء تحریک کننده تعیین می شود. برای تجزیه و تحلیل ارتعاشی آزاد روتور در هر سرعت چرخشی، تساوی (15) به عنوان مسئله مطلوب در سرعت ثابت مطرح می شود.

5 . 3 ) وضعیت و شرط ثبات :
این eigenvalues در مجموعه ای عمومی هستند، که در آن علامت و نشانه قسمت واقعی ثبات را مشخص می کند. بخش واقعی منفی ثبات بدون علامت را تائید می کند در حالیکه مقدار غیرمنفی عدم ثبات را نشان می دهد. بنابراین برای سرعت ویژه چرخشی، بخشی واقعی حداکثر مقدار سیستم باید برای عملیات ثابت روتور در آن سرعت منفی باشد. پائین ترین سرعت، که در آن

قسمت واقعی حداکثر eigenvalues غیرمنفی شود، که به سرعت حد ثبات (SLS) معروف است. برای سیستم روتور با شکل ویسکوس رطوبت درونی، حد ثبات مورد توقع نیست تا وقتی که نخستین سرعت مهم به دست آید [31 – 28]. می توان عدم ثبات را با ارائه رطوبت داخلی و با استفاده از ترکیب صحیح سفتی یاتاقان غیر ایزوتروپیک و ضریبهای سفتی و رطوبت به همراه به خزانه عوامل دیگر [32 و 28] به تعویق انداخت.
4 ) نتایج و بحثهای شبیه سازی شده :
1 . 4 ) جزئیات سیستم :

روتور لالان [25] ، که در شکل یک نشان داده شده است، به عنوان نمونه ای برای شبیه سازی نمودار برای نشان دادن تأثیر و کارآیی محرکها و القاء کننده های الکترومغناطیسی انتخاب شده است. برنامه ای با استفاده از MATLABT برای یافتن نتایج مورد استفاده قرار گرفته است.
سیستم شفت روتور – دیسک 3 تایی (که جزئیات آن در جداول 1 و 2 ارائه شده است) در قسمتهای انتهایی در رو دو یاتاقان ارتوتروپیک یکسان، ضریبهای سفتی و رطوبت محکم و ثابت می شود که ضریب های سفتی و رطوبت آنها عبارت است از:

شفت روتور به 13 عنصر معین پرتو Rayleigh معادل و برابر در محرکها و القاء کننده های الکترومغناطیسی ارائه شده است در قسمت ارتباطی عنصر 7 و 8 قرار گرفته اند (یعنی در گره 8 ) که جهت کنترل ارتعاشی عدم تعادل روتور است. فاصله اسمی mm 5/2 بین – قطب و سطح روتور و میزان جریان انحراف مربوطه A 5 موقعی فرض و منظور می شود که روتور مرتعش نمی شود. مقادیر موردنظر پارامترهای کنترل (میزان بازخورد وضعیت) v/m 2000 ، kv و (میزان بازخورد سرعت vs/m,kg 3500 و میزان عملکرد آمپلی فایر برق و قدرت A/V 8/0 ).

2 . 4 ) مقایس بین واکنش های کنترل شده و کنترل نشده :
اشکال 7 – 5 مقایسه های بین میزان واکنش عدم تعادل کنترل شده و کنترل نشده (UBR) دیسک 2 ، دیسک 1 و دیسک 3 را به ترتیب نشان می دهند. UBR کنترل نشد دیسک 2 بدون تأثیر سردشدن داخلی در شکل 5 ارتباط نزدیکی با نمون گزارش شده در [25] دارد و بدین ترتیب صحّت که به وجود آمده را معتبر می سازد.

مقایس میزان واکنش کنترل نشده باد بدون سردشدن داخلی از اشکال 7 – 5 می توان دید که وجود و حضور سردشدن ماد درونی شفت UBR را به طور اساسی نزدیک رزنانس تقلیل می دهد : این کار به خاطر ماهیت T نیسوتروپیک تکیه گاههای انتهای [33] رخ می دهد. با نیروی کنترل به وجود آمده توسط القاء کننده ها و محرکها در گر 8 ، UBR هر یک از دیسک 2 ، دیسک 1 و دیس

ک 3 در اشکال مربوطه برای سرعت چرخشی rpm 10000 مشاهده می شود. نخستین نقط اوج واکنش مستدل کنترل نشده در هر مورد به طور کامل حذف می شود، موقعی که از کنترل کننده استفاده می شود. این یافته ها، مقایس اشکال 8 و 9 ، دیاگرامهای کمپل برای موارد کنترل

نشده و کنترل شده اعتبار می یابد. با توجه به این واقعیت که کنترل کننده سفتی و رطوبت را در محل گره ای خود عرضه ارائه می کند، پائین ترین سرعت مهم و اساسی، که حدود rpm 3780 برای مورد کنترل نشده است، با استفاده از محرکها و القاء کننده به rpm 270/11 به تعویق می افتد.
اشکال 10 و 11 تنوع نسبت رطوبت مرتبط با شش حالت طبیعی نخست سیستم روتور – یاتاقان کنترل شده و کنترل نشده (با پارامترهای انتخابی) را نشان می دهند. قابل توجه این که بدون عملکرد کنترل، میزان رطوبت مرتبط با حالت دوم (که حالت نخست فوروارد است چنانچه در شکل

7 دیده می شود. ) در حدود rpm 4500 منفی می شود، که چرخش – روتور بی ثبات بعد از آن سرعت را نشان می دهد. با قراردادن محرکها و القاء کننده ها در گر 8 ، این امکان وجود دارد که شروع عدم ثبات را تا حدی rpm 16000 به تعویق بیفتد، (شکل 11 ). این واقعیت هم ممکن است از طرح بخشی واقعی حداکثر مقدار سیستم در شکل 17 تشکیل و ایجاد شود. بنابراین نیروی کنترل فعالانه فراهم شده به وسیله محرکها و القاء کننده ها بزرگی واکنش عدم تعادل را به طور قابل ملاحظه ای تقلیل می دهد، و هیمن طور هم به افزایش سرعت حدثبات سیستم روتور – شفت کمک می کند. بنابراین مطالع تأثیر و نفوذ پارامترها – القاء کننده (مثل تعداد چرخشی های کوئیل، منطقه قطب – face ) و محل استقرار القاء کننده ها در عملکرد سیستم روتور – شفت و جریان کنترل لازم است.

 

3 . 4 ) تأثیر و نفوذ پارامترها – القاء کننده بر واکنشو جریان کنترل :
تعداد دورهای کوئیل (N) و منطق قطب face به عنوان پارامترها – القاء کننده تعریف می شوند. اشکال 12 و 13 تأثیرات تعداد دور کوئیل (N) و منطق قطب – Face بر UBR را نشان می دهند موقعی که القاء کننده ها در گر 8 قرار داده می شوند. زیر rpm 10000 و بالاتر از rpm 22000 با افزایش در منطق قطب – face و تعداد دورهای کوئیل القاء تحریک کننده افزایش می یابد، و افزایش تعداد دورها از تأثیر زیادی بر کاهش در برابر افزایش منطق قطب – face برخوردار است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تأثیر نانو بر عملکرد خصوصیات لاشه و برخی از پارام

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 پروژه دانشجویی تأثیر نانو بر عملکرد خصوصیات لاشه و برخی از پارامترهای خونی جوجه های گوشتی در word دارای 212 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف پروژه دانشجویی تأثیر نانو بر عملکرد خصوصیات لاشه و برخی از پارامترهای خونی جوجه های گوشتی در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

Effect of Nanosil on the performance, carcass characteristics and some blood parameters of broiler chicks fed on
pelleted and mash diet
Seyyed Mohsen Hashemi1, Mohammad Amiri Andi2, Farhad Ahmadi2
1MSc. Student, Department of Animal Science, Sanandaj Branch, Islamic Azad University, Sanandaj, Iran
2Department of Animal Science, Sanandaj Branch, Islamic Azad University, Sanandaj, Iran
Abstract
The purpose of this research was to study the effect of the Nanosil disinfectant on the performance, carcass
characteristics and some blood parameters of broiler chicks fed on pelleted and mash diet. Total number of 160 one
day-old Ross-4 chicks (of both sexes) were tested using a factorial experiment 2 × 2 in a completely random plan with
4 treatments and 4 replications within 42 days in pens of 1 × 1 diameter and with the density of 10 chicks per square
meter of bed. The diet included pelleted feed with Nanosil and without Nanosil as the experiment control and similarly
mash feed with Nanosiland without Nanosil again as the control. 2 liters of 2% Nanosil solution was diluted by adding
98 liters of water and 10-20 liters of this diluted solution was sprayed on each ton of feed, then the feed was put into a
pelletizer machine and was used after being pelleted and bagged. Also, the amount of silver salt was 500 ml per cc of
solution, hydrogen peroxide 50% of solution and the rest consisted of water.
Blood sampling from male chicks of each replication was done on 21 and 42 days of growth. The surveyed blood
factors consisted of Glucose and liver enzymes SGOT, SGPT, ALKP. At the end of the stage, 64 chicks(two males and
two females from each replication) were chosen at random and slaughtered; then the weight of the carcass, live, thigh,
breast, wing, liver, bursa and abdominal fat were measured. The use of the Nanosil disinfectant did not have a
significant effect on the performance of broiler chicks during the growth period (P>0.05). Compared to the Nanosilfree
feeds, the use of Nanosil containing feeds during the growth period had a significant influence on the average
weight of liver, spleen and bursa (P<0/05). Moreover using the Nanosil containing feed in the 21 day of the growth
compared to Nanosil-free feeds caused a significant difference in the Alkaline Phosphatase enzyme levels in blood
serum, which was of statistical importance (P<0/05). The use of pelleted feed rather than mash feeds in the 0-42 and
22-42 days of growth period had a statistically significant influence on the average feed intake of these two periods
(P<0/05).
Similarly the pelleted feed has had a significant effect on carcass composition (the live weight, carcass, breast, thigh
and abdominal fat weight) compared to mash feed (P<0/05). Feeding chicks on pelleted feed compared to mash feed,
had a significant effect on the Alkaline Phosphatase enzyme levels in blood serum of 21-day chicks and Glucose levels
of 42-day chicks (P<0/05).
Compared to mash feeds with and without Nanosil, the use of Nanosil containing pelleted feeds in the growth period
had a considerable influence on the average daily weight gain, daily feed intake, weight of 0-42 and 22-42 days of
growth period, the average daily feed intake of growth period, feed conversion ratio in two periods of 0-22 and 22-42
days of growth (P<0/05). Compared to pelleted feeds with and without Nanosil, feeding chicks on mash feeds with and
without Nanosil had a great influence on the increase of the average feed conversion ratio in the 6th week of growth
period (P<0/05 ). Using Nanosil containing mash feed in broiler chicks feeding brought about a statistically important
increase in the average carcass weight (compared to live weight) and average breast weight (compared to live weight)
in comparison to other groups (P<0/05).
Keywords: Nanosil, broilers, performance, carcass efficiency and blood parameters

منابع لاتین
11-Asha Rajini, R. , S. Thanabalan , D. Narahari and R. Kumararaj, 1998a. Influence of season,
form of feedand dietary energy levels on broiler performance and. J. Poult. Sci., 33: 36-4
12- Barham D.Trinder P.An improved color reagent for the determination of blood glucose by
the oxidase system Analyst 1972:97:142-5
13- Bolukbasi, C., M.S. Aktas and M. Guzel, 2005. The effect of feed regimen on ascites
induced by cold temperatures and growth performance in male broilers . J. Poult. Sci., 4: 326-
329
14- Calet, C., 1965. The relative value of pellets versusmash and grain in poultry . World"s
Poult . Sci. J., 21:23-52
15- Choi, J.H., B.S. So , K.S. Ryu and S.L. Kang, 1986. Effects of pelleted or crumbled diets on
the performance and the development of the digestive organs of broiler . Poultry. Sci., 65:
594-597
16- Ewa.Sawoz,Marta.Grodzik.2009. Nanoparticles of Silver do not Effect Growth
Development and DNA Oxidative Damage in chicken embryos.Arch.Geflugelk.73(3)
17- F.Amadi and A.Hfasi Kurdestany2010.The Impact of Silver Nanoparticles on
Growth Performance ,Lymphoid Organs and Oxidative Stress Indicators in Broiler
Chicks.Global Veterinaria 5(6)366-370
18- F.Amadi and F.Rahimi 2011.The Effect of Different Levels of nano Silver on
performance and Retention of Silver in Edible Tissues of Broiler.World Applied
Sciences Journal 12(1).ISSN 1818-4952
19- Fischbach F,Zawta B.Age-dependent reference limits of several enzymes in
plasma at different measuring temperatures.klin lab 1992;38:555-61
20- Food and Agriculture Organization 1994.Production year Book.
21- Food and Agriculture Organization 1995.Production year Book.
22- Gatti, A. M. (2007). Biocompatibility of microand nano-particles in the colon. Part II.
Biomaterials, 25, 385-392.
23- H. S. LILLARD,and J. E. THOMSON.2006. Efficacy of Hydrogen Peroxide as a in
Bactericide Poultry Chiller Water. Journal of Food Science. Volume 48, Issue 1, pages
125–126, January 1983.
24- Hussar, N. and A. R. Robblee. 1962. Effects of pelleting on the utilization of feed
by the growing chicken. Poultry Science. 41:1489-1493
25- J. A. DICKENS and A. D. WHITTEMORE.1997. Effects of Acetic Acid and Hydrogen
Peroxide Application During Defeathering on the Microbiological Quality of Broiler
Carcasses Prior to Evisceration. Poultry Science 76:657–660
26- Javad Ahmadi.2009.Application of Different Levels of Silver Nanoparticles in Food
on The Performance and Some Blood Parameters of Broiler Chickens.World Applied
Sciences Journal 7 1818-4952
27- Jensen, L. S ; Merrill, L. H ; Reddy, C. V. and McGinnis, J. 1962. Observations on
eating patterns and rate of food passage of bird pelleted and unpelleted diets.
Poultry Science. 41:1414-1419
28- Jerry, L. S ; and M. Ibtisam. 1989. Effects of pelleting diet containing sunflower
meal on the performance of broiler chickens, Animal Feed Science. Technol. 30:121-
129
29- John Summers. HYDROGEN PEROXIDE H2O2. Fact Sheet 12 Hydrogen Peroxide
Poultry Industry Council of Canada.
30- J. S. BAILEY, R. J. BUHR, N. A. COX, and M. E. BERRANG, 1996. Effect of Hatching
Cabinet Sanitation Treatments on Salmonella Cross-Contamination and Hatchability
of Broiler Eggs . Poult Sci 1996 . 75:191-196. doi:10.3382/ps.0750191.
31- J.Sikorska,M.szmidt,E.sawosz,T.Niemiec,M.Grodzik and A.Chwalibog.2010,can
silver nanoparticles effect the mineral content structure and mechanical properties of
chicken embryo bones?Journal of Animal and Feed Sciences.286-291
32-J. Wells,C. Coufal, A. Kiess, H. Parker, and C. McDaniel.2011. Hatchability of broiler
breeder eggs following eggshell sanitization by repeated treatment with a
combination of ultraviolet light and hydrogen peroxide
33- Moran, E.T., Jr., 1990. Effect of pellet quality on the performance of meat birds.
Poult. Abst., 16: 2875
34- Moss DW, Henderson AR. Clinical enzymology . in .Burtis CA.Ashwood ER,
editors.Tietz Textbook of Clinical Chemistry Philadelphia:W.B.Saunders
company;1999.617-721
35- Munt, R.H.C., J.G. Dingle and M.G. Sumpa, 1995. Growth, carcass composition and
profitability of meat chickens given pellets, mash or free choice diet. Br. Poult. Sci.,
36: 2
36- M. Y. Khan, T. N. Pasha, A. Khalique, Zulfiqar Ali and H. Rehman. 2002. Effect of
Feeding Hydrogen Peroxide Treated Defatted Rice Polishing on Performance of
Broiler Chicks. International Journal of Poultry Science 1 (6) : 193-196
37- Nir, I., and R. Hillel. 1995. Effect of particle size on performance. 3. Grinding
pelleting interactions. Poult. Sci. 74:771–783
38-N. K. NEIGHBOR, L. A. NEWBERRY, G. R. BAYYARI, J. K. SKEELES, J. N. BEASLEY and
R. W. McNEW.1994. The Effect of Microaerosolized Hydrogen Peroxide on Bacterial
and Viral Poultry Pathogens. Poult Sci 1994. 73:1511-1516. doi:10.3382/ps.0731511
39- Noll, S.L. 2002. Feeding for live performance and breast meat yield. J. E-Digest.,
2:10.
40- Preston, C.M., R.J. Mc Cracken and A. Mc Allister, 2000. Effect of diet form and enzyme
supplementation on growth, efficiency and energy utilization of wheat based diets for
broilers. Br. Poult. Sci., 41: 324-331.
41- Rane, R. S; Nemade, Pp. 1996. Advantages of pellet feed and its qualitative
importance. Poultry Advisor. 29: 2, 25 – 27
42- Sacks DB.Carbohydrates in: Burtis CA, Ashwood ER. Editors . Tietz Textbook of Clinical
Chemistry.ed.Philadelphia:W.B.Saunders company;1999.p.750-808
43- Salari, S., Kermanshahi, H., and Nasiri Moghaddam, H. 2006. Effect of sodium bentonite
and comparison of pellet vs. mash on performance of broiler chickens. Journal International
Poultry Science, 5: 31-34.
44- Talal.Mohamad.2008.Effects of Various Sanitizing Treatments on Hatchability OF
Broiler Breeder Eggs.An Najah National University Faculty of Graduate Studies
45- Thomasl.Clinical Laboratory Diagnostics.1ed.Frankfurt:TH- Books
.Verlagsgesellschaft: 1998.p.131-7
46- Tyler Clark, Brookee Dean and Susan Watkins.2009. Evaluation of Different
Hydrogen Peroxide Products for Maintaining Adequate Sanitizing Residual in Water.
University of Arkansas, Division of Agriculture .
47-www.infopoultry.net/vdch.xnit23nzvftd2.html
48- www.samanehchicken-co .com
49- www. vista.ir/content/78577
50-www. zarringooshtejam.com
51-www.znlab.com/index.php

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی پروژه طراحی و پیاده سازی سیستم اتوماسیون بیمارستا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی پروژه طراحی و پیاده سازی سیستم اتوماسیون بیمارستان در word دارای 76 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی پروژه طراحی و پیاده سازی سیستم اتوماسیون بیمارستان در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه پروژه دانشجویی پروژه طراحی و پیاده سازی سیستم اتوماسیون بیمارستان در word

چکیده
مقدمه
فصل اول:تجزیه و تحلیل پروژه
1-1:مدل فرایند
1-2:روش جمع آور ی نیاز ها
1-3: مقدمه ای بر عملیات
1-4: مقدمه ای بر متد object – oriented (شی گرایی)
1-5: Rational Rose  چیست؟
1-6:تصویر کلی vision))  سیستم اتوماسیون
1-7::Diagram Use Case
1-8:  USE CASE وب سایت بیمارستان
1-9: Usecase diagram
1-10:نکاتی راجع به نوشتن سناریو برای Use Case ها
1-11:سناریوی ( Sing Up ) Use Case
1-11-1:سناریوی ( LogIn ) Use Case
1-11-2:سناریوی  Use Case( ویرایش اطلاعات )
1-11-3::سناریوی  Use Case( جستجو و مشاهده )
1-11-4:سناریوی  ) Use Caseپذیرش)
1-11-5:سناریوی  ) Use Caseبروز رسانی سایت )
1-11-6:سناریوی  Use Case( صدور قبض )
1-12:دیاگرام فعالیت ( Activity Diagram )
1-12-1:نمودار فعالیت پذیرش بیمار در درمانگاه
1-12-2:نمودار فعالیت پذیرش بیمار در اورژانس
1-12-3:نمودار فعالیت برگشت قبض (dispose bill)
1-13:کلاس دیاگرام ( lass Diagram C )
1-14:دیاگرام  توالی ( Sequence Diagram  )
1-14-1:نمودار توالی صدور قبض
1-14-2:نمودار توالی  ورود به سایت
1-14-3:نمودار توالی پذیرش
1-14-4:نمودار توالی ویزیت بیمار
1-14-5:نمودار توالی ثبت و ویرایش اطلاعات پرسنل
1-15:نمودار er
1-16:نمودار dfd

فصل دوم:مروری بر VISUAL STUDIO 2010و SQL SERVER
2-1: مروری برVisual Studio.NET
2-2:پنجره ها
2-3:مروری بر SQL Server
2-4: Stored procedures
2-5: View
فصل سوم :پیاده سازی پروژه (عملکرد و طرح فیزیکی پروژه)
3-1: پایگاه داده
3-2:معرفی جداول پایگاه داده
3-2-1: .جدول دکتران
3-2-2: جدول نوع بخش
3-2-3: جدول نوع بیماری
3-2-4:.جدول نوع بیمه
3-2-5: جدول نوع قبض
3-2-6:.جدول نوع تخصص
3-2-7: جدول نوع ویزیت ترخیص
3-2-8: جدول نوع کاربر(نقش کاربر)
3-2-9: جدول کاربر
3-2-10:.جدول تخت
3-2-11: جدول بیمه
3-2-12: جدول قبض
3-2-13:.جدول پذیرش
3-3چند نمونه از store PROCEDURE
3-3-1:  store PROCEDURE حذف بخش
3-3-2: store PROCEDURE
3-3-3: store PROCEDUR اضافه کردن بخش جدید
3-3-4:store PROCEDURE نمایش محتویات جدول
3-3-5:store PROCEDURE
3-3-6: store PROCEDURE ویرایش بخش
3-3-7: store PROCEDURE نمایش محتویات
3-3-8:store PROCEDURE ورود
3-3-9:store PROCEDURE مربوط به هزینه
3-3-10:store PROCEDURE مربوط به نمایش اطلاعات بیمار
3-4:فاز طراحی پروژه و کد نویسی
3-4-1:برنامه چند لایه چیست؟
3-4-2:مزیت های برنامه های چند لایه
3-4-3:انتخاب های لایه Presentation
3-4-5:انتخاب های لایه Business Logic
3-4-6:انتخاب های لایه Data Access
3-4-7:ارسال داده از یک لایه به لایه دیگر
3-5:سورس کدهای برنامه
3-6:سورس کدهای  مربوط به لایه dal
3-6-1:کلاسdalbase
3-6-2:کلاس Login
3-6-1:سورس های مربوط به tbl- Type bakhsh
3-6-2:سورس های مربوط به  bed
3-6-3:سورس های مربوط به  Bime
3-6-4:سورس های مربوط به  Doctor
3-6-5:سورس های مربوط به Ghabz
3-6-6:سورس های مربوط به  Nobat dehi
3-7:سورس های مربوط به لایه bll
3-8:سورس کدهای مربوط به لایه presetation
منابع

1-  1مقـدمــه

امروزه برای تسریع در عملکرد و بالابردن ضریب دقت و اطمینان واحدهای مختلف صنفی و صنعتی،پزشکی و ; همینطور در انجام امور خدماتی از نرم افزارهای مختلفی استفاده می شود . نرم افزارها معمولا تحت سیستم عامل ویندوز بوده که درمیان کاربران کامپیوتری مقبولیت بیشتری دارد و به اصطلاح کاربر محور[1] است

نرم افزارهای کاربردی که تحت این سیستم عامل طراحی و اجرا می شوند بسیارند و هرکدام قابلیت های خاص خود را دارند و با زبان برنامه نویسی خاصی طراحی و کدنویسی می شوند

در سالهای اخیربا توجه به رشد سریع تکنولوژی واینترنت سعی بر آن شده تمامی سیستم های موجود تحت وب ارائه شود و همچنین زبانهای برنامه نویسی تنوع بیشتری پیدا کرده اند و هرکدام  بصورت تخصصی تر در یک زمینه خاص مورد استفاده دارد . یکی از این پکهای برنامه نویسی  Visual studio.Net است که خود شامل چندین زبان است مانند : Vb , C# , AspوAsp بیشتردر طراحی برنامه های تحت وب استفاده می شود

در نرم افزارهایی که کار با اطلاعات وجود دارد و باید عملیاتی از قبیل ذخیره وبازیابی اطلاعات در آنها انجام شود از SQL Server به عنوان پایگاه داد استفاده می شود . از Sql بیشتر در نرم افزارهایی   استفاده  می شود که تعداد رکوردها کمتر از یک میلیون می باشد و امنیت داده ها  مورد نظر است

علت سیستمی شدن یک سازمان  متمرکز شدن داده ها ،کاهش کاغذ بازی ،افزایش سرعت و;  را می توان نام برد

پروژه حاضر به بررسی سیستم بیمارستان پرداخته و سعی کردیم که چند بخش از اتوماسیون بیمارستان را پیاده سازی کنیم.نحو کار بدین نحو می باشد که هر بیمار با مراجعه به بیمارستان به دو بخش مراجعه می کند

الف)اورژانس

بیمار اورژانس به دو روش سرپایی یا بستری درمان می شود . روند کار بدین نحو است که بیمار با مراجعه به اورژانس درخواست درمان دارد .برای درمان باید حق ویزیتی  را پرداخت کند. جهت انجام این کار به صندوق مراجعه می کند.وظیفه قسمت صندوق ثبت و ویرایش اطلاعات بیمه ای ودرمانی بیمار می باشد. نهایتاً صدور قبض

ثبت اطلاعات بدین نحواست که دو حالت برای پرداخت حق ویزیت  وجود دارد

مراجعه کننده بیمه باشد:در این حالت با زدن شماره بیمه تمامی اطلاعات بیمار ظاهر می شود .تنها باید با وارد کردن هزینه ویزیت ، نوع ویزیت و تعیین پزشک معالج قبض را صادر کرد
مراجعه کننده بیمه نباشد:در این صورت اطلاعات بیمار به صورت دستی وارد می شود و فیلد شماره بیمه خالی باقی می ماند

 ب)درمانگاه

بیمار درمانگاه برای معالجه  به درمانگاه مراجعه می کند .در این صورت برای پرداخت حق ویزیت به صندوق مراجعه کرده و همان روند تکرار می شود

 با توجه به توضیحات داده شده و تحقیقات انجام شده در این پروژه سعی شده که سیستم مورد نظر به نحوه ی  تمامی  کارهای ذکر شده را انجام دهد .قصد ما از انجام این پروژه حل شدن مشکلات سیستم دستی و سیستم های کامپیوتری قبلی می باشد

این نوشتار در قالب شش فصل تنظیم گردیده که هر فصل به بخش های مختلفی تقسیم شده است

فصل اول: مطالب این فصل بررسی و آشنایی با نحوه ی انجام پروژه می باشد

فصل دوم : این فصل شامل مفاهیم اولیه می باشد.آشنایی با کلیه ی نرم افزار هایی که ما در ساخت این پروژه ازآنها کمک گرفتیم .این فصل شامل سه بخش اصلی می باشد

بخش اول:توضیحی مختصر در باره visual studio 2010  داده وهمچنین درباره نحوه برنامه نویسی در آن به بحث پرداخته ایم

بخش دوم : در این بخش به بحث درباره پایگاه داده ، نحوه ی بر قراری ارتباط  با آنو چگونگی طراحی جداول و پروسیجرها پرداخته ایم

فصل سوم: توضیح مختصری درباره برنامه rational rose  قرار داده .برنامه ای که ما از آن برای نمایش تحلیل ها استفاده کردیم

 از فصل سوم تا پنجم سعی شده است که سیستم اتوماسیون بیمارستان را با استفاده از یافته ها طراحی و پیاده سازی کنیم.از آنجایی که فاز اول در طراحی و پیاده سازی یک پروژه  تحلیل آن پروژه می باشد .ما در فصل سوم به بحث در رابطه با تجزیه و تحلیل سیستم پرداخته ایم

ابتدا از طریق مشاهده و تحقیق ،مراجعه به بیمارستان های متعدد ، پرس و جو درباره سیستم دستی و کامپیوتری آنها به مرحله شناخت نیاز های عملیاتی و بررسی کمبود سیستم موجود رسیدیم.در این فصل ما ابتدا سناریو سیستم را مورد بررسی قرار می دهیم. نیازهای عملیاتی را شناخته و نمودارهای مربوطه را رسم می کنیم

فصل سوم طراحی سیستم:  ما در این فصل وارد فاز طراحی سیستم شده ایم .تصمیم براین گرفته شد که کلیه ی ویرایش ها توسط استرپروسیجر ها انجام شود. علت این بود که کار راحتر و سرعت بالاتر را در پی داشت.تصمیم این گونه شد که برای نوشتن برنامه از برنامه نویسی 3 لایه استفاده کنیم.علت استفاده از این نحوه ی برنامه نویسی  بالابودن سرعت و امنیت می باشد. طراحی پایگاه داده را به وسیله sql server2008 انجام می دهیم

فصل پنجم پیاده سازی پروژه:فاز آخردر طراحی هر پروژه پیاده سازی آن می باشد.بعد از تمامی تحقیقات و تحلیل های  انجام شده، تصمیم گیری بر انتخاب زبان برنامه نویسی و پایگاه داده وارد فاز پیاده سازی می شویم.برای پیاده سازی پروژه به تمامی تحلیل ها انجام شده نگاه کرده .براساس تحلیل ها موجودیتها را شناسایی ،جداول را رسم و استرها را نوشته.در انتها برنامه نویسی و طراحی سایت را آغازمی کنیم

فصل ششم  به نتیجه گیری و ارائه پیشنهاداتی چند در محدوده مورد مطالعه پرداخته شده است

امید آن می رود که خواننده با مطالعه این مطلب بتواند آشنایی بیش تری با فن آوری های ارائه شده کسب نماید

مفاهیم اولیه

دراین فصل به معرفی  نرم افزارهای مورد استفاده در پروژه پرداخته و قابلیت های آن را مورد استفاده   قرار می دهیم

2-1  مروری برVisual Studio.NET

Visual Studio.NET  از 4 بخش اصلی  تشکیل شده است که شامل

1        Framework  .NET
2.       Visual Studio.NET
3.      ASP.NET
4.      ADO.NET

.NET Framework

.NET Framework فن آوری است که در توسعه  ASP.NET ضروری می نماید و ارائه کننده سرویس های سیستم هایی است که ASP.NET  را مورد پشتیبانی قرار می دهند ، نظیر ایجاد فرم های ویندوز،وفن آوری جدید rich client development که در .NET ارائه شده است

  درست همانند بسته اختیاری (Option Pack) ویندوز NT4 که به همراه ویندوز  NT4 نصب می شد International Information Server 4.0(IIS) و Active Server Page Technologies  را به ویندوز NT4 می افزود،.NET Framework نیز یک بسته add-on (افزودنی) می باشد که روی ویندوز XP،2000،NT4.0،98/ME نصب  می شودوسرویس های مقدماتی پشتیبانی سیستم را به فن آوریهای .NET می افزاید

.NET Framework شامل دوقسمت اصلی است

Common Language runtime

.NET Framework Class Library

چارچوب دات نت از زبان برنامه نویسی مستقل است . این بدین معنی است که شما برای نوشتن یک برنامه دات نت می توانید از هر زبانی که کامپایلر سازگار با CLR دارد استفاده کنید

مایکروسافت علاوه بر ارائه زبانهای برنامه نویسی خود، با تولیدکنندگان زبانهای دیگر مانند دلفی، ایفل، کوبول، پیتون،اسمال تاک و; برای پشتیبانی آن زبانها همکاری کرده است

در حال حاضر زبانها یVisual Basic.NET وVisual C# مرسومتر از بقیه زبانها هستند

این دو زبان قابلیت های مشابهی را برای ساختن برنامه های وب و ویندوز ارائه می کنند. بیشتر تفاوت های این دو زبان در کلمات کلیدی بکار رفته می باشند. حال به توضیح مختصری راجب اجزای این نرم افزار می پردازیم

2-2 مروری بر SQL Server

برنامه Enterprise Manager

Enterprise Manager واسط گرافیکی اصلی توسعه و راهبری SQL Server می باشد. البته کمتر کاری است که Enterprise Manager انجام دهد و Query Analyzer قادر به انجام ان نباشد، اما بکارگیری این واسط گرافیکی بخصوص اگر در SQL تازه کار باشید راحتتر است. در Enterprise Manager شما می توانید یک اتصال به سرور Sql برقرار کنید،table بسازید ،user تعریف کنید و; علامت فلش سبز نمایانگر فعال بودن سرور است. سرور می تواند local باشد و یا یک Sqlserver باشد بر روی یک سرور. برای ایجاد یک سرور جدید یا به عبارت دیگر وصل شدن Client به یک سرور دیگر بر روی Microsoft SQL Server یا SQL Server Group و یا بر روی سرور موجود کلیک سمت راست کرده و گزینه New Sql Registration Server را انتخاب .سپس کلید Next را انتخاب .سپس در منوی بعدی در Server available نام سرور خود را تایپ کنید و بعد کلید add را فشار دهید وگزینه Next را انتخاب کنید.درپنجره بعد از شما سوال میکند که آیا از username ویندوز استفاده کند ویا اینکه از یک username مخصوص خودSql Server استفاده کنید

 گزینه دوم را انتخاب کرده وسپس Logic Name وPassword را انتخاب کنید.(درحالت پیش فرض بعنوانLogic name و فضای خالی بجای Password وارد کنید).پس از چندبار فشارکلیدNext شروع به وصل شدن به Server می کند.درصورت امیز بودن با پیامی این کار را اطلاع می دهد.از دیگر گزینه ها شما یشترین استفاده را از Databases خواهید کرد.به عبارت دیگر هر کار وپروژه ما بعنوان یک Databases در سرور sql قرار می گیرد.همه جدول و دستورات مربوط به ‹ها در این محل نگهداری می شود.با کلیک سمت راست برروی Databases و انتخاب Databases New .میتواند یک Databases جدید برای خودتان بسازید.پس از انتخاب نام آن را تایید کنید.هرDatabases شامل موارد زیر است

1-Diagram :ارتباط جداول را نشان می دهد

2-Tables :جدا.ل پروژه را نشان می دهد

-Views :دیدهای پروژه را نشان می دهد

4-Stored Procedure :کدهای sql مربوط به عملیاتهای روی جداول را نگهداری می کند

5-Users :کاربران تعریف شده بر روی این databases را نشان می دهد

6-Roles :قوانین دسترسی به جدول وپرس وجوها را نشان می دهد

7-Rules :قوانین مربوط به داده ها را جداول نشنا می دهد

ایجاد جدول جدید:برای ایجاد یک جدول جدید بر روی tables کلیک سمت راست کرده و گزینه New Table را انتخاب کنید.سپس در کادر بعدی نام جدول را انتخاب کنید.حال فیلدها و نوع آنها را مشخص کنید.بعد از مشخص کردن نوع واحتمالاً طول فیلد ،باید مشخص کنید که آیا فیلد همیشه می بایست مقدار داشته باشد و یا می تواندnull باشد.Allow Nulls اگر تیک داشته باشدیعنی اینکه این فیلد می تواند هیچ مقداری به خود اختصاص ندهد

تذکر: مقدار null را با فضای خالی اشتباه نگیرید.در قسمت Default Value مقدار اولیه برای فیلد وارد کنیدتا در صورتیکه هیچ مقداری درج نشد آن مقدار درج شود

اگر Identity را تیک بزنید این فیلد بشکل خود افزا خواهد شدکه اولاًباید نوع فیلد ععدی و ثانیاً مقدار گامها در Identity increment مشخص شود.مقدار اولیه آن را هم می توانید در Identity Seed قرار دهید .بدین شکل با این مقدار شروع و با گاوهای مشخص شده حرکت خواهد کرد .هیچ مقداری در این فیلد نمی توانید درج کنید،چرا که خود سیستم این مقدار را تولید می کند.برای مشخص کردن فیلد کلید (یا فیلدهای کلیدی )فیلد(ها) را انتخاب و بر روی علامت کلید بر روی Toolbar کلیک کنید

تذکر:فیلد کلیدی نمی توانید Allow Nulls باشد

تذکر:برای تعریف index کلیک سمت راست کرده وindex/keys را انتخاب کنید

2-2-1 رویه ها [2]

مانند هر زبان دیگر رویه ها درSqlServer نیز موجود می باشندوبکار می روند.سه رویه Update ،insertوDelete را می توانید براحتی با ویزاردهای خود SqlServer بسازید.از اینجا به بعد از واژه SP بجای رویه استفاده خواهیم کرد .ابتدا با ساختار کلی SP آشنا شده و سپس به ویزارد موجود خواهیم پرداخت. برای ایجاد یک SP جدید ابتدا در Enterprise Manager بر روی گزینه Stored procedure کلیک سمت راست کرده و گزینه  Procedure Stored New را انتخاب کنید.در پنجره بعدی شما می توانید متن SP را وارد کنید

1-نامsp :ابتدا بجای [PROCEDURE NAME] یک نام برای SP خود در نظر بگیرید.می توانیم از ساختارزیر برای نامگذاری استفاده کنیم :عملیات –نام جدول ،بعنوان مثال اگر نام جدول aza وعملیات مورد نظر یک عملیات insert باشد نام SP را insert aza می گذاریم بهتر است نام عملیات با حروف بزرگ تایپ شود . خواهیم داشت

2-تعریف پارامترها:برای تعریف پارامتر های ورودی SP قبل از کلمه کلیدی As آنها را داخل پرانتز مشخص کنید.بدین شکل که ابتدا علامت @ سپس نام پارامتر های بع فاصله بعد از فاصله و نوع پارامتر

تذکر: تمامی متغیرها درSP از ساختار نام متغیر @ پیروی می کنند.بعنوان مثال فرض کنیدیک SP دارای دو پارامتر با نام های Id از نوع int و Name از نوع (20 ) varchar باشد، داریم

@id(int)،@name varchar(20)

حال بعد از As دستورات مورد نظر را تایپ می کنیم بعنوان مثال SP می نویسیم که چهار حرف اول فیلد LastName و فیلد FirstName را از جدول Employees انتخاب کند به شرطی که فیلد LastName با حرف A شروع شود؟ ابتدا بر روی Stored procedure کلیک سمت راست کرده و گزینه procedure New stored را انتخاب کرده و خطوط زیر را تایپ می کنیم. بعضی از دستورات پایین در کادر باز شده موجود هستند که نیازی به تایپ مجدد آنها نیست

Create stored procedure employees_BROWSE As select

Substring(lastname.1.4) as lastname،firstname from employees where lastname like ‘%A’

حال بر روی دکمه ok کلیک نمایید. حال SP با نام Employees_BROWSE در لیست SP اضافه شده است. حال برای اجرای SP ها در Query Analyzer کافی است بنویسیم

 نامExec SP

اگر پارامتر داشت مقدار پارامترها را هم می آوریم بعنوان مثال Exec Employees_Browse2‘01/01/1940’. ‘15/06/1955’

3- تعریف متغیرها: برای تعریف متغیرها می بایست از کلمه کلیدی Declare استفاده کنیم. بعنوان مثال: (Declare @myname varchar(50، متغیر myname از نوع کارکتری پویا تعریف می کند

4- برگرداندن کد خطا: بدین منظور از دستور return @@Error گر چه هر مقداری را که بخواهیم می توانیم با دستور return برگردانیم

5- تعریف پارامترها که مقداری را بر می گردانند: برای این منظور هنگامی که پارامتر را در ابتدای پروسیجر تعریف می کنیم بعد از نوع آن از کلمه کلیدی output استفاده می کنیم بعنوان مثال

Create stored procedure employees_BROWSE2 (@StartData char(10)،@EndDate char(10) @pp varchar(10)output) As

6- مقدار دهی به متغییرهاکه به دو روش می توانید این کار بکنید یکی با دستور Set و دیگری با دستور Select

7- دستورات شرطی : مانند دیگر زبان ها شما می توانید در Sql دستورات شرطی را بکار ببرید. ساختار آن به شکل زیر است

 end دستور1 دستور2 ;then begin شرطIf دستورthen شرطIf

تذکر1: شما می توانید یک SP را در یک SP دیگر فراخوانی کنید. برای این منظور همانطور که قبلاً گفته شد از دستور exec استفاده نمایید

تذکر2: با دستور exec شما می توانید یک دستور sql را نیز اجرا کنید. این کار زمانی به کار می آید که دستور مورد نظر پویا و متغیر باشد

مثال:Exec (select*From Employees Where’’ +@Shart’’

این شرط می تواند بر اساس فیلد های بانک تولید گردد

2-3  Rational Rose

User friendly [1]

[2] Stored procedures

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   46   47   48   49   50   >>   >