پروژه دانشجویی مقاله نقش اخلاق پیامبر اعظم ص در اجتماع در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله نقش اخلاق پیامبر اعظم ص در اجتماع در word دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله نقش اخلاق پیامبر اعظم ص در اجتماع در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله نقش اخلاق پیامبر اعظم ص در اجتماع در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله نقش اخلاق پیامبر اعظم ص در اجتماع در word :

مقدمه
شخصیت‌های بزرگ و عالیقدر که از سوی پروردگار جهان برای هدایت و راهنمایی مردم از طریق وحی مبعوث و برانگیخته می‌گردند، رهبران آسمانی و پیامبران الهی نامیده می شوند. آنان در پرتو وحی که به تمام معنی آینه واقع نما هست و از هر گونه خطا و اشتباه مصون می‌باشد، جامعه را به خیر و رستگاری در هر دو جهان رهبری می‌نمایند.
به طور مسلم هر فردی لایق و شایسته مقام رهبری نیست و تنها افرادی می‌توانند منصب رهبری را بر عهده گیرند، که یک سلسله شرایط زیر را دارا باشند:
در درجه‌ی نخست باید معصوم از گناه باشند، و در طول زندگی کرد گناه نگردیده و دامن آنان آلوده به گناه نباشد. تنها باید در برابر گناه و هر نوع نافرمانی معصوم و بیمه گردند، بلکه باید در ابلاغ احکام و مقررات الهی، وحتی در زندگی روزمره نیز از هر نوع اشتباه و خطا مصون و محفوظ باشند، و نیز از هر نوع (بیماری) و( نقص عضوی ) که موجب تنفر ودری مردم از گرایش به آنها می‌شود، منزه و پیراسته باشند، تا بدین وسیله، موجبات دلگرمی و‌علاقه ی مردم‌به‌گرایش به‌آئینی آنان فراهم گردد.‌زیر بنای تعالیم پیامبران را موضوع (وحی) و ارتباط با جهان غیب‌تشکیل می‌دهد.
رمز بعثت پیامبران، از دیدگاه قرآن و حدیث
از این بیان روشن گردید که یکی از اهداف پیامبران و یا به تعبیر دیگر یکی از علل بعثت آنان همان موضوع تعلیم بشر و تکمیل عقل و دانش ناقص اوست و این حقیقت به عبارتهای مختلف در قرآن واحادیث وارد شده است.
مثلا قرآن کریم رمز بعثت پیامبران را رفع اختلاف در میان بشر می‌داند، و می‌فرماید:« فبعث الله النبین مبشرین و منذرین و معهم الکتاب لیحکم بین الناس فیما اختلفوا فیه»
«خداوند پیامبران را که بشارت دهنده بیم دهنده هستند برانگیخت و به آنان کتاب نازل نمود، تا درمیان مردم درباره ی مسائلی که در آن اختلاف دارند، داوری کند»
ناگفته پیداست ،اختلاف نظر حاکی از نارسایی فکر و کوتاهی دانش می باشد و پیامبران در پرتو وحی (کتاب) حقیقت هر موضوعی را که مردم پیرامون آن اختلاف دارند، روشن می سازند.
پیامبر عالیقدر اسلام ضمن روایتی تصریح می‌کند که هدف از بعثت تکمیل عقول بشر است و از این جهت است که باید عقل و دانش هر پیامبری ، از عقل و دانش امت وی بالاتر و برتر باشد:
«و لا بعث الله نبیاً و لا رسولاً حتی یستکمل العقل و یکون عقله أفضل من عقول أمته»
«خداوند هیچ پیامبر و رسولی را نیانگیخت، جز اینکه خردها را تکمیل نماید و از این نظر باید عقل اوبالاتر از عقول امت وی باشد».
امیر مؤمنان (ع) نیز فلسفه ی بعثت پیامبر اسلام (ص) را چنین تشریح می فرماید:
«إلی أن بعث الله سبحانه محمداً رسول الله لانجاذ علاقه و اتمام نبوته... و أهل الأرض یومئذ ملل متفرقه و أهواء منتشره و طوادفاً متشتئه بین مشبه لله بخلقه أو ملحد فی أسمه أو مشیر إلی غیره فهداهم به من الضلاله»
«خداوند محمد(ص) پیامبر خود را برانگیخت تا وعده ی خود را انجام دهد و نبوت را به او خاتمه دهد، و مردم جهان در ان روز دارای مذهبهای گوناگون، انحرافات زیاد و گروههای پراکنده بودند: گروهی خدا را به مخلوق وی تشبیه می کردن (برای او جسم و مکان معتقد بودند) و برخی در نامهای وی تصرف می نمودند، و گروهی به غیر خدا اشاره می کردند(و طبیعت را مؤثر واقعی می دانستند) پس پیامبر آنان را از گمراهی به شاهراه توحید هدایت نمود»
خلاصه بیان فوق این است که قصور و کوتاهی فکر بشر در مسائل خداشناسی و آنچه که مربوط به مبدأ و معاد است، سبب گردید که خداوند پیامبر اسلام را برای هدایت ملل جهان برانگیخت تا آنان را از چنگال تشبیه خداوند به مخلوق و تصرف در نامهای مقدس وی، گرایش به استقلال طبیعت نجات بخشند.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله نقش بازیگران در امنیت خلیج فارس و مرزهای ج

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله نقش بازیگران در امنیت خلیج فارس و مرزهای جزایر سه گانه ایران با امارات عربی متحده در word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله نقش بازیگران در امنیت خلیج فارس و مرزهای جزایر سه گانه ایران با امارات عربی متحده در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله نقش بازیگران در امنیت خلیج فارس و مرزهای جزایر سه گانه ایران با امارات عربی متحده در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله نقش بازیگران در امنیت خلیج فارس و مرزهای جزایر سه گانه ایران با امارات عربی متحده در word :

چکیده

در پایان قرن بیستم و در آغاز قرن بیست و یکم، »امنیت« بیش از هر زمان دیگری مورد توجه واقع و به ابعاد گوناگون آن توجه شده است. مفهوم امنیت هم در سطوح فردی، جمعی، ملی، منطقه ای و جهانی مطرح می گردد و گفتمان امنیت، منزلت و جایگاه و حساسیت خاص و مسلطی نسبت به دیگر رویکردها کسب کرده است. در این مقاله سعی شده نقش بازیگران در امنیت خلیج فارس با توجه به اصول و مبانی نظری که تحت عنوان رهیافت نظری مجموعه امنیتی باری بوزان برای شناسایی منطقه خلیج فارس استفاده شود. در خلیج فارس نزدیک به 130 جزیره کوچک و بزرگ وجود دارد که درباره حاکمیت بر بعضی از آنها بین کشورهای کرانه اش اتفاق نظر وجود دارد. یکی از پرهیاهوترین مسائل مربوط به ادعاهای امارات عربی متحده نسبت به جزایر ایرانی تنب کوچک و بزرگ و ابوموسی می باشد. بدیهی است که ماهیت چنین ادعایی نمی تواند غیرسیاسی باشد. هر چند که ادله سست و بی بنیان هم بر آن اضافه می شود. برای روشن نمودن حق ایران در ادعاهای یاد شده بررسی جوانب تاریخی و حقوقی و مسائل مرزی در چهارچوب قواعد و اصول حقوق بین الملل و نظریه های ژئوپلیتیکی می توان ابزاری برای دفاع از امنیت، حاکمیت و منافع ملی ایران باشد. روش کار در این مقاله به صورت توصیفی و تحلیلی می باشد و جمع آوری مطالب به صورت کتابخانه ای و منابع اینترنتی است. این مقاله ازسه بخش تشکیل شده که در بخش اول آن به کلیات مقاله می پردازیم، بخش دوم، نگاهی به بازیگران منطقه خلیج فارس اختصاص دارد، در بخش سوم به مرزهای جزایر سه گانه ایران و ادعاهای امارات عربی متحده خواهیم پرداخت، در پایان هم یک نتیجه گیری از مباحث ارائه می دهیم.

واژگان کلیدی: امنیت خلیج فارس، امنیت ملی، جزایر سهگانه، مرز، ایران، شورای همکاری خلیج فارس

مقدمه

تاکنون عمده ترین نگرانی کشورهای منطقه و قدرت های بزرگ غربی در منطقه ی خلیج فارس، مسئله ی »امنیت1« بوده است. پس از جنگ جهانی دوم، انگلستان به عنوان قدرت مسلط منطقه، نظم سنتی را، که از پیش ایجاد کرده بود، همچنان حفظ نمود. در سال 1971، با خروج انگلیسی ها، آمریکا با اجرای سیاست معروف »دو ستونی« در قالب آموزه ی نیکسون، نظام امنیتی منطقه را شکل داد. اما در سال های پایانی دهه ی هفتاد، جریاناتی که در منطقه رخ دادند، این نظام را از بین بردند؛ تا اینکه در اوایل دهه ی 1980، یک نظام امنیتی جدید به نام »شورای همکاری خلیج فارس«، در حاشیه ی جنوبی به وجود آمد که با حمله ی عراق به کویت، ناتوانی آن نیز به اثبات رسید.

1 Security

293

ھما ش م ی ی زی و ا ؛ چا ش و ر یا
30 و 31 فروردین – 1391 دانشگاه سیستان و بلوچستان
National Congress on Border Cities and Security; Challenges and Strategies – CBCS 2012

در پی فروپاشی پیمان »ورشو« و نظام جهانی دو قطبی در آغاز دهه ی 1990، مفهوم »امنیت« در منطقه ی خلیج فارس به گونه ای غیرقابل تصور دگرگون شد. در رابطه با مفهوم »امنیت«، گمان تهدید اتحاد شوروی (سابق) جای خود را به نگرانی درباره ی کشمکش های فزاینده ی سرزمینی در درون منطقه داده است. این دگرگونی حضور نظامی ادامه یابنده ی بیگانگان را در منطقه توجیه می کند، که آن نیز به نوبه ی خود، از منابع ناامنی در خلیج فارس محسوب می شود. در برابر این تهدیدات جدید منطقه ای، ناظران آگاه به راه حل اجتناب ناپذیر منطقه ای می اندیشند و آن اتحاد منطقه ای فراگیر با شرکت همه ی قدرت های کرانه ای خلیج فارس و در تعامل با نیروهای خارجی حاضر در منطقه است.

امنیت در خلیج فارس یکی از دغدغه های اصلی تولید کنندگان منطقهای نفت و مصرف کنندگان بزرگ آن در سراسر جهان بوده و هست. ایده یک پیمان امنیت منطقه ای پیشنهاد جدیدی نیست در واقع، این ایران بود که پس از خروج نیروهای استعماری بریتانیایی از منطقه، خواستار ترتیبات منطقهای برای خلیج فارس شده بود(مجتهد زاده، .(5 : 1380

علاوه بر امنیت منطقه خلیج فارس می بایست به جایگاه »انرژی1« در منطقه خلیج فارس سخن به میان آورد. از 1003

میلیارد بشکه کل ذخایر اثبات شده نفت در جهان 663 میلیارد بشکه آن در خلیج فارس قرار دارند، نفت خلیج فارس از ویژگی هایی مانند بازدهی بالای چاهای نفت، پایین بودن هزینه تولید، ارزان بودن هزینه حمل و نقل، کیفیت بالای نفت خام، امکان کشف ذخایر جدید و بالا بودن میزان ذخایر چاهای نفت برخوردار است. هر چند در سالهای اخیر پوششهای فراوانی در جهت جایگزین کردن نفت با دیگر منابع انرژی صورت گرفته و در مواردی موفقیتهایی نیز به دست آمده اما به هیچ وجه از اهمیت نقش حیاتی و حساس نفت کاسته نشده بلکه با توجه به افزایش نیازهای جهانی تنوع فراوده های آن به عنوان ماده اولیه در صنایع رو به گسترش پتروشیمی بر اهمیت آن افزوده شده است(جعفری ولدانی، .(121 : 1388
نگاهی به سه جزیره کوچک در کناره تنگه هرمز و مباحث امنیتی و نظامی استراتژیک این جزایر این مبحث را مورد تاکید قرار می دهد که این سهجزیره کوچک که هم اکنون موضوع مباحث مرزی میان ایران و امیرنشین امارات قرار گرفتهاند، درحقیقت تا مدتها بخشی از مجمعالجزایر هرمز شناخته میشدند و کسی آنها را با اسامی مستقل نمیشناخت اما با کشف منابع نفتی در فلات قاره و نیز صفبندی بلوک شرق و غرب در خلال دهههای پنجاه تا نود میلادی و ایجاد شرایط جنگ سرد، هر وجب از سرزمینهای حوزه خلیجفارس ارزش طلا پیدا کرد و بر سر سابقه مالکیت برخی از جزایر آن ادعاهایی بروز نمود. اصل ادعاها به حکومت موقتی و غیرمستقل طایفهای بهنام »قاسمیها« بر برخی از جزایر و مناطق ساحلی خلیجفارس بازمیگردد که داستان و حکایت مفصلی دارد و از نظر حقوق بین الملل ادعایی مهمل بشمار میرود اما بههرحال برای ما که از طریق خلیجفارس به آبهای آزاد جهان دسترسی داریم و نیز مصمم به تشکیل بلوک قدرتمندی از کشورهای مسلمان میباشیم، ارزش ژئوپلیتیک سواحل و جزایر خلیجفارس نیازی به توصیه و تاکید ندارد. علاوهبراین حفاظت از حدود و ثغور مرزی و حفظ تمامیت آنها ما را به شناخت هرچهبیشتر تاریخ و جغرافیای سرحدات بری و بحری ملزم مینماید و کوتاهی در این امر میتواند منافع ملی ما را خدشهدار سازد.

حال با توجه به مباحث مطرح شده در رابطه با امنیت و انرژی منطقه خلیج فارس و همچنین مباحث جزایر سه گانه می بایست به نظریه های موجود در روابط بین الملل که از جمله به مطالعهی نظریه مجموعه امنیتی منطقهای باید پرداخت.

بخش اول :کلیات مقاله

چارچوب نظری مجموعه امنیتی باری بوزان

مفهوم »امنیت«

1 Energy

294

ھما ش م ی ی زی و ا ؛ چا ش و ر یا
30 و 31 فروردین – 1391 دانشگاه سیستان و بلوچستان
National Congress on Border Cities and Security; Challenges and Strategies – CBCS 2012

تعریف فرهنگهای لغات از »امنیت«، عبارت است از: »در معرض خطر نبودن یا از خطر محافظت شدن. » «امنیت« همچنین عبارت است از: »رهایی از تردید، آزادی از اضطراب و بیمناکی، و داشتن اعتماد و اطمینان موجه و مستند. « امنیت خواه فردی، ملی یا بین المللی، در زمره ی مسائلی است که انسان با آن مواجه است. امنیت به صورت وسیع، در مفهومی به کار گرفته شده است که به صلح، آزادی، اعتماد، سلامتی و دیگر شرایطی اشاره می کند که فرد و یا گروهی از مردم احساس آزادی از نگرانی، ترس، خطر یا تهدیدات ناشی از داخل یا خارج داشته باشند(ربیعی، .(44 :1383 از سوی دیگر، امنیت پدیده ای متأثر از مؤلفه های مادی – ذهنی به شمار می آید که دیگر چونان دوران جنگ سرد، نمی توان آن را در ذیل ملاحظات نظامی تعریف نمود(آرلیتل، .(59 :1381

واژهی »امنیت« ابتدا در ادبیات سیاسی آمریکا شدیداً متداول گردید. سپس تغییرات مهمی که پس از جنگ جهانی دوم در سیاست بین الملل پدید آمد، موجب شد این مفهوم کارایی بیشتری پیدا کند. بوزان1، که رهیافت مفهومی وسیعی از مسئلهی امنیت ارائه می دهد، اصطلاح »امنیت« را یک مفهوم توسعه نیافته تلقی می کند. کتاب باری بوزان منبع معروفی برای اغلب مباحث مربوط به بحث »امنیت« در روابط بین الملل است(بوزان، (15 :1378 .وی در کتاب خود، پنج دلیل برای عقب ماندگی مفهوم »امنیت« ارائه می دهد که چرا مفهوم امنیت مورد غفلت واقع شده است. به نظر وی، تأکید صرف بر مقوله ی

»امنیت ملی«، کافی نیست. در مجموعه روابط بین الملل، مهم ترین نهادها، کشورها هستند، اما دولت ها خود می توانند منشأ تهدید نسبت به موضوعات خود باشند که اغلب تحت عنوان »امنیت« توجیه می شوند. بنابراین، »امنیت« مفهومی است در معرض برداشت های مختلف. به دلیل آنکه اصولاً سیاست سازان و نظریه پردازان سیاسی »امنیت« را با توجه قدرت ملی تعریف می کنند، نوعی وحدت نظر نامناسب رایج گشته است. برخی از محققان هم، که بیشتر به مقولهی امنیت پرداختهاند، اسیر بحث های مبتنی بر قدرت گردیده اند. به عبارت دیگر، »امنیت« همان معنا و مفهومی را پیدا می کند که گوینده قصد دارد آن را تعبیر کند. جایگاه امنیت به عنوان یک ارزش سیاسی بحث انگیز و استعمال نامناسب آن، این اصل را به اثبات رسانده است که باید درباره اش تحقیقات دانشگاهی ژرف و عمیقی به عمل آید. در نتیجه، »امنیت« در عبارت باری بوزان، مفهومی واضح تر و عمیق تر از شأن و منزلت کنونی آن پیدا می کند.

الگوهای امنیت منطقه ای

اگر مفهوم»امنیت منطقهای2«را، از نظر ترکیب واژگانی در نظر بگیریم، دارای دو واژه »امنیت« و »منطقهای« است(پاتریک ام،(40 :1380

هر دو واژه پیچیده است و تعریف قابل قبول مشترکی برای آنها وجود ندارد، و شاید بهترین راه برای نزدیک شدن به این موضوعات قیاس و مقایسه باشد. پس با توجه به مشکلات نظری فراوانی که دربارهی این دو واژه وجود دارد، با توجه به بررسی نظریه های موجود، فقط تعریفی منطقی می توان ارائه کردکه عبارت است از اینکه »امنیت منطقه ای« مجموعهی تمام تصورات و تعبیرات از امنیت ملی است که اعضای یک نظام منطقه ای در زمانی خاص آن را به کار می برند. بنابراین، امنیت یا ناامنی منطقه ای می توانند از مجموعه سطوح کشمکش در یک منطقه، اعتبارات نظامی و نهادها و اتحادیه های جمعی به دست آید(افتخاری،(266 :1381

در سراسر قرن بیستم، دولت ها به همسایگان نزدیک خود به عنوان منابع بالقوه تهدید یا ایمنی می نگریستند. با تمرکز بر این همسایگان، دولت ها در جستجوی ایجاد قواعد و هنجارهایی بودند که براساس آن قواعد، در یک مجموعهی منطقه ای خاص، اقدام کنند. باری بوزان معتقد است:

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی پاورپوینت مراحل پیاده سازی راه حل برنامه ریزی من

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پروژه دانشجویی پاورپوینت مراحل پیاده سازی راه حل برنامه ریزی منابع سازمان در word دارای 36 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پروژه دانشجویی پاورپوینت مراحل پیاده سازی راه حل برنامه ریزی منابع سازمان در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت مراحل پیاده سازی راه حل برنامه ریزی منابع سازمان در word

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت مراحل پیاده سازی راه حل برنامه ریزی منابع سازمان در word

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پروژه دانشجویی پاورپوینت مراحل پیاده سازی راه حل برنامه ریزی منابع سازمان در word :

اسلاید 1 :

 تعریف ERP( برنامه ریزی منابع سازمان)

ERP یک بسته نرم افزاری کاربردی  درون سازمانی ، جامع و سازمان نگر ، ماژولار ، استاندارد وشامل  یک مجموعه((SUIT از ماژولهای یکپارچه، آماده راه اندازی، از پیش طراحی شده و از پیش مهندسی شده  ولی قابل تنظیم و پیکربندی بر اساس نیازهای پویای سازمانها می باشد. این راه حل(Solution) کاملا” انعطاف پذیر ، فرآیندگرا و اطلاعات محور می باشد و شامل کلیه فعالیتها و فرآیندهای اصلی و مؤثر در ایجاد ارزش افزوده سازمان می باشد.فرایندهای از پیش تعریف شده در سیستم بر اساس بهروشها (Best Practice) استخراج شده اند.

اسلاید 2 :

How To Manage ERP

چگونه به سمت بهره برداری از یک راه حلERPمناسب،  گام برداریم؟ 

lقبل از انتخاب راه حل:

lبه طور کلی برای  شروع فعالیت درخصوص ERPدر هر سازمانی می بایست قبل از انعقاد قرارداد، فعالیتهای ذیل انجام شود.

–تهیه برنامه (plan) پروزه (تا  مرحله انعقاد قرارداد)

–تامین  نیروی انسانی وآموزش تیم درگیر در پروژه با مفاهیم کلی وفازهای اجرایی یک پروژه  ERP

–شناخت وضع موجودکسب و کار(AS IS ) 

–تهیه فهرست مقتضیات (TO  BE)

–تعیین  (برآورد) منابع   وزیر ساختهای مورد نیاز پروژه(سخت افزار، شبکه ،;;)

–امکان سنجی وانتخاب Vendor (از طریق متدولوژیهای معتبر در دنیا)  با توجه به موارد فوق

اسلاید 3 :

How To Manage ERP

پس از انتخاب مناسبترین تامین کننده برای  راه حل  ERP :

  • انعقا د قرارداد License
  • انعقاد قرارداد پیاده سازی (Implementation)
  • انعقاد قرارداد پشتیبانی ونگهداری (Support)
  • انعقاد قرارداد نظارت براجرا

* ممکن است بسته به تامین کننده انتخاب شده بعضی از فازهای فوق در یک قرارداد درج شوند.

پس از انعقاد قرارداد پیاده سازی ،مراحل (فازهای پیاده سازی) توسط Implementor  (شرکت متولی پیاده سازی ) با مشارکت شرکت متقاضی طی خواهد گردید.

اسلاید 4 :

نیاز سازمانها چیست؟

نیازهای سازمانهای بزرگ جهت ایجاد تغییرات اساسی در عملکرد  و رویکرد خود به منظور تطبیق با نیازهای متغیر و درحال توسعه مشتریان و حفظ موقعیت برتر در بازار مصرف:

   الف –   یک رویکرد کاملاً یکپارچه از چهار جنبه :

1- استراتژی

 2- فرآیند

 3- نیروی انسانی

 4- زیرساخت (تکنولوژی)

  ب –   تبیین  یک هدف واحد در نحوه دستیابی به منافع تجاری و تبیین نحوه حصول به آن

  ج – سازماندهی ومدیریت به صورت همگرا ، همزمان و همراستا در جهت دستیابی به اهداف برنامه ای تعیین شده برای نیل به نیازهای کسب و کار جنبه های چهارگانه فوق

اسلاید 5 :

نیازسازمانهادرحوزه راه حل برنامه ریزی منابع سازمان

در جهت حصول به سیستم و راه حل مناسب برنامه ریزی منابع سازمان  ،هرشرکت می بایست چهارجنبه ذکر شده را مدنظر داشته و بهبود و اصلاح را در هر چهار بعد ذکر شده و با در نظر گرفتن شرایط و محدودیتهای موجود اعمال نماید.

اسلاید 6 :

تاثیر ابعادچهارگانه در  پیاده سازی راه حل برنامه ریزی منابع سازمانی

    استراتژی :  

lاطمینان  صاحبان و مدیران ارشد شرکت از اینکه  استراتژی لحاظ شده در راه حل منتخب آنها می تواند نیازهای کسب و کار را بر اساس ملاحظات قانونی ، استانداردهای مدنظر ، خروجیهای مطلوب و سایر نیازهای عملیاتی و اطلاعاتی مجتمع تأمین نماید.

    فرآیند :

lبرآورده ساختن نیازهای کسب و کارتوسط  فرآیندهای لحاظ شده در راه حل به نحو احسن و تضمین خروجیهای مورد انتظار کسب و کار

lفراهم نمودن منابع مورد نیاز  برای فرآیندهای جدید طراحی شده یا بازنگری شده و لحاظ شده در راه حل برنامه ریزی منابع سازمان

lفعالیت صاحبان فرآیند بعنوان نیروهای متخصص در کنار تیم پروژه پیاده سازی ERP و تعیین نیازمندیهای هر فرآیند

lمشارکت کاربران اصلی در آزمون پذیرش کاربر و آموزش دهی به کاربران نهایی و همچنین پشتیبانی کاربران پس از پیاده سازی راه حل

اسلاید 7 :

تاثیر ابعادچهارگانه در  پیاده سازی راه حل برنامه ریزی منابع سازمانی

نیروی انسانی :

lموارد لازم جهت اثربخشی انتقال به یک محیط جدید سیستمی و دستیابی به منافع تجاری مورد نظر

lوجود نیروی انسانی توانمند و با قابلیت جهت انجام فرآیندها و فعالیتهای طراحی شده

lدرک نقشها و مسئولیتها توسط نیروی انسانی

   فعالیتهای لازم برای مدیریت تغییر:

1- رهبری و هدایت                                                   

2- تغییرات سازمانی و نقشهای شغلی

3- ارتباطات 

4- آموزش

 تکنولوژی (زیرساخت) :

lارائه پیشنهادات و رهنمودهای لازم در خصوص طراحی راه حل تکنولوژیکی و زیرساخت در کل واحدهای سازمانی به منظور آماده سازی بستر لازم برای پیاده سازی و بهره برداری از راه حل برنامه ریزی منابع سازمان توسط تیم پیمانکار پروژه

lفراهم نمودن منابع و امکانات لازم در جهت تحقق موارد فوق توسط شرکت متقاضی

اسلاید 8 :

دلایل بهره گیری از متدولوژی استاندارد پیاده سازی

 :ERP فواید متدولوژیهای استاندارد و تجربه شده در دنیا  جهت پیاده سازی

v  افزایش کارآیی فرآیند پیاده سازی

v  کاهش هزینه های پیاده سازی

v  کاهش ریسکهای پیاده سازی

v  ارائه بهروشهای کسب و کار

 

اسلاید 9 :

فازهای پیاده‌سازی پروژه ERP:

 فازاول:آماده سازی پروژه (Project Preparation)

)Project Charter تهیه منشور پروژه (

  ایجاد ساختار و سازمان پروژه

‎ بازبینی و تصحیح طرح و استراتژی پیاده سازی اجرای راه حل            

  ایجاد تیم‌های کاری پروژه و تخصیص وظایف  

  تهیه طرح و برنامه عملیاتی پروژه به صورت تفصیلی

)Technical Requirement تعریف نیازمندیهای فنی (

  تعریف استانداردها و رویه‌های مدیریت و کنترل پروژه

 تعریف استانداردها و رویه‌های پیاده سازی و اجرای پروژه‎

  برگزاری جلسات آغازین جهت شروع پروژه

  تعیین و بازبینی  خط‌مشی‌ها، اهداف و مسئولیت‌های کیفی مدیریت کیفیت پروژه   

  تعیین استراتژی مستندسازی فعالیت‌های پروژه

  تعریف استراتژی آموزش کاربران نهایی

‎ در شرکتERP   ارائه طرح یا برنامه های آموزشی مناسب برای جاری سازی

  تعیین استراتژی به روزرسانی و شرایط گذار از وضع موجود به وضع مطلوب

اسلاید 10 :

فازهای پیاده‌سازی پروژه ERP:

 فازاول:آماده سازی پروژه (Project Preparation)

  ارائه راه حل درخصوص چگونگی شناسایی و جمع‌آوری اطلاعات پایه

  ارائه راه حل درخصوص محیط نرم‌افزاری

افزاری و بستر مخابراتی و ارتباطی مورد نیاز برای پیاده ارائه نیازمندی‌ها و توصیه‌ها درخصوص زیرساخت‌های سخت‎

 (به صورت کلان)‎     سازی طرح نهایی

  ( این امر  به طور تفضیلی پس از فاز بلوپرینت ومشخص شدن مدل کلی سیستم قابل حصول می باشد.)

IT   ارائه راهکار برای تقویت و توسعه ساختار سازمانی واحد فناوری اطلاعات

‎ بهبود خدمات مدیریتی در شرکت متقاضی ارائه پیشنهاد درخصوص انجام طرح های  

شناسایی مدل لازم برای انجام فرایند شناخت ، مدلسازی و تحلیل نیازمندی ها‎

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله بررس? آثاری از معماری مجتمع های فرهنگ? قرن

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله بررس? آثاری از معماری مجتمع های فرهنگ? قرن ب?ستم در word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله بررس? آثاری از معماری مجتمع های فرهنگ? قرن ب?ستم در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله بررس? آثاری از معماری مجتمع های فرهنگ? قرن ب?ستم در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله بررس? آثاری از معماری مجتمع های فرهنگ? قرن ب?ستم در word :

چکده:

ک از اساس ترن و مهم ترن جنبه های پشرفت در هر جامعه، سطح آگاه و آشنا مردم آن جامعه م باشد. در ان راستا ک از اهداف اجاد مجموعه فرهنگ، اطع رسان همگان و آشنا نمودن عموم با مقوله فرهنگ در جامعه م باشد. آرامش و استراحت جسم و جان برای انسان بسار ضروری است، البته ان حداقل رسدگ به انسانها است، در ان راستا ترتب و شکوفا اندشه ها و استعداد ها جاگاه وژه ای دارد، از ان روست که مجموعه های فرهنگ به منظور پرورش ذوق و استعداد افراد به خصوص جوانان و محل برای تغذه روان شهروندان در محط هنری و همچنن توسعه و نشر ابعاد هنردر زندگ افراد و شناساندن ابعاد گوناگون زندگ بنا م شوند.
ان گزارش در ابتدا با اشاره نمودن به تعرف فرهنگ و رابطه فرهنگ و معماری م پردازد. سپس نمونه های موردی از بناها و مجموعه های فرهنگ را عنوان م کند تا بتوان با استفاده از تحلل نمونه های موردی حداقل به درک جامع در مورد چگونگ طراح مجتمع های فرهنگ دست افت.

واژگان کلدی : مجموعه فرهنگ ، فرهنگ و معماری، آثارفرهنگ ، فراغت

-1 مقدمه

پژوهش حاضر در راستای خلق رابطه ای تنگاتنگ مان گروه های مختلف مردم و مجموعه های فرهنگ و هنری در صدد ارائه راهکارها جهت برقراری ان رابطه از طرق مطرح کردن مباحث همچون نمونه های موردی معماری مجموعه های و نقش مجموعه های فرهنگ و هنری در برقراری ارتباط مردم با مقوله فرهنگ و هنر و به تبع آن حضورپذری بشتر مردم در فضاهای فرهنگ که در حققت موجب همبستگ فرهنگ و اجتماع در جامعه م شود را دنبال م کند.

-2 تعرف فرهنگ

فرهنگ ، واژهای است درباره شوه زندگ مردم؛ به معن روش که مردم کارها را انجام مدهند. گروههای متفاوت مردم ممکن است که فرهنگهای متفاوت داشته باشند. فرهنگ به وسله آموزش، به نسل بعدی منتقل مشود؛ در حال که ژنتک به وسله وراثت منتقل مشود . هر منطقه از هر کشوری متواند فرهنگ متفاوت با دگر مناطق آن کشور داشته باشد.

1

ادوارد تالور (1917-1832)، فرهنگ را مجموعه پچدهای از دانش ها، باورها، هنرها، قوانن، اخقات، عادات و هرچه که فرد به عنوان عضوی از جامعه از جامعه خوش فرامگرد تعرف مکند.

-3رابطه فرهنگ و معماری

فرهنگ را در تعرف کل م توان محصول تشهای متفاوت انسان در راه خلق و آفرنش دانست که از آزادی عمل واراده او سرچشمه مگرد . مجموعه آداب، عقاد، باورها و سنن ک جامعه که عمدتاً از دورن منبعث شده و در بدو امر نز درون را تحت تاثر قرار م دهند، فرهنگ را به وجود م آورند . گراش اساس کمال طلب پاه رز شالوده فرهنگهاست. کمال طلب زر بنای جهان بن فرهنگ را ساخته و مبان فکری و نظری آن را تنظم مکند. و ان مبان به نوبه خود اقدام به اراه کالبدها و قوالب در عرصه جوامع م نماند که نمودی از آن زر ساختها به شمار م آند. ادبات، هنر، مذاهب، عرف ، سنت و ; از جمله مجاری تبلور افتن روح فرهنگ ک جامعه م باشد و از ان مان روی صحبت ما هنر و در مان ارکان هفت گانه آن تکه برمعماری به عنوان ک از عمده ترن محورها که درعن بر آوردن ناز انسان به سر پناه و محط مصنوع ، رابطه ای تنگاتنگ با فرهنگ برقرار م سازد، مباشد.

معماری به عنوان ک پدده اجتماع از فرهنگ نشأت گرفته و بر آن تاثر مگذارد و آنهای است از اندشههای انسان در رابطه با فضا، زبا شناس، و فرهنگ. به همن سبب سبک معماری هر دوره انعکاس از فرهنگ و هنر آن محسوب م شود و با دگرگون هائ که در سار عرصه های زندگ و هنر به وقوع مپوندد، متناسب است و هر سبک جدد معماری بر اصول ، روشها و سنتهای سبک پشن استوار است ، به همن خاطر بن سبکهای گوناگون معماری رابطهای استوار وجود دارد و مرزبندی بن آنها دشوار به نظر مرسد .

نقاط عطف در مسر فرهنگ و خقت از مهمترن عوامل پداش و مکاتب متفاوت معماری مباشند . هر تمدن و فرهنگ جددی از نقطهای شروع مشود که تمدن و فرهنگ قبل به بن بست رسده و ا با بحران مواجه شده باشد ، ول مسر آن در ادامه و تکامل مسر قبل و تارخ خود م باشد و صرفاً در مقاطع به بازسازی ساختار خود م پردازد . بنابران با توجه به تاثر مستقم فرهنگ در معماری، طبع است که تغرات فرهنگ باعث دگرگون در مبان و مفاهم موثر در پداش معماری مشود و در نتجه آن، اندشههای متفاوت معماری به وجود م آد که تعن کننده شوههای تعامل بن مفاهم

نظری و فرهنگ به طور عام و مفاهم نظری و فضای معماری به طور خاص مشود.
مردم هر دوره به زبان خاص آن دوره صبحت مکنند و معماری را نز به همان زبان مفهمند . زبان عصری زبان زندهای است که از زندگ، مسائل روز جامعه و تکنولوژی و علم روز تغذه م کند. اگر حضور معماری در زندگ و مسائل ک عصر کمرنگ شود، ان فقر حضور به زبان و فرهنگ هم منتقل مشود و اگر زبان و فرهنگ از حضور معماری ته شود، نه تنها راه ورود به معماری آنده، بلکه حت راه ادراک معماری گذشته مسدود مگردد. برای رجوع به معماری گذشته و برای ورود به معماری آنده باد از درون معماری حال گذر کرد.

-4تحلل نمونه های موردی مجموعه های فرهنگ:

:1-4مجموعه فرهنگ تجبائو
مجموعه فرهنگ jean marie tjibaouدر اقانوس شمال در شبه جزره newcaledoniaک مستعمره فرانسه و پاتخت نوماا قرار گرفته است . ان مجموعه بر خواسته ازتوجه به گاهان بوم و کلبه ها که به وسله مردم بوم کاناک ساخته شده بود،توسط معمار اتالا –رنزوپانو-در سال 1993طراح شده است و به عنوان تجلل از فرهنگ مردم کاناک و از اد بردن خاطره استعمار فرانسه ساخته شد.

2

شکل :1 مجموعه فرهنگ تجبائو

مجموعه که سات عظم را به خود اختصاص داده است به jeam marie tjibaouرهبر ساس مردم کاناک که در جنگ برای استقل داخل new caledoniaدر سال 1989 کشته شد ،اهدا شده است و به همن اسم نامگذاری شده است. اده ان بود که به جای اجاد ک باز سازی تارخ ا ک دهکده تکراری ساده با منعکس کردن فرهنگ بوم و سمبل های قدم که به هر حال هر کدام زمان خل بشتر زنده بودند به توسعه فرهنگ کاناک بپردازند و به تارخ محط و باورهای کاناک احترام بگذارند.

مجموعه فرهنگ ت ج بائو از منحنهای قفس مانند که از چوب درختان کاج و صنوبر ساخته شده است . مرکز فرهنگ برای نماش دادن و فعالت های مختلف روز مره در صدد تامن موضمعات بر طبق فرهنگ مردم کاناک طراح شده است و رشه های فرهنگ آن ها را حفظ کرده است و در طراح ساختمان ، از باورها و اعتقادات فرهنگ مردم کاناک و همچنن چشم انداز زبای شبه جزره الهام گرفته شده است در کل آب و هوا در نو کالدونا به طور قابل توجه گرم و مرطوب است ،بنابران ک از محظات اصل برای مجموعه به

وجود آوردن ک سستم خنک کننده انفعال کاراو موثر است.
سستم تهوه ی انفعال ک از روش های اصل خنک کردن و تهوه در مجموعه tjibaouاست .مجموعه از 10 خانه انتزاع چوب با ساز ها و عملکردهای متفاوت تشکل شده است که رنزو پانوبرای آنها عنوان caseرا پشنهاد کرده است. انcaseها به منظور تجلل و اداوری فرهنگ بوم مردم کاناک ساخته شده اند و در ک انهنای مم در طول شبه جزره به منظور تهوه ی ماکزمم روی ک تپه جای گرفته اند ،جا که بشترن باد است .نما به سوی باد جنوب غالب است. در ان مجموعه از المان های طبع مشخص از قبل باد ،نور،آب،و پوشش گاه استفاده م شود.

3

مسابقه طراح

برای دادن طرح مرکز فرهنگ نوکالدنا ، مسابقه ای بن الملل با شرکت گروه از معماران و تعدادی از داوران ترتب داده شدو تعداد زادی از معماران جرات کردند با تاثر گرفتن از ناکان و تحرف تکنولوژی طرح دهند . آنها هم چنن مفاهم غر عمل و انتزاع را با شوه های جدد به کار بردند . اما طراحان ساختمان ک شرکت معمول که بشتر با ان موضوعات هم فکر بودند بر خف معماران و طراحان دگر با موضوعات به صورت جدی و فوق العاده عادی بر خورد کردند و ان فکرقبل از ان به نظر طراحان دگر نرسده بود.

ان اده انعکاس فرهنگ باستان است . فضا ها مدور در پن وجود دارد که حوزه اعظم فضاهاست و اطراف هر کدام از ان هسته ها محصور شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله تحلیل و بررسی و مقایسه تطبیقی هندسه در آثا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله تحلیل و بررسی و مقایسه تطبیقی هندسه در آثار معماری در word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله تحلیل و بررسی و مقایسه تطبیقی هندسه در آثار معماری در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله تحلیل و بررسی و مقایسه تطبیقی هندسه در آثار معماری در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله تحلیل و بررسی و مقایسه تطبیقی هندسه در آثار معماری در word :

چکیده :

تاکید معماری بر زیبایی است و علم هندسه ابزار قدرتمندی است که معمار را قادر به اندازه گیری تناسبات فضایی و خلق توازن ، نظم و زیبایی در زمین می کند. هندسه مطالعه انواع مختلف اشکال و خصوصیات آنهاست. هندسه در نقطه مرکزی پروسه طراحی معماری قرار گرفته است. در این پروسه هندسه همه جا هست، از ابتدا که طرح در حال شکل گیری است تا پایان مرحله اجرا. برای ساختن یک بنا از نخستین گامها تا مراحل پایانی، هماره نیازمند دانش هندسه هستیم . امروزه استفاده از ابزارهای بسیار دقیق که خود بر پایه دانش ریاضیات و هندسه ساخته شده است، در تمامی امور ساختمانی رواج دارد. در کارهای گری معمار ایتالیایی می توان استفاده از فرمهای هندسی ساده را مشاهده کرد. به طور کلی در کارهای گری نوعی تندیس گرائی وجود دارد. عناصراصلی و متناقص معماری آندو عبارتند از نظم، مردم و احساسات انسانی. او در معماری خود، به گونه ای متضاد آنها را با هم ارتباط می دهد و میان آنها تفاهمی ایجاد میکند:فرم در برابر فرم و فضا، داخل در برابر خارج و طبیعت در برابر هندسه. حدید اساس معماری را در نحوه فکر کردن به آن می داند. طرح های ساختمانی حدید که به صورت نقاشی عرضه می شوند، در 25 سال گذشته، نقش مهمی در تحول معماری معاصر داشته اند. از کاربر هندسه در آثار وی می توان از مرکز هنرهای نمایشی می باشد که در مجموعه هندسی پایه قرار دارد. از آثار دیگر او کتابخانه و مرکز یادگیری در وینا می باشد که یک “بلوک چندوجهی” با لبه های راست و مورب طرح حدید برای LLC است مرکز هنر و رسانه دوسلدورف متشکل از مکعب شیشه ای ساده (مینیمال) توسط مجموعه ای از ستون ها و پایه ها و سازه های عظیم مثلثی شکل احاطه شده است .

واژه های کلیدی:

هندسه – ریاضیات – تندیس گرایی – توازن – نظم – زیبایی

09145925057 – Email: Sajad.architector@yahoo.com * :شماره تلفن

مقدمه:

نیازهای مرتبط با زندگی اجتماعی،در شرق باستان،سهم عمدهای در تکوین و تکامل دانش های ریاضی و هندسه داشت.سومریان و بعد از آنها بابلیان و در کنار این تمدنها هند و مصر محل تولد و رشد بسیاری از قوانین حاکم بر ریاضیات بودند.الواح یافتشده نشان میدهند که از حدود دو هزار سال پیش از میلاد هندسهدانان شوشی از خواص دایره و چندضلعیهای منتظم محاط در آنها

چگونگی ترسیم این اشکال آگاهی داشتند.علاوه بر کاربردهای عملی،هندسه مبنایی الهی داشت و تجسم بسیاری از رازهای الهی

ابزاری برای رهیافتن به معانی عالم هستی و در ابنیه و هنرها تجلی یافته است.

تاکید معماری بر زیبایی است و علم هندسه ابزار قدرتمندی است که معمار را قادر به اندازه گیری تناسبات فضایی و خلق توازن ، نظم و زیبایی در زمین می کند . هندسه هم علم است و هم هنر. عینیت نهایی معماری سنتی رسیدن به مطلق یا کمال می باشد. معماری زبان نمادینی محسوب می شود کهتوان بیان ایده های ازلی را با الگوهایی که انسان می تواند درک کند، دارا می باشد. از آنجایی که هدف معماری به تصرف درآوردن روح و عقل می باشد، هندسه ابزاری در دست معماران می باشد که اشکالی از گیاهان

جانوران را که در ذات خود مقدس می باشند توسعه دهند. معماری سنتی سعی در نمایش عالم وجود در ابعاد زمینی اش داشت. در بنایی تاریخی ، تمام اندازه ها در کمال خود (ارتفاع ، طول و عرض) و در اجزای ترکیب کننده اش ( شامل الگوهای هندسی سطحی) ، وابسته به هم بودند و هرگز از هندسه جدا نبودند. بدین سان هنر هندسه کلید اساسی برای ایجاد ارتباط بین ساختمان

انگاره هاست که سازنده در ذهن خود دارد.

هندسه ابزار اولیه ای است که ما با توجه به توان خود آن را ترکیب می نماییم و از این طریق شکل منظم یا نا منظم را می آفرینیم ، نقطه است ؛ و فاصله است ؛ و اندازه است؛ و خط و سطح است و حجم که به نوبه خود ، تناسب و مرتبت و منزلت را به دست می دهد . ( دکتر محمد منصور فلامکی )

هندسه مطالعه انواع مختلف اشکال و خصوصیات آنهاست. همچنین مطالعه ارتباط میان اشکال، زوایا و فواصـل است. هندسه علمی است که ابزارهایی خاص را در اختیار هنرمند قرار می دهد تا احساسات ، عواطف و تفکرات خود را به وسیله آن به سایرین منتقل نماید . در اصل پایه هندسه را عینیات تشکیل می دهد . و این بدان معناست که هندسه بر پایه قرار داد نظیر اینکه 2 به علاوه 2 مساوی 4 نیست . اساس شکل گیری هندسه بر پایه موجودیت اشیاء است . و هستی هم موجودیتی عینی دارد نه قرار دادی . اینجا درختی را می بینیم که موجود است و باغی را که این درخت در آن وجود دارد. در گفتار قبل حرکت را به عنوان اولین شرط درک فضا ذکر کردیم . حال ما در فضا حرکت می نماییم درک ما از فضا چگونه رخ می دهد ؟ یا فضا چگونه خود را به ما نشان می دهد ؟

و اینجاست که هندسه به کمک می آید . هندسه برای نمایان کردن فضا نیاز به ابزارهایی دارد وآن چیزی جز نقطه ، خط ، سطح و حجم نیست . نقطه دارای ذاتی بدون طول عرض و ارتفاع که از تکرار یا حرکت آن در یک راستا خط به وجود می آید حال این خط دارای یک بعد یعنی طول می باشد . و وقتی خط حرکت می کند یا تکرار می شود سطح را رقم می زند که دارای دو بعد یعنی طول و عرض است . صفحه ای که تکرار می شود حجمی را می آفریند که دارای سه بعد طول ، عرض و ارتفاع است . پس می بینیم پایه هندسه را نقاط تشکیل می دهند و سایر ابزارها به نوعی از نقطه مشتق می شوند . برای درک هر فضایی حداقل به سه نقطه نیاز داریم .

هندسه در نقطه مرکزی پروسه طراحی معماری قرار گرفته است. در این پروسه هندسه همه جا هست، از ابتدا که طرح در حال شکل گیری است تا پایان مرحله اجرا. تکنولوژی کامپیوتری جدید، ابزار های متنوعی را برای طراحی فرمهای هندسی پیچیده و در عین حال کارآمد را فراهم ساخته است. این مساله از یک طرف افقهای جدیدی را به روی معماران گشوده است و از سوی دیگر، مفاهیم معماری مشکلاتی را در این خصوص مطرح کرده. و در کنار این مسایل مبحث علوم و تحقیقات هندسی معماری گشوده شده و در حاشیه مباحث کاربردی هندسه و معماری قرار گرفته است.

بیان مسئله:

برای ساختن یک بنا از نخستین گامها تا مراحل پایانی، هماره نیازمند دانش هندسه هستیم. امروزه استفاده از ابزارهای بسیار دقیق که خود بر پایه دانش ریاضیات و هندسه ساخته شده است، در تمامی امور ساختمانی رواج دارد. یکی از پرسشهای متداول در معماری گذشته، چگونگی اجرای تناسبات و تقسیم بندیها در معماری سنتی، بدون داشتن ابزار امروزی است. در گذشته، پیاده سازی فرم و اندازههای ساختمان با استفاده از دانش هندسه انجام میگرفت که خود بنیان کنترل ساختمان از لحاظ زیبایی و ایستایی را بر عهده داشت.

فرانک گری (Frank Gehry ) معمار مشهور کانادایی/ آمریکایی معاصر است. در کارهای اولیه گری میتوان تأثیراتی از معماران سوئیس و فرانسه به خصوص لوکوربوزیه مشاهده کرد این تأثیرات را تا سال 1972 میتوان در کارهای گری مانند استفاده از فرمهای هندسی ساده مشاهده کرد. به طور کلی در کارهای گری نوعی تندیس گرائی را می توان مشاهده کرد چه در توسعه خانه همسرش 1987 تا موفقترین کارش در سبک فولدینگ که موزه هنرهای معاصر بیلبائو است.

آثار گری به طور کلی نتیجه یک روند طولانی طراحی است که با استفاده از اسکیسهای متعدد، مدلهای کامپیوتری و ماکتهای بزرگ حاصل شدهاست. اسکیسها و نمودارهای اولیه به مدلهای فیزیکی با مقیاسهای مختلف تبدیل و این مدلها در نهایت به ساخت ماکتهای کامل میانجامد.

نکته بسیار جالب در روند طراحی گری در استفاده از رایانه در این روند است. بر خلاف سایر معماران که از نرم افزارهای معمول دوبعدی و سه بعدی مانند CAD و DsMAX3 برای کارهای خود استفاده میکنند گری از نرمافزار کاتیا که یک نرمافزار مربوط به طراحی جامدات است استفاده کرد. این نرم افزار بیشتر برای طراحی خودرو و هواپیما و محاسبات پیچیده بدنههای مختلف کاربرد دارد و هماهنگی بسیار عالی با سایر نرم افزارها دارد. موزه گوگنهایم با 21000 ی فولادی و آلومینیومی به اشکال هندسی نامنظم ساخته شدهاست. و طراحی و ساختمان آن توسط برنامههای رایانهای D2 و D3 انجام گرفتهاست.

گری از پیشگامان عرصه معماری فولدینگ می باشد. ما به ازای علمی زبان معماری فولد، نظریات بحران و تداوم است. بحران یا فروپاشی در تبدیل سریع ازحالتی به حالت دیگر، مانند آب به یخ یا بخار، تجلی میکند. بحران یا به دو پاره شدن میانجامد یا به پیچیده شدن، در هم فرو رفتن و در هم تنیدن که مضمون معماری فولد است.

در این معماری که گویی در حال فرو ریختن و کج شدن است، ترتیب پلان، نما و مقطع با هم اشکال ابهام آمیزی همانند کریستالها میآفرینند.

این بازی را گری با در هم ریختن زبانهای مختلف معماری و ترکیب آنها آغاز کردهاست. در بنای موزه ویترای او در وایمار آلمان، که در کارهای آیزنمن تأثیرگذاشت، اجزای معماری مکعبهای در هم تنیده و دفرمه و کج و کوژند. از همین رو بعضی معماری او را جانور گونه و کرم گونه نامیدهاند. در کل میتوان گفت معماری گری یک معماری شخصی و غیر تقلیدی است و بدون برنامه خاص و یک نوع عدم قطعیت در اکثریت پروژههای گری دیده میشود.

تادائو آندو در 13 اکتبر 1941 میلادی در اوزاکای ژاپن دیده به جهان گشود، در سالهای 1962-69 م . تعالیم خود آموخته و غیر آکادمیک خود را به عنوان یک معمار با سفرهای آموزشی بهاروپا، آمریکا و آفریقا و مطالعه بر روی خانه های فرانک لویدرایت و کارهای مدرنیسم قدیمی (کلاسیک) تکمیل کرد.افزایش کمی آثار او در سطح معماریهای مسکونی، کلیساها،موزه ها و مجتمع های تجاری بزرگ، و … با تکیه ای مداوم وتقریباً انحصاری بر ساختارهای بتن مسلح بزرگ ونمایان است که عظمت را در معماری او فزونی می بخشد . او واسطه ای میان شرق و غرب است، و بتن را ـ با اینکه از مواد جدایی ناپذیر جنبش مدرن اروپاست ـ در جهت نشاندادن زیبایی شناسی شرقی به کار می برد. اولین تمرین معماریش را در سال 69 م . دراوزاکا آغاز کردو تاکنون بیش از صد و پنجاه پروژه معماری را طراحی کرده است.او از با نفوذ ترین معماران پست مدرن نسل دوم ژاپن محسوب می شود. توجه عمده وی

بر تفلیق فرمهای مدرن با مفاهیم و شیوه های سنتی ژاپن استوار است ؛ بهبیان دقیق تر، هدف او تغییر معنای طبیعت از گذرگاه معماری است. مصالح معماری آندو،بتن خام، خورشید، آسمان، سایه و آب است یا به عبارت بهتر، فضا. تأکید او بر این نکته است که استفاده کنندگان از بنا باید طبیعت را تجربه و احساس کنند و اینها همه ریشه در سنت منطقه ای زیستگاه او ـ کانزایی ـ دارد.عناصراصلی و متناقص معماری آندو عبارتند از نظم، مردم و احساسات انسانی. او در معماری خود، به گونه ای متضاد آنها را با هم ارتباط می دهد و میان آنها تفاهمی ایجاد میکند:فرم در برابر فرم و فضا، داخل در برابر خارج و طبیعتدر برابر هندسه .آندو از جذابیت فرم صرف نظر کرده و بر جذابیت فضا تأکید میورزد. او اعتقاد دارد که فرم، از تأثیر فضایی می کاهد و در نتیجه، جذابیت معماری را محدود می کند..به اعتقاد او، ارجحیت دادن به فرم به معنای ارجحیت دادن به حس بینایی در میان پنج حس و عدم توجه به عمق فضایی است. در نتیجه او درپی نفی فرم به مفهوم به کارگیری فرمهای ساده و انکار ساده و انکار فرمهای پیچیده است. (نفی تصویرصرفاً بصری در فضا). معماری او، معماری نفی و انکار است. او جامعه مدرن و جهانی بودن را نفی می کند. اولین چیزی که آندو نفی کرده، مفاسد جامعه مدرن وارزشهای آن است. (برای مثال، مقوله راحتی) آندو راحتی مدرن را نفی کرده، تلاش میکند ارتباط پویایی با جهان برقرار کند. او راحتی را از معماری خود دور می کند و به جای آن امکان حضور انسان و طبیعت را در کالبد معماری اش فراهم می سازد.او کارهایمتعددی تاکنون انجام داده است که 8 اثر برترش که اهداف و تفکرات او را به خوبی جلوهگر می سازند را نام می بریم:-نمازخانه کوه روکو (کلیسای باد)-کلیسای روی آب-کلیسای نور-معبد آب-خانه Raw -مجتمع تجاری تایمز -2پروژه ناکانو شیما -2موزه نائو شیما .ویژگی های شاخص معماری آندو، نظم، مردم و احساسات انسانیاست. بنابراین، بر اساس الهاماتی که او از این سه عنصر گرفته، پروژههای او را می توان دسته بندی کرد. در معماری آندو، عناصر به شکلی متضاد با هم مرتبط می شوند. بنابراین، فرم در مقابل فرم و فضا، داخل در برابر خارج و طبیعت در برابرهندسه قرار می گیرد. به عبارت دیگر، معماری او حاصل ارتباطی است که بین این عناصروجود دارد. برای آشنایی و شناخت بیشتر، کارهای آندو را بر اساس ساختار و کالبد به سه بخش معماری یگانه انگاری، دو گانه انگاری و کثرت گرایی تقسیم بندی می کنیم. آن دسته از کارهایی که در شمار معماری یگانه انگاری قرار می گیرند، دارای فرمی خالص، طراحی واضح و فضایی قومی هستند. این نوع معماری، بیشتر در خانه ها وکلیساهای کوچک دیده می شود. در این فضاها، با آرامشی روبرو می شویم که یادآور فضای سنتی چاپخانه های ژاپنی است. در این فضا، بر اساس ریتمی وحدت بخش، کل به جزء تبدیل می شود. این ریتم، حتی در نور و سایه نیز تکرار می شود. در معماری دو گانه انگار، آندو روش خاص خود را اعمال می کند. به عبارتی، روش او از هیچ نوع معماری دیگری تأثیر نپذیرفته است. در آنجاست که آندو از فرم بیضوی استفاده میکند؛ ولی در معماری دو گانه انگار، فضا بر اساس نیروی پویا شکل می گیرد. این نیرو، از تضادبین فرم و فضا حاصل می شود. در این نوع معماری ـ بر خلاف معماری یگانه انگار که فرمبر فضا غالب است ـ فرم و فضا دارای ارزش یکسانی است و در اینجاست که نوآوری های آن دو تجلی می یابد.

معماری کثرت گرایی آندو شامل تعداد زیادی از کارهای او از سال 1985 به بعد می باشد. این معماری، با فرم های متنوعی که دارای جهت گیری های مختلفی است، شناخته می شود. در اینجا، تمرکز فضایی که در معماری یگانه انگار وجود داشت، متلاشی وپراکنده می شود و بیشتر به سوی روشنایی و پویایی نیل می کند. فرم از نظر بصری، سبکتر شده و پراکنده می شود. بنابراین در طراحی، فضا از ترکیبات مختلف هندسی شکل می گیرد. از این روست که در کارهای آندو، روش ها و مقیاس های متنوعی دیده می شود. مثالی از کاربرد هندسه در آثار وی خانه کوشینومی باشد این ساختمان در سراشیبی جنگلی کوهستانی قرار دارد و قسمتی از آن در زمین فرو رفته است . اشکال هندسی به طرزی منظم و قوی با عوارض زمین و تپوگرافی هماهنگ است .

یکی دیگر از آثار وی تئاتر روی آب می باشدفضای تئاتر از یک نیم دایره تشکیل شده است. یک دریاچه مصنوعی ، یک سکو که روی دریاچه کشیده شده و تعدادی ستون فضای ساختمان راتشکیل می دهد . این چهار المان (شاخص) به صورت هندسی در طبیعت خفته اند ، همراه با محیطی که آب به عنوان نقطه شروع انحراف پیدا می کند . یک خط که به سمت جنوب غربی کشیده شده در نهایت به وسیله ستون ها تعریف می شود . یک دیوار بتنی در طول یک خط که با ستون ها به صورت عمود قرار گرفته تا کلیسای روی آب کشیده شده است .

زاهاحَدید از معماران برجسته بریتانیایی (عراقی تبار) در سبک واسازی است. در سال 2004 میلادی حدید نخستین زن بود که به دریافت جایزه معماریپریتزکِر نائل آمد. فعالیتهای حرفه ای او، از آفرینش فضای شهری کلان، تا خلق اجزای زینت مند و مبله داخلی، ابعاد جهانی دارند.

حدید معماری است که پیوسته مرزهای معماری و طراحی شهری را گسترش می دهد. او در کارهایش با بهره گیری از مفاهیم فضایی جدیدی که تقویت کننده مناظر شهری موجود هستند، زیبایی شناسی نظری ای (غیرعملی) را پیگیری و تجربه می کند که تمام زمینه های طراحی از طراحی شهری تا طراحی داخلی و مبلمان را در برمی گیرد. با اینکه شهرت زاها حدید بیشتر بخاطر اصلی ترین کارهای ساخته شده اش می باشد، اما علایق و دل مشغولی های عمده او مستلزم اشتغال همزمان وی به فعالیت حرفه ای، تدریس و پژوهش است.

حدید اساس معماری را در نحوه فکر کردن به آن می داند. طرح های ساختمانی حدید که به صورت نقاشی عرضه می شوند، در 25 سال گذشته، نقش مهمی در تحول معماری معاصر داشته اند. این آثار در موزه ها و گالری های معروف جهان از جمله موزه گوگنهایم و موزه هنرهای مدرن نیویورک به نمایش درآمده و بخشی از کلکسیون دائمی آنهاست. زاها حدید با شرکت در مسابقات متعدد طراحی معماری، ایده ها و افکار نوینی را به معرض نمایش گذاشته است که این امر نشان دهنده رویکرد آوانگارد و پیشروی وی در طراحی معماری می باشد. اکثریت پروژه های مختلف او که تاکنون اجرا شده اند و یا در حال حاضر در دفتر وی بر روی آنها کار می شود، حاصل شرکت در این مسابقات هستند.

از کاربر هندسه در آثار وی می توان از مرکز هنرهای نمایشی می باشد که در مجموعه هندسی پایه قرار دارد. فرم تندیس گونه مرکز هنرهای نمایشی از حرکات خطوط پدیدار می شود، بتدریج به درون جزئی رشد یابنده گسترش می یابدکه مانند شبکه ای از شاخه ها و انشعابات متوالی است. بادهای وزنده در اطراف سایت، بر پیچیدگی معماری می افزاید.

از آثار دیگر او کتابخانه و مرکز یادگیری در وینا می باشد که یک “بلوک چندوحهی” با لبه های راست و مورب طرح حدید برای LLC است که به این صورت توصیف شده است: “خطوط راست از خارج ساختمان بصورت جداگانه به سمت داخل ساختمان حرکت کرده و شکل منحنی و سیال بخود گرفته، فرم آزاد درست می کنند.”

مرکز مرکز هنر و رسانه دوسلدورف متشکل از مکعب شیشه ای ساده (مینیمال) توسط مجموعه ای از ستون ها و پایه ها و سازه های عظیم مثلثی شکل احاطه شده است . لابی ورودی محل برخورد ساختمان دیواره ای با ساختمان (finger) است. در این نقطه خیابان و فضای باز اطراف رودخانه به طور کامل به هم پیوند خورده اند.

اهمیت و ضرورت تحقیق:

هر گونه طراحی معماری در اصل کاری در زمینهء هندسه است.هر دو خواص خطوط،سطوح و اشکال در فضا سروکار دارند،پس هرگونه تحلیل یک اثر معماری،تا حدی تحقیق دربارهء هندسهء آن است.اصول هندسه به شیوههای گوناگون درسنّتهای مختلف معماری به کار رفته است.در جهان غرب،از رنسانس به این سو،تأثیر کاربردی هندسه درتجسّم اشکال معماری، عموما به دست معمارانی برجسته و نگارندگان معماری تنظیم و به وضوح تبیین شده است.در سنن معماری جهان اسلام، قوانین هندسه به شیوهء انعطافپذیرتری به کار میرفت تا رهنمودهایکلّی را به دست دهد،نه این که اصول مشخص طراحی رامقرّر کند.

نقش هندسه در تکوین معماری غرب از زمان رنسانس در نوشتهها و تصاویر معمارانی چون لئون باتیستا آلبرتی و آندریا پالادیو در سدههای پانزده و شانزده، اتین لویی بوله و کلود نیکلاس لدو در سدهء هجده و لاکور بوسیه در سدهء بیستم و تادائو آندو ، فرانک گهری و زاها حدید در قرن حاضر به تفصیل آمده است.نظریهپردازان سنن معماری غرب عموما نگرش انحصاری را در قبال به

کارگیری هندسه ابراز داشتهاند، همچنانکه در تمایل آنان به شکلهای ابتدایی و خالص مانند مربع و دایره و به سیستمهای تناسبی هم چون سیستم مقطع طلایی مشهود است.برای مثال،آلبرتی نه شکل اساسی هندسه را برای طراحی کلیسا توصیه میکرد،که شش تای آن از دایره و سه دیگر از مربع مشتق میشد.در نظر آلبرتی، معماری خوب به ادغام منطقی تناسبها و بهرهگیری از هندسهء محض بستگی داشت.

با این همه، دربارهی هندسه به عنوان یک علم مستقل، دانش اساسیتری داریم، زیرا مسلمانان هندسه را دانش مهمی برمیشمردند و در پیروی از سنت کلاسیک، آن را هم طراز ریاضیات، ستاره شناسی و موسیقی قرار میدادند. تکوین هندسه و دیگر شاخههای دانش در جهان اسلام، طی سده های هشتم و نهم با ترجمههایی از متون باستانی از زبانهایی چون یونانی و سانسکریت به عربی آغاز شد.تا سدهء دهم، مسلمانان بهترقّیات بدیعی نایل شدند- در زمینهء هندسه،تحوّلات مهم حاصل تلاش دانشمندانی چون عمر خیام، ابو الوفا بوزجانی، ابومنصور خوارزمی و ابن میثم بود.

هرگونه بحث پیرامون موضوعاتی چون کاربرد هندسه در معماری ، سنن مختلف معماری را دربرمی گیرد و به ناگزیر بناهای متفاوت را شامل میگردد.در برخورد با چنین تنوع وسیعی از سنن معماری،کلّی گویی جایز نیست و هیچگونه نتیجهگیری را نمیتوان به همهی نمونهها تعمیم داد.

اهداف تحقیق:

تحلیل و بررسی و مقایسه تطبیقی هندسه در آثار معماری تادائو آندو ، فرانک گهری ، زاها حدید

روش تحقیق:

روش این تحقیق از نوع کتابخانه ای و فیش برداری می باشد.

پیشینه تحقیق:

شناخت تناسبات به گذشته های بسیار دور، حتی پیش از تاریخ میرسد ( سعید، .(1363: 38 اندازه گیری در هزاره ی چهارم پیش از میلاد در آرامگاههای سومری دیده میشود. در ساخت اهرام نیز اندازه گیری و روابط هندسی از جایگاه ویژهای برخوردار بوده است. در ادوار بعد نیز نقوش دارای ضوابط منطقی هستند که از هندسه برگرفته شده است(رجبی اصل،(1386 :113

اهمیت تقسیم بندی و تناسبات را در بسیاری از بناها میتوان دید، که از جمله، هاردی درباره آتشکده نیاسر بدان اشاره کرده است (گدار، (1375: 153-156

در شهرسازی نیز میتوان اهمیت بی مانندی را برای تقسیم بندی برشمرد، چنانکه دیتریش هوف، تناسبات هندسی بسیار دقیقی را در شهر اردشیر خوره از دوره ساسانیان آورده است (کیانی، (1365: 176-204 جایگاه تناسبات تا اندازه ای است که لئون باتیستی آن را یکی از سه رکن زیبایی برمیشمارد (توسلی،.(1383: 78 در تقسیم یک خط به نسبتهای طالیی، جایگاه هندسه خودنمایی می کند (شرف الدین،.(1353: 13 نه تنها تقسیم طالیی، که سایر نسبتهای دیگر که هماهنگیهای ریتمیک و زیبا در شکلها پدید میآورند، همگی بر دانش هندسه استوارند (رید،(1354: 11

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   41   42   43   44   45   >>   >