پروژه دانشجویی گزارش کار اموزی طرز دوخت و برش لباس عروس و نامز

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی گزارش کار اموزی طرز دوخت و برش لباس عروس و نامزدی در word دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی گزارش کار اموزی طرز دوخت و برش لباس عروس و نامزدی در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی گزارش کار اموزی طرز دوخت و برش لباس عروس و نامزدی در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی گزارش کار اموزی طرز دوخت و برش لباس عروس و نامزدی در word :

مقدمه :
در پایان دوره کاردانی دوره ای با نام کار آموزی وجود دارد در این دوره هر کار آموز باید 240 ساعت را در مکانی که مربوط به رشته تحصیلی خود می باشد بگذارند این 240 ساعت با برنامه ریزی تعیین شده از طرف خود کار آموز در هر زمینه ای می تواند باشد در این مجموعه من ( زهره سلمانی اشگفتگی ) تمام تلاش خود را به کار گرفتم تا این زمان را باری بالا بردن سطح اطلاعات خود در زمینه لباس عروس و لباس نامزدی ملی کنم .

الگو :
اکثر مزون ها و تولیدیها از یک الگو به نام الگوی مادر برای سفارشات خود استفاده می کنند در مزون طناز نیز الگویی به نام الگوی مادر وجود دارد که سفارشات خود را از روی آن الگو برش می زنند البته الگوی این مزون توسط خود رئیس مزون یعنی خانم حبیبی کشیده شده یعنی از الگوی متریک ، گر لاوین و مولرو ایتالیایی استفاده کرده است مثلا :

– اندازه قد و دور حلقه را از الگوی ایتالیایی استفاده کرده
– اندازه دور سینه و اندازه سینه را ازالگوی مولر استفاده کرده
– بقیه اندازه ها و قسمت ها را از الگوی متریک استفاده کرده
– ولی برش کار این مزون از روش مولر استفاده می کرد

در مزون ها و تولیدی ها و قسمت زیادی صرف آماده کردن الگو نمی شود الگویی که از قبل تهیه و امتحان شده است و از آن استفاده می شود و تغییراتی از جمله مدهای یقه – آستین و پایین دامن چه دنباله دار و چه بدون دنباله را روی پارچه انجام می دهند .
بنا براین برای هر مدل یک الگو آماده نمی شود که این کار خود در سرعت کار و صرفه جویی در زمان موثر است .

در صورتی که در مزون های تکه دوزی برای الگو وقت بسیار زیادی را صرف می کنند به این خاطر که قسمت اصلی و مهم کار در دوخت و دوز الگو است .
به صورت کلی بیشترین در آمد این گونه مزونها با سفارشات از شهرستان می باشد که همه لباس ها همه ی سایز 38 بودند که طرز برش این لباس به صورتی طراحی شده که برای سازهای بزرگ هم مناسب است .
البته سفارشهای شخصی هر فرد با دادن مدل و اندازه لباس عروسی دلخواه خود را می دهد که اصطلاحا به آن تکه دوزی گویند .

برش :
ابتدا ساتن یا پارچه مورد نظر همراه با آستری تا می شود و الگوی ما روی آن قرار می گیرد که تشکیل شده از پیش ، پهلوی پیش و پشت و پهلوی پشت و پهلوی پشت که البته وجود این پرسش ها بستگی به مدل لباس دارد که اکثرا از برش های پرنسی که از حلقه آستین طراحی می شود می باشد برای دامن هایی که دارای دنباله هستند ؟ قد قسمت پشت الگو به مقدار لازم یعنی 50 سانت اضافه می شود .

در قسمت پهلوی لباس به اندازه 5 سانتی متر برای سایز بندی اضافه درز گذاشته شود .
این مرحله لباس بصورت خام بوده و برای هر مدل یقه مورد نیاز طراحی می شود .
چند دست لباسی که طرحهای مشابه به هم داشته باشند همزمان بوسیله قیچی برقی برش می زنند و تنها علامتی که روی پارچه می زنند قسمت کمر و باسن است .

طرز پمن کردن الگو و برش ( عکس روش برش )

چرخکاری :
چرخکاری خود از چند مرحله تشکیل شده است .
1- چرخ کاری اکسترو ساتن ( قسمت یقه ی آستر به ساتن البته بجز مدلهایی که دکلته هستند .
2- وصل آستر و ساتن پشت بهم و همچنین جلو
3- سایز کردن لباس

4- دوخت نهایی که شامل وصل کردن پشت و جلوی لباس به یکدیگر است
1- چرخ کاری آستر و ساتن
در این قسمت تکه های آستر را به هم وصل کرده در قسمت پشت برای جای زیپ 5 سانتی متر جا گذاشته و یقه قسمت وسط پشت را می دوزیم برای تمام درزها 1 سانتی متر از پایه چرخ جا می گذاریم و باید دقت کرد که درزها صاف چرخکاری شود ( مخصوصا در قسمت هلال سینه )
برای دوخت ساتن هم ابتدا پهلوها به هم وصل می شود و مانند اکثر در قسمت پشت اضافه درز برای زیپ می گذاریم البته روش این مزون به این صورت است .
2- وصل کردن آستر و ساتن پشت به هم :

در قسمت پشت ابتدا آستر را به پشت روی ساتن قرار می دهند و اگر لباس حلقه ای باشد سر شانه و حلقه آستین به صورت نیش نجیه چرخ می کنند که اصطلاحا به این کار خلعتی گویند .

در قسمت پشت جای زیپ باز می ماند از رو چرخ می شود برای قسمت جلو نیز دقیقا همانطور که در پشت عمل کردیم انجام می دهیم بعد از اینکه آستر را برگردانیم و نیش نجیه سازیم ساتن و آستر را سایز بندی کرده و هر کدام از پهلوها را جداگانه چرخ می کنیم .
در لباس های آستین دار در آخرین مرحله پهلو ها به هم دوخته شدند آستین هایی را که از قبل آماده کرده اند به حلقه های آستین وصل کرده در این مزون برای آستین ها آستر قرار نمی دهند .

3- سایز کردن :
دراین مرحله برای لباس هایی که سفارش کلی به مغازه داده می شد از اندازه های فرد مورد نظر استفاده می کردند . یعنی دور کمر . دور سینه و ارتفاع سر شانه تا کمر در قسمت پهلو ها علامت می زدند .
4- دوخت نهایی ( وصل کردن پشت و جلوی لباس به یکدیگر ) :

در دوخت نهایی قسمت پشت و جلوی لباس راه آستر آنها وصل شده و علامتها برای سایز مورد نظر مشخص شده است بهم وصل می کنیم در این مرحله قسمت های علامت گذاری شده باید کاملا روی هم قرا بگیرند . چون در غیر این صورت لباس در تن شخص مورد نظر به خوبی قرار نمی گیرد .
برای وصل کردن قسمت پشت و جلو تا کمر از علامت های زده شده استفاده می شود و از کمر به پایین کم کم درزها را کم می کنیم و کم کم آن را به یک پایه چرخ می رسایم و تا لبه دامن ادامه می دهیم .

اتو کردن :
در خیاطی یکی از مسائل بسیار مهم اتو کشی است باید این مطلب را بدانیم که تا یک لباس اتوی خوبی نداشته باشد هیچ جلوه و زیبایی ندارد نه مدل به خوبی نمایان میشود و نه تمیزی کار آشکار می شود . بنا براین باید به اتو اهمیت زیادی داده شود هنگامی که برشها را وصل می کنیم قبل از هر کاری باید برشها را اتو بزنیم و هر درزی که دوخته می شود بهتر است که همان موقع اتو شود . زیرا بعد از اتمام کار دیگر نه درزها به خوبی باز می شوند و به می توان اتو کاری خوبی انجام داد .

اور زدن :
چرخ اور به ما کمک می کند که از ریش ریش شدن پارچه جلوگیری شود و همچنین باعث می شود داخل کار ما تمیز و شکیل تر به نظر آید . درزهای پهلو به صورت جداگانه لبه دامن جدا ، لبه آستر و سر شانه اور زده میشودلبه دامن لباس را بعد از اور زدن حدودا CM 1 تا زده و به صورت نیش پایین لباس را چرخ کاری می کنند .

اتو کردن کلی لباس
بعد از این که لباس تمام شد اتو میشود که این اتو باید کاملا درزهای پهلو را صاف کند چروکهای لباس از بین ببرد و لبه دامن نیز صاف شود .

طرز اتو کاری کلی ( عکس )

دوخت ژیپون :
در لباس های عروس برای پف ایستادن و نشان دادن فرم دامن از ژیپون در زیر آن اسفتاده می شود ژیپون از جنس تور است و به صورت چهار ترک بریده میشود هر یک از ترکها را به وسیله چرخ اور به هم وصل می کنیم بعد از این کار دامنی داریم به صورت چهار ترک که پایین آن را اور می زنیم سپس به اندازه CM 5 از پایین را تو گذاشته از وسط چرخ کاری می کنیم برای رد کردن فنر بعد بالای ان یعنی قسمت کمر را کش 5 سانتی میدوزیم .

تور سر :
می توان مدل های مختلفی با توجه به سلیقه عروس داشته باشد تور سر کوتاه ، بلند ، متوسط و تور دنباله دار برای تور سر ابتدا 5/1 CM پارچه بریده آن را به صورت مثلث تا زده مانند دامن کلوش به صورت گرد می بریم اگر بخواهیم تور سر پر چین تر باشد می توان از عرض پارچه استفاده کنیم اگر بخواهیم تور سر دو طبقه باشد تور رویی را با فاصله CM 10 از تور زیری قرار می دهیم .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق رایگان کوروش کبیر از تولد تا آغاز جوانی در

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق رایگان کوروش کبیر از تولد تا آغاز جوانی در word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق رایگان کوروش کبیر از تولد تا آغاز جوانی در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق رایگان کوروش کبیر از تولد تا آغاز جوانی در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق رایگان کوروش کبیر از تولد تا آغاز جوانی در word :

دوران خردسالی کوروش را هاله ای از افسانه ها در برگرفته است. افسانه هایی که گاه چندان سر به ناسازگاری برآورده اند که تحقیق در راستی و ناراستی جزئیات آنها ناممکن می نماید. لیکن خوشبختانه در کلیات ، ناهمگونی روایات بدین مقدار نیست. تقریباً تمامی این افسانه ها تصویر مشابهی از آغاز زندگی کوروش ارائه می دهند ، تصویری که استیاگ ( آژی دهاک ) ، پادشاه قوم ماد و نیای مادری او را در مقام نخستین دشمنش قرار داده است.
استیاگ - سلطان مغرور، قدرت پرست و صد البته ستمکار ماد - آنچنان دل در قدرت و ثروت خویش بسته است که به هیچ وجه حاضر نیست حتی فکر از دست داد نشان را از سر بگذراند. از این روی هیچ چیز استیاگ را به اندازه ی دخترش ماندانا نمی هراساند. این اندیشه که روزی ممکن است ماندانا صاحب فرزندی شود که آهنگ تاج و تخت او کند ، استیاگ را برآن می دارد که دخترش را به همسری کمبوجیه ی پارسی – که از جانب او بر انزان حکم می راند - درآورد. مردم ماد همواره پارسیان را به دیده ی تحقیر نگریسته اند و چنین نگرشی استیاگ را مطمئن می ساخت که فرزند ماندانا ، به واسطه ی پارسی بودنش ، هرگز به چنان مقام و موقعیتی نخواهد رسید که در اندیشه ی تسخیر سلطنت برآید و تهدیدی متوجه تاج و تختش کند. ولی این اطمینان چندان دوام نمی آورد. درست در همان روزی که فرزند ماندانا دیده می گشاید ، استیاگ را وحشت یک کابوس متلاطم می سازد. او در خواب ، ماندانا را می بیند که به جای فرزند بوته ی تاکی زاییده است که شاخ و برگهایش سرتاسر خاک آسیا را می پوشاند. معبرین درباری در تعبیر این خواب می گویند کودکی که ماندانا زاییده است امپراتوری ماد را نابود خواهد کرد ، بر سراسر آسیا مسلط گشته و قوم ماد را به بندگی خواهد کشاند.
وحشت استیاگ دوچندان می شود. بچه را از ماندانا می ستاند و به یکی از نزدیکان خود به نام هارپاگ می دهد. بنا به آنچه هرودوت نقل کرده است ، استیاگ به هارپاگ دستور می دهد که بچه را به خانه ی خود ببرد و سر به نیست کند. کوروش کودک را برای کشتن زینت می کنند و تحویل هارپاگ می دهند اما از آنجا که هارپاگ نمی دانست چگونه از پس این مأموریت ناخواسته برآید ، چوپانی به نام میتراداتس ( مهرداد ) را فراخوانده ، با هزار تهدید و ترعیب ، این وظیفه ی شوم را به او محول می کند. هارپاگ به او می گوید شاه دستور داده این بچه را به بیابانی که حیوانات درنده زیاد داشته باشد ببری و درآنجا رها کنی ؛ در غیر این صورت خودت به فجیع ترین وضع کشته خواهی شد. چوپان بی نوا ، ناچار بچه را برمی دارد و روانه ی خانه اش می شود در حالی که می داند هیچ راهی برای نجات این کودک ندارد و جاسوسان هارپاگ روز و شب مراقبش خواهند بود تا زمانی که بچه را بکشد. اما از طالع مسعود کوروش و از آنجا که خداوند اراده ی خود را بالا تر از همه ی اراده های دیگر قرار داده ، زن میتراداتس در غیاب او پسری می زاید که مرده به دنیا می آید و هنگامی که میتراداتس به خانه می رسد و ماجرا را برای زنش باز می گوید ، زن و شوهر که هر دو دل به مهر این کودک زیبا بسته بودند ، تصمیم می گیرند کوروش را به جای فرزند خود بزرگ کنند. میتراداتس لباسهای کوروش را به تن کودک مرده ی خود می کند و او را ، بدانسان که هارپاگ دستور داده بود ، در بیابان رها می کند. کوروش کبیر تا ده سالگی در دامن مادرخوانده ی خود پرورش می یابد. هرودوت دوران کودکی او را اینچنین وصف می کند : « او کودکی بود زبر و زرنگ و باهوش ،‌ و هر وقت سؤالی از او می کردند با فراست و حضور ذهن کامل فوراً جواب می داد. در او نیز همچون همه ی کودکانی که به سرعت رشد می کنند و با این وصف احساس می شود که کم سن هستند حالتی از بچگی درک می شد که با وجود هوش و ذکاوت غیر عادی او از کمی سن و سالش حکایت می کرد. بر این مبنا در طرز صحبت کوروش نه تنها نشانی از خودبینی و کبر و غرور دیده نمی شد بلکه کلامش حاکی از نوعی سادگی و بی آلایشی و مهر و محبت بود. بدین جهت همه بیشتر دوست داشتند او را در صحبت و در گفتگو ببینند تا در سکوت و خاموشی

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق در مورد اجتماعی شدن کودک در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق در مورد اجتماعی شدن کودک در word دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق در مورد اجتماعی شدن کودک در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق در مورد اجتماعی شدن کودک در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق در مورد اجتماعی شدن کودک در word :

مقدمه :
از منظر علم جامعه شناسی، دوران کودکی یک پدیده نیست؛ بلکه یک مفهوم است. در واقع پیش از آنکه وجود خارجی داشته باشد، تصویری است که در ذهن مردم جوامع مختلف شکل می بندد. دوران کودکی نه یک مفهوم ثابت که مفهومی متغییر است؛ یعنی با توجه به تجربیات مردم هر جامعه و ویژگی های

اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی آن جامعه، در ذهن جمعی مردم شکل گرفته و تبلور پیدا می کند. به همین دلیل است که سن دوران کودکی، طول زمانی آن و توقعات و تصورات نسبت به آن در جوامع مختلف متفاوت است. تصوری که ما از دوران کودکی انسان داریم. با تمام جوانبش با تصوری که در دیگر جوامع نسبت به دوران کودکی وجود دارد، بسیار متفاوت است، که این تفاوت تنها مختص جوامع مختلف نمی باشد حتی با گذر زمان نیز فرق هایی به وجود می آید.

با توجه به معنای جامعه شناختی« لفظ کودک را بر کسی می توان اطلاق کرد که و ظیفه اجتماعی بر دوش ندارد و کودک تا زمانی کودک است که موظف نیست.»

رشد سطح اقتصادی جوامع و به کارگیری ابزار جدید تولید که عملاً نیاز به نیروی کار انسانی را کاهش می دهد، موجب می شود که کودکان دیرتر از گذشته وارد بازار کار و قواعد بزرگسالانه آن شوند؛ به عبارت دیگر دیرتر موظف به انجام وظایف اجتماعی می شوند و در نتیجه می توانند کودکی کنند. معنای این سخن به رسمیت شناختن دوران کودکی توسط جامعه ای است که کودک در آن زندگی می کند. حال جوامع مختلف با توجه به شرایط و به خصوص سطح رشد اقتصادی ویژه خود، این دوران را در شکلهای مختلف و با طول زمانی متفاوت می پذیرند.

بنا به گفته ها، «مفهوم کودکی یک ابداع اجتماعی و خاص دوران مدرن است و از سابقه ای طولانی برخوردار نیست. تا پیش از بروز رشد اقتصادی و پیدایش انقلاب صنعتی در اروپا، این مفهوم به شکل امروزین آن ابداع نشده بود» رشد روحی و جسمی کودک این زاده اشرف مخلوقات در پی روندی آهنسته و پیوسته ممکن می شود. که در اینجا سعی می کنم به مراحل رشد به صورت اختصار بپردازیم.

به امید این امید که تا حدی هرچند کم و مختصر موفق شوم که اندکی وارد دنیای پیچیده کودکی شوم.

اجتماعی شدن و دور زندگی
در میان موجودات زنده که امکان اینکه صاحب فرزند شوند فرزندهای انسانهای دارای کمترین قدرت و بیشترین وابستگی می باشند و می بایست توسط بزرگترهایشان مراقبت و حمایت شوند. می توان گفت که کودک انسان حداقل در چهار یا پنج سال اول زندگی نمی تواند بدون کمک زنده بماند.
«اجتماعی شدن فرایندی ست که طی آن کودک ناتوان به تدریج به شخصی خودآگاه، دانا و ورزیده در شیوه های فرهنگی که در آن متولد گردیده است تبدیل می شود.» اجتماعی شدن نوعی برنامه ریزی فرهنگی نیست که در آن کودک تأثیراتی را که با آنها برخورد می کند به طور انفعالی جذب نماید. حتی کودک نوزاد نیازها یا خواسته هایی دارد که بر رفتار کسانی که مسئول مراقبت از او هستند تأثیر می گذارد.

«اجتماعی شدن نسل های مختلف را به یکدیگر پیوند می دهد» به عنوان مثال تولد یک کودک زندگی افرادی را که مسئولیت پرورش او را بر عهده دارند تغییر می دهد. و در نتیجه می دهد. و در نتیجه خود آنها نیز فرایندهای یادگیری جدیدی را تجربه می کنند. اگرچه فرایند یادگیری فرهنگی در دوران بچگی و اوایل کودکی شدیدتر از دوره های بعدی ست، یادگیری و سازگاری در سراسر دوره های زندگی ادامه می یابد. که البته اهمیت دوران کودکی در رشد و اجتماعی شدن بیشتر از دیگر دوران زندگی انسانهاست که با پی بردن به این موضوع امروزه جوامع با سرمایه گذاری بر روی آموزش کودکان سعی به بالا بردن سطح فرهنگ در اجتماع دارند.
اگر کودکان به گونه ای فارغ از نفوذ و تأثیر بزرگترها پرورش می یافتند چگونه بودند؟ پاسخ گویی این سئوال از طریق آزمون و آزمایش امکان پذیر نمی باشد چونکه هیچ فرد انسانی نمی تواند بعنوان آزمایشی کودکی را به دور از تأثیرات انسانی بپرود. اما موارد شناخته شده ای در دنیا موجود هستند که کودکانی

سالهای ابتدای حیات خود را دور از ارتباط انسانی گذارانده اند؛ از جمله پسرک وحشی آویرون وی موجود عجیبی بود که در 9 ژانویه سال 1800 م از جنگلی

نزدیک یکی از روستاهای فرانسه بیرون آمد که با معاینات پزشکی ثابت شد که او پسربچه ای حدود یازده یا دوازده ساله است که البته ظاهرش به حیوان نزدیکتر بود تا به انسان و حتی رفتارهایش نیز جوانی بودند مانند آن که به جای صحبت کردن از اصواتی همچون جیغ استفاده می نمود. از پوشیدن لباس دوری می کرد و اعمالی از این قبیل که با اینکه تلاش های جدی برای تبدیل او از حیوان به انسان به عمل آمد ولی فقط تا اندازه ای توانست خود را با آن آموزش ها وفق دهد و هیچگاه نتوانست بیش از چند کلمه بیاموزد و بالاخره در سال 1828 در سن حدود چهل سالگی از دنیا رفت.

و از این نمونه ها باز هم می توان در جوامع مختلف یافت.

رشد اولیه کودک
رشد ادراکی:
همه کودکان انسانی با استعداد برقراری برخی تمایزات ادراکی و پاسخ به آنها متولد می شوند. پیشتر تصور می شد که کودک غرق در انبوهی از احساس است چنان که هیچ راهی برای تمیز دادن آنها ندارد. ویلیام جیمز روان شناس و فیلسوف معروف گفته است: ” کودک که یکباره به وسیله چشمها، گوش ها، بینی، پوست و امعاء و احشاء مورد هجوم قرار گرفته، همه چیز را همچون یک درهم برهمی بزرگ پر همهمه و مبهم احساس می کند. اکثر محققان دیگر این تعریف را تصویر درستی از رفتار کودک نمی دانند. حتی کودکان نوزاد به شیوه ای گزینشی نسبت به محیط شان واکنش نشان می دهند.”

نوزادان از سن یک هفتگی به یک سطح طرح دار، خیلی بیشتر از یک سطح ساده حتی با رنگهای روشن، توجهشان جلب می شود و نگاه می کنند. زیر سن یک ماهی، این تواناییهای ادراکی هنوز ضعیف بوده و تصویرهایی که در فاصله بیشتر از حدود سی سانتیمتری آنها قرار دارند برایشان تار و غیر واضح هستند. پس از آن، تواناییهای بینایی و شنوایی به سرعت افزایش می یابند. در سن حدود چهار ماهگی کودک شخصی را که در اتاق حرکن می کند با نگاه دنبال می کند. اما حساسیت نسبت به نوازش، و لذت بردن از گرمی، از زمان تولد وجود دارند.

کودک و گریه و لبخند:
همانطور که کودکان به روش گزینشی نسبت به محیط اطرافشان واکنش نشان می دهند. بزرگسالان نیز میان الگوهای رفتاری کودک تمایز قایل می شوند، با فرضیاتی که قایل اند به عنوان مثال گریستن نشانه گرسنگی یا ناراحتی کودک و لبخند مفهوم رضایت را دارد و نشانه هایی از این قبیل. همین شناخت، این واکنشها را به عنوان کنشهای اجتماعی از سوی کودک در نظر می گیرد. امااستنباطات فرهنگی عمیقاً در این فرایند دخالت دارند. یعنی می توان گفت در تمام فرهنگها یک کنش مشخص دارای واکنشی ثابت نمی باشد.

می توان گفت ک این کنشهای اجتماعی احتیاجی به آموزش داده شدن ندارند بلکه ذراتی هستند ولیکن استفاده مناسب از آنها باید یاد گرفته شود به عنوان مثال: در بعضی از جوامع عکس این مورد صادق است پس با توجه به فرهنگ جامعه زمان کاربرد این کنشها نیز متغییر است و باید به کودکان آموزش داده شود.

کودک و مادر:
کودکان در سه ماهگی توانایی تشخیص مادر خود را دارند، البته نه به عنوان یک شخص بلکه به برخی از ویژگی های مادر مانند صدا و ; واکنش نشان می دهد. ولیکن قبل از حدود هفت ماهگی دلبستگی کودک به مادر مستحکم نمی باشد و جدایی یشان از یکدیگر اعتراض خاصی در کودک ایجاد نخواهد کرد و در همین حدود سنی کودک شروع به لبخند زندن به برخی از افراد می کنند و کودک به سوی شناخت شخصی مادر می رود و کودک در می یابد که مادر حتی

هنگامی که در کنار او حضور ندارد، وجود دارد، و می تواند نوعی تصویر از او در ذهن نگاه دارد. که این جریان را می توان به مفهوم آغاز تجربه زمان در کودک دانست. البته ماه های نخستین زندگی کودک همچنین یک دوره یادگیری برای مادر است. در این دوره مادران (پدر و دیگر افرادی که مراقبت از بچه را برعهنده دارند). می آموزند پیام هایی را که کودک به وسیله رفتارش انتقال میدهد را درک کنند و واکنش مناسب نسبت به آن نشان دهند. استنباطهایی که مادران از

رفتار کودکانشان به عمل می آورند به شدت بر الگوی کنش متقابلی که بین آنها به وجود می آید تأثیر می گذارد. که البته ممکن است در مادران متفاوت باشد پیدا کردن دلبستگی به افراد خاص نشانه آغاز یک مرحله اساسی در اجتماعی شدن است. رابطه نخستین، معمولاً بین کودک و مادر، به صورت رابطه ای در می آید که در آن احساسات شدیدی مطرح می گردد، و بر پایه آنها فرایندهای پیچیده یادگیری اجتماعی شروع به رخ دادن می نمایند.

پیدایش واکنش های اجتماعی
رابطه بین کودک، مادر و دیگر عوامل مراقبت نزدیک به پایان نخستین سال زندگی کودک تغییر می حکند. نه تنها کودک در این هنگام شروع به سخن گفتن می کند، بلکه می تواند بایستد – بیشتر بچه ها در حدود چهارده ماهگی می توانند به تنهایی راه بروند. در سالهای دوم و سوم، کودکان توانایی فزاینده ای برای درک کنشهای متقابل و عواطف سایر اعضای خانواده پیدا می کنند. کودکان می آموزند چگونه دیگران را خوشحال کنند و یا بیازارند.
از حدود سن یکسالگی به بعد، به تدریج بازی بخش زیادی از زندگی کودک را اشغال می کند. البته در ابتدا کودک به تنهایی بازی می کند، اما به مرور به شکل فزاینده ای شخص یا اشخاص دیگری را می طلبد که با او بازی کنند.

کودکان از طریق بازی هماهنگی بدنی خود را بیشتر بهبود می بخشند و شروع به گسترش آگاهی خود از دنیای بزرگسالان می کنند. آنها سعی به آزمایش مهارتهای نو و جدید دارند و نیز رفتار بزرگترها را تقلید می کنند و نقشهای آنها را در بازی خود می پذیرند.

در طول دوره یک سالگی تا چهار – پن سالگی، کودکان نظم و انضباط را می آموزند، که یک مفهوم آن یادگرفتن کنترل از نیازهای بدنی و برخورد مناسب با آنهاست، می توان گفت در همین دوران است که کودک استفاده صحیح از توالت را می آموزد و نیز یاد می گیرد که به طرز مودبانه غذا بخورد و همچنین یاد می گیرد که در زمینه های مختلف فعالیتش مواظب رفتار خود باشد. در حدود سن پنج سالگی می توان گفت نسبتاً کودک فرد مستقلی شده است و او دیگر فقط یک کوچولو نیست بلکه آماده است که جسورانه تر به دنیای خارج گام بگذارد. برای نخستین بار، قادر است، در حال رشد، ساعات طولانی را دور از پدر و مادر بودن نگرانی زیادی بگذارند.

دلبستگی و محرومیت
هیچ کودکی بدون گذراندن سالهای مراقبتی و حمایتی به این مرحله نمی رسد و طبق تحقیقاتی ثابت شده است که رابطه مادر و کودک یک رابطه با اهمیت است و روابط این دو در این سالها در چگونگی پیدایش مرحله دلبستگی و محرومیت مهم می باشد.
که حتی در این رابطه نظریه محرومیت از مادر توسط روانشناسی به نام جان بولبی بیان شده است که نشان می دهد کودکان در صورت تجربه نکردن یک رابطه نزدیک و محبتی از طریق مادر در مراحل بعدی زندگی اش از آشفتگی های مهم شخصیتی رنج می برد.
اجتماعی شدن کودک

می توان با تجربه به نظریه محرومیت از مادر نتیجه گرفت که تکامل اجتماعی انسان به طور بنیادی به ایجاد پیوندهای بادوام نخستین با دیگران بستگی دارد البته با این تفاوت که می توان فرد تنها مادر نباشد و شخصی، جایگزین مادر باشد. این جنبه کلیدی اجتماعی شدن برای اکثر مردم در هر فرهنگی است، اگرچه ماهیت دقیق و نتایج آن از نظر فرهنگی متفاوت است.

 

نظریه های رشد کودک
در رابطه با موضوع رشد کودکان نظریه های گوناگونی وجود دارد که برجسته ترین نظریه هایی که در این باره هستند برجنبه های گوناگون اجتماعی شدن تأکید می ورزند.
کار روان شناسان بزرگ و بنیانگذر روانکاوی، ریکموند فروید، بیش از همه بر چگونگی کنترل اضطرابات از سوی کودک و بر جنبه های عاطفی رشد کودک، متمرکز گردیده است.
جرج هربرت مید اساساً به این که کودک چگونه می آموزد مفاهیم «من» و «مرا» را به کار برد، توجه نشان می دهد.
ژان پیاژه بسیاری از جنبه های رشد کودکان را مورد مطالعه قرار داده است، اما مشهورترین آثار وی درباره شناخت – چگونه کودکان یاد می گیرند درباره خودشان فکر کنند – می باشد .
نظریه فروید
فروید دارای نظریه های بسیاری می باشد از جمله نظریه رشد جمعیت، که البته این نظریه با انتقادهایی نیز مواجه شده است که در این بخش به آن پرداخته می شود.

به نظر فروید کودک موجودی طلب کننده است، با نیرویی که به علت درماندگی ذاتیش نمی تواند آن را کنترل کند. طفل خردسال ناچار است یاد بگیرد که خواسته ها و نیازهایش همیشه و در همه حال نمی تواند بی درنگ ارضاء شود، که این فرآیند دردناک است. فروید معتقد است که کودکان فقط به آب و خوراک نیاز ندارند، بلکه به ارضای جنسی نیز نیازمنداند. البته منظور فروید این نمی باشد که کودکان خردسال همانند بزرگسالان امیال جنسی دارند بلکه واژه جنسی

در اینجا به نیازهای عمومی برای تماس نزدیک و لذت بخش بدنی با دیگران اشاره دارد. و می توان گفت که از مفهوم آزمایشهای هارلو و نوشته های مربوط به دلبستگی های کودک پدید می آید و چندان دور نمی باشد، در واقع کودکان به تماس نزدیک با دیگران از جمله در آغوش گرفتن، نوازش و ; نیاز دارند.

رشد روانی انسان، با توصیف فروید، فرایندی ست که تنشهای عمده ای را در بردارد. کودک به مرور زمان و به تدریج می آموزد که امیال خود را کنترل کند، اما این امیال به مثابه انگیزه های نیرومندی در ناخودآگاه باقی می مانند. فروید چند مرحله مشخص را در رشد تواناییهای کودک و خردسال تمیز می دهد. او توجه

خاصی به مرحله ای – حدود سن چهار تا پنج سالگی – ابزار می کند، که در اکثر کودکان می توانند از همراهی دایمی پدر و مادرشان صرف نظر کرده کرده و وارد دنیای اجتماعی بزرگتری شوند؛ که فروید این مرحله را مرحله اودیپ یا عقده ادیب می نامد. پس می توان گفت اگر چنین دلبستگی هایی امکان پیدا می کردند که ادامه یابند و بیشتر توسعه یابند، با بلوغ جسمانی کودک، وی با یکی از والدین جنس مخالف خود مراوده جنسی پیدا می کرد. اما چنین چیزی رخ نمی دهد زیرا کودکان یاد می گیرند که تمایلات جنسی خود را نسبت به والدینشان سرکوب کنند.

هنگامی که کودک پس دلبستگی های جنسی خود را نسبت به مادر خود سرکوب می کند و نیز با خصومتش نسبت به پدرش به مبارزه می پردازد، بر عقده لودیپ خود نیز غالب می شود، که البته لازم به ذکر است که بیشتر این جریان در سطح ناخودآگاه رخ می دهد. این امر یک مرحله عمده در تکامل خود مستقل را مشخص می سازد، زیرا کودک خود را از وابستگی نخستینش به پدر و مادر، به ویژه مادر رها کرده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله روش های آماری و تنظیم داده های آماری در wo

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله روش های آماری و تنظیم داده های آماری در word دارای 61 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله روش های آماری و تنظیم داده های آماری در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله روش های آماری و تنظیم داده های آماری در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله روش های آماری و تنظیم داده های آماری در word :

روش های آماری و تنظیم داده های آماری

تعاریف و تنظیم داده های آماری :
1- تعاریف و توزیعهای آماری
1-1- تعریف علم آمار :
قبل از آنکه علم آمار تعریف گردد لازم است کمی راجع به تاریخچه آن سخن به میان بیاید تاریخچه علم آماررا می توان از بدو تشکیل دولتها آغاز کرد ، زیرا کلمه آمار Statusticesاز کلمه State به معنی دولت گرفته شده است . دولتهای اولیه نیز برای پی بردن به سلطه و قلمروخود احتیاج به آن داشتند . البته در آن زمان منظور از آمار ارقام و اطلاعات مورد نیاز دولتها برای گرفتن مالیات و سربازی و سایر امور مربوطه به کشورداری و سیاست بوده است .

از چند هزار سال قبل از مسیح در کشورهای مصر و چین و هندوستان قدیم سرشماری نفوس و همچنین اندازه میزان – دارائی تحت نفوذ دولتها انجام گردیده است و یا اینکه اغلب به طور ناقص انجام گردیده است ، با این حال همین شمارشهای ابتدائی پایه و اساس آمار امروزی را بنیان نهاده است ولی تقریباً در نیم قرن اخیر همراه با سایر علوم ، علم آمار نیز سیر صعودی را پیموده و گاهی پیشتاز و پیش قراول بعضی از علوم بوده است ، که با استفاده از آن بود که اغلب

علوم چند برابر سرعت سیر عادی خود را گرفتند ، زیرا روشها و فنونی که برای تحقیقات علمی ضروری هستند از علم آمار بدست می‌آید ، بخصوص در علوم فیزیکی و زیست شناسی و اجتماعی و اقتصادی بکار برده می شود . ناگفته نماند گاه ممکن است که یک روش معین تنها به منظور استفاده در یک رشته خاص پژوهش علمی طرح ریزی شده باشد . این بدان معنی نیست که در آن رشته بخصوص آمار کاربرد زیادی دارد .

از آنجائیکه علم آمار ریشه و علایقش به کلیه علوم بشری رسیده است ، امروزه در تمامی دانشگاههای جهان در اکثر رشته های مختلف دانشگاهی اعم از رشته های پزشکی ، فنی ، کشاورزی و برنامه ریزی و… تدریس می شود . برای آنکه هدف این درس بهتر معلوم شود ، لازم است بدواً علم آمار را تعریف نمائیم .
حال چند تعریف را از بین کلیه تعاریف که جامع تر به نظر می آید بیان می کنیم . لازم به تذکر است که برای علم آمار تعاریف زیادی شده است .
– آمار علمی است که خواص جامعه را مورد بررسی قرار می دهد .

– آمار علمی است که مشخصات جامعه ها را به صورت کمی ولی بادر نظراوضاع کیفی آنها مورد بررسی قرار میدهد .
– آمار علمی است که اصول وروش جمع آوری اطلاعات آماری ، نمایش دادن آنها ، تجزیه و تحلیل و استنتاج آماری را مورد بحث قرار می‌دهد .

4-3- واریانس 1
در میانگین قدر مطلق انحرافات برای اینکه انحرافات مثبت و منفی یکدیگر را خنثی نکنند آن را به صورت قدر مطلق بیان کردیم . این منظور از راه مجذور کردن انحرافات نیز ممکن بود تا فرمول از حالت جبری خارج نشود . بدین طریق مشخص کننده جدیدی از پراکندگی که از هر حیث بر مشخص کننده های قبلی برتری دارد بدست خواهد آمد که آن را واریانس می نامند و یا ، نمایش می دهند . ( واریانس واقعی جامعه را با نشان می دهند )
و عادتاً در این کتاب آن را با نشان خواهیم داد .

در صورتیکه داده های آماری به صورت جدول توزیع فراوانی باشد به بیان دیگر فراوانیهای مقادیر صفت یکسان نباشد ( مانند میانگین حسابی سا ده و میانگین وزنی ) فرمول واریانس به صورت زیر خواهد بود .

معمولا صورت واریانس یعنی مجموع مجذور و انحرافات از میانگین را با (2) و به طور خلاصه با SS نمایش می دهند در نتیجه فرمول واریانس در حالت کلی به زیر خواهد بود .

چو ن محاسبه واریانس به این صورت خالی از اشکال نیست (چرا ؟) بدین جهت صورت کسر واریانس (SS) را بسط داده به صورت زیر در می آیند .

(اثبات این فرمول بعهده دانشجویان گذارده می شود )
در نتیجه فرمول کلی واریانس عبارت خواهد بو د:

وگاهی را با علامت اختصاری یعنی عامل تصحیح (Correction Factor)
نشان می دهند .

و با استفاده از نتیج می شود که
در نتیجه فرمول عبارت خواهد بود از :

و فرمول واریانس نیز به صورت زیر در می آید .

ویا

در صورتی که داده های آماری به صورت فراوانی نسبی بیان شود فرمول واریانس برابر خواهد بود

مانند تمام مشخص کننده های پیش بهتر است محاسبه آن به کمک جدول انجام گیرد . یادآور می شود که در مقایسه دو یا چند جامعه ، جامعه ایکه واریانس آن کمتر است مقادیر صفت متغیر مورد مطالعه آن جامعه یکنواخت تر از جامعه های دیگر می باشد .
تبصره ((در مواردی که تعداد نمونه نسبت به تعداد کل جامعه خیلی کوچک باشد واریانس را از فرمول بدست می آورند ))

4-3-1- خواص واریانس
چون فرمول واریانس به صورت جبری بیان گردیده است لذا با توجه به فرمول آن می توان خواص زیر را بیان کرد و این خواص به ما کمک می کند که محاسبات را آسان تر بدست آوریم .
1- اگر از تمامی مقادیرصفت یک مقدار ثابت a کسر یا اضافه نمائیم مقدار آن تغییر نمی کند .

2- اگر تمام مقادیر صفت را بر مقدار ثابت تقسیم (یا ضرب ) نمائیم واریانس متغیر اصلی برابر کوچکتر ( اگر ضرب شود برابر بزرگتر) می شود .

3- اگر کلیه فراوانیها را به یک عدد ثابت تقسیم نمائیم مقدار وایانس تغییر نمی کند ( مانند میانگین )
4- اگر k جامعه به حجمهای و میانگین یا واریانسهای را باهم جمع نمائیم واریانس جامعه کل که از ترکیب شدن آنها تشکیل شده است مساوی است با میانگین واریانس های جامعه های جزء ، بعلاوه واریانس میانگینهای آنها در حول میانگین کل یعنی :

که در آن میانگین کل می باشد .

مثال 11- واریانس توزیعهای زیر را محاسبه نموده و بیان کنید که کد ام یک یکنواخت تر است .

 

برای حل توزیع Y از کلیه مقادیر صفت (y) 1000 کم کرده و فراوانیها را بر 100 تقسیم می کنیم طبق خواص واریانس مقدار آن تغییر نمی کند و در نتیجه خواهیم داشت :

چون کوچکتر از است در نتیجه جامعه x یکنواخت تر از جامعه y می باشد .
مثال 12- برای جدول توزیع فراوانی زیر واریانس را محاسبه نمائید (مثل 6 میانگین )

4-4- انحراف معیار 1
یکی دیگر از مشخص کننده های پراکندگی انحراف معیار است ، این مشخص کننده بر سایر مشخص کننده های پراکندگی رجحان دارد . در پاراگراف زیر راجع به انحراف معیار سخن می رانیم .
انحراف معیار عبارت است از جذر واریانس و آن را با علامت S یا نمایش می دهند وقتی از جامعه نمونه انتخاب شود انحراف معیار نمونه ها از فرمول
محاسبه می شود .
حال بیان می کنیم که چرا این مشخص کننده بر دیگر مشخص کننده های پراکندگی برتری دارد ، اگر صف متغییر X مثلا بیانگر ساعت باشد در این صورت واریانس مساوی است با مجذور ساعت . و یا اگر گویای مزد کارگران باشد واریانس مساوی با مجذور تومان می شود . این مطلب هرگز صحیح نیست و تصور گمراه کننده ای ایجاد می کند . اینجاست که باید گفت مقیاس پارامتر پراکندگی باید بر حسب همان واحدی بیان گردد که مقادیر متغییر (داده های آماری ) بر حسب آن واحد اندازه گیری می شود . بدین دلیل جذر واریانس به عنوان یک مشخص کننده برتر نسبت به سایر مشخص کننده ها ی پراکندگی به کار برده می شود .
در اینجا بیان این نکته ضروری است که انحراف معیار هرگز از انحراف متوسط کوچکتر نمی شود( ) و برای نمونه های بزرگتر اگرتوزیع مقادیر نرمال نزدیکتر باشد می توان گفت که نسبت انحراف معیار بر انحراف متوسط تقریباً برابر با 25/1 می باشد به عنوان مثال واریانس را که قبلاً محاسبه کرده بودیم ، انحراف معیار آن را محاسبه می کنیم :

لازم است گفته شود که برای این دادها میانگین قدر مطلق انحرافات نیز قبلا محاسبه گردیده است به طوری که ملاحظه می شود می باشد .

7- ضریب همبستگی 1
ضریب همبستگی که آن را با r و یا با p نشان می دهند شاخصی است که به منظور تعیین نوع همبستگی و میزان درجه رابطه بین صفات بکار برده می شود و مقدار آن بین یک و منهای یک نوسان می کند یعنی اگر بیان کننده این است که بین متغیر های همبستگی به طور کامل ولی معکوس وجود دارد که البته این دو حالت بندرت پیش می آید ولی اگر باشد معنی و مفهوم آن این است که بین دو متغیر مورد مطالعه مطلقاً همبستگی وجود ندارد وقتی r منفی باشد بیانگر این مطلب است که در معادله مقدار a مثبت است .( )
فرمول ضریب همبستگی عبارت است از

که آن را ضریب همبستگی پیرسون می نامند . که در آن قبلا گفته شده و نیز عبارت است از
یعنی صورت کسر واریانس x و y تواما می باشد که آن را کواریانس (Covariance) y و X می نامند . و فرمول آن عبارت است از :

البته کواریانس عبارت است از مشخص کننده ای است که برای تعیین جهت همبستگی بکار برده می شود .
با توجه به اینکه مخرج r یا P عبارت است از در نتیجه ضریب همبستگی را می توان چنین نیز نوشت :

می توان آن را به صورت ساده زیر نشان داد :

لازم به یاد آوری است که اگر جدول مورد مطالعه ( داده های آماری ) دو بعدی باشد مجموع حاصل ضرب های یعنی چنین خواهد بود :

مجذور را ضریب تعیین می نامند که راجع به آن بعداً سخن به میان خواهد آمد .
تبصره 1: با توجه به فرمول ضریب همبستگی پیرسون معلوم می شود که اگر مقادیر صفت متغیر x و y را تغیر دهیم میزان کمیت r تغیر نمی کند یعنی متغییر و انجام گیرد ضریب همبستگی x و y برابر با ضریب همبستگی خواهد بود .
( با استفاده از خواص واریانس )

تبصره –2- ضریب r متقارن است ، یعنی اگر جای x و y را عوض کنیم مقدار r تغییر نمی کند .
مثال 2 – برای داده های مثال یک مطلوب است ضریب همبستگی .
حل : برای محاسبه r ( ضریب همبستگی ) جدول زیر را تشکیل می دهیم .

در نتیجه :

مثال 3- نتایج مشاهدات بر روی دو صفت yو x به توسط جدول زیر بیان شده است مطلوب است ضریب همبستگی

دلیل اینکه مقدار r در هر دو مثال یکی شده این است که اگر در مثال سوم تغییر انجام گیرد همان مقادیر مثال دو بدست می آید .

در نتیجه :

تمرین – ثابت کنید اگر مبداء مختصات را به نقطه انتقال دهیم معادله خط رگوسیون به صورت زیر در می آید .

8- استاندارد کردن ضریب همبستگی –
با توجه به فرمول ضریب همبستگی ملاحظه می شود که مقدار آن از واحد های اندازه گیری x و y تبعیت می کند . حال برای این که مقدار r از واحدهای اندازه گیری xو y تبعیت نکند . مقادیر x و y را به صورت استاندارد تبدیل می کنند .

در واقع همبستگی بین x و y به همبستگی بین صفات استاندارد شده آنها تبدیل می شود . در نتیجه معادله خط رگرسیونی به صورت تبدیل می شود . بنابراین :
و یا خواهد بود .

3 – فضای نمونه یا فضای حوادث
مجموعه تمامی نتایج ممکن ازمایش را فضای نمونه یا فضای حوادث می نامند . برای مثال یک تاس را می ریزیم ممکن است رویه یک یا دو …یا شش بیاید . مجموعه که تمام نتایج ممکن این تجربه را نشان می دهد به نام فضای نمونه ای ای آزمایش نامیده می شود هر کدام از عضوهای مجموعه S را به نام یک نقطه از فضای نمونه ای می نامند .
و یا اگر دو تاس را بریزیم فضای نمونه ای این آزمایش عبارت است از که در آن .
تمرین : یک سکه را سه بار پرتاب می کنیم ، مطلوب است فضای نمونه ای این آزمایش .

4-فراوانی مطلق و نسبی
از آنجا که ارتباط نزدیک بین احتمال یک حادثه با فراوانی نسبی آن در یک سری آرمایش که تعداد آنها به اندازه کافی زیاد باشد برقرار است لذا بار دیگر فراوانی نسبی یک حادثه را بازگو می نمائیم .
مقدار مشاهدات در یک آزمایش را فراوانی مطلق می نامند مثلا اگر یک سکه n بار ترپات شود بارشیر بیاید آنگاه را فراوانی مطلق و را فراونی نسبی حادثه می نامند و به صورت نشان می دهند می دانیم که همیشه بر قرار است و در حالتی که است که باشد و همچنین در صورتی که صادق است باشد یعنی حادثه A وقوع نیابد .

5-تعریف احتمال برمبنای فراوانی نسبی
فرض کنیم هریک از دانشجویان کلاس یک سکه پرتاب می کنند اگردانشجوی اولی بار و دومی و سومی بارو … همین طور I ام بار سکه ای را پرتاب کنند ، اگر تعداد رویه شیر آمدن به ترتیب برای دانشجوی اولی ، دومی سومی و…
و برای بار رخ دهد آنگاه فراوانی نسبی شیر آمدن در پرتاب سکه برای هریک از دانشجویان برابر با :
می باشد .
اگر به جای n ها عدد گذارده شود ملاحظه می شود که با بزرگ شدن n فراوانیهای نسبی به عدد 5/0 نزدیکتر می شوند .
با توجه به مطالب بالامی توان گفت کمیت ثابت که در حول آن فراوانی نسبی حادثه در سری آزمایشهای زیاد گرد هم می آید به عنوان اندازه اسکان وقوع حادثه قبول می شود ، احتمال آن حادثه نامیده می شود و آن را با یا نمایش می دهند در عمل به عنوان مقدار تقریبی احتمال حادثه تصادفی ، فراوانی نسبی آن حادثه در آزمایش های با n بزرگ قبول می شود یعنی همواره

البته طبق قانون اعداد بزرگ که برنولی اثبات کرده

یعنی احتمال اینکه اختلاف فراوانی نسبی حادثه A ، از احتمال آن حادثه کوچکتر از باشد برابر با یک است . این مسئله به نام قانون اعداد بزرگ معروف است که آن را اولین بار برنولی طرح کرد . این قانون می گوید :
اگر تعداد آزمایشها را زیاد به سمت بینهایت میل دهیم فراوانی نسبی نیز به سمت احتمال وقوع حادثه میل خواهد کرد .

6- تعریف کلاسیک احتمال
احتمال یک حادثه عددی است که اندازه اسکان آن حادثه را نشان می دهد و آن را به طور کلاسیک به طریق زیر تعیین می کنند .
اگر نتایج یک آزمایش بتواند کلا به n حالت هم احتمال ( یعنی لحاظ وقوع حادثه هیچ گونه امتیازی به هم نداشته باشند ) و ناسازگار ( مانعت الجمع یعنی با وقوع یکی از آنها وقوع حالات دیگر امکان پذیر نباشد ) واقع شود و m حالت آن برای حادثه معین A مساعد باشد احتمال وقوع حادثه A کسری است برابر با به عبارت ساده تر نسبت حالات مساعد برحالات ممکنه را احتمال می نامند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق جایگاه خانواده در غرب در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق جایگاه خانواده در غرب در word دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق جایگاه خانواده در غرب در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق جایگاه خانواده در غرب در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق جایگاه خانواده در غرب در word :

در مقاله زیر روند سست شدن ارکان خانواده در غرب بخصوص آمریکا بازکاوی شده و عوامل منجر به تغییر در این نهاد اجتماعی مورد بررسی قرار گرفته است. مینتز و کلوگ در این مقاله، افول الگوهای سنّتی خانواده، کنار رفتن ارزش های خانوادگی، تغییر در وظایف اعضا و شاغل شدن مادران، آزادی در روابط جنسی و معمول شدن طلاق را ناشی از تغییر در ارزش ها و هنجارهای اجتماعی دانسته اند که سرمنشأ این تغییر عبارت است از: رشد اقتصادی و ظهور نحله های فلسفی که بر خود تأکید می کردند. این دو عامل ابتدا در ادبیات و رمان ها و مجلّات و سپس در سینما و فیلم ها تأثیر گذاشته و آنها نیز به نوبه خود ارزش های خانوادگی را مورد هدف قرار دادند.

کلیدواژه ها: خانواده، خانواده سنّتی، تغییرات در خانواده، ارزش های خانوادگی، ارزش ها و هنجارهای اجتماعی، پیوندهای خانوادگی، روابط جنسی نامشروع، فلسفه های خودمحور.

پی درآمد

نهاد «خانواده» یکی از اصیل ترین و قدیمی ترین نهادهایی است که اجتماع بشری آن را تجربه کرده

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   6   7   8   9   10   >>   >