پروژه دانشجویی کارآموزی ابزار دقیق و کنترل سیستمهای الکترونیک و

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی کارآموزی ابزار دقیق و کنترل سیستمهای الکترونیک و سنسورها در word دارای 106 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی کارآموزی ابزار دقیق و کنترل سیستمهای الکترونیک و سنسورها در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی کارآموزی ابزار دقیق و کنترل سیستمهای الکترونیک و سنسورها در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی کارآموزی ابزار دقیق و کنترل سیستمهای الکترونیک و سنسورها در word :

پروژه دانشجویی کارآموزی ابزار دقیق و کنترل سیستمهای الکترونیک و سنسورها در word

عنوان پروژه : ابزار دقیق و کنترل الکترونیکی
مشخصات و محل کارآموزی :
شرکت الیاف سهامی عام، جاده قدیم کرج، سه راه شهریار، روبروی دپوی ارتش این شرکت در سال 1346 تأسیس گردیده و محصولات این شرکت نخ نایلون 6 و مواد اولیه پلمیری جهت استفاده در شرکت های تولید مواد پلاستیکی می باشد. در این شرکت قسمت های مختلفی وجود دارند که طبقه بندی شده اند که عبارتند از :
1 ) امور اداری؛ 2 ) قسمت تولید؛ 3 ) قسمت مهندسی؛ 4 ) ایمنی و آتش نشانی؛ 5 ) درمانگاه؛ 6 ) نیروگاه.
قسمت مهندسی شامل زیر شاخه های تعمیرات نیروگاه، تعمیرات تولید، تعمیرات ریسندگی، تعمیرات پلیمر، تراشکاری، قسمت برق فشار قوی، برق فشار ضعیف، ابزار دقیق و الکترونیک و قسمت های PM و ; می باشد.

اینجانب در قسمت ابزار دقیق مشغول به انجام دوذه کارآموزی شدن و کار این قسمت در زمینه سیستم های کنترل از جمله سیستم های کنترل دما، فشار، سطح، رطوبت، چگالی، Ph، دور موتورها و ; می باشد.

در این دوره سعی شد که با تمامی این موضوعات که جزء درس کنترل صنعتی می باشد، آشنا شده و به صورت عملی بر روی این سیستم ها کار شد.
گزارش ارائه شده در مورد سیستم های ابزار دقیق، پروتکلهای ارتباطی، سیستم های کنترل، سنسورها و موارد مرتبط به آنها می باشد، که طی 440 ساعت کارآموزی در این شرکت تهیه و ارائه شده است.

این دوره از تاریخ مهر 88 تا تاریخ بهمن 88 تهیه و تنظیم گردیده است.
میان سیستم مدیریت و سیستم کنترل کارخانه، معمول می گردد که سیستم خای کنترل قدیمی تر
(نیوماتیکی یا 4 – 20 mA) و حتی سیستم های DCS نسلهای قبل که برای انتقال اطلاعات آنها به سیستم های بالاتر که اکنون همگی بر مبنای تکنولوژی های Interanet/ Internet و WEB قرار گرفته اند، دیگر از حیث کارایی و قیمت، نیازهای مشتریان را برآورده نمی کنند و لازم است با توجه به تحولات ذکر شده، متحول گردند و شکل جدید پذیرند، شکلی که با نیازهای روز منطبق باشد.

در این پایان نامه سعی ما برای است که بر سیستم های اتوماسیون و ابزار دقیق که رکن اساسی صنعت امروز می باشد و تکنولوژی پیچیده امروز جز با وجود آنها میسر نمی گردد، مرور مختصری داشته باشیم.
بدنی منظور به توضیح جزء به جزء لایه های مختلف یک سیستم اتوماسیون می پردازیم.

مقدمه :
شاید منظور قرآن از آیات فوق این باشد که انسان یک پدیده مافوق است اما بالفعل یم پدیده مادی، پدیده مافوق بودن انسان او را از خاک به افلاک می رساند و در این مسیر تکامل است که رسالت انسان مشخص می گردد و با خودسازی جهت خویش را پیدا می کند.
لذا از آنجاییکه هدف از خلقت بشر تعالی او به سوی کمالات معنوی و رسیدن به ذات اقدس خداوندی است و این کمالات جز با فکر و اندیشه و پا گذاشتن در عرصه علم حاصل نمی گردد لذا برماست که فراگیری علوم را بر خود واجب شماریم و لحظه ای از تحصیل علم غافل نباشیم.

کاروان علم بشریت با سرعتی غیر قابل مهار به پیش می رود و دستاوردهای علمی و تکنولوژیک مبین این پیشرفت می باشد. ما نیز که جزیی از کل هستی هستیم باید سهمی هر چند کوچک در این راه ایفا کنیم و گامی در جهت خودکفایی کشور برداریم و در کنار فراگیری علوم تجربی، علوم معنوی خویش را توسعه دهیم و این دو بال را هماهنگ به پرواز درآوریم. در غیر اینصورت تصاد حاصل باعث بی هدف بودن فعالیتها و تلاشها می شود.

امروزه وقتی از سیستم کنترل گسترده سخن می گوییم معنایی بس وسیعتر از آنچه در دهه گذشته مدنظر بود، توصیف می شود. اگر نظری آینده نگرانه به آن داشته باشیم، سیستم ها را در گسترده ای می یابیم که از یکسو سنسورها و محرکها و از سوی دیگر سیستمهای فروش، مالی و مدیریتی را برمی گیرند. منطق و نیاز بسیار ساده ای چنین سیستمی را توصیه می کند : جریان وسیع و بدون مانع اطلاعات در سرتاسر یک مجتمع صنعتی یا کارخانه و یا حتی یک مجموعه گسترده از واحدها، با توجه به شرایط رقابت روزافزون حاکم بر بازار، عامل مهمی در موفقیت ارائه محصولات با کیفیت و بها مناسب می باشد.

از طرفی بهینه سازی و ارتقاء کیفیت تولید با تکیه بر روشهای پیشرفته کنترل، کاهش هزینه نگهداری در دراز مدت، امکان توسعه و گسترش ساده و سریه وجود فیدبک های مدیریتی قوی و دقیق در قالب گزارش های گوناگون و در زمان و بسیاری مزایای دیگر به وضوح نیاز به چنین سیستم های در قالب کنترل تولید، بالا می برد.

با روشن شدن اهمیت استفاده از سیستم های کنترل پیشرفته در تولید و مهمتر از آن ارتباط.

PART 1
PROTOCOLS
1 ) پروتکلها
برای انتقال اطلاعات در سیستم های کنترل از استانداردهای متفاوتی استفاده می شود که در این بخش به توضیح برخی از آنها می پردازیم.
این استانداردها عبارتند از :
• RS – 232
• RS – 422
• RS – 485
• 20Ma Current Loop
• CAN
• LAN
لازم بذکر است که هر یک از این استانداردها دارای خواص مخصوص به خود می باشند و بسته به نوع و کاربرد سیستم کنترل از استاندارد خاصی استفاده می شود.
بعنوان مثال می توان یک سیستم DCS را با هر یک از استانداردهای RS – 422 ، RS – 485، حلقه جریان 20 میلی آمپر، CAN و ; اجرا نمود.
* استاندارد RS – 232 :

امروزه یکی از پر استفاده ترین رابط های سریال در جهان می باشد و بیشتر کانکتورها 25 پین و به فرم حرف D هستند.
هر پین یا خط Data، برای منظور خاصی درنظر گرقفته شده است. در این استانارد ولتاژ بین، 3+ تا 12+ ولت 1 فرض می شود و ولتاژ 3- تا 15- ولت صفر در نظر گرفته می شود. بیشترین سرعت این استاندارد 115 bps و حداکثر فاصله ارتباطی 15 متر می باشد. در ابن نوع ارتباط حداکثر یک نقطه انشعاب (Drop) وجود دارد.

* استاندارد RS – 422 :
این استاندارد از RS – 232 سریعتر می باشد و می تواند تا 10 Mbaud سرعتش بالا برود و تا Drop 32 در شبکه می توان وجود داشته باشد. حداکثر فاصله ارتباطی در این نوع ارتباط 1200 متر می باشد.
استاندارد RS – 485 :

این استاندارد می تواند در فواصل حتی بیشتر از 1200 متر کار کند و تا 32 Drop داشته باشد. سیم کشی تحت این استاندارد باید بسیار دقیق باشد که چند نکته درباره آن عبارتند از :

* تمام سیمها باید در یک فاصله مطمئن از سیمهای قدرت قرار گیرند.
* در صورت عبور از سیمهای قدرت باید زاویه عبوری 90 درجه باشد.
* تمام اتصالات به ابزارها (Devices) باید یکسان باشند.
بطور کلی استانداردهای انتقال اطلاعات به دو دسته متعادل و غیرمتعادل تبدیل می شوند. استاندارد RS – 232 غیرمتعائل و استانداردهای SR-422 & 485 از گروه متعائلا می باشند.

درایورهای غیرمتعادل :
در استاندارد غیرمتعادل تمام سیگنالها در اتصالات واسطه بصورت ولتاژهایی که با زمین مقایسه می شوند، ظاهر می شوند. بعنوان مثال اطلاعات ارسالی از یک ابزار DTE در پایه 2 ظاهر می شوند که در کانکتور 25 پین نسبت به پایه 7 که زمین است اندازه گیری می شوند.
در صورت رها بودن خط این ولتاز منفی خواهد بود و در صورت وصل بودن خط این ولتاژ بین 5- و 5+ و بین 15- و 15+ متغیر خواهد بود.
درایوهای متعادل :
در سیستم متعادل تفاضلی ولتاژ تولید شده در درایور توسط خطی متشکل از یک جفت سیم که تنها یک سیگنال را شامل می باشند، ایجاد می شود.
در شکل صفحه قبل چگونگی این انتقال نشان داده شده است. درایور متعادل خط ولتاژی بین 2 تا 6 ولت بین دو سیم انتقال خود ایجاد می کند.
یک درایور متعادل خط همچنین یک سیگنال ورودی دریافت می کند که به آن سیگنال Enable می گویند. هدف این سیگنال اتصال دادن درایور به ترمینالهای خروجی سیگنال اطلاعات می باشد. بدین صورت که اگر سیگنال Enable خاموش باشد به این مفهوم است که خطوط سیگنال قطع شده اند.
یک درایور RS – 485 همیشه به این سیگنال نیازی دارد ولی در درایور RS – 422همیشه به این سیگنال نیازی نیست.
گیرنده های متعادل :

گیرنده های خط تفاضلی متعادل، وضعیت ولتاژ خطوط انتقال را در دو پایه ورودی سیگنال خود حس می کنند و همچنین یک سیگنال زمین دارند که برای اتصال صحیح خط سیگنال لازم می باشد.
شکل بالا نمایی از یک دریافت کننده متعادل را نشان می دهد. در این شکل ولتاژهایی که برای یک گیرنده متعادل مهم است نیز نشان داده شده است.
اگر ولتاژ تفاضلی ورودی بزرگتر از 200+ میلی ولت باشد، گیرنده یک سطح منطقی را تشخیص خواهد داد و اگر کوچکتر از 200- میلی ولت باشد سطح منطقی مخالف آن را تشخیص خواهد داد.
استاندارد 20Ma Current Loop :

استاندارد حلقه جریان 20 میلی آمپر در صنعت کنترل دارای کاربرد زیادی می باشد. جریان در خط ارتباط سریال در مقدار 20mAثابت نگه داشته می شود. منطق 1و منطق 0 بوسیله بازکردن و بستن حلقه جریان معلوم می شود.
از آنجایی که جهت ارسال سیگنال منطق 1 فرستنده جریان 20mAرا بصورت ثابت نگه می دارد مقاومت خط و در نتیجه طول خط اثری بر سیگنال اطلاعات ندارد. حداکثر فاصله ارتباطی در این استاندارد 1000 متر می باشد.
CAN (Contoller Area Network) :
مزایای استفاده از CAN :

شبکه CAN را می توان بعنوان یک شبکه ارتباطی سریال مناسب بین سنسورها و Actuator و میکروکنترلرها و ادوات هوشمند بکار برد. شبکه CAN در ابتدا به منظور استفاده در خودروها طراحی و پیاده سازی شد.
زمینه کاربرد CAN از عرصه خودرو فراتر رفته در صنایعی چون اتوماسیون، مدیریت ساختمان و صنایع پزشکی نیز مطرح شده است. مزایای عمده ناشی از کاربرد این شبکه به قرار زیر است :
• کاهش هزینه ها
• توانایی کار در محیط های سخت کاری از نظر اغتشاشات الکتریکی
• توانایی کار در سرعت های بالا و در نتیجه توانایی پاسخ به رویدادها به صورت بلادرنگ (Real time)
• سهولت استفاده از CAN

معماری CAN :
همانطور که بحث شد شبکه صنعتی CAN یک شبکه ارتباطی سریال منطبق بر استاندارد ISO 11898 (استاندار باس های بلادرنگ) می باشد که برای تبادل اطلاعات بکار می رود. در این بخش به توضیح پیرامون ساختار CAN در مقایسه با مدل مرجع OSI خوایم پرداخت.
اولین نسخه CAN که در سال 1980 توسط شرکت Bosch طراحی و پیاده سازی شد شامل دو لایه پایین این مدل است :
در لایه فیزیکی مسایلی چون وسعت انتقال داده ها، سطوح ولتاژی سیگنالهای انتقال، محیط انتقال و غیره بررسی می شوند. لایه ارتباط داده به دو زیر لایه تقسیم می شود. زیر لایه انتقال که عملیاتی چون کنترل ارسال صحیح پیام ها، انجام داوری، آشکار سازی خط و ارسال پیغام خطا، تشخیص و حذف واحد های دچار خطا از شبکه در آن انجام می گیرد. زیر لایه دوم اطلاعاتی را که برای این گروه اهمیت دارد، به لایه بالاتر می فرستد.
پیاده سازی موفق CAN در خودرو طراحان شبکه های صنعتی را تشویق به استفاده از این شبکه در فرآیندهای صنعتی نمود. در فعالیت لازم است که ناظر (Supervisor) همواره بر عملکرد سیستم نظارت کافی داشته باشد. بعلاوه مهندسان هم باید بتوانند پارامترهای مختلف سیستم های فرآیند را براحتی تنظیم و هماهنگ کنند.
اما در اولین نسخه CAN هیچ قابلیتی برای پاسخگویی به این نیاز وجود نداشت. به بیان دیگر مهندسان و ناظران هیچ امکانی برای مشاهده و تنظیم عملکرد شبکه نداشتند. همین امر سبب گردید که در نسخه های صنعتی CAN لایه ای برای برقراری ارتباط بین ناظران و مهندس شبکه از یکسو و لایه فیزیکی از سوی دیگر در نظر گرفته شود که این لایه همان لایه کاربردی (Aplication layer) است. بنابراین نسخه صنعتی CAN سه لایه دارد.
لایه فیزیکی :
شکل زیر نحوه ارتباط گره ها در CAN را نشان می دهد :
ارتباط سیم ها با استفاده از زوج سیمهای بهم تابیده برقرار می شود و بمنظور جلوگیری از وقوع پدیده Reflection دو باس توسط مقاومت های 124 اهم بسته شده اند.
اگر اختلاف ولتاژ بین دو پایه L – CAN و H – CAN کمتر از 5/0 ولت باشد باس حاوی بیت صفر است. اما اگر ولتاژ پایه H – CAN حداقل 9/0 ولت از ولتاژ پایه L – CAN بزرگتر باشد باس حاوی بیت یک است. در هنگامی که یک گره در حال ارسال اطلاعات است واحد Transceiver سیگنالهای دریافتی از پایه TXD را به قالب L – CAN و H – CAN تبدیل کرده و روی باس می فرستد.
در مرحله دریافت هم سیگنال دریافتی از باس را بفرم استاندارد 0 – 5 ولت تبدیل کرده و به پایه RXD میکرو کنترلر می دهد. جدول زیر حداکثر طول ممکن برای باس را برحسب نرخ بیت ارتباطی آن مشخص می کند.
برای اتصال هر یک از گره ها به باس CAN استاندارد DS – 102 CIA برای کانکتورهای 9 پین بصورت زیر تعریف شده است.
LAN (Local Area Network) :
LAN شبکه اطلاعاتی سرعت بالایی است که محدوده جغرافیایی نسبتاً کوچکی را پوشش میدهد. بطور نوعی LAN ایستگاههای شبکه، کامپیوترهای شخصی، پرینترها، Server ها و ابزار دیگر را بهم متصل می کند.
استفاده کنندگان LAN از مزایای زیادی برخوردارند از قبیل :
• دستیابی مشترک بر کاربردها و ابزارهای شبکه
• تبادل مشترک بر کاربردها و ابزارهای شبکه
• تبادل فایل بین استفاده کنندگانی که به شیکه وصل باشند
• ارتباط بین استفاده کنندگان از طریق پست الکترونیکی و دیگر امکانات

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی عوامل مؤثر بر عایق حرارتی شدن پرده در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی عوامل مؤثر بر عایق حرارتی شدن پرده در word دارای 143 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی عوامل مؤثر بر عایق حرارتی شدن پرده در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی عوامل مؤثر بر عایق حرارتی شدن پرده در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی عوامل مؤثر بر عایق حرارتی شدن پرده در word :

بخشی از فهرست پروژه دانشجویی عوامل مؤثر بر عایق حرارتی شدن پرده در word

فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه 1
1-1- اهداف 4
1-2- فرضیه ها 5
1-3- پنداشت ها (گمان ها) 6
1-4- محدودیت ها 6
1-5- تعاریف 7
فصل دوم 10
مرور مقاله 10
2-1- حفظ انرژی 11
2-2- تئورسی انتقال حرارت 12
2-3- طراحی و عملکرد پنجره 14
2-4- ویژگی های بافت، لیف (رشته) وپارچه 17
2- 5- نشت پذیری هوا و تخلخل 19
2-5-1- رابطه بین نشت پذیری هوا و تخلخل 21
2-5-2- تخلخل و هندسه پارچه 22
2-5-3- فاکتورهای پارچه و لیف مرتبط با نشت پذیری هوا 27
2-5-4- لایه‌های چندگانه پارچه 29
2-6- رطوبت 30
2-7- پرده‌ها و دیگر وسایل عایق‌بندی پنجره 32
2-8- ابزار سازی 63
فصل سوم : رویکرد 67
3-1- پارچه‌ها 68
3-2- ویژگی‌های پارچه 69
3-3- شکل هندسی پرده‌ها 75
3-3-1- تعیین سطح اسپیسر 81
3-3-2- تعیین حجم 90
3-3-3- مساحت سطح پارچه 91
3-4- انتقال حرارت 92
3-5- طرح تجربی (آزمایشی) 94
3-6- تحلیل آماری 97
فصل چهارم 99
نتایج و بحث 99
4-1- مقدمه 100
4-2- ضریب گسیل لایه‌های تکی 101
4-2-1- تضادها براساس نوع بافت 109
4-2-2- تفاوت‌ها براساس گشادی بافت 110
4-2-3- تفاوت‌های براساس رنگ پارچه 111

4-3- آزمایش‌های دو لایه 112
4-3-1- نوع پارچه 116
4-3-2- فشردگی پرده 117
4-3-3- فشردگی آستری 117
4-3-4- فاصله سه بعدی 118
4-3-5- ترکیب فشردگی پرده و فشردگی آستری 119
4-3-6- ترکیب فشردگی پرده، فشردگی آستری و فاصله گذاری 121
4-3-7- رطوبت نسبی 123
4-3-8- خلاصه نتایج چند لایه 124
4-4- ویژگی‌های فیزیکی 124
4-4-1- مدل‌های تک لایه 125
4-4-2- مدل‌های چند لایه 129
4-4-3- ویژگی‌های منحصر بفرد 131
4-5- خلاصه 132
فصل پنجم 137
خلاصه، بحث‌ها و توصیه‌ها 137
5-1- خلاصه و نتایج 138
5-2- توصیه‌ها 141


عنوان صفحه
2-1. جدول : ویژگی های فیزیکی پارچه 34
2-4. جدول : مقدار با عدد a DF = فشردگی پرده به درصد و b LF = فشردگی آستر 41
2-10. جدول. دو عامل تحلیل واریانس برای پارچه‌ها در لایه‌های مجزا 42
2-13. جدول ضریب گسیل، با نوع بافت و رطوبت نسبی 42
2-23. جدول مقادیر ضریب گسیل با فشردگی پرده و فشردگی آستری 44
2-24. جدول مقادیر ضریب گسیل با فشردگی پرده، فشردگی آستری و فاصله گذاری 45
2-25. جدول ضریب گسیل توسط پارچه و فشردگی پرده 46
2-26. جدول ضریب گسیل توسط پارچه و فشردگی آستر 46
2-27. جدول ضریب گسیل با پارچه و فاصله گذاری 47
2-28 .جدول ضریب گسیل با پارچه و رطوبت نسبی 47
2-40. جدول مقادیر ضریب گسیل ـ فاز 2 (لایه‌های دوگانه) 53
3-5 . جدول مساحت سطح پارچه 91
3-6. جدول مساحت سطح پارچه در وضعیت (مختلف) 91
4-7. جدول مقادیر ضریب گسیل پارچه‌ها (تک لایه‌ها، صاف) 105
4-14. جدول ضریب گسیل‌ها توسط گشادی بافت 108
4-15. جدول ضریب گسیل‌ها توسط گشادی بافت و رطوبت نسبی 108
4-16. جدول ضریب گسیل‌ها توسط رنگ 108
4-17. جدول ضریب گسیل‌ها توسط گشادی بافت و رطوبت نسبی 110
4-18. جدول ضریب گسیل‌ها توسط رنگ 111
4-19. جدول تفاوت‌های پارچه‌های تک لایه براساس رنگ 112
4-20. جدول میانگین‌های تأثیرات عامل اصلی برای مدل‌های چند لایه 114
4-21. جدول تحلیل‌های واریانس برای پارچه‌های لایه‌دار شده 115
4-31. جدول تحلیل‌های رگرسیون برای پارچه‌های تک لایه مدل 1 125
4-32. جدول تحلیل‌های رگرسیون برای پارچه‌های تک لایه، مدل 2 127
4-33. جدول تحلیل‌های رگرسیون برای پارچه‌های تک لایه ـ مدل 3 127
4-34. جدول تحلیل رگرسیون برای پارچه‌های تک لایه ـ مدل 4 128
4-35. جدول تحلیل‌های رگرسیون برای پارچه‌های تک لایه ـ مدل 5 129
4-36. جدول تحلیل‌های رگرسیون برای پرده‌های چند لایه ـ مدل 1 130
4-37. جدول تحلیل‌های رگرسیون برای پرده‌های چند لایه ـ مدل 2 131
4-38. جدول تحلیل‌های رگرسیون پرده‌های چند لایه ـ مدل 3 131
5-39.جدول مقدار ضریب گسیل ـ فاز یک (تک لایه) 137




2-2 نمودار : تراوش پذیری هوا از لایه های متوالی پارچه G 36
2-5 نمودار:ساختار منحنی دارای فشردگی 50 درصدی 37
2-6 نمودار:تعیین فشردگی 50 درصدی 37
2-11 نمودار:هندسه فاصله دارای فشردگی 50 درصد 38
2-12 نمودار:بخش A12 از فاصله اندازفشردگی 50 درصد 39
2-13 نمودار:هندسه فاصله انداز دارای فشردگی 100درصد 40
2-31 نمودار.ضریب گسیل حرارت پارچه‌های تکی در سطوح متفاوت رطوبت 42
2-32 نمودار.ضریب گسیل انواع بافت با سطوح رطوبت نسبی 42
2-33 شکل .ضریب گسیل پارچه‌های پرده لایه شده با پارچه آستری 43
2-34 نمودار.تفاوت‌ها در ضریب گسیل بین پارچه‌ها با فشردگی پرده 47
2-35 نمودار.تأثیر فشردگی آستری روی ضریب گسیل 48
2-36 نمودار.تأثیر فشردگی استری روی ضریب گسیل پارچه‌های مختلف پرده‌ای 49
2-37 نمودار. ضریب گسیل پرده‌ها با فاصله‌گذاری 50
2-38 نمودار.تأثیر فاصله گذاری بین پارچه‌های روی ضریب گسیل 51
2-39 نمودار. تفاوت‌ها در ضریب گسیل بین پارچه‌ها با رطوبت نسبی 52
3-1 نمودار . فاکتورهای پارچه 68
3-3 شکل فاکتورهای شکل 76
3-7 شکل. فشردگی صد در صد 78
3-8 شکل ایجاد کمان دارای فشردگی 100 درصد 78
3-9 شکل اسپیسر آستری 79
3-10 شکل. اسپیسرهای اولیه و ثانویه 80
3-14 شکل. بخش A1 از اسپیسر دارای فشردگی 100 درصد 84
3-15 شکل. بخش A2 از اسپیسر دارای فشردگی 100 درصد 84
3-16 شکل. اسپیسر مورد استفاده برای فشردگی آستری 50 درصد 85
3-17 شکل. اسپیسرمورد استفاده برای فشردگی پرده 50 درصد با آستری صاف وفاصله گذاری صفر 85
3-18 شکل. اسپیسر مورد استفاده برای فشردگی پرده 50 درصد با آستری صاف و فاصله گذاری 4/1 اینچ 85
3-19 شکل. اسپیسر مورد استفاده برای فشردگی پرده 50 درصد با آستری صاف و فاصله گذاری2/1 اینچ 85
3-20 شکل. اسپیسر مورد استفاده برای فشردگی آستری 100 درصد 85
3-21 شکل. اسپیسر مورد استفاده برای فشردگی پرده 100 درصد با آستری صاف و فاصله گذاری صفر 86
3-22 شکل. اسپیسر مورد استفاده برای فشردگی پرده 100 درصد با آستری صاف و فاصله گذاری 4/1 اینچ 86

3-23 شکل. اسپیسر مورد استفاده برای فشردگی پرده 100 درصد با آستری صاف و فاصله گذاری2/1 اینچ 86
3-24 شکل. اسپیسر برای سطوح یکسان فشردگی پرده و فشردگی آستری 86
3-25 شکل. کمان‌های اسپیسر مورد استفاده برای سطوح یکسان فشردگی پرده و فشردگی آستری 87
3-26 شکل. کمان‌های اسپیسر فشردگی 100 درصد 88
3-27 شکل. پنجره آزمایشی 93
3-28 شکل. طرح تحقیق ـ فاز یک 95
3-29شکل. طرح تحقیق ـ فاز دو 96
4-30 شکل ضریب گسیل حرارتی پارچه‌های تک لایه 105

مقدمه
کاهش ذخایر انرژی و نگرانی مشتری به خاطر هزینه‌های انرژی به افزایش نیاز برای تحقیق در حوزه حفظ انرژی منجر شده است. حفظ انرژی در ساختمان‌ها، حفظ انرژی گرمایی همراه با استفاده کم از انرژی را شامل می‌شود و تا حدودی با حداقل کردن جریان گرمایی بین محیط‌های بیرون و داخل بدست می‌آید. مطالعات کمی در مورد نقش وسایل نساجی خانگی در حفظ انرژی خانه وجود داشته است. اگرچه پنجره‌های دارای عایق بندی خوب پیدا شده‌اند که انتقال گرما بین محیط بیرون و داخل را کاهش می‌دهند، اما نقش پرده‌های ضخیم در عایق‌بندی پنجره به طور مفصل بررسی نشده‌اند، مخصوصاً مواردی که به تعدیل رطوبت نسبی داخل مربوط می‌شوند.
پنج درصد از مصرف کلی انرژی ملی ما، از طریق پنجره‌های ساختمانی به هدر می‌رود. اخیراً تکنیک‌های حفظ انرژی خانه، در کاهش اتلاف انرژی از طریق پنجره‌ها دارای کارایی کمتری نسبت به تکنیک‌های حفظ انرژی از طریق دیوارها، سقف‌ها و کف‌ها بوده‌اند.
اگرچه اتلاف کلی انرژی از یک خانه کاهش می‌یابد زمانی که به خوبی عایق‌بندی شود ولی با این حال درصد واقعی اتلاف انرژی از طریق پنجره‌ها افزایش می‌یابد. انواع خاصی از طرح‌های پنجره در کاهش اتلاف انرژی مؤثر هستند. با این وجود، این کاهش هنوز با کاهش اتلاف انرژی از طریق دیوارهای دارای عایق مناسب برابر نیست.
اگر به خوبی سامان‌دهی شود، پرده‌های پنجره می‌توانند به کاهش اتلاف انرژی از طریق پنجره‌ها کمک کنند. همچنین آنها مزیت انعطاف‌پذیری را نیز دارد که به سادگی می‌توان آنها را باز کرد تا از انرژی خورشیدی استفاده حداکثر را برده یا اینکه بسته شوند تا اتلاف انرژی را کاهش دهند.
پرده‌ها می‌توانند بر حفظ انرژی به وسیله کاهش اتلاف حرارتی زمستان و بدست آوردن حرارت تابستان تأثیر گذارند. بررسی‌ها نشان داده‌اند که توانایی وسایل سایبان پنجره برای مسدود کردن جریان هوا، تنها ویژگی مهم در تأثیر بر مقدار کلی عایق بندی می‌باشد. با این وجود اگر پرده‌ها با مدل درزبندی کاربردی و کارایی طراحی شوند.
تا اتلاف حرارت همرفتی را کنترل کنند، اهمیت بافت دیگر، ویژگی‌های ساختاری و تاروپود به میان می‌آید. در حالی که چنین مطالعه مجزا بر ویژگی‌های عایق بندی مختلف پرده‌ها و دیگر وسایل سایبان متمرکز شده‌اند، اهمیت نسبی هر یک از این فاکتورها مشخص نشده‌اند.
رطوبت‌های نسبی داخل به طور فصلی فرق می‌کنند. براساس نوع سیستم گرمایی مورد استفاده، رطوبت‌های نسبی بسیار پایین در زمستان متحمل می‌شوند. با این وجود، پیشرفت‌ها در تکنولوژی ساخت و ساز که از تأکید اخیر بر راندمان گرمایی نشات گرفته، به مقادیر کم نشت و هواکشی در ساختمان‌ها منجر شده است. علاوه بر تأثیر نامطلوب کیفیت هوای داخل وضعیت دیگری که از ترکیب نشت کم و دماهای پایین داخل نشات می‌گیرد افزایشی در رطوبت نسبی داخل اغلب تا نقطه تقطیر در ساختمان می‌باشد. پیچیدگی بیشتر مسئله، رطوبت نسبی داخل را از طریق استفاده از دستگاه‌های مرطوب کن مکانیکی افزایش می‌دهد و به عنوان محافظتی در مقابل سرمای زمستان توصیه می‌شود.
خواه به خاطر نشت کم، دمای پایین داخل یا استفاده از دستگاه‌های مرطوب‌کن فنی، تغییرات رطوبت نسبی بر ویژگی‌های عایق بندی پارچه‌های پرده تأثیر خواهد گذاشت.
رابطه بین خصوصیات جذب رطوبت از یک بافت و ویژگی‌های عایقی آن در سطوح مختلف رطوبت نسبی توضیح داده نشده است. در حالی که انتظار می‌رود که پرده‌های دارای بافت‌های هیدرولیک واکنش بیشتری به تغییر در رطوبت نسبی نسبت به بافت‌هایی نشان خواهند داد از بافت‌های هیدروفوبیک تشکیل شده‌اند، اما تأثیر این واکنش روی ویژگی‌های عایق پرده در این مقاله گزارش نشده است.
تعیین انرژی بهینه که خصوصیات پرده‌ها را حفظ می‌کند ضروری است تا پرده‌ها را توسعه دهند تا زمانی که در ترکیب با پنجره‌های خوب عایق‌بندی شده استفاده می‌شوند، اتلاف انرژی پنجره را به اندازه اتلاف انرژی از طریق دیوارها کاهش خواهد داد، در حالی که مزایای مطلوب پرده‌ها و پنجره‌ها شامل انعطاف‌پذیری، قابل مشاهده بودن و حرارت خورشیدی را موقع نیاز و وجود حس زیباشناسی را افزایش می‌دهد.
این پروژه بر روابط میان انتقال حرارت، رطوبت نسبی و چند بافت و پارچه و ویژگی‌های ساختاری پرده‌ها متمرکز است. متغیرهای مستقل نوع بافت (هیدروفیلیک یا هیدروفوبیک)، رنگ، ساختار پارچه (باز بودن بافت) فشردگی بافت پارچه رویی، و پارچه آستری و فاصله بین روی پارچه پرده و آستر را شامل می‌شوند. متغیر وابسته مقدار انتقال گرمایی از پرده به اضافه پنجره می‌باشد. مقادیر انتقال از مدل‌های پرده که ترکیبات سطوح مختلف هر یک از متغیرها را دارا می‌باشد، به دو روش رطوبت نسبی مختلف اندازه‌گیری می‌شود.
- اهداف
اهداف کلی این تحقیق عبارت بودند از:
1. تعیین نقش رطوبت و هیدروفیلیسیتی بافت در جریان گرمایی از طریق دستگاه‌های پارچه آستری و پرده منسوج.
2. مطالعه تأثیر هندسه دستگاه پرده (صاف و برعکس بودن پارچه‌های پرده و آستری کاملاً پلیسه‌دار و تمایز سه بعدی بین پارچه‌های پرده و آستری) روی جریان حرارتی.
که نتیجه این کار بررسی تأثیر هندسه پارچه (بافت باز) و ویژگی‌های مختلف فیزیکی روی جریان حرارتی بود.
3. تعیین تأثیر سیستم پرده و پنجره روی جریان حرارتی.
2- فرضیه‌ها
فرضیه‌های زیر در این تحقیق بررسی شدند:
1. تفاوت اساسی بین ده نمونه پارچه موجود از نظر مقادیر انتقال تا زمانی که با وضعیت صاف و یک لایه شده آزمایش می‌شود.
2. تفاوت اساسی بین مقادیر انتقال پارچه‌های هیدروفیلیک و مقادیر انتقال پارچه‌های هیدروفوبیک وجود خواهد داشت.
3. تفاوت اساسی بین مقادیر انتقال پارچه‌های رنگی روشن و پارچه‌های رنگی تاریک وجود خواهد داشت.
4. تفاوت اساسی بین مقادیر انتقال پارچه‌های دارای بافت باز و پارچه‌های دارای بافت متراکم وجود خواهد داشت.
5. تفاوت اساسی بین مقادیر انتقال پرده‌های آزمایش شده با رطوبت نسبی پایین و موارد آزمایش شده با رطوبت نسبی بالا وجود خواهد داشت.
6. تفاوت اساسی بین مقادیر انتقال چهار پارچه رنگی روشن موجود تا زمانی که با وضعیت لایه قرار داده شده با پارچه آستری آزمایش شود.
7. تفاوت اساسی بین مقادیر انتقال پرده‌ها موجود که سطوح متفاوتی از فشردگی پرده را نشان می‌دهد.
8. تفاوت اساس بین مقادیر انتقال پرده‌ها موجود که سطوح متفاوتی از فشردگی آستر را نشان می‌دهد.
9. تفاوت اساسی بین مقادیر انتقال پرده‌ها موجود که سطوح مختلفی از فاصله سه بعدی بین پارچه آستری و پارچه پرده را نشان می‌دهند.
3- پنداشت‌ها (گمان‌ها)
در انجام این تحقیق، گمان‌های زیر ایجاد شده‌اند:
1. پارچه‌های انتخاب شده برای مطالعه، نمایانگر حداکثر ویژگی‌های موجود در جذب رطوبت، رنگ و گشادی پارچه منسوج هستند.
2. تست پنجره، طرح پرده مصنوعی و دما و رطوبت‌های نسبی مورد استفاده برای تست،که نمادی از مواد دریافت شده در محل‌های مسکونی هستند.
3. تمام تکنیک‌های مورد استفاده معتبر و قابل تولید مجدد هستند.
4ـ محدودیت‌ها
محدودیت‌های زیر برای این مطالعه بکار می‌روند:
1. پارچه‌های منتخب برای مطالعه فقط 100 درصد محتوای یک بافت مجزا را نشان می‌دهند. از هیچ بافت یک دستی استفاده نمی‌شود.
2. مدل‌های پرده فقط در دو سطح رطوبت نسبی داخلی، یک سطح دمای داخلی و یک متغیر دمای بیرونی ـ داخلی ارزیابی می‌شوند.
3. اشکال سه بعدی برای فاصله بین سه سطح پارچه‌های آستری و پرده و فقط یک سطح بین آستری و شیشه پنجره محدود می‌شوند.
4. فقط دو سطح از فشردگی پرده در برگرفته می‌شوند و فقط دو سطح از فشردگی آستر با هر سطح از فشردگی پرده ارزیابی می‌شوند.
5. فقط یک نوع از پارچه آستری به شکل لایه دوگانه مطالعه شد.
6. در زمان آزمایش پرده‌ها کاملاً به پنجره در قسمت بالا، پایین و دو طرف درزبندی می‌شوند. یافته‌های این مطالعه مستقیماً برای سیستم‌های پنجره ـ پرده قابل کاربرد نیستند که با یک درزبند پرده به دیوار محکم ساخته نشده‌اند.
7. فقط دو تکرار از هر آزمایش وجود داشت.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله سبکهای هویت و خودتعیین گری مذهبی در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله سبکهای هویت و خودتعیین گری مذهبی در word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله سبکهای هویت و خودتعیین گری مذهبی در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله سبکهای هویت و خودتعیین گری مذهبی در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله سبکهای هویت و خودتعیین گری مذهبی در word :

مقدمه

روانشناسی دین همواره به بررسی وضعیتهای روانشناسانه، که رفتار و تجربه دینی را ایجـاد، تقویـت

و یا تضعیف میکند میپردازد. در این میان، جهتگیری مذهبی و یا خودتعیینگـری مـذهبی بـهعنـوان عاملی برای تبیین تفاوت در نتایج روانشناختی دینداری مورد توجه محققان بوده است. اسـلام همـواره نیت اعمال را بهعنوان پایه و اساس اعمال معرفی میکند. و اگر اعمال مذهبی به قصـد دوری از تنبیـه و رسیدن به پاداش از طرف غیر خداوند انجام گیرد، ارزشمند نمیداند، ثواب الهی بر آن مترتب نمـیشـود

و رنگ ریا به خود میگیرد. در واقع ریا زمانی شکل میگیرد که ایمان شکل نگرفته باشد. حتـی افـرادی که ایمانشان درونی شده است نیز دارای مراتبی هستند؛ خداوند میفرماید: »و ما یومن اکثرهم بـاالله الا و هم مشرکون« (یوسف: .(106 علّامه طباطبائی در تفسیر این آیه بیان میکند:

افرادی هستند که ایمانشان آمیخته به شرک است، و ریا هنگامی ایجاد میشود که ایمان بـهطـور صـحیح شکل نگرفته باشد. کسانی که اعمال مذهبیشان براساس ترس از خداوند و یا رسـیدن بـه پـاداش الهـی است، به خواسته خود خواهند رسید، اما خودخواهی محسوب میشـود و از دریافـت حقیقـت و تعـالی محروم خواهند ماند (همان، ج 11، ص .(376

آلپورت مفهوم جهتگیری مذهبی درونی- برونی را برای بررسی کاربرد دیـن در زنـدگی افـراد مطـرح کرد. شخصی که جهتگیری مذهبی درونی دارد، با مذهباش زندگی میکند و معنی زنـدگی و هـدف اصلی خود را در مذهب مییابد. در دین درونی، ایمان یک ارزش غـایی و عـالی اسـت کـه بـه سـمت وحدت هستی جهت دارد. این نوع دینداری، بالاترین سطح سازشیافتگی روانشناختی است. شخصـی که جهتگیری مذهبی برونی دارد، از مذهب خود بـرای رسـیدن بـه اهـداف خودخواهانـهاش اسـتفاده میکند، دین برونی، صورتبه کاملاً منفعتطلبانه در جهت دسـتیابی فـرد بـه امنیـت، پایگـاه اجتمـاعی، آرامش و تأییدی بر سبک زندگی انتخاب شده است و »نوعی ایمان نابالغانه است که سطــوح بالاتــری از کنشوری روانشناختی ناسالم را بهطور نسبی پیشبینی مـیکنـد« (قربـانی، .(1377 در پـژوهشهـای بسیاری از مقیاس آلپورت و راس استفاده گردیده، اما انتقاداتی نیز از مقیاس جهتگیری مذهبی آلپـورت – راس شده است. از جمله کرک پاتریک و هود بیان میکنند که چارچوب سادهانگارانه درونی- برونـی را باید وانهاد و رویکردهـای پیچیـدهتـری را یافـت (ولـف، 1386، ص .(341 مفهـوم خـودتعیینگـری مذهبی نظـریهای جدیدتـر در بررسی انگیزههای مذهبی است که بهصورت پیوستـاری مطــرح گردیـده و اشاره به میـزان درونیسازی باورهای دینی دارد که بر این اسـاس آن، انگیـزههـای انجـام کـنشهـای مذهبی شکل میگیرد (البرزی و جوکار، .(1384

سبکهای هویت و خودتعیینگری مذهبی 39

دسی و ریان در دهه 80 میلادی با نظر داشتن نظریه »درک منبع علیت« هایدر (1985)، مفهوم نظریـه خودتعیینگری را مطرح کردند که نوعی نظریه انگیزشی- شناختی است .(Deci & Ryan, 1985, p. 7) از نظر زیمرمن (2002)، خودتعیینگری بهمعنای کنترل فراشناختی فرایند برنامهریـزی و کنتـرل اهـداف در جهت انگیزههای فرد است که نوعی خودتنظیمیمحسـوب مـیشـود (ریـو، 1387، ص .(235 دسـی و ریان، به تفصیل مفهوم خودتعیینگری را بررسی کردند: خودتعیینگری شـامل تجربـه انتخـاب بـا منبـع علیت درونی است .(Deci & Ryan, 1985, p. 111) خودمختاری، شایستگی و ارتباط، نیازهـای اساسـی روانشناختی هستند که خودتعیینگری جهت ارضای آنهـا تـلاش مـیکنـد. از سـوی دیگـر، احسـاس خودمختاری، شایستگی، و ارتباط موجب ایجاد انگیزههایی درونیتـر مـیگـردد. از نکـات مهـم نظریـه خودتعیینگری، اهمیتی است که برای انگیزههای بیرونی قائل میشـود. براسـاس نظـر دسـی و ریـان در خودتعیینگری، انگیزههای درونی رفتار با برخی انگیزههای بیرونی آن یکپارچه مـیشـود، »انگیـزههـای درونی بسیار مناسب هستند، اما انگیزههای بیرونـی نیـز حتمـاً لازمانـد.(Deci & Ryan, 2000, p. 236) « ریان و دسی معتقدند عامل اساسی در درونیسـازی و خـودتنظیمی تجـارب فـردی، میـزان تعارضـات محیط بیرونی با تمایلات درونی است؛ هرچه تعارض بین محیط بیرون و درون فرد بیشـتر باشـد، رفتـار در سطوح اولیه پیوستار درونیسازی میشود و خودتنظیمیآن کمتر است. در نتیجه، احسـاس رضـایت کم میشود و هرچه تعارض کمتر باشد، درونیسازی راحتتر صورت میگیرد .(Ibid, p. 238) انتخـاب هدفهایی که خودمختاری، شایستگی و ارتباط را ارضا میکنند، موجب رشد شخصی، سلامت ذهـن و سلامت هیجانی میشود و تلاشهایی با ثبات بیشتر را برمـیانگیـزد (ریـو، 1387، ص .(163 ریـان و دسی، »درونیسازی« را بهصورت پیوستار شش مرحلهای از سبکهای خودتعیینگـری معرفـی کردنـد: سبک بدون تنظیم- سبک تنظیم بیرونی- سبک تنظیم درونفکنیشده- سبک تنظـیم خودپـذیر- سـبک تنظیم آمیخته- سبک تنظیم درونی.

از سوی دیگر، طبق این نظریه برای بررسی خودتعیینگری مذهبی فقط از دو سبک خودتعیینگـری درونفکنیشده و خودتعیینگری خودپذیر، که در پیوستار سبکهای خودتعیینگری قـرار دارد، اسـتفاده میشود (البرزی و جوکار، .(1384

.1 سبک خودتعیینگری مذهبی درونفکنیشده: در این سبک، دلایل افراد ظاهراً درونـی اسـت، امـا درواقع فشارِ احساس گناه، تهدید و یا پاداش، فرد را وادار به کنش خـاص مـذهبی مـیکنـد (رفتارهـای مذهبیشان براساس انتخاب خودشان نیست).

49 ، سال ششم، شماره دوم، تابستان 2931

.2 سـبک خـودتعیینگـری مــذهبی خودپـذیر: در ایـن ســبک، ارزشهـای بیرونـی در ســامانه ارزشهای فرد، درونی میشود و دلایل افراد برای انجام رفتارهای مذهبی به علت اهمیتی است که این رفتارها برای وی دارند (همان).

باندز در تحقیقی ارتباط خودتعیینگری مـذهبی خودپـذیر را بـا بهزیسـتی روانـی، رضـایت از زندگی، سلامتی روانی و سازگاری دانشجویی بررسی کرد. نتایج این تحقیـق نشـان داد کـه سـبک خودتعیینگری مذهبی خودپذیر با بهزیستی روانی، رضایت از زندگی، سلامت روانی و سـازگاری روانی ارتباط مستقیم دارد. اما ارتباط بین خـودتعیینگـری مـذهبی درونفکنـیشـده و متغیرهـای

ذکرشده معنیدار نبود .(Bounds, 2008, p. 115- 116)

به دلیل اینکه مذهب بهطور فراگیر در سطح جامعه اشاعه دارد، اما بـه لحـاظ تـأثیر در زنـدگی روانی و اجتماعی دارای پراکندگی زیادی است، بررسیهای بیشتری میطلبد. روانشـناس پـیش از آنکه تعیین کند دین چگونه باید اعمال شود، چگونگی ارضای نیازهـای روانـی اجتمـاعی فـرد در طول زندگی و تأثیر آن بر انگیزههای دینداری فرد را ملاحظه میکند. طبق نظریه اریکسون، اعتمـاد در روابط والدینی اولیه و پردازش »هویـت خـود« در دوره نوجـوانی تـأثیرات مانـدگاری بـر فـرد خواهد گذاشت (ولف، 1386، ص 512 و .(525 برخی پژوهشگران مانند فلوم ( 1994) و آلیسن و شولتز (2001)، معتقدند هویت اوایل نوجوانی مربوط به روابط بـین شخصـی و هویـت اواسـط و اواخر نوجوانی، به قلمرو ایدئولوژیکی ارتباط دارد (دلخموش، .(1387 هویت از مفـاهیمی اسـت که در نظریه اریکسون در بحث رشد روانی – اجتماعی دوره نوجوانی بـه تفصـیل بـه آن پرداختـه شده است. تفکر انتقادی در مورد باورها و سازماندهی، آنهـا از تکـالیف دوران نوجـوانی بـهشـمار میرود و سبکهای هویت در خلال تکاپو برای انجام این تکلیف شکل مـیگیـرد کـه بنـابـر نظـر برزونسکی، شامل سه سبک اطلاعاتی، هنجاری و سردرگم/ اجتنابی اسـت. سـبکهـای هـویتی از ترکیب دو بعد: جستوجو جهت کشف حقیقت و تعهد جهت ایمان به حقیقت شکل گرفته است.

ورتینگتون اظهار میدارد که هویت در سه محور کار، روابط اجتماعی، و ایدئولوژی شکل مـیگیـرد که هویت دینی بخش عمدهای از هویت ایدئولوژیک را تشکیل میدهـد (قربانی، .(1377 اگـر نوجـوان با موفقیت، تعارض هویت در برابر پراکندگی نقش را حل کند، تعهد ایمانی محکمـی نیـز در وی شـکل میگیرد. این تعهد، اعتماد و توانایی پایبندی فرد به یک ایدئولوژی را مهیا میسازد.

برزونسکی با توجه به فضای پستمدرنیسم، ساماندهی منتقدانه نظام باورها را از تکـالیف نوجوانـان میداند و در تلاش برای این ساماندهی و با در نظر گرفتن تفـاوتهـای فـردی در تحـول هویـت، سـه

سبکهای هویت و خودتعیینگری مذهبی 59

سبک هویت را معرفی میکند .(Berzonsky, 1989, p. 272) برزونسـکی از سـال 1985 تـاکنون (2012) در پژوهشها و نوشتههای مختلفی به توضیح در مورد مقیاس خود پرداخته و همبسـتههـای بسـیاری را در ارتباط با آن مطالعه کرده اسـت. برزونسـکی و کـوک (2005) و دوریـز و سـوننز 2006)، ص (125، سبکهای سهگانه هویت برزونسکی را اینگونه معرفی میکنند:

1 سبک هویت اطلاعاتی: با نیاز بـه شـناخت، هشـیاری و تمرکـز بـرای حـل مسـئله و پیچیـدگی شناختی مشخص است. هویتی شناختی و خودکاوشگر است و بسیار نزدیک بـه هویـت کسـبشـده و هویت در حال اکتساب در نظریه مارشیا است.

2 سبک هویت هنجاری: نـوعی هویـت زودرس و مواجهـه خودکـار اسـت کـه در آن ارزشهـای دیگرانِ مهم، درونی میشود. سبک هویت هنجاری گرایش به حالت هویت زودرس مارشیا دارد.
3 .سبک هویت سردرگم/ اجتنابی: در این سبک هویت، میزان تعهد به خود و دیگران پـایین اسـت، اکثراً تعلل در کارها مشاهده میشود؛ تصمیمات وابسته به موقعیت، ناقص و تحت تـأثیر هیجانـات قـرار دارد. از حل مسئله اجتناب میشود؛ خویشتنداری پـایین و کـانون کنتـرل بیرونـی اسـت و گـرایش بـه

حالت هویت سردرگم مارشیا دارد.

همچنین اریکسون در مورد هویت نوجـوانی و ایمـان مـیگویـد: سـنگبنـای هویـت در نوجـوانی »وفاداری و تعهد« است، به معنی توان حفظ آزادانه اعتقـادات بـهرغـم وجـود تضـادهای گریزناپـذیر در نظامهای ارزشی– و به تعبیر دیگر ایمان. وفاداری بر اثر پذیرش یا تأیید همسالان ایجاد مـیشـود و نـوع جهانبینی یا مسلک نوجوان موجب حفظ آن میشود (ولف، 1386، ص .(525 طبق گزارش پژوهشـی، که توسط حاجلو و همکاران منتشر گردید، سطوح هویتیابی نوجوان توسط میزان مـذهبی بـودن آنـان پیشبینی شده است. با توجه به اینکه در این مطالعه از پرسشنامه و مفهوم جهتگیری مـذهبی اسـتفاده گردیده، امـا میـزان مـذهبی بـودن گـزارش شـده اسـت (حـاجلو و همکـاران، 1391، ص .(35-34 در پژوهشی دیگر، همبستگی سبکهای هویت و سازههای جهتگیری اسلامی- شامل دو سـازه باورهـا و مناسک، و اخلاق- بررسی توسط مغانلو و همکـاران 1388)، ص (384 بررسـی گردیـد. سـازه اخـلاق اسلامی دارای رابطه مثبت و معنیداری با سبک هویت اطلاعاتی و رابطه منفـی و معنـیداری بـا سـبک سردرگم/ اجتنابی داشت. بیشترین ارتباط سازه باورها و مناسک اسـلامی، بـا سـبک هویـت هنجـاری و سپس، با سبک هویت اطلاعاتی بود. براساس پژوهش فرمانی و خامسان (1390)، نوجوانـانی کـه دارای سبک هویت هنجاری هستند و نگرش بنیادگرایی به دین دارند، گرفتن تأیید از دیگران را بیشتر از سـایر

69 ، سال ششم، شماره دوم، تابستان 2931

عوامل مهم ارزیابی میکنند و همین تأیید شدن موجب میشود تا اجازه نداشته باشند که بـرخلاف افـراد مهم و معیارهای موجود بیاندیشند. اما نوجوانانی که دارای هویت سردرگم و نگرش بـیدینـی سـطحی بودند، اهمیتی به تأیید دیگران نمیدادند و از کمترین حمایت اجتماعی برخوردار بودنـد. در ایـن زمینـه، دوریز و سوننز 2006)، ص (132 در گزارش تحقیقی خود بیان میکنند: نوجوانـان دارای سـبک هویـت هنجاری به یک باور ثابت مذهبی تعهد دارند و حساسیت آنان بـه مـذهب بیشـتر اسـت. جهـتگیـری مذهبی از جمله ابعاد شناختی دینداری اسـت کـه نوجـوان در دسـتیابی بـه هویـت ایـدئولوژیکی بـا آن روبهرو میشـود. بنـابراین، بـه نظـر مـیرسـد سـبکهـای متفـاوت هویـت، نقـش تعیـینکننـدهای بـر خودتعیینگری مذهبی داشته باشد. اهمیت این پـژوهش بـه ایـن دلیـل اسـت کـه تـأثیر سـازه روانـی-سبکهای هویت- را بر ابعاد مذهب بررسی میکند. درحالیکه اکثر پژوهشهـا بـه بررسـی تـأثیر ابعـاد مذهب و دینداری بر ویژگیهای روانی پرداختهاند. در تحقیقات بسـیاری اشـاره شـده اسـت کـه افـراد دارای جهتگیری مذهبی درونی، نسبت به افراد با جهتگیری مذهبی بیرونـی از سـلامت روان بیشـتر، اختلالات روانی کمتر و اضطراب مرگ کمتـر برخوردارنـد (منصـورنژاد و کجبـاف، (1391، و پایـداری هیجانی بیشتری دارند (عباسی و جانبزرگی، .(1389 ایـن پـژوهش در راسـتای مطالعـات روانشناسـی دین قرار میگیرد که در آن موضوع اصلی مذهب است، و به این طریـق تـأثیر سـازههـای روانشناسـی نوین بر کیفیت دینداری مورد بررسی قرار گیرد.

سؤال اصلی این پژوهش عبارت است از اینکه، آیا سـبکهـای هویـت مـیتوانـد خـودتعیینگـری مذهبی را پیشبینی کند؟

هدف این پژوهش نیز پیشبینی خودتعیینگری مذهبی توسط سبکهای هویتی میباشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله مطلوبیت و رجحان اقتصادی در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله مطلوبیت و رجحان اقتصادی در word دارای 39 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله مطلوبیت و رجحان اقتصادی در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله مطلوبیت و رجحان اقتصادی در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله مطلوبیت و رجحان اقتصادی در word :

بخشی از فهرست پروژه دانشجویی مقاله مطلوبیت و رجحان اقتصادی در word

فهرست:

بخش اول نظریه مطلوبیت و رجحان
1- مقدمه 6
2- نظریه رجحان مصرف کننده 7
3- مطلوبیت ورجحان 8
4- منحنی بی تفاوتی 8
5- نرخ نهایی جانشینی 8
6- تحلیل منحنی بی تفاوتی رفتار مصرف کننده 9
7- ترجیح و بی تفاوتی 9
بخش دوم نظریه جدید کردار مصرف کننده
1- خط بودجه 9
2-منحنی درآمد ـ مصرف 11
3-منحنی انگل 12
4-منحنی قیمت ـ مصرف 12
5-منحنی تقاضا 12

بخش سوم عنوان هایی درباره تقاضای مصرف کننده
1-مقدمه 13
2-اثر جانشینی و اثر درآمدی 13
3-اثر درآمدی در حالت کالای نرمال و کالای پست 13
4-کشش متقاطع 15
5-کاربرد تحلیل منحنی بی تفاوتی: انتخاب بین استراحت و درآمد 15
بخش چهارم مشخصات تقاضای بازار
1-انتقال از تقاضای انفرادی به تقاضای بازار 15
2-تعیین کننده های تقاضا 16
3-تعیین تقاضای بازار 17
4-منحنی تقاضا برای یک بنگاه در وضعیت رقابت کامل 17
بخش پنجم
1-اثر قیمت و قانون تقاضا 19
2-اثر تغییرات درآمد مصرف کننده 20
3-تغییر در سلیقه و ترجیح مصرف کننده 20
4-روش خصوصیات در انتخاب مصرف کننده 20
5-محدودیت بودجه و مرز کارایی 21
6-تغییر در قیمت و قانون تقاضا 22
بخش ششم تقاضای بازار برای تصمیم گیری
1-مقدمه 22
2-تابع و منحنی تقاضا 23
3-متغیر های مستقل در تابع تقاضا 23
بخش هفتم روابط قیمت ، درآمد کل و درآمد نهایی

بخش هشتم
1-حساسیت تقاضا نسبت به قیمت ،درآمد نهایی و درآمد کل 26
2-کمانی از پیش از حساسیت تقاضا نسبت به قیمت 27
3-حساسیت تقاضا نسبت به قیمت 27
4-حساسیت تقاضا نسبت به درآمد 28
5-کاربردهای بازرگانی حساسیت درآمدی تقاضا 29
بخش نهم تخمین تابع تقاضا
1-مقدمه 31
2-روش مستقیم و غیر مستقیم تخمین تقاضا 31
3-مصاحبه ، تحقیق و تجربه 32
4-شبیه سازی شرایط بازار 33
بخش دهم مشکلات تقاضای شرکت مربوطه 33

بخش یازدهم نتیجه گیری 36

بخش دوازدهم فهرست منابع 38

چکیده:
در دنیای واقعی واحدهای بازرگانی تحت شرایط عدم اطمینان فعالیت می کنند. لذا امر پژوهش در رابطه با تقاضای واحد تولیدی از اهمیت اساسی برخوردار است ، بدین منظور در این تحقیق پس از مطالعه مبانی نظری و تئوریک مربوط به تقاضا و اطلاعات اخذ شده در رابطه با واحد اقتصادی مورد مطالعه به مسایل و مشکلات عمده در امر تقاضا پرداخته می شود و در نهایت به استراتژی لازم جهت برنامه ریزی تولید و توسعه محصول و سایر شرایط اشاره می گردد.و به این نتیجه دست پیدا می کنیم که با توجه به مشکلات مشاهده شده در بنگاههای اقتصادی می توان به فقدان چهارچوب علمی و نظری، در واحدهای اقتصادی در اقتصاد ایران اشاره نمود که باعث به هدر رفتن بسیاری از منابع اقتصادی می گردد.و اینجاست که اقتصاد مدیریت به عنوان شاخه ای از علم اقتصاد مدیریت به تصمیم گیری واحدهای اقتصادی کمک می کند و آن را در جهت گام برداشتن به هدف مخصوص خویش سوق می دهد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله در مورد هفت مطئله مزمن در سازمان ها در word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله در مورد هفت مطئله مزمن در سازمان ها در word دارای 39 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد هفت مطئله مزمن در سازمان ها در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد هفت مطئله مزمن در سازمان ها در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد هفت مطئله مزمن در سازمان ها در word :

هفت مطئله مزمن در سازمان ها

سازمان ها را افراد به وجود می آورند. با آنکه تلاش می کنیم نظم و انضباط بیشتری را در زندگی حرفه ای خود اعمال کنیم، گرایشات شخصی را با خود به سازمانهایمان می‌بریم و بر آن می شویم که برای برطرف کردن نشانه های موجود و نشانه های دردناک حاد از راه حلهای سریع و فوری استفاده کنیم. در اینجا نیز فراموش می کنیم که باید به مشکلات مزمن و انگاره هایی که در فعالیتهای روزانه ما وجود دارد توجه نماییم.

هفت مسئله زیر گرچه در امریکا به وفور دیده می شوند، اما با توجه به تجربه ای که دارم می توان گفت تقریباً در همه نقاط دنیا مسائلی ایجاد می کنند.
مسئله شماره 1-فقدان پنداره و ارزشهای مورد توافق: یا سازمان مأموریت مشخصی را دنبال نمی کند و یا در تمام سطوح سازمان درک و پایبندی نسبت به این مأموریت وجود ندارد.
اغلب مقامات بلندپایه سازمانها متوجه نیستند که مأموریت سازمان خود را چگ.نه بیان کنند که پنداره و ارزشهای مورد باور را در تمام سطح سازمان به نمایش بگذارد. این کار مستلزم صرف وقت، حوصله و شکیبایی فراوان است و به ندرت سازمانهایی را پیدا می کنیم که در این زمینه قوی باشند. اغلب سازمانها در ظاهر مأموریت بخشی از فرهنگ حاکم بر ان سازمان به حساب نمی آید. هر فرهنگ به موجب تعریف پنداره و ارزشهای مشترکی دارد که در اعلامیه مأموزیت سازمان آمده است ودر تمام سطوح سازمانی درک و به مرحله اجرا گذاشته می شود.

مسئله شماره 2-فقدان خط مشی قوی: یا اصولاً خط مشی خوب برای سازمان مشخص نشده است ویا اینکه این خط مشی مأموزیت شرکت را به خوبی توضیح نمی‌دهد و یا به خواسته ها و نیازها و واقعیت موجود بی توجه است.
یک برنامه دارای خط مشی خوب باید هم پنداره و هم مسیر حرکت را نشان دهد. دقت کنید که برنامه دارای خط مشی شما از مأموریت سازمان شروع شود، پنداره و ارزشهای آن را در نظر بگیرد و به واقعیات محیطی توجه داشته باشد تا کالا یا خدمتی که ارائه می دهید مقبول

و با ارزش باشد. توجه داشته باشید که قرار گرفتن در حد تعادل بسیار ارزشمند است.
مسئله شماره3-همخوانی ضعیف: همخوانی ضعیف میان ساختار و ارزشهای مشترک میان پنداره و نظامها.
اگر داراییک نظام ارزشی مشترک نباشید، از منبع درونی امنیت و ایمنی بی بهره اید. در این شرایط امنیت خود را کجا تأمین می کنید؟ از ساختار و نظامهای بی انعطاف، چرا؟ به این دلیل که به شما امکان پیش بینی می دهد. پیش بینی اینکه فردا صبح خورشید طلوع می کند.با داشتن ساختار و نظامهای سختگیرانه امکان پیش بینی پیدا می کنید، اما از انعطاف لازم برای تطبیق دادن خود با جریانات امور برخوردار نیستید.
مسئله شماره 4-سبک اشتباه: ممکن است فلسفه مدیریت یا پنداره و ارزشهای شرکت ناهمخوان باشد و یا سبک مدیریت با بیانیه مأموریت و ارزشهای مورد نظر در شرکت تزابق نداشته باشد.
اغلب اشخاص تحت تأثیر طرز تربیت دوران کودکی و رشد خود هستند.
وقتی با سبکی روبه رو می شویم که با سبک خود ما تغییر فاحش دارد

ممکن است بعه اصطلاح شگفت زده بشویم و تکان بخوریم.
وقتی اشخاصی خود را در جریان جدیدی می یابند، وقتی به نظام ارزش

ی بر می خوزند که با سبک خاص آنها سازگار است، باید از نو متولد بشوند.
سبک کارکنان و مسئولان تحت تأثیر سبک مدیریت ارشد شرکت وسازمان قرار می گیرد و در این شرایط اغلب کارکنان به سوی مدیریت و نه رهبری گرایش پیدا می کنند. به همین دلیل است که اغلب کارکنان آنها به کارایی بها می دهند و از کارکنان و از اصول غافل می مانند. به همین دلیل است که اغلب آنها به کارایی بها می دهند و از کارکنان و از اصول غافل می مانند. علتش این است که اینگونه تربیت نشده اند.

اگر کارکنان یک سازمان معتقد به اصول باشند وبا توجه به اصول اداره وسرپرستی شوند، می توان از سبکها وشیوه های مختلفی استفاده نمود. با این حال بهتر است محلی را برای کار انتخاب کنید که با سبک و شیوه شما همخوانی داشته باشد. سبک شما در بعضی از سازمانها مؤثرتر واقع می شود.
مسئله شماره 5-ضعف مهارت: سبک مدیریت با مهارتها همخوانی ندارد و یا مدیران فاقد مهارتهایی هستند که بتوانند سبک مناسبی را اختیار کنند.
گاه می بینیم اشخاص می خواهندسبک جدیدی اختیار کنند، اما فاقد مهارتهای لازم هستند. مثلاً از طرز تفویض کردن اختیار بی اطلاعند و یا راه برخورد همدلانه با دیگران وتوجه به نقطه نظرهای آنان را نمی دانند، نمی توانند از همکوشی با دیگران استفاده کنند و یا به اهمیت روش «برنده-برنده» واقف نیستند.اما روی هم رفته نداشتن مهارت لازم و کافی مسئله مزمنی است زیرا می توان به کمک آموزش این نقضیه را برطرف نمود.
مسئله شماره 6-اعتماد کم:کارکنان از اعتماد و اطمینان اندک برخوردارند.به همین جهت ارتباط مناسب برقرار نمی شود و کارکنان نمی توانند به اتفاق و به طور گروهی با هم کار کنند و مسائل را از میان بردارند.

اعتماد و اطمینان کیفیت رابطه میان کارکنان را مشخص می کند. و به طور مفهومی همان ماجرای مرغ و تخم مرغ است. اگر بدون حل و فصل مسائل مزمن موجود در سازمان بخواهید بر میزان اعتماد میان کارکنان بیفزایید، در اصل بر وخامت شرایط می‌افزایید.
اعتماد کم به کیفیت روابط ومناسبات موجود در سازمان لطمه می زند. در فرهنگهای سازمانی با اعتماد اندک مدیران اغلب باید بر سر عملکرد با کارکنان به توافق برسند، شح شغل آنها را مشخص نمایند و اساسنامه شرکت را با آنها در میان بگذارند، اساسنامه ای که آنقدرها خریدار ندارد.
مسئله شماره 7-فقدان تمامیت و یکپارچگی: ارزشها با عادتها برابر نیستند، همبستژی میان باورها و ارزشهای من و کاری که می کنم وجود ندارد.
اگر شرکتی فاقد تمامیت وجود باشد چگونه می خواهید مشتریانش را راضی کند؟چگونه می خواهد بهترین کارکنانش را برای خود حفظ کند؟ چگونه می خواهد در زمینه تجارتش فعال باقی بماند؟
کسی که مطابق نظام ارزشی خود رفتار نکند، به احتمال زیاد فاقد اساسنامه است. بدون وجود ارزشها عادتهای ما بر همه جا سایه می افکنند. البته شرح مأموریتی داریم. اما آن را رعایت نمی کنیم.
شرکت مجموعه ای از افراد می سازند. به همین دلیل است که وقتی به بررسی یک یا چند مسئله مزمن در یک شرکت می پردازیم- و وقتی که مدیر ارشد شرکت می خواهد همه کس و همه چیز را به خاطر آن مسائل سرزنش کند- باید از مسئولان شرکت بخواهیم که به منابع اصلی توجه کنند. نیازی به انداختن گناه و تقصیر به گردن نیست. تنها یک سؤال وجود دارد که هرکس باید از خود بپرسد و آن را اینکه«آیا من دارای تمامیت وجود هستم؟
مسائل حل شدنی هستند
این هفت مسئله مزمن درمان پذیر هستند؛ اما عمومیت دارند. باید توجه داشت که موفقیت موضوعی نسبی است و نباید آن را با حد مطلوب مقایسه کرد. موفقیت را باید با چگونگی رقابت ارزیابینمود. و از آنجائی که اغلب سازمانها تا حدی همه این مسائل را با خود دارند، کارکنان سازمانها می آموزند که در تمام مدت عمر حرفه ای خود با آنها زندگی نمایند؛مگر اینکه درد به شدت حاد و زیاد شود.

عوامل موجود در الگوی رهبری مبتنی بر اصول
مزایای الگوید رهبری مبتنی بر اصول
کارکنان. الگوی مدیریت مبتنی بر اصول به جای توجه به کارایی ساختار سازمانی وسبک شیوه های مدیریت به اثر بخشی اشخاص نظر دارد. در این الگو کارکنان ارزشمندترین سرمایه شرکت هستند.
در الگوی رهبری و مدیریت مبتنی بر اصول «کارکنان» مبین سطح میان

فردی هستند و اصل مهم در اینجا اعتماد است
-خود. خود مبین شطح شخصی الگوی رهبری ومدیریت مبتنی بر اصول است- اصل مهم در ارتباط با آن قابلیت اعتماد است. قابلیت اعتماد جان کلام روش توجه به درون است و تابع منش وشایستگی می باشد
سبک.سبک مدیریتی که به کارکنان اختیار می دهد نوآوری، ابتکار و تعهد بسیار بیشتری ایجاد می کند. اما بر شمار رفتارهای غیر قابل پیش بینی نیز افزوده می شود.
-مهارتها.مهارتهایی از گونه تشکیل گروه دادن، تفویض اختیار کردن، برقراری ارتباط، مذاکره و مدیریت بر خویشتن برای رسیدن به عملکرد بسیار حائز اهمیت است
-اصول وپنداره مشترک. برای اغلب سازمانها، به وجود آوردن باور مشترک در میان کارکنان درباره پنداره و خط مشی بسیار چالش انگیز است.
-ساختار نظامها. نکته مهم در زمینه ساختار و نظامها، در کنار خط مشی و جریان فعالیت، همخوانی است. پس از تهیه اهداف شرکت وظیفه مدیریت است که با توجه به شرایط موجود میان بخشهای مهم و کلیدی همخوانی لازم را به وجود آورد.
در اغلب سازمانها به شش نظام بر می خوریم:
1-اطلاعات. برای داشتن اطلاع دقیق، متعادل و صحیح از چونگی روند امور شرکت مدیریت به یک نظام اطلاعاتی دقیق احتیاج دارد.
2-جبران. پول، شناخت، مسئولیت، فرصت مناسب شغلی جبران محسوب می شوند. در یک نظام جبرانی مؤثر پاداشهای مالی و روانی در نظر گرفته شده اند.
3-آموزش وبهسازی. در یک نظام آموزشی خوب یادگیرنده مسئول آموختن و یاد گرفتن است و مدرس وشزایط در حکم کمکهای او به شمار می آیند.

4-استخدام و گزینش.رهبران و مدیران معتقد به اصول در استخدام و گزینش کارکنان خود دقت زیاد به خرج می دهند. سعی می شود که تا حد امکان استعداد، علاقه و صلاحیتهای متقاضی استخدام با لازمه های شغل همخوانی و تطابق داشته باشد.
5-طرح شغل. همانطور که خانه را با توجه به سلیقه وعلایق افراد خانواده طراحی
می کنیم، مشاغل نیز بهتر است به گونه ای طراحی شوند که با علایق و مهارتهای کارکن

ان همخوانی داشته باشند.
6-ارتباط. ارتباط در سازمان باید به گونه ای باشد که به روش برنده- برنده بها بدهد. سوای ارتباطهای دو نفری در هر جا که لازم است باید جلسات گروهی با دستور جلسه معین تشکیل گردد.
خط مشی. خط مشی باید با مأموریت شرکت، با منابع موجود و با شرایط بازار سازگار و همخوان باشد. در ضمن در صورت تغییر شرایط و شکل عوض کردن رقابت، خط مشی هم باید بتواند انعطاف داشته باشد و در صورت نیاز تغییر کند.
-واقعیات بیرونی. در داخل و در خارج از سازمان جریانات مختلفی حاکم است. در این شرایط لازم است که خط مشی، پنداره، نظامها و بقیه عوامل با واقعیتهای بیرونی در هماهنگی و همخوانی باشند.
الگوی مدیریت و رهبری میتنی بر اصول دارای چهار ویژگی است که طبیعت را بهتر از اغلب الگوها تعریف می کند.
-نخست کل نگر است.به عبارت دیگر با مجموعه نظام سروکار دارد.
-دوم، اکولوژک است. به عبارت دیگر مانند یک اکوسیستم همه چیز با همه چیز دیگر ارتباط دارد. در یک اکوسیستم نه تنها با همه چیز روبه رو هستیم، بلکه همه چیز باید با هم در رابطه و به هم وابسته است.
-سوم، قابلیت رشد دارد. معنایش این است قبل از اینکه هر کاری را بکنید باید کار دیگری انجام داده باشبد.
-چهارم، این الگو مبتنی بر اشخاص عامل است، نه اشیاء بی جان، گیاهان و حیوانات.
مدیریت بر انتظارات
هریک از ما با انتظاراتی به انتخاب شغل، دوست و رابطه اقدام می کنیم. یکی از علل بروز مشکلات در روابط میان اشخاص در محدوده خانواده و محیط کار انتظارات مبهم، غیر واضح و برآورده نشده است.
انتظارات ضد و نقیض

-ادغام شرکت، وقتی دو فرهنگ در کنار هم قرار گرفتند بر سر مسائل جدی میان مقامات بلندپایه اختلاف نظر شدید بروز می کند.
-روابط زناشویی امروزه بسیاری از انتظارات و توقعات از ازدواج، که زمانی  و زندگی زناشویی اختلاف نظر فراوان وجود دارد.
-آموزش. هر گروهی آموزش را از دیدگاه خود می بیند، هرکس به مسائل خاصی اشاره دارد و برای رفع آن توصیه های متفاوتی می کند.
-روابط والد و فرزند. والدین اغلب در روبطشان با فرزندان دچار تعارض هستند. این اختلاف بویژه در زمانی که فرزندان خانواده به مرحله نوجوانی می رسند افزایش
می یابد.
-روابط و مناسبات با دولت. هرکس در زمینه کار دولت توقعاتی از آن خود دارد. بعضی معتقدند به دخالت گسترده دولت در امور و برخی دیگر معتقد به محدودیت این دخالتها هستند.
استخدام و ترفیع دادن. کارمندان و بخصوص کارمندان جدید در زمینه کارشان از شرکت توقعاتی دارند که لزوماً با توقعات مسئولان و مدیران آن سازمان همخوانی ندارد.
-طرحهای میان واحدی و کارفرمایی. هر آینه میان کارکنان دو واحد اختلاف نظری وجود داشته باشد می توانید یقین کنید که انتظارات و توقعات آنها با هم فرق دارد.

-روابط مشتریان. بسیاری از مدیران می دانند که وقتی نمی توانند در حد توقع و انتظار مشتریان خود ظاهر شوند کارشان به مشکل برخورد می کند. به همین دلیل این مدیران سعی دارند پیشاپیش از نیازها و خواسته های مشتریان خود آگاه شوند. بنابراین سعی می کنند احساسات و انتظارات مشتریان را ارزیابی کنند: «چه فکری در سر دارند»«از ما چه انتظاری دارند؟» اگر این انتظارات روشن نشود، مشتریها ناراضی می شوند و بعید نیست که شرکت مشتریانش را از دست بدهد.
انتظار و توقع، امید و با میل اشخص است که نشان می دهد مثلاً از ازدواج

راه حل توافق بر سر عملکرد
توافق بر سر عملکرد درک و تعهدی روشن و متقابل در قبال انتظاراتی است که نقشها و هردفها را در برگرفته. اگر مدیریت بتواند میان افراد مختلفی که در حیطه کاری او قرار می گیرند به توافق عملکرد برسد، بسیاری از معصلات موجود را از میان بر می‌دارد.
علت این است که توافق بر سر عملکرد انتظارات همه اشخاص ذی ربط را مد نظر قرار می دهد. و اگر این اشخاص به هم اعتماد کنند و مایل باشند که با تمام وجود حرفهایشان را بزنند و به سخنان دیگران گوش فرا دهند، معولاُ می توانند به توافق بر سر عملکرد«برنده-برنده»برسند. می توانند موقعیتی ایجاد کنند که همه درباره انتظارات برداشت واحدی داشته باشند.
توافق بر سر عملکرد از بخشهای مختلفی تشکیل می شود.
نظارت سازمانی در برابر مدیریت بر خویشتن
نظارت سازمانی- تعارض-مدیریت برخویشتن
وقتی این ماجرا بارها و بارها تکرار می شود«تعارضی مزمن» ایجاد می کند.
توافقهای «برنده-برنده» در اصل قراردادهایی میان افراد و تعهدات آنها است.
«نظارت» به معنای نظارت شدن جمعی از سوی دیگران نیست، به معنای در نظارت بودن سازمان است. به مفهومی وسیع تر می توان گفت که این همان پاسخگویی است.
در شرایط عدم اعتماد و سوء ظن رسیدن به توافق واقعی«برنده-برنده» امکان پذیر نیست.
فرهنگ اعتماد زیاد که در آن توافق«برنده-برنده» به موفقیت می رسد.

توافقهای «برنده-برنده»
منش، نظارت سازمانی، مدیریت بر خویشتن، مهارتها، ساختارهای مفید
کیفیت و تعهد
یک تصمیم مؤثر دارای دو بعد است:کیفیت و تعهد
افزایش نیروهای پیش برنده یا کاهش نیروهای بازدارنده؟

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   111   112   113   114   115   >>   >