سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله بهینه سازی الکتروموتورها در صنعت در راستای کاهش اثرات گلخا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بهینه سازی الکتروموتورها در صنعت در راستای کاهش اثرات گلخانه ای بر مبنای مکانیزم های توسعه پاک جهانی در pdf دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی الکتروموتورها در صنعت در راستای کاهش اثرات گلخانه ای بر مبنای مکانیزم های توسعه پاک جهانی در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی الکتروموتورها در صنعت در راستای کاهش اثرات گلخانه ای بر مبنای مکانیزم های توسعه پاک جهانی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی الکتروموتورها در صنعت در راستای کاهش اثرات گلخانه ای بر مبنای مکانیزم های توسعه پاک جهانی در pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی و تخصصی پژوهشهای محیط زیست ایران
تعداد صفحات: 20
چکیده:
در این مقاله با تحقیق در مورد بهره وری بهینه الکتروموتورها در صنعت که عامل مهمی در کاهش مصرف انرژی در کشورهای توسعه یافته و درحال توسعه می باشد، بررسی خواهد شد. می توان گفت افزایش استفاده از انرژی الکتریکی در حوزه های مختلف زندگی روزمره اساسا ناشی از دسترسی به تنوع بسیار ماشین های الکتریکی به منظور تولید و استفاده از انرژی های الکتریکی بوده است. با ارتقا یا جایگزینی این الکتروموتورها می توان علاوه بر کاهش مصرف انرژی، به افزایش قابلیت اطمینان در خط تولید و کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری دست پیدا کرد. با استفاده از متدولوژی های مربوطه که در کنوانسیون تغییر آب و هوای سازمان ملل متحد به ثبت رسیده می توان با کاهش مصرف انرژی، به کاهش انتشار گازهای گلخانه ای دست پیدا کرد که این امر موجب دریافت گواهی نامه از سازمان مربوطه می شود. این گواهی نامه کاهش انتشار علاوه بر بهبود شرایط جوی محیط زیست، موجب کسب درآمد از طریق فروش و واگذاری گواهی نامه خواهد شد. لذا ضروری است در کشور جمهوری اسلامی ایران زمینه های شناسایی بهره بردن از این فرصت طلایی برای کلیه ارگان ها زیربط فراهم شود. اصلاح سیاست های بخش انرژی و هدفمند کردن یارانه های انرژی خصوصاً بهره گیری از زمینه های اجرای مکانیزم توسعه پاک، می تواند منجر به بهینه سازی مصرف انرژی در کشور و کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و در نتیجه رسیدن به توسعه پایدار ملی شود. جایگزینی موتورها در سه بخش جایگزینی موتورهای کم بازده با انواع پربازده آن، جایگزینی موتورها و تجهیزات مربوطه و نصب درایو دور/ فرکانس متغییر مورد بررس قرار گرفته و پیشنهاداتی در این رابطه شرح داده شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله حقّ کودک بر خطاکاری: مسئولیت کیفری و صغیر نابالغ در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله حقّ کودک بر خطاکاری: مسئولیت کیفری و صغیر نابالغ در pdf دارای 38 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حقّ کودک بر خطاکاری: مسئولیت کیفری و صغیر نابالغ در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حقّ کودک بر خطاکاری: مسئولیت کیفری و صغیر نابالغ در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله حقّ کودک بر خطاکاری: مسئولیت کیفری و صغیر نابالغ در pdf :

 

گیلیان دوگلاس» استاد حقوق دانشکده حقوق کاردیف انگلستان است. وی مقطع کارشناسی را در دانشگاه منچستر و کارشناسی ارشد را در دانشگاه لندن به پایان رسانده است و هم اکنون کرسی تدریس در دانشگاههای بریستون و سنگاپور را نیز در اختیار دارد. حوزه اصلی فعالیت پژوهشی وی حقوق خانواده است. دوگلاس تا کنون پنج کتاب تألیف کرده و همچنین در تألیف هشت کتاب دیگر نیز شرکت داشته است. همچنین دهها مقاله نیز به چاپ رسانده است. دوگلاس هم اکنون، سردبیر دو مجله مهم حقوقی در انگلستان می باشد.

درآمد
اینکه بزهکاران جوان مسئولیت بزه خود را بپذیرند و با خسارتی که به بزه دیده وارد کرده اند، روبه رو شوند و آن را متقبل شوند، درسی اخلاقی و اوّلین گام برای اصلاح و بازپروری آنها محسوب می شود.

در این مقاله از یک سو، مسئولیت کیفری کودکان در حقوق انگلستان و از سوی دیگر، تلاشهای صورت گرفته برای گسترش دامنه این مسئولیت با لغو «اَماره قانونی عدم تکلیف»(3) از سوی دولت کارگری منتخب 1997 م. مورد بحث قرار می گیرد. به موجب این اماره، فرض بر این است که اطفال بین ده تا چهارده سال از ارتکاب جرم ناتوان هستند. به نظر می رسد که این تلاشها، در واقع بیانگر تمایلی برای توسعه نوع خاصّی از جامعه است که در آن، بازگشت به ارزشهای سنّتیِ باثبات ترِ گذشته مطرح می شود، اما این موضوع خیالی بیش نیست.

در این نوشتار پیشنهاد شده است که «اماره قانونی عدم تکلیف» به صورت یک حقّ مهم برای کودک در نظر گرفته شود، حقی که نه تنها باید از الغای آن صرف نظر کرد، بلکه باید آن را حفظ و حتی المقدور گسترش داد.

سن مسئولیت کیفری
«دیوید گارلاند»(4) استدلال کرده است: رویّه های کیفری در محدوده فرهنگ کیفری خاصی وجود دارد. این فرهنگ، خود با اشکال و صورتهای فرهنگی وسیع تر حمایت و معنادار می شود. این اشکال فرهنگی نیز، به نوبه خود بر الگوهای زندگی مادی و اقدامات اجتماعی استوار شده است.

واقعیت این امر هنگامی آشکار می شود که سن مسئولیت کیفری مورد بررسی قرار گیرد. در نظام «کامن لا»ی انگلستان کمترین سنی که امکان محکومیت شخصی به اتهام ارتکاب یک جرم وجود داشت، سن هفت سالگی بود. حداقل سن فعلی، ده سال است. در مورد کودکانی که سنّشان کمتر از ده سال است، اماره غیر قابل ردّ (مطلق) عدم تکلیف (یا فقدان توانایی ارتکاب جرم) وجود دارد.

سن مسئولیت کیفری در تعدادی از کشورهای اروپایی به شرح زیر است: قبرس، ایرلند، لیختنشتاین و کشور سویس 7 سال؛ اسکاتلند و ایرلند شمالی 8 سال؛ جزیره مالت 9 سال؛ در یونان، فلسطین اشغالی، هلند، سان مارینو و ترکیه 12 سال؛ فرانسه 13 سال؛ در اتریش، بلغارستان، آلمان، مجارستان، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، رومانی و اسلوونی 14 سال؛ جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، ایسلند، نروژ، اسلوواکی و سوئد 15 سال آندورا، لهستان، پرتقال و اسپانیا 16 سال بلژیک و لوکزامبورگ 18 سال.

این گستره وسیع سن مسئولیت، گستردگی نگرشها و رویه ها را نسبت به کودکان منعکس می نماید و نشان می دهد که این رویکردها تا چه اندازه، از دیدگاه تاریخی و فرهنگی حتّی در منطقه ای که همگنی نسبی در آن وجود دارد خاص است. با وجود این، به رغم تغییرات به وجود آمده به مرور زمان در الگوهای فرهنگی، افزایش حداقل سن مسئولیت در انگلستان، به طور تعجب آوری با مشکل مواجه بوده است. یکی از دلایل آن، ممکن است دوگانگیِ رفتارهای جامعه نسبت به کودکان باشد که در جنبه های مختلف قانون انعکاس پیدا کرده است. این دوگانگی، بیش از پیش در حوزه عدالت کیفری، به عنوان یکی از پرتنش ترین حوزه ها دیده می شود. از یک سو، به صورت روزافزونی می پذیریم که کودکان در سنین نسبتا پایین، توانایی و قابلیت بسیار پیچیده ای برای انتخاب در زندگی دارند (از قبیل رضایت دادن به درمان پزشکی) و از سوی دیگر، این تمایل نیز وجود دارد که آنها را در برابر عواقب آن دسته از اقداماتشان که غالبا بسیار غیر عقلانی و از روی بی فکری انجام داده اند (مانند جرایم خشونت آمیز)، حمایت کنیم.

یک امکان دیگر، چنان که آقای «گارلاند»(5) مورد اشاره قرار می دهد، آن است که برداشتها و استنباط متضادی از عدالت، فردی کردن یا ثابت و یکسان بودن مجازات از یک سو و اِعمال مجازات یا اصلاح از سوی دیگر در درون فرهنگ جدید وجود دارد که آنها را مورد بررسی قرار می دهیم.

اَماره عدم توانایی ارتکاب جرم
در یک دوره طولانی در قوانین انگلستان این اَماره وجود داشته است که کودکان ده تا چهارده سال از خطا بودن آنچه انجام می دهند، آگاه نیستند و بنابراین نمی توان آنها را بدون ادله مثبِتِ این علم و یا به اصطلاح، سوء نیّت، تحت محکومیت کیفری قرار داد.(6) یکی از قضات قرن هجدهم به نام «هال»(7) صدق یک ملاک را برای تشخیص این سوء نیّت کافی دانسته است: «کودکان در زمان ارتکاب جرم می بایست قدرت تشخیص بین خوب و بد را داشته باشد.» این چنین آزمونی در پرونده «جی.ام.» (یک کودک صغیر) علیه «رونکلس» صورت گرفت؛ بنابراین آزمون، کودک می دانسته آنچه انجام می دهد، «بسیار خطا» و فراتر از شیطنت است، هرچند نسبت به ماهیت غیر قانونی یا غیر اخلاقی عمل خود آگاه نبوده است. به هر حال برای ردّ این اماره، باید دلایل مجزایی برای ردّ اماره وجود داشته باشد.

برای به دست آوردن این دلایل، اتکا به حقایق جرم کافی نیست و صرف این حقیقت که طفل از محل وقوع جرم فرار کرده نیز کافی نیست، بلکه این شواهد و دلایل را می توان از گفته ها یا اعمال کودک در هنگام ارتکاب جرم و یا با مصاحبه بعدی، نتایج آزمایشات روانی، مخفی کردن جرم، سابقه کودک و وضعیت تربیتی او به دست آورد.

همچنان که نحوه تفکّر درباره یک مجرم نوجوان در طی سالها عوض شده، تمایل به حفظ اماره مزبور نیز مورد تردید قرار گرفته است. اخیرا در پی قتل نوزادی به نام «جیمز بالگر»(8) توسط دو پسر ده ساله و پوشش رسانه ای بسیار وسیع موضوع، جهت گیری قابل توجهی در بحثهای سیاسی برای تنبیه و مجازات بیشتر مجرمان ملاحظه شد.(9) تلاش برای برداشتن اماره در دادگاهها، از طریق دادرسی مهم در دادگاه عالی(10) در 1994 م. شاید به گونه ای غیر معمول انعکاسی از پاسخهای سیاسی به شمار می رفت. این پاسخ قضایی را می توان به صورت آنچه «کولین های»(11) آن را تحت عنوان «درونی شدن قضاییِ گفتمانِ حاکی از نگرانی اخلاقی» بیان نموده، مورد توجّه قرار داد. استدلال «های» این است که به محض اینکه رسانه های گروهی، یک نگرانی روحی اخلاقی حول یک مسئله خاص اجتماعی را ایجاد کنند (مثلاً در اینجا قتل یک کودک به دست کودکان دیگر) سیستم قضایی ممکن است خود را ناگزیر ببیند تا با بازتاباندن این نگرانیها از خود واکنش نشان دهد. وی در این باره می گوید:

حداقل بخشی از این وضعیت، نتیجه بازتاب رسانه ای موضوع و نگرانی روحی اخلاقی حاصل از آن، به عنوان محاکمه نه تنها متّهمین (که بدون تردید گناهکار فرض شده اند)، بلکه محاکمه سیستم قضایی انگلستان است. محاکمه متّهمین اصلی توسط هیئت منصفه به محاکمه سیستم قضایی انگلستان توسط رسانه های گروهی (به نمایندگی از مردم انگلستان) تبدیل می شود. سیستم قضایی تنها می تواند مقاومت خود را در برابر زوال سنّت، احترام و قدرت از راه رقابت با مطبوعاتِ کم اعتبار، با به کارگیری لحن اقتدارمآبانه مردمی نشان دهد.(12)

دیوان کشور انگلستان با رد این تلاش، خواستار بررسی کامل موضوع از سوی پارلمان شد؛ از این رو، وزارت کشور (نهاد دولتی مسئول سیاست گذاری در زمینه عدالت کیفری یعنی در واقع سیاست کیفری) موضوع را مورد بررسی قرار داد.(13) حزب کارگر الغای اماره مورد بحث را به عنوان بخشی از موضع خود در مورد نوجوانان، به مناسبت فعالیتهای انتخاباتی سال 1997 م. مطرح کرد که البته پس از به دست آوردن قدرت، این موضع خود را عملاً تأیید کرد. مسلما لغو این اماره با فضای سیاسی موجود کاملاً همخوانی دارد که بیشتر به این موضوع خواهیم پرداخت.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله بررسی مقایسه ای نگرش افراد سالم و معلول به ضرورت مناسب ساز

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی مقایسه ای نگرش افراد سالم و معلول به ضرورت مناسب سازی شهری در جهت حضور موثر در جامعه در pdf دارای 0 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقایسه ای نگرش افراد سالم و معلول به ضرورت مناسب سازی شهری در جهت حضور موثر در جامعه در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقایسه ای نگرش افراد سالم و معلول به ضرورت مناسب سازی شهری در جهت حضور موثر در جامعه در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقایسه ای نگرش افراد سالم و معلول به ضرورت مناسب سازی شهری در جهت حضور موثر در جامعه در pdf :

سال انتشار: 1385

محل انتشار: همایش ملی مناسب سازی محیط شهری

تعداد صفحات: 0

چکیده:

همانگونه که انسان از نظر جسمی رشد می نماید در آمیز با دیگران نیز رشد اجتماعی اش تکامل یافته و به بلوغ اجتماعی می رسد. رشد اجتماعی موجب بالندگی و احساس مفیدبودن درجامعه می شود تاجایی که انسان بر جامعه و جامعه بر انسان تاثیر گذار خواهد بود. جامعه زمانی رشد یافته و پویا خواهد شد که انسان هایش به رشد فکری و پویندگی برسند و با نشاط بیشتر و با فرهنگی والاتر به بالندگی و موفقیت در علم و صنعت دست پیداکنند ومحیط مناسب و مطلوب عمل مهیا سازند. به همین دلیل است که شهر سازی علمی و ایجاد امکانات مناسب برای حضور در اجتماع اهمیتی حیاتی را داراست. مناسب سازی شهری برای پیشبرد اهداف رو به توسعه و بهبود جوامع خاص و تعادل فرهنگی آنان بسیار موثر و کار ساز است. همه افراد به مناسب سازی شهری در جهت تسریع و تسهیل حرکتشان نیازمندندف اما معلولین بیش از افراد سالم برای برآوردن نیازهای معتدل و طبیعی شان به طراحی های شهری متفاوت و تخصصی نیازمندند. در پژوهش حاضر، ضمن بررسی نگرش افراد سالم و معلول به ساختار فیزیکی و ساحتمانی شهر تفاوت نگرش این دو گروه مورد مطالعه قرار گرفته است.
هدف پژوهش حاضر بررسی مقایسهای نگرش افراد سالم و معلول نسبت به ضرورت حضور در اجتماع و عوامل موثر شهری مرتبط با آن می باشد.
سوالهای مطرح پژوهش این است که آیا تنها افراد معلول هستند که نیاز به مناسب سازی شهری دارند؟ نگرش افراد سالم به ضرورت مناسب سازی شهری چگونه است؟ افراد سالم و معلول در چه زمینه های نگرشی نسبت به مناسب سازی شهری متفاوت هستند؟
به منظور پاسخ گویی به سوالات مطروحه با استفاده از روش پژوهش زمینه یابی و از طریق نمونه گیریهدفمند از جامعه معلولین یک گروه 40 نفری انتخاب شدند و سپس از روش جور کردن گروه ها به منظور کنترل متغیرهای اقتصادی، فرهنگی، سنتی، تحصیلی، جنسی گروه سالم استفاده شد. پس از تعیین گروه ها نگرش این افراد در سه محور موضوعی ضرورت حضور در جامعه عوامل فیزیکی و روانی موثر و مهیا ساز حضور در جامعه و ضرورت حضور در جامعه عوامل فیزیکی و روانی موثر و مهیا ساز حضور در جامعه و ضرورت حرکت های جمعی به منظور رشد و بقای جتمعه توسط مقیاس نمگرش سنج محقق ساخته اندازه گیری شد. این پرسش نامه متشکل از 30 سوال است که در آن به غیر از سوالاتی، در ارتباط با ویژگی های شهرسازی، پرسش هایی نیز در مورد رابطه شهرسازی و ایمن سازی شهری با امنیت روانی و استقلال فردی افراد جامعه مطرح گردیده است.
پس از جمع آوری نتایج و نمره گذاری پاسخ ها از طریق محاسبه میانگین ها و آزمون ها گروه های مستقل و آزمون و تحلیل و ارزیابی تحلیل آماری روی یافته ها صورت گرفت. نهایتا مشاهده شد که اولا: بین نگرش دو گروه افراد سالم و معلول نسبت به ضرورت حضور در اجتماع و مناسب سازی شهری به عنوان یک ضرورت تفاوت معناداری وجود ندارد.
ثانیا: در شرایط نامناسب تاکید افراد معلول بر عدم امنیت روانی، به طور معناداری، بیشتر از افراد سالم است.
ثالثا: بین نگرش افراد معلول وسالم در زمینه رابطه استقلال فردی با ساختار فیزیکی مناسب شهر تفاوت معنا وجود دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله بررسی تأثیر بازاریابی داخلی بر کاهش وارضایتی مشتریان مطالع

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تأثیر بازاریابی داخلی بر کاهش وارضایتی مشتریان مطالعه موردی: بانک ملت در pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر بازاریابی داخلی بر کاهش وارضایتی مشتریان مطالعه موردی: بانک ملت در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر بازاریابی داخلی بر کاهش وارضایتی مشتریان مطالعه موردی: بانک ملت در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر بازاریابی داخلی بر کاهش وارضایتی مشتریان مطالعه موردی: بانک ملت در pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم مدیریت و حسابداری
تعداد صفحات: 9
چکیده:
هدف محقق ازانجام این بررسی تاثیر بازاریابی داخلی بررضایت کارکنان می باشد مطالعه موردی تحقیق حاضر دربانک ملت است دراین تحقیق روش انجام پژوهش ازنظر هدف کاربردی و ازنظر شیوه گرداوری داده ها ازنوع پیمایشی می باشد یافته ها دراین پژوهش به ازمون و بررسی رابطه بین بازاریابی داخلی و جلب رضایت کارکنان که هدف ازآن تجزیه و تحلیل ابعادگوناگون بازاریابی داخلی و رضایتمندی کارکنان باشد پرداختیم دراین راستا ارتباط با مشتری امنیت شغلی اموزش تسهیم اطلاعات کاهش فاصله طبقاتی توانمندسازی و ارایه پاداش را به عنوان متغیر مستقل ابعادبازاریابی داخلی و رضایت شغلی را به عنوان متغیر وابسته درنظر گرفته شده است براساس یافته های حاصل ازتجزیه و تحلیل داده ها میتوان نتیجه گیری نمود که عوامل بسیارزیادی درراستای رضایت شغلی درشرکت ها و موسسات موثر می باشند دراین تحقیق پس ازبررسی پرسشنامه و مصاحبه با خبرگان این صنعت میتوان نتیجه گرفت که کلیه ارکان بازاریابی داخلی یعنی ارتباط با مشتری امنیت شغلی اموزش تسهیم اطلاعات کاهش فاصله طبقاتی توانمندسازی و ارایه پاداش به عنوان بخشی ازمهمترین فاکتورهای یک شرکت یا موسسه می باشد دراین میان بیشترین تاثیر مربوط به امنیت و ارایه پادایش براورد شده است که شامل کلیه ارکان آنها می باشد که همین امر بیشترین تاثیر را دررضایت کارکنان دارد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله مدلسازی و شبیه سازی راکتور دیمریزاسیون برای تولید ا –

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مدلسازی و شبیه سازی راکتور دیمریزاسیون برای تولید ا – بوتن در pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدلسازی و شبیه سازی راکتور دیمریزاسیون برای تولید ا – بوتن در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی و شبیه سازی راکتور دیمریزاسیون برای تولید ا – بوتن در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدلسازی و شبیه سازی راکتور دیمریزاسیون برای تولید ا – بوتن در pdf :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: اولین کنفرانس پتروشیمی ایران

تعداد صفحات: 10

چکیده:

در این مقاله نتایج مدل سازی و شبیه سازی راکتور تولید ا – بوتن از اتیلن ارائه شده است . ابتدا یک مدل ریاضیاتی دینامیکی برای راکتور توسعه داده شده است که درصد تبدیل و گزینش پذیری بوتن و دیگر محصولات را شبیه سازی می کند . سپس توسط این مدل تاثیر زمان ماند و دمای راکتور بر رفتار راکتور مطالعه شده است و در انتها نتایج بدست آمده مورد بحث و بررسی قرار گرفته اند . نتایج نشان می دهند که با افزایش زمان ماند، گزینش پذیری بوتن کاهش می یابد و گزینش پذیری محصولات جانبی افزایش می یابد . همچنین درصد تبدیل بوتن از یک ماکزیمم عبور می کند که در آن درصد تبدیل اتیلن %95 است . نتایج نشان می دهند که با کاهش دما، گزینش پذیری و درصد تبدیل بوتن افزایش می یابد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   11   12   13   14   15   >>   >